Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

YOK bacım yok öyle uğraşcak birşey yok ondan canım sıkıldı

anladım ben de bırsey var sanmıstım.

bugun nasılsın toparlandın mı ıyıce ???

bıraz ıyıysen yuruyus yapabılırsın. ya da guzel bır fılm ızle. ben esım yokken bol bol fılm ızlerım hem evde yanlız oldugumu unutuyorum hem de kafam bosalıyor ıyı oluyor.

yakısıklı oglun napıyor ????

kızlar ayakkabı almam lazım.

spor ayakkabı gıbı rahat yuruyus yapabılecegım ama keten ve kumasa bıle azıcık uyacak bırsey olsun ıstıyorum ne alsam bılemedım ya.

pumanın spor ayakkabılarına baktım. duygu tavsıye etmıstı. benım beyaz kınetıx var. ne alsam bılemedım. aslında spor almak degıl fıkrım. boyle papet benzerı de olabılır yeter kı bıraz şık olsun ama yuruyus ıcın de ıdeal olsun.

Puma Lifestyle Ayakkabı spor ayakkabi - Morhipo

Puma Lifestyle Ayakkabı 353759 whitley wn s white - Morhipo

Puma Koşu Ayakkabısı 353789 contest low city white white blac - Morhipo

Canım bunlardan birini düşünüyorsan siyah daha uygun bence. Hem spor ayakkabı gibi de durmaz. Bir de önümüz kış malum.

gunaydın neslı.

guzel bır kahvaltı olmus esınle beraber dısarda olmak guzel olmustur. ben de cok ıstıyorum dısarı kahvaltılarını ama burda yapan yer az ve kaldı kı ben boyle denız kenarında olmak ıstıyorum. esım kahvaltıyı dısarda bıraz mantıksız bulan bır tıp oldugu ıcın, eldekı fırsatı zaten kullanamıyoruz ama bahar zamanı ızmır ve ıstanbul gezılerım olacak. aılemle pıer lotıde kahvaltı yapmak ızmırde sahılde kumru yemek gıbı planlarım var. guzel bır kıloya ulasırsam boyle pllanlar yapıyorum.

sekersız ıcemıyorum ya ben ne kahveyı ne nescafeyı. sadece ona alısamadım. ıllaku ucu bırarada olmalı. sutlu sevmıyorum. sırf seker ve kremadan uzak durmak ıcın de mahrum kalıyorum bu zevkten. cok cok bazen orta sekerlı turk kahvesı ıcıyorum.

cok sagol canım. esımı yolcu ettım uzun bır seyahat olacak. hayırlısı bakalım. o yokken ınsaallah 104 olurum tahmınen 10 gun yok esım.

evet neslı nıhayet aylar sonra, regl oldummmmmmmmmmmmmmm

Canım bunlardan birini düşünüyorsan siyah daha uygun bence. Hem spor ayakkabı gibi de durmaz. Bir de önümüz kış malum.

ben de beyaz bır tane var oyuzden ben de sıyah dusundum bır de ketenıun kumasın altına bıle gıdebılır dıye dusundum.

kısın cok gıyemem bunu. kar cok oluyor burda. ama kısın guzel botlarım var topuksuz falan.

bu aykkabılar dısında senın tavsıye edebılecegın bırseyler var mı ??? bıraz klasık ve şık olsun ıstıyorum aslında. ama yuruyus ıcın de uyumlu olsun dıye dusunuyorum

Canım bizimki de çok dışarda sayılmaz, deniz kenarındaki yerlerde uzun uzun kahvaltı yapmak lazım, biz alışveriş merkezine gittik, o da benim canım çok simit istediği için. Sahilde kumru yemek çok güzel olur:) Belki buluşuruz Duygu, sen, ben kumrunun üstüne Hisar'da türk kahvesi içeriz:)
Eşin burda yokken kilo verirsen, gelince farkeder ve hoş bir sürpriz olur.

Yürüyüş için ayakkabının rahat olması çok önemli, ben deri tercih ediyorum. Ya da spor ayakkabı giymek lazım. Şimdi senin tarzını da bilmediğim için bir şey önermek zor. Camel marka yürüyüş ayakkabıları hem şık hem rahat mesela. Bakayım, görürsem linkini veririm.

Şuna bir bakabilirsin; arada markafonide falan indirimde oluyor bu marka,

Camel Active - Veneto 3 D Gar - Siyah

selam kızlar nasılsınız ben şuan işyerindeyim işlerim çok yogun ama birine söz vermiştim bırakıp gitmem gerekecek öffff ne plansızım yaaa

yıne de guzel olmus canım. en kısa zamanda bır de sahıl kenarında yapın bence. kar kış gelmeden guzel olur. bayramdan sonra annemlere gıtme planım var. ıstınyede yapabılırım kucuk salaş bır cay bahcesı tarzı bıryer var. uygun ustelık.

kumruyu cok gec kesfedenlerden ama cok sevenlerdenım. yasadıgım yerlerde yapılmazdı bırkacyıldır tadını bılıyorum o yuzden ama antalyada ve ızmır de yemelısın dıyen cok oldugu ıcın ızmıre gıdınce denemeyı dusunuyorum. canım ben kendıme odul olarak baharda ızmıre gıtmeyı dusunuyorum. uzak bır kac akraba ve cok samımı olmadıgım arkadaslarım var. belkı onlarda kalırım belkı bır otel. bılmıyorum bır ıkı gunluk gelebılırım zaten ama gelme nıyetım kesınlıkle var.

valla bulusalım cok guzel olur. kılolar verılmıs. mutlu mesut yuzler.ne guzel keyıflı oluruz.

gıderken soyledım ınsaallah sen gelmeye 104 olurum dedım. on gun olmayacagını dusunursem, olabılır. ınsaallah.

regl bıtınce bırden 3-4 kılo ınebılır dıyen bır arkadasım oldu. ona daha cok sevındım keske olsa. bayrama 100 ıle gırerdım ve ılk hedefı tuttururdum.

bır an once ıkılı rakamlara ınmek ıstıyorum bır an once :)))))))

geçen sene ben de öyleydim o yuzden 8 kilo civarı aldım zaten. aklıma her geldiginde canım istediginde yiyordum. şimdi yememeye çalışıyorum. açlıktan ölünmüyormuş nihayet onu anlayabildim

yaşım 27 Allah nasip ederse Haziran' da mezunum. ondan sonra düşünebilirim evliliği de işte aday yok ki bu sene olmasını da istemiyorum aslında. ben Ankara da yaşamak istemiyorum çünkü. memleketime gitmek istiyorum, orada ofisimi açmak istiyorum. bakalım hayırlısı. inşalah seneler sonra yine bir topikte buluşursak bende hasta sonu kahvaltısı yapıyor olabilirim çoluk çocuk

ben de siyah olanı begendim canım. bide camel marka olanlarda güzelmiş. yukarıda görmüştüm linkini. onu da düşünebilirsin

marka tavsiyesi verirdim ama ben hep spor giydigim için tam senin istedigin gibi olmayabilir. o yuzden seninkilerin arasından tercihimi söledim ama hotiç e de bakabilirsin sanırım. hem rahat, hem şık, hem de kışlık ayakkabılar var orda

bu arada ben kahvaltımı yazmayı unutmuşumm

kahvaltı :

yarım domates

yarım salatalık

1 kk peynir

2.5 dilim kepek ekmeği

bir miktar maydanoz

2 ince dilim hindi sucuk

2 bardak açık çay

şimdi ddee yeşil çayımı içiyorum. akşam yemeginde karnabahar kızartması varmış severim. 1 porsiyonu da 248 kaloriymiş. onu yiyecegim. o yuzden öğlen köfte yada tavuk döner servis yemeyi düşünüyorum.

bugun yurtta oldugumdan suyumu da güzelce içebilirim. yoksa çok dengesiz oluyordu benim. gündüz 1 lt içiyordm akşamları 1.5 lt falan sıkıntıydı yani. şimdi bütün güne yayarak yavaşça içebilirim

canım ben spor ayakkabı seven bırıyım ama aslında babet en cok gıydıgım tarzdır. kıslık botlarım da topuksuz, kısa olur altı bıraz tırtıklı olur.

camel bakayım canım ben de.

ha bır de kınetix spor ayakkabım cok koku yapıyor oyuzden kınetıx almayacagım spor ayakkabı alırsam. puma daha bılındık kalıtelı bır marka. umarım yapmıyordur koku.

duygu hayıt tohumunu zaten bır ay daha duzenlı ıcmem ıyı olurmus. sonra bır ay ara verıp yıne 3 ay ıcecekmısım. hamıle kalıncaya kadar bu sekılde yapmam da fayda varmıs. hayıt tohumu yumurtaları gelıstırıyormus oyuzden regl donemınde ıcmek de faydalıymıs. dıger kürler ya da bıtkıler gıbı regl donemınde kesılmesı gereken bırsey degılmıs. arkadasımı aradım sordum sımdı :)))))

evet sankı az yersek, ac kalırız dusuncesı varmıs sanırım. bakıyorum yedıgım yemege. ben nasıl doyuyorum bununla dıyorum suan.

cesmı cok guzel bır yastasın. herseyı zamana bırak. ummadıgın an aday cıkıyor zaten. benım basıma geldı bır cogumuz ıcın de gecerlı. once zayıflatıyoruz sonra mezun edıyoruz sonra evlendırıyoruz senı. ardından anne olunacak yıla eklıyorum senı de :))))) dun gorduysen eger lıstemı :))))

ınsaallah kılo verenler topıgı takıp etmese bıle bırbırımıze msn ve maıl adreslerımızı verelım. aradakı ıletısım tamamen sıfırlanmasın. resımlerımızı paylasırız bebeklerımızı anlatırız yıllar sonra.

canım ben de cok klasık sayılmama ama tabıkı sık sık kot gıyen bırı degılım mesela. resımlerde gordun mu bılmıyorum babet tarzı ayakkabı gıyerım genelde. ve dıyete baslayalı spor ayakkabımı gıyıorum. ama ayakkabı tasımaktan sıkıldım sonucta spor ayakkabım herseyın altına uymuyor.

hotıc bakayım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…