- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.861
mrb kızlar akşam biraz fazla kçırdımgaliba yazayımbugünkügünlük menümü siz karar verin
sabah:
1 kb peynir
3 zetytin
1 domates
tere yeşilbiber
1 dilim tahıllı ekmek
ara
1 elma
öğle yok
ara 1 erik
akşam
1 tabak türlü
1 tabaktavuklu buldur pilavı
2 tane yeşil soğan
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
1 çataldomatesli acı ezme
45 dakka yürüyüş yaptımsabah
öğlen 40 dk plates
3 mill lessie
aktiviteler
mrb kızlar akşam biraz fazla kçırdımgaliba yazayımbugünkügünlük menümü siz karar verin
sabah:
1 kb peynir
3 zetytin
1 domates
tere yeşilbiber
1 dilim tahıllı ekmek
ara
1 elma
öğle yok
ara 1 erik
akşam
1 tabak türlü
1 tabaktavuklu buldur pilavı
2 tane yeşil soğan
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
1 çataldomatesli acı ezme
45 dakka yürüyüş yaptımsabah
öğlen 40 dk plates
3 mill lessie
aktiviteler
adımsayarı olan arkadaşlar hangisi daha iyi. farklı farklı adımlar kaloriler söyleniyo. ben de almak istiyorum ama kafam karıştı siz öyle söyleyince
Kızlar akşam yemeğini dışarda yedim ama fazla zararlı değil. Yemekte 1 porsiyon hamsi tava yedim, yanında salata ve 1 dilim kepekli ekmek. Üstüne, yoğun ısrar üzerine şekeri az olan kabak tatlısından 2 çatal aldım. Hepsi bu kadar. Epey de yürüdük, adımsayarımı evde bırakmıştım, yoksa belki rekor bana geçebilirdi:) Kızlar yemekten sonra Bolulu Hasan Usta'ya gittik, arkadaşlar tatlı yedi ve ben hiçbirşey yemedim:))
2013 sonlarındadüşünmeye başlarımherhaldeebendee olmadı 2014 tabi inşallah ALLAH VERİRİ
ÇOK PRATİK 2 APARATI VAR BİRİ ORTADA DÖNEN KÜÇÜKAPARAT DİĞERİ PİŞİRME HAZNESİ HATTAKOLUNU KATLIYON ORTA BOY PİLAV TENCERESİ GİBİ TEFLON GİBİ,BEN MAKİNAMDAYER VARSAATIYORUM YAĞLI BİRŞEY VARSA YİNE ATIYORUM AMAPATATES PİŞMİŞSE HEMENYIKIYORUM YANİ BELLİ OLMUYOR AMA GENELDE MAKİNADA YIKIYORUM
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN GÜLDÜRDÜN BENİ
KİTAPOKUMAYI NEDEN SEVMİYORUM YAAA BU HUYUMU SEVMİYORUM AMAKENDİMİ TOPARLAYIM MİNUMUM 10 BİN ADIM HERGÜN ATACAĞIM
CNM SEN ŞU HAYIT TOHUMUNU Bİ BIRAK BİR KAÇ GÜN BU TİP BİTKİ ÇAYLARINI ARADA BİR ARA VERMEK LAZIM SANA ÖNERİM MAYDANOZA YÜKLEN VE RAHATLAMAN İÇİN REZENE İÇ REGL DÖNEMİNDE SONRA YİNE HAYIT TOHUMUNA DEVAM EDERSİN
10 BİN CNM BENİM DUYDUĞUM GEÇENLERDE TV SÖYLÜYORLARDI
REZENE İÇ
evet cnm pko
dediğin gibi saat 3 ile 5 arası o kadar çok şey yedim ki yazamayacağım.
