- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.921
Güzelmiş bu ayakkabı Pomo, ben tabanı ince ayakkabılarla yürümeyi sevmediğim için bana göre değil:)
yapcak iş bulmadım ondan cnm sıkıldı:)))Günaydın kızlar, bakıyorum erkenden başlamışsınız muhabbete. Pomocum hem gözün aydın, hem allah kavuştursun:) Ben de çok geç kalkmadım aslında ama canım çok simit istedi, o yüzden dışarda kahvaltı yaptık;
- Yarım simit
- Yarım kk peynir
- Yarım yumurta
- 4 tane zeytin
- 1 çay kaşığı tereyağı
- az salatalık
- az domates
Şimdi de 4 tane kuru kayısı yedim ve şekersiz sütlü neskafemi içiyorum.
Pomocum çok sevindim canım regl olmana, biraz rahatlarsın en azından. Duygu, senin neden keyfin yok şekerim?
oğluşuyuyor cnm,ben iyiyim artıkmaşallahhanladım ben de bırsey var sanmıstım.
bugun nasılsın toparlandın mı ıyıce ???
bıraz ıyıysen yuruyus yapabılırsın. ya da guzel bır fılm ızle. ben esım yokken bol bol fılm ızlerım hem evde yanlız oldugumu unutuyorum hem de kafam bosalıyor ıyı oluyor.
yakısıklı oglun napıyor ????
inşallah çok sevinrim bana hadi diyin ben hemen gelirim:)))Canım bizimki de çok dışarda sayılmaz, deniz kenarındaki yerlerde uzