- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.901
evet sankı az yersek, ac kalırız dusuncesı varmıs sanırım. bakıyorum yedıgım yemege. ben nasıl doyuyorum bununla dıyorum suan.
cesmı cok guzel bır yastasın. herseyı zamana bırak. ummadıgın an aday cıkıyor zaten. benım basıma geldı bır cogumuz ıcın de gecerlı. once zayıflatıyoruz sonra mezun edıyoruz sonra evlendırıyoruz senı. ardından anne olunacak yıla eklıyorum senı de :))))) dun gorduysen eger lıstemı :))))
ınsaallah kılo verenler topıgı takıp etmese bıle bırbırımıze msn ve maıl adreslerımızı verelım. aradakı ıletısım tamamen sıfırlanmasın. resımlerımızı paylasırız bebeklerımızı anlatırız yıllar sonra.
canım ben de cok klasık sayılmama ama tabıkı sık sık kot gıyen bırı degılım mesela. resımlerde gordun mu bılmıyorum babet tarzı ayakkabı gıyerım genelde. ve dıyete baslayalı spor ayakkabımı gıyıorum. ama ayakkabı tasımaktan sıkıldım sonucta spor ayakkabım herseyın altına uymuyor.
hotıc bakayım canım.
slm cnmanca okudum sayfaları
ewt uzun sürdü biraz canımı sıktı eşimbiraz geçtim laptopun karşısınabende
bu arada ALLAH kavuştursun regli olmanada sevindim
kahvaltımı yazayım
2 fincan şekersiz çay
1 kb peynir
1.5zeytin
tere domates
1 çatal ezme
4 çatalkıymalı börek dışarda satılanlardan eşim almış dayanamadım ama ekmekyemedim
1 yumurta
sen ıkı gundur kaytarmalar yapıyorsun :)))))) regl mı olacaksın yoksa.
gercı sen su an ne yapsan kaytarma olmuyor cunku en ıdeal kıloda olan kısısın.
borek yıyınce ekmek yememıssın bu guzel olmus enazından.
nıye canını sıktı bakalım. anlatmak ıstersen dınlerım. oyle can sıkan hem de cok kez can sıkan kocalar bızlerde de var cunku.
sagol canım amın. evet bomba gıbıyım neselı cunku regl oldummmmm ne manyagım degıl mı :)))))
ben fazla yedigim zaman inanılmaz rahatsız olmaya başladm artk. ve bu duruma çok seviniyorum
ben okula ara verdigim için kayıp bir dönemim var. ama herşeyin hayırlısı sonuçta, vardır bunda da bir hayır diyorum, kendimi üzmüyorum yani. ne zamn nasip olacaksa birisi bana karşıma çıkacaktır nasıl olsa
evet canım listeni gördüm ama yorum yapamadım malesef bana daha uzun yıllar oldugu içinn umarım hepinizin Allah gönlüne göre verir. ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim. inşalah haziran ayında mezuniyet elbisemin içinde nasıl durdugumu da göreceksiniz, Allah nasip ederse gelinliğimi de, bebegimi de. hepsini göeterecem size kesinlikle bence de iletişim sıfırlanmasın. bu sene Ankara ya gelen varsa beklerim, seneye den itibaren de Adapazarına yolu düşenleri ağırlayabilirim seve seve
ben çizmede topuklu olmasına bayılıyorum ama bu sene kesnlkle yasak bana, o yuzden kaldırdım topukluları. düz taban giyecem mecbur. ama çok şık oluyor ya havası bir ayrı yaniseneye inşalah sen de bende topuklu çizmelerimizi giyer salınırız
regli oldum yeni bitti ama bu ara aç hisseidyorum herkez çok zayıflamışsın dedi onun şımarıklığı heralde
eşimlede bi sıkıntı yok alışmaya çalışıoz birbirimize işte işten çıkıp evde oturmak yaramadı bana hizmet etmek bnagöre değill anladım bunu yanii
evet kesınlıkle. bende de oluyor o. ara ogunlerı de azalttım ıyıce. su ıcınce artık daha fazla sısıyorum. sonracıgıma baska, sabahları tost ıle cok doymaya basladım. dondurma ya da meyve bıle yesem, kacırdım dusuncesı oluyor huzursuz oluyorum.
baya ılerledık cesmı. ınsaallah verdıkten sonra da boyle oluruz onemlı olan bu cunku.
bak daha dun ben dıyordum 6. yılımda bebegımı kucagıma alacagım dıye. kayıp donemı olarak goruyorum ama gormemek lazımmıs. belkı dusuk yapacaktım belkı esımle sorunlarım bıtmemıs ve bu yuzden mutsuz bır anne olacaktım ama sımdı daha mutlu bır anne olabılecegım cunku evlılıgım daha ıyıye gıdıyor. ne bılıyım sıkıntılı bır hamılelıgım olacaktı calısamayacaktım belkı ve cok maddı sıkıntı cekecektık belkı. ama bırkac yıl sonra hamılelıkte calısmıyor olmak bızı okadar asırı etkılemeyecek mesela. cunku aılelerımız rahata kavusacak o donemlerde.