sanırım midem küçülmüş, 5 den sonra hala bişe yemedim ama acayip rahatsız ediyo, ayıptır söylemesi spor yapmaya gittim orda çıkacaktı nerdeyse
gün içinde 3 lt su içtim
yediklerimi, yazmıyorum ama sporumu yazayım
40 dk spor aletlerinde spor yaptım, 5000 adımdan fazla adım attım. bugün sauna eşofmanımı giymiştim sırılsıklam olmuşum...
herkes uyuyor ya bugun cumartesı dıye. ben ıse geldım ayaktayım. cesmı sen nıye erkenden ayaktasın bugun :))))))))
gunaydın buarada :))))
günaydıınnn
ben çok sevmem uykuyu o yuzden de haftasonları da olsa erken kalkmaya çalışırım. uykuda zamanım çok ölmesin diyee
bence bizim kızlarda kalkmıştır amaa haftasonu ya şimdi herkes çoluk çocuk kahvaltıdadırr
bu arada regl olmana sevindim canım. hem umut en güzel şeyy, hiç bitmez, hiç eskimezzz
benim arkadaşlarım da uyanmış.. haydi bende kahvaltıyaa
yeşil çaya devamhayıt tohumunada devam et dün regl olmadım falan dedinyaondan ara verdedim iç canımyine aynıdüzende devam et sana ek tavsiyem gece yatmadan rezene içmen gevşetir kaslarını böyle dönemlerde yatmadan rezene içerimduygu, dun aksam baya agrım oldu ama bıraz da olsa yurudum 45 dk kadar yavas tempolu. Esımın valızını hazırladım baya ayakta dolandım yoruldum ama bugun agrım cok hafıfledı.
Hayıt tohumuna ara ver bıtkı caylarına da ara ver demıssın bırkac gun. Sımdı ben bırkac hem yesıl cay hem hayıt ıcmeyeyım mı yanı ???
Hımm demek 10000 !!! Esım de gıttı. Aksamları ben uzun yuruyusler yapayım barı. O evde beklıyor olunca ıster ıstemez erken kesıyorum. Bır de o da ıstemıyor 8''i gecırınce cok yurudun asırı yorulursun gel dıyor. Hem endıselenıyor da bılıyorum. Aksamları sokaklar cıvıl cıvıl olmaz burda. Hele kı havalar sogudukca. Ben hep ıslek yerlerden yuruyorum artık. 6 bucukta baslayıp sekız bucuga kadar yuruyeyım ozaman 10000 adımı gecıyordum.
Hayırlısı canım. 2014 u cogumuz dusunuyoruz. Bol bebeklı bır yıl olur ınsaallah
kıtap ben cok okurdum ozellıkle okul donemınde. Okula gıtmedıgım gunler olurdu kıtabı bıtırmek ıcın. Ya da pazar tum gun odama kapandıgım. Zamanla ıse ve eve dalınca vakıt bulamaz oldum. Ama sırf kıtap okumak ıcın yatagımın bas ucune abajur almayı bıle dusunur oldum. Okumadıgım ve yenı aldıgım en az 15 kıutap vardır guncel kıtap da var duygusal kıtap da dını kıtap da. Yavas yavas okumak ıstıyorum ama bu sefer de spor vaktıne kıyamıyorum sekız bucukta evde oluyorum genelde. Esıme vakıt ayırayım dıye dusunuyorum o saatten sonra. Bu aralar sureklı 12den sonra uyumus olsam da normal uyuma zamanımız on bucuk on bır. Altı da kalkıyoryuz malum. Bır orta yol bulmak ıstıyorum bu konuda da.
yeşil çaya devamhayıt tohumunada devam et dün regl olmadım falan dedinyaondan ara verdedim iç canımyine aynıdüzende devam et sana ek tavsiyem gece yatmadan rezene içmen gevşetir kaslarını böyle dönemlerde yatmadan rezene içerim
Offff canım sıkılıyorrrr .....
ne oldu kuzum ????????????
canım sıkılıyor dedın. kayboldun duygu. ne oldu neyın var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?