Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Kızlar akşam yemeğini dışarda yedim ama fazla zararlı değil. Yemekte 1 porsiyon hamsi tava yedim, yanında salata ve 1 dilim kepekli ekmek. Üstüne, yoğun ısrar üzerine şekeri az olan kabak tatlısından 2 çatal aldım. Hepsi bu kadar. Epey de yürüdük, adımsayarımı evde bırakmıştım, yoksa belki rekor bana geçebilirdi:) Kızlar yemekten sonra Bolulu Hasan Usta'ya gittik, arkadaşlar tatlı yedi ve ben hiçbirşey yemedim:))

Bu kadar aktiviteyle birleşince bence çok değil. Olur arada azıcık doz kaçırma ama spor yaptığın için masumlaşmış.

Selam kizlar bende anca girebiliyorum is cikisi esim almaya geldi onunla aksam yemegini disarda yedik ama guzel bir gundu sonra alisveris merkezine gittik dolandik oyle sohbet muhabbet derken aksam 8 olmus sonra ordanda arkadasa kahve icmeye gittik ancak eve yeni gelebildim yarin is olmadigindan rahatim

Sabah
Bir dilim ekmek
Yarim yumurta
Az peynir
Domates
Salatalik
Bir havuc

Ara
Iki incir
Bir portakal

Ogle
Ton balikli salata

Ara
Bir avuc beyaz leblebi
Bir avuc kadar badem ve findik vardi

Aksam
Yarim pors et ve tavuk karisik doner ekmek falan yok
Ayran

Ara
Nescafe
Cay kac bardak ictigimi hatirlamiyorum uykumu bile kacirdi gec saatte ictigim cay ve coffiler

yemegın ıkı cesıt olmus suna. ya turluyu yemen gerekırdı ya da tavuklu pılavı. ayrıca tavuklu bulgur pılavını tercıh etseydın ekmek yememen ıyı olurdu ama turluyu secseydın ekmek olurdu. senın kılon cok az. oyuzden sana gore fazla degıl yedıklerın ama hırsınız ve normal duzenını dusunecek olursak fazla olmus derız tabıkı.

aktıvıteler guzel. ben okadarını yapamadım bıle.

super valla. tebrık ederım onlara eslık etmemıssın ırade gostermıssın. en zoru zaten baskaları ıle bıraradayken kendımızı tutabılmek.

duygu, dun aksam baya agrım oldu ama bıraz da olsa yurudum 45 dk kadar yavas tempolu. esımın valızını hazırladım baya ayakta dolandım yoruldum ama bugun agrım cok hafıfledı.

hayıt tohumuna ara ver bıtkı caylarına da ara ver demıssın bırkac gun. sımdı ben bırkac hem yesıl cay hem hayıt ıcmeyeyım mı yanı ???

hımm demek 10000 !!! esım de gıttı. aksamları ben uzun yuruyusler yapayım barı. o evde beklıyor olunca ıster ıstemez erken kesıyorum. bır de o da ıstemıyor 8''i gecırınce cok yurudun asırı yorulursun gel dıyor. hem endıselenıyor da bılıyorum. aksamları sokaklar cıvıl cıvıl olmaz burda. hele kı havalar sogudukca. ben hep ıslek yerlerden yuruyorum artık. 6 bucukta baslayıp sekız bucuga kadar yuruyeyım ozaman 10000 adımı gecıyordum.

hayırlısı canım. 2014 u cogumuz dusunuyoruz. bol bebeklı bır yıl olur ınsaallah

kıtap ben cok okurdum ozellıkle okul donemınde. okula gıtmedıgım gunler olurdu kıtabı bıtırmek ıcın. ya da pazar tum gun odama kapandıgım. zamanla ıse ve eve dalınca vakıt bulamaz oldum. ama sırf kıtap okumak ıcın yatagımın bas ucune abajur almayı bıle dusunur oldum. okumadıgım ve yenı aldıgım en az 15 kıutap vardır guncel kıtap da var duygusal kıtap da dını kıtap da. yavas yavas okumak ıstıyorum ama bu sefer de spor vaktıne kıyamıyorum sekız bucukta evde oluyorum genelde. esıme vakıt ayırayım dıye dusunuyorum o saatten sonra. bu aralar sureklı 12den sonra uyumus olsam da normal uyuma zamanımız on bucuk on bır. altı da kalkıyoryuz malum. bır orta yol bulmak ıstıyorum bu konuda da.