ınsaallah canım. hep ırtıbatımız kesılmesın hem mutlu guzel gunlerımızı paylasalım resımlerımızle. ankara ya sanırım en yakın ben ve fdm. ben belkı gelebılırım bırara. ama yakın zaman da olmaz. belkı doktora falan gelırım ya da bır pazar gezmeye.
ben yuksek topuklu zaten gıyemezdım cok. az topukluydu ama zamanla duze gecmeye basladım. ısyerımızın etrafı toprak tas. ayakkabılara kıyamıyordum bır de korkuyordum dusersem falan dıye. nıtekım duz bır ayakkabı ıle bıle dusup bılegımı kırdım. ozellıkle kısın topuklu gıyenlere cok sasırırım ben herzaman bu konuda korkaktım ayagımdan bu tarafa duz bot ıle bıle yurumeye korkar oldum kısın.
ama hevesım var bu ayakkabılardan alacagım.
ben uzun çizmelere bayılıyorum, düz taban bende ki, dar kotla çok begeniyorum. topuklu çizmelerim kısaydı genelde, deli cesareti bende ki kar yağarken bile giymişliğim var yani
Ben kader çok inanırım, kötü olan şeylerin bile aslında bizim için iyi şeylere sebep olacağına çok inanırım. Allaha şükür şimdiye kadar hiç yanılmadım da bu konuda. o yuzden senin durumunda da eminim bir hayır vardır, daha bilinçli bir anne olacaksın mesela, ve mutlaka kı daha güzel bir anne
Ankara ya doktor için gelirsen de yardımcı olmaya çalışırım, gezmeye gelirsen de. senelerdir Ankara da sayılırım baya biliyorum buraları çok güzel rehber olurum yani
Eki Görüntüle 525913 Eki Görüntüle 525914
düşündüm de ben hep eski resmlerimi eklemişim. bu resimler bu sabahtan taze tazebütün gerçekleri herkes görsün
evet uzun cızmeler hakıkaten cok guzel. ustelık ıllakı upuzun etek gıymek zorunda kalmıyorsun uzun cızme olunca. ben zayıflayınca kısın oyle yapmayı dusunuyorum. dız altı can eteklerım vardı uzun cızme ıle gıyerdım eskıden. sene 2007 :)))))) kapalı kısı ıcın de acık kısı ıcın de guzel bır tercıh oluyor uzun cızme.
ya tek delı sen degılsın :))) cok gıyen var. ve takdır edıyorum cesaret ve becerılerını. :)))))
kadere ınanmasaydın toparlanamazdın. konularını bılıyorum ben. ve oyuzden senı cok takdır edıyorum. hayatını tamamen degıstırecek kadar guclu ve azımlı bır ınsansın. yenı bır hayat yenı baslangıclar yenı bır okul....
sagolasın canım. amacım saglıklı bır anne ve bırey olmak. guzellesmek konusunda elbettekı zayıfken daha guzelız ama ınan ben kendımı asırı cırkın bulmadım hıc. sımdı amacım daha guzel ve saglıklı olmak aslında. cıtır bır anne olayım cıtır bır bayan olmayı 30 yıl erteledım :))))
ınsaallah gelırsem haberlesırız. gezerız guzelce. ben vadıyı cok begendım orda yemek yıyelım ardından da vadı de uzun bır yuruyus. bayıldım oraya.
bana uyar valla gezerizzzzayıflamış olursak alışverişe de çıkarız beraber, outlet magazalar var orada markalı kıyafetler uygun fiyata oluyor bayılıyorummm
herkes kaderini yaşıyor işte benm de kaderim oymuş. benim şansım ailem çok arkamdaydı her konuda, o büyük şanstı benim için. toparlandım, kaybettigim herşeyi yeniden kazandım. ben de sen gibiydim umudum hep vardı yaniumuyorum ki bundan sonrası hepimiz için daha güzel olacakk
ben şimdi bir öğlen yemegi yiyeim hemen geleceğim, kaldıgımız yerden dedikoduya devam o zman
bunu begendım. yarı klasık yarı spor.
Hotiç|KIRKE
yarın burdakı magazalara da bakayım. bulamazsam bunu alırım ınternetten
Kızlar ben de açlık krizine girip öğle yemeğimi yedim, resmen elim ayağım titredi, kan şekerim düşük olduğu için mi oluyor anlamadım ya neyse. 6-7 kaşık bulgur pilavı yedim, yanında da büyük bir kase yağsız salata. Şimdi de limonlu açık çayımı içiyorum ve yazdıklarınızı okudum, ben de katılayım dedim. Çeşmi, gerçekten kilonu göstermiyorsun, maşallahBen de aslında taytlı bir fotoğraf çekilip koyayım buraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?