Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Menün güzel görünüyor canım, ben pirinç patlağını bilmiyorum, nasıl bir şey o? Mısır 1 kase yetermiş aslında, sen de farkındasın zaten. Ama ben de dün fazladan 1 kase bulgur pilavı yemiş biri olarak pek hakkım yok eleştirmeye

günaydın biz senle kahvaltıyı birliktemi yapıyorum yoksa salça hariç aynısını yiyorum şuan..

Duygu, okumuşsundur belki akşam iki tabak bulgur pilavı yedim, sonra da pişmanlıkla kıvrandım, kalktım Leslie 4 fast mil yaptım, vicdanım rahat etti ama sonra hep senin dediğini hatırladım. Yiyip te onu yakmak yerine önce eldekini yakmak lazım diye. Bunu unutmayacağım artık. Depoda var nasıl olsa şükür:)

gunaydın canım sana da. kahvaltın guzel olmus. wc sorunu henuz yasamadım ama sorun oldugunda tartıda fazla cıkarsınız denılıyor herzaman. oyuzden bu etkılıyor olabılır. bugun suyu herzamankınden fazla tuket. kuru kayısı da ye. faydası olacak mı gorelım .

Afiyet olsun canım:)) Ben bu kahvaltıyı zaten senden ve pomodan öğrendim:)

sağ ol cnm yani bu tostu sarıp işe götürebilir sonra diyelim gezmeye alışverişegitcen at çantana acıktınmı ye dışardaki 1000kalorilik şeydense bu en fazla 100-150 kalorlik şeyi ye ben bir ara dışarıgezmeyegiderken yolda maydanoz yiyordum yaa millet otlanıyorum sancak..

menuler guzel de. mısır fazla olmus canım. haslanmıs mısıra bıle dıkkat et. salatnın ustune falan atma dıyordunuz bana. sanırım zararlı yanı :)))))

Afiyet olsun canım:)) Ben bu kahvaltıyı zaten senden ve pomodan öğrendim:)

evet ben de duyguş dan ogrendım. tost yapıyorum herzaman kendıme. cok guzel oluyor hem pratık hem doyurucu hem hafıf. canım bazen yetısemıyorum tosta zaman kalmıyor. yanımda getırıyorum burda yıyorum mesela. ıse gıderken sen de oyle yapabılırsın neslı.

aynen elımden dusmuyor maydonoz, dere otu. tostumun ıcıne de koyuyorum. bazen sabah da yıyorum. bazen yumurtamın ıcınde oluyor ama ara ogunlerde yemeyı alıskanlık yaptım ozellıkle. keçi gibi oldun dıyor esım :)))))))

evet okudum ama yorum yapmadım,beğenmediğim şeylere yorum yapmıyorum protesto ediyorum sizi ya afiyetolsun doymamışsın ama başkabir yoldüşünseydinb bakgüzelim leslie bulgura gitmiş keşke varolandan gitseydi ,yani yerimleslie yaparım dersen hep sabit kalırsın bunu ideal kg 'nA geçince yapcan herşeyden yicez ertesi gün telafi etcez

benim o sözüm hep aklımda geçen adana diye kıvrandım elimde telefon hemen bu söz aklıma geldi gittim birşeyler yedim unuttum gitti, böyledurumlarda çorbaiçin diyorlar sen yemek hazırlarken mutlaka salatada yap yani 2 tabak yemek yemeği engeller salata

dunku menum gecerlı. aksam depresıf haldeydım bırsey yemek aklımdan gecmedı. belkı 500 ml su ıcmısımdır. bıraz toparlanınca, patlıcanlarımı hazırladım ve uyudum.

bu sabah ıse, menumu degıstırdım. haftada ıkı kez yumurta yıyorum. bırını pazar gunu yapıyorum bırını de hafta ıcın. oyuzden bugunku kahvaltım tost degıl, yumurtalı olan kahvaltı turumden.

BU sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegı, bir bucuk yumurtadan omlet ( bir damla yagdan az yag ıle ), bıraz domates ve salatalık, bır tutam maydonoz bır tutam dere otu
Bır buyuk ılık sekersız cay
500 ml ılık suyum.

menü güzelll
dün ürünün kullanmışsın nasıl memnun kaldınmı?bak birde tarif gr larına iyi bak sen onun yarınıyapıyorsan yağ oranına düşürmesela 1 kg patates için 1kaşık diyorlar sen daha az yapıyorsan yarım kaşıkdan yap,kitabı vardı dimiiçindee

Haklısın canım, biliyorum hatamı zaten Benim iştahım oldum olası açıktı, bir çok insan bu yemeye iyi obez olmuyorsun derdi. Bir düzene sokmak zor gerçekten, yavaş yavaş oturuyor. 1 ayda bile ne çok şey öğrendim ama en önemlisi vazgeçmemeyi öğrendim. Kendimce telafi ettim akşam ama tam da dediğin gibi "niye yediğim şeyi yakayım ki?" şu an o lüksüm yok. Yalnız yemeğin yanında salata yiyince ikinci tabağa ihtiyaç duymuyorum haklısın, ya da cacık olabilir. Bunu ihmal etmeyeyim.

kuzum regl olamadım acayıp korkuyorum hap ıse yaramayacak bır kac ay daha olamayacagım dıye. cunku bazen alısma donemındeyken boyle oluyordu. onun gergınlıgı var. esım gıdecek dıye korkuyorum aslında cunku o gıdınce asırı ıs oluyor ve ıs yogunlugunda ogunlerıme dıkkat edemezsem suyumu unutursam bıtkı cayımı unutursam dıye korkuyorum. ama en cok da aksamları sureklı fast food yerdım o yokken. ne bılıyım korktum ıste, kendımı tutamaktan. ınan benım de bır telefona bakıyor oyıuzden korkuyorum.

evet dun aldık canım. esım duramadı kucuk cocuk gıbı hemen actı kutuyu denedı. aman pek begendı. kabak kızarttık. sabah kendısı bırazını yedı, ben de bugun aksam ogunu yapmak ıcın yanımda getırdım. tadına bakmadım aksam.

kuzum benım dun depresıf bır halım vardı. ne bılıyım. farketmessındır. uzuntu korku stres vucut yorgunlugu gıbı halsızlık falan. sanırım hepsının etkısı ıle yazdım. sonra kızlar yazdı sen cok ıradelısın bız cok begenıyor takdır edıyoruz falan. sonra dedım kı vay be ben oyle mı gorunuyorum dedım :)) bır de bu yazın bana tokat oldu yıne :))) ve dedım kı salak kız kaşara bayılırsın ama yemeklerıne bıle koymuyorsun artık. esın uyuyunca ekmek arası yıyebılırdın kasarı dun ısteseydın ya da dıger gunler ama yapmadın hatta aklına bıle gelmıyor. oyuzden o gıdınce yıne yapmazsın dedım kendıme

canım cok begendık makınayı ben de esım de. evet yag konusunda saflıgımız oldu. yesıl kasıgın hepsını kullanmak gerek dıye anladık ama daha azını kullansan da oluyormus. evet kıtabı da var. ınternetten de bakacagız. her yemegı gosterıyor. bayıldık makınaya. esım gelınce patates ve kofte denemek ıstıyoruz ılk ıs olarak. o yokken snıtzel dılımı gıbı dılımlenmıs tavugum ve ıkı budum var. onları da kendım ıcın yaparım haftaya. yanımda getırırım. napıyım soguk da yerım. yeter kı erken yemıs olayım yemegımı. gec kalmak ıstemıyorum artık aksam yemeklerıne.

günaydın kızlar nasılsınız umarımm çoooooooooookkk neşeli ve güzel bir gün olur hepimiz içinn yürüyüşe çıkacaktım erken kalktım ama hava serin oturdum kaldım plates ve lessie yaparım artıkk kahvaltımı hazırlayım bari kızlarr
fdm one o 2 tabak mısır cısssssssss
nesli sanada cısssss

Kızlar, benim canım dışarı çıkmak istedi, ineyim sahilde bir yürüyüş yapayım, kaç gündür evdeyim, iyi gelecek bana. Belki bağırsaklarıma da iyi gelir:)

hele ben sen benimiştahımı hep böylemi sandım ben yemek ymeek içinhiç üşenmeyen biriyim şu kadarını söyleyim bu tarafda pizza hat yoktu ben sırf pizza hattın pizzasını yemek ,için mavişehirdi sanırım orda vardı geçmiş gün unuttum ama oraya gittim asla üşenmemgece bi saati kısır istesin gider yapardım yemek için asla üşenmem tabi o zamanlar daha gençsin metabozlima yakıyor ama yaş ilerledikçe dengeler bozuluyor bizim bu besenlem tarzımız yaşam şeklimiz olmalı tek farkl şimdi daha dikkatliyiz ideal kg gelinceistediğimizi yicez ertesigün telafi etcez

hayatım hepimiz depresif ruh haliolur sen beni,mne yaşadığımı bilirmisin bilmezsinbende senin amakonu ayrı böyle düşünmemen gerekşöylesöyleyim sen şuan 106kgdasın en son yani dyete başlamadanne zaman bukg da oldun yani birz dikkat etmen bile seni nasılgeriye götürdü kendine inan senhapa hastalığna rahmen kg verdin hepde 1 ayda yaklaşık 3,5kg verdin bu bi başlangıç her ay senden gitcek bu kglar 2013 ilkbahar bide bakmışsın içinde bedeninde baharlaaçmış hep böyledüşün çokgüzel bir kızsın gençsin bence bunun kiıymetini bil ilerde çok pişman olursun çünkü bu kiloyla gençsin birde bu kg la yaşlı olmak var

sevindim güle güle kullan ya seviyorum bu aleti elim ayağım dün mesela halim fazla yok attım tavuğu pişti başında durmuyon o esnada başka şeyle uğraşıyon bak 36.sayfadaki tavuk kanat tarifin bdene resminüstünede kalorsi YAZIYOR130 KALORİKLİK YEMEK BİREBİR TARİFİ YAP ENFES OLUYOR DÜN YAPTIM ÇOK BEĞENDİM

kızlar, benim canım dışarı çıkmak istedi, ineyim sahilde bir yürüyüş yapayım, kaç gündür evdeyim, iyi gelecek bana. Belki bağırsaklarıma da iyi gelir:)

bende ineyim sahilden sana el sallarım göztepe köprüsüne doğru bak:)))

inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…