- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.881
YOK bacım yok öyle uğraşcak birşey yok ondan canım sıkıldı
kızlar ayakkabı almam lazım.
spor ayakkabı gıbı rahat yuruyus yapabılecegım ama keten ve kumasa bıle azıcık uyacak bırsey olsun ıstıyorum ne alsam bılemedım ya.
pumanın spor ayakkabılarına baktım. duygu tavsıye etmıstı. benım beyaz kınetıx var. ne alsam bılemedım. aslında spor almak degıl fıkrım. boyle papet benzerı de olabılır yeter kı bıraz şık olsun ama yuruyus ıcın de ıdeal olsun.
Puma Lifestyle Ayakkabı spor ayakkabi - Morhipo
Puma Lifestyle Ayakkabı 353759 whitley wn s white - Morhipo
Puma Koşu Ayakkabısı 353789 contest low city white white blac - Morhipo
Günaydın kızlar, bakıyorum erkenden başlamışsınız muhabbete. Pomocum hem gözün aydın, hem allah kavuştursun:) Ben de çok geç kalkmadım aslında ama canım çok simit istedi, o yüzden dışarda kahvaltı yaptık;
- Yarım simit
- Yarım kk peynir
- Yarım yumurta
- 4 tane zeytin
- 1 çay kaşığı tereyağı
- az salatalık
- az domates
Şimdi de 4 tane kuru kayısı yedim ve şekersiz sütlü neskafemi içiyorum.
Pomocum çok sevindim canım regl olmana, biraz rahatlarsın en azından. Duygu, senin neden keyfin yok şekerim?
Canım bunlardan birini düşünüyorsan siyah daha uygun bence. Hem spor ayakkabı gibi de durmaz. Bir de önümüz kış malum.
gunaydın neslı.
guzel bır kahvaltı olmus esınle beraber dısarda olmak guzel olmustur. ben de cok ıstıyorum dısarı kahvaltılarını ama burda yapan yer az ve kaldı kı ben boyle denız kenarında olmak ıstıyorum. esım kahvaltıyı dısarda bıraz mantıksız bulan bır tıp oldugu ıcın, eldekı fırsatı zaten kullanamıyoruz ama bahar zamanı ızmır ve ıstanbul gezılerım olacak. aılemle pıer lotıde kahvaltı yapmak ızmırde sahılde kumru yemek gıbı planlarım var. guzel bır kıloya ulasırsam boyle pllanlar yapıyorum.
sekersız ıcemıyorum ya ben ne kahveyı ne nescafeyı. sadece ona alısamadım. ıllaku ucu bırarada olmalı. sutlu sevmıyorum. sırf seker ve kremadan uzak durmak ıcın de mahrum kalıyorum bu zevkten. cok cok bazen orta sekerlı turk kahvesı ıcıyorum.
cok sagol canım. esımı yolcu ettım uzun bır seyahat olacak. hayırlısı bakalım. o yokken ınsaallah 104 olurum tahmınen 10 gun yok esım.
evet neslı nıhayet aylar sonra, regl oldummmmmmmmmmmmmmm
ben de beyaz bır tane var oyuzden ben de sıyah dusundum bır de ketenıun kumasın altına bıle gıdebılır dıye dusundum.
kısın cok gıyemem bunu. kar cok oluyor burda. ama kısın guzel botlarım var topuksuz falan.
bu aykkabılar dısında senın tavsıye edebılecegın bırseyler var mı ??? bıraz klasık ve şık olsun ıstıyorum aslında. ama yuruyus ıcın de uyumlu olsun dıye dusunuyorum
ben de beyaz bır tane var oyuzden ben de sıyah dusundum bır de ketenıun kumasın altına bıle gıdebılır dıye dusundum.
kısın cok gıyemem bunu. kar cok oluyor burda. ama kısın guzel botlarım var topuksuz falan.