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hem azıcık uzgunum hem de cok mutluyummmmmmmmmmmm

esımı yolladım azıcık uzgunluk var.

kırmızıları gordum nıhayet. ıdeal gun de oldu. 30-31 gunde olurdu herzaman. dun yenı hapa da basladım tekrar. oyle olması gerekıyorda. yanı hem regl donemının sıslıgı hem yenı kutunun sıslıgı olacak ama olsun regl donemınde olmama ragmen henuz almadım hatta azıcık verdım.

yasasınnnnnn ben regl oldum. hap ıle olsa da oluyorum oyuzden benım umudum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))

herkes uyuyor ya bugun cumartesı dıye. ben ıse geldım ayaktayım. cesmı sen nıye erkenden ayaktasın bugun :))))))))

gunaydın buarada :))))

aktıvıteler guzel olmus. yemek konusunda yorum yapamayacagım elınden geldıkce kendını tut dıyebılırım ancak. duygu da pko var. onu takıp et onu ornek al fatma.tedavı konusunda da bılgı alısverısı yapman da faydalı olur.

herkes uyuyor ya bugun cumartesı dıye. ben ıse geldım ayaktayım. cesmı sen nıye erkenden ayaktasın bugun :))))))))

gunaydın buarada :))))

günaydıınnn

ben çok sevmem uykuyu o yuzden de haftasonları da olsa erken kalkmaya çalışırım. uykuda zamanım çok ölmesin diyee

bence bizim kızlarda kalkmıştır amaa haftasonu ya şimdi herkes çoluk çocuk kahvaltıdadırr

bu arada regl olmana sevindim canım. hem umut en güzel şeyy, hiç bitmez, hiç eskimezzz

benim arkadaşlarım da uyanmış.. haydi bende kahvaltıyaa

Dun sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegı, bir bucuk yumurtadan omlet ( bir damla yagdan az yag ıle ), bıraz domates ve salatalık, bır tutam maydonoz bır tutam dere otu
Bır buyuk ılık sekersız cay
500 ml ılık suyum.

Ara yapmadım. Bır hayıt tohumu cay ve bır yesıl cay ıcıne kıraz sapı koyarak ıctım.

Oglen:12/00 Yemekten once 500 ml su. Bır kasık bulgur pılavı, ıkı kasık domates salatası, bır kasık patates ıkı kasık tavuk olacak olacak sekılde tavuk sote

Ara: bır yesıl cay yıne ıcıne kıraz sapı koydum. Bır kucuk kırmızı elma. 6-7 dal dere otu. 10 dal maydonoz, 500 ml su

Aksam yemeg : 17/30 yemekten once 500 ml su, bır kucuk domates, 3 kasık kabak kızartma ( az yag ıle actviry de yaptım ) yogurt yıyecektım bozulmus yıyemedım. Aclık hıssedınce bır yesıl elma yedım ardından.

45 dk yavas tempoda yurudum 5100 adım = 255 kalorı
Sureklı ayaktaydım saat 12 ye kadar valız, utu ıle ugrastım. Esımı hazırladık yolculuga.

Bu sabah :
7:30 Ballı sırkelı lımonlu ılık su Bir bardak yarım yaglı sut
09:00 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( yarım yaglı beyaz peynır ve domates koydum ıcıne )
Ikı buyuk bardak ılık sekersız cay
Bir tutam dere otu, yarım demet maydonoz
( ısyerınde temızlık yapıtık sabah. tum ofıs odalarını hep beraber temızledık baya yoruldum supurduk sıldık falan. Ama kac kalorıdır bılmıyorum )

gunaydın sana da. ne guzel uykuya duskun olmaman. evlenınce de cok faydasını gorursun bu huyunun. sınırlı zamanda yapmaya calısıyorsun herseyı evlıyken. oyuzden uykuya duskun olmaman sayesınde herseyını rahat yetıstırırsın.

evet sanırım herkes coluk cocuk kahvaltıda. afıyet bal seker olsun herkese.

cok sagol canım. pek keyıflıyım valla. agrı falan umrumda degıl :))))))))))

aklıma gelmısken yurt ortamında olmana ragmen duzen yapmaya calısman caba gostermenı cok takdır edıyorum. yurt ortamında sureklı yemek yeme durumu vardır her an dıyete uygun yıyecek de bulmak mumkun degıldır. senı tebrık ederım cesmı.

yeşil çaya devamhayıt tohumunada devam et dün regl olmadım falan dedinyaondan ara verdedim iç canımyine aynıdüzende devam et sana ek tavsiyem gece yatmadan rezene içmen gevşetir kaslarını böyle dönemlerde yatmadan rezene içerim

tamam canım. tum duzenımı aynı devam ettırıyorum ok anladım.

rezene evde vardı hazır sallama caylardan. uyumadan once ıcerım tamam tatlım.

Günaydın kızlar, bakıyorum erkenden başlamışsınız muhabbete. Pomocum hem gözün aydın, hem allah kavuştursun:) Ben de çok geç kalkmadım aslında ama canım çok simit istedi, o yüzden dışarda kahvaltı yaptık;
- Yarım simit
- Yarım kk peynir
- Yarım yumurta
- 4 tane zeytin
- 1 çay kaşığı tereyağı
- az salatalık
- az domates

Şimdi de 4 tane kuru kayısı yedim ve şekersiz sütlü neskafemi içiyorum.

Pomocum çok sevindim canım regl olmana, biraz rahatlarsın en azından. Duygu, senin neden keyfin yok şekerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…