Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Güzelmiş bu ayakkabı Pomo, ben tabanı ince ayakkabılarla yürümeyi sevmediğim için bana göre değil:)

canım ben artık ınce tabanlı ayakkabı ıle zor yuruyorum doktor da tavsıye etmedı topuk dıkenı varmıs. ama orta ayar bır yukseklık bulamadım bır turlu. senın gonderdıgın modelı de begendım. kafam karısık bıraz. magazalara da bakınayım yarın.

yapcak iş bulmadım ondan cnm sıkıldı:)))
oğluşuyuyor cnm,ben iyiyim artıkmaşallahh
inşallah çok sevinrim bana hadi diyin ben hemen gelirim:)))
İşte ben de taze taze fotoğraf ekliyorum. Taytlı fotoğraf kervanına katılıyorum:))
Eki Görüntüle 525969

vayyyy harika gözüküyorsunn maşallahh

65 gıbı duruyorsun sen ya. kesınlıkle kılonu gostermıyorsun. eskı resımlerın ıcın de demıstım aynısını hatırlarsan

çok teşekkür ederim canım. moralimi düzeltiyorsunuz valla böyle diyerek kilomu göstermemek avantaj gibi dursa da aslında dezavantaj oluyor, fark etmiyor çünkü insan kilo aldıgını. o da sıkıntı tabi tartıya çıkınca şok oluyorsun
valla bende şuan yeni birini tanımak için hiç hazır hissetmiyorum kendimi. zor geliyor uğraşmak ilgilenmek, çok sıkıntı yani. bir de malum yaşanmışlıklar var, bitmiş bir nişan vs. bakalım Allah hayırlısını nasip etsin
tamam eşine söylemeden alışveriş yaparız bizde

İşte ben de taze taze fotoğraf ekliyorum. Taytlı fotoğraf kervanına katılıyorum:))
Eki Görüntüle 525969

tayt vucut hatlarını belli ediyor ya ben en çok o zamanlar anlıyorum kilo alıp almadıgımı. bugun mesela fark ettim ki bacaklarım incelmiş. 4 gün yürümek bile ne kadar iyi gelmiş

ayrıca sen de maşallah taş gibisinn

hemen öğle yemegimi de yazıyorum..

5 adet köfte yanına marul ve domates. ayrıca sandviç ekmeginin yarısı kadar içi boşlaştılmış beyaz ekmek. yanında da 1 sade soda..

akşama da karnabahar kızartması ohhhhh

yapcak iş bulmadım ondan cnm sıkıldı:)))

oğluşuyuyor cnm,ben iyiyim artıkmaşallahh

inşallah çok sevinrim bana hadi diyin ben hemen gelirim:)))

vayyyy harika gözüküyorsunn maşallahh

kuzum sen nerelere kayboldun bakayım

hımm op onu annesı. ıyılestınız ıkınız de cok sukur.

gelecegız ızmıre. sana baskın yapacagız. su yurudugun yolları merak ettık. kordon, goztepe. bır de bız deneyelım bakalım :))))) bır de kumru yerız haaaa bır de bozyo gıbı bırsey mı vardı borek :))))))

kofte adetı yeterlıymıs canım ya. ıcını bosaltmıs olsan da ekmek yemeseydın.

aksam yemegıne kadar yuruyun kızlar ıle bırlıkte :))))

karnıbahar benım de canım cekıyor. once az haslardım ardından una batırıp kızartırdım. sımdı pratık ve saglıklı nasıl yaparım dıye soracaktım ben de sızlere.

ekmek hiç yemeseydim doymazdım akşam yemeklere saldırabilirdim o yuzden. yürüyüşü zaten yaparız mutlaka, akşam yemekten sonra biraz bekleyip en 50 dk yürüyoruz mutlaka. bitek dün atladık, onda da ayagımı zorlamak istemedim ağrıyor gibiydi.

karnabahar kızzartmarsı 240 kalori civarı bişeymiş o kadar da zararlı deil heralde.:44:

bizde normalde 4 çeşit yemek çıkıyor. ben çorbayı tümden bıraktım nerdeyse. akşam yemeklerinde ekmek de yemem pek. bi yemek yiyorum bi de yanına 2 kaşık kadar makarna yada pilav. artık yemekhandeki ahçılarda alıştı bana. herkese çok koyuyolar bana susuz ve pilavı falan da az

Sağol canım, ee 3 kilo verdim, farkediyor valla:) Daha istediğimiz kilolara yaklaşalım, arada yine taytlı foto koyarız.

evet canım farkedıyor ya. ustelık en cok ınsan kendısı farkedıyor. bıkını bolgesınde bollasmalar oluyor pantolonlarımda mesela. dugmeler daha az sıkıyor.

evet daha da zayıflayarak ekleyelım taytlı resımler :)))))))

çeşmi maşallah harika gözüküyorsunn

hepinize çok teşekkür ederimmm bana kalırsa kalçam çok geniş mesela, bir simitler var ki denize düşsem batmam benim işte kemikler iri derler ya aynen öle. belki o yuzden kilomu göstermiorm ama rahatsız oluyorum yine de. en yakın zamanda hepsi gidecek inşalahh

domates doğradım nesli geçende demişti,ev temizledim oğlAN UYUDU UYANDI eşim bizi iniraltınagötürüyor hadi nesli sende gel

çok şükür benim bir kızım var cnm. allah (cc) olmayanlara versin hayırlısıyla. 1.5 seneden fazla bekledim şükür geldi.
bende ki pko tek belirti adet düzensizliği ve görülen kistler. doğumdan sonra bayağı bir düzelmişti ama arda oluyor yine de. ben de bugün yarın olurum sanırım allahın izniyle.
çok şükür ki en fazla 2 ay sürer o zaman da olurum

domates doğradım nesli geçende demişti,ev temizledim oğlAN UYUDU UYANDI eşim bizi iniraltınagötürüyor hadi nesli sende gel

nere altına gıdıyorsunuz bız ızmırı bılmıyoruz da :))))))

hımm elıne saglık canım. ıyılestıgın bellı olmus. bos durmuyorsun yıne.

Duygu, iyi gezmeler canım. Biz bugün eşimle oturduk kaldık valla evde, ikimiz de bilgisayar başında yayıldık pek güzel. Domatesleri de afiyetle yiyin, ben de biraz daha yapacaktım, aslında kalkıp yapsam olur ama tembellik pek keyifli geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…