bu aykkabılar dısında senın tavsıye edebılecegın bırseyler var mı ??? bıraz klasık ve şık olsun ıstıyorum aslında. ama yuruyus ıcın de uyumlu olsun dıye dusunuyorum
inşallahhh yapabılırım...hep bir azimle baslıyorum bırkac kılo verıyorum ve sonrasında bırakıyorum beynıme hukmetmem lazım iyice sanırım 65 kılo idim 75im suanda cok uzucu bır durum
Canım bizimki de çok dışarda sayılmaz, deniz kenarındaki yerlerde uzun uzun kahvaltı yapmak lazım, biz alışveriş merkezine gittik, o da benim canım çok simit istediği için. Sahilde kumru yemek çok güzel olur:) Belki buluşuruz Duygu, sen, ben kumrunun üstüne Hisar'da türk kahvesi içeriz:)
Eşin burda yokken kilo verirsen, gelince farkeder ve hoş bir sürpriz olur.
gunaydın sana da. ne guzel uykuya duskun olmaman. evlenınce de cok faydasını gorursun bu huyunun. sınırlı zamanda yapmaya calısıyorsun herseyı evlıyken. oyuzden uykuya duskun olmaman sayesınde herseyını rahat yetıstırırsın.
evet sanırım herkes coluk cocuk kahvaltıda. afıyet bal seker olsun herkese.
cok sagol canım. pek keyıflıyım valla. agrı falan umrumda degıl :))))))))))
aklıma gelmısken yurt ortamında olmana ragmen duzen yapmaya calısman caba gostermenı cok takdır edıyorum. yurt ortamında sureklı yemek yeme durumu vardır her an dıyete uygun yıyecek de bulmak mumkun degıldır. senı tebrık ederım cesmı.
kızlar ayakkabı almam lazım.
spor ayakkabı gıbı rahat yuruyus yapabılecegım ama keten ve kumasa bıle azıcık uyacak bırsey olsun ıstıyorum ne alsam bılemedım ya.
pumanın spor ayakkabılarına baktım. duygu tavsıye etmıstı. benım beyaz kınetıx var. ne alsam bılemedım. aslında spor almak degıl fıkrım. boyle papet benzerı de olabılır yeter kı bıraz şık olsun ama yuruyus ıcın de ıdeal olsun.
Puma Lifestyle Ayakkabı spor ayakkabi - Morhipo
Puma Lifestyle Ayakkabı 353759 whitley wn s white - Morhipo
Puma Koşu Ayakkabısı 353789 contest low city white white blac - Morhipo
Yürüyüş için ayakkabının rahat olması çok önemli, ben deri tercih ediyorum. Ya da spor ayakkabı giymek lazım. Şimdi senin tarzını da bilmediğim için bir şey önermek zor. Camel marka yürüyüş ayakkabıları hem şık hem rahat mesela. Bakayım, görürsem linkini veririm.
yeşil çaya devamhayıt tohumunada devam et dün regl olmadım falan dedinyaondan ara verdedim iç canımyine aynıdüzende devam et sana ek tavsiyem gece yatmadan rezene içmen gevşetir kaslarını böyle dönemlerde yatmadan rezene içerim
Şuna bir bakabilirsin; arada markafonide falan indirimde oluyor bu marka,
Camel Active - Veneto 3 D Gar - Siyah
selam kızlar nasılsınız ben şuan işyerindeyim işlerim çok yogun ama birine söz vermiştim bırakıp gitmem gerekecek öffff ne plansızım yaaa
geçen sene ben de öyleydim o yuzden 8 kilo civarı aldım zaten. aklıma her geldiginde canım istediginde yiyordum. şimdi yememeye çalışıyorum. açlıktan ölünmüyormuş nihayet onu anlayabildim
yaşım 27 Allah nasip ederse Haziran' da mezunum. ondan sonra düşünebilirim evliliği de işte aday yok kibu sene olmasını da istemiyorum aslında. ben Ankara da yaşamak istemiyorum çünkü. memleketime gitmek istiyorum, orada ofisimi açmak istiyorum. bakalım hayırlısı. inşalah seneler sonra yine bir topikte buluşursak bende hasta sonu kahvaltısı yapıyor olabilirim çoluk çocuk
ben de siyah olanı begendim canım. bide camel marka olanlarda güzelmiş. yukarıda görmüştüm linkini. onu da düşünebilirsin
marka tavsiyesi verirdim ama ben hep spor giydigim için tam senin istedigin gibi olmayabilir. o yuzden seninkilerin arasından tercihimi söledimama hotiç e de bakabilirsin sanırım. hem rahat, hem şık, hem de kışlık ayakkabılar var orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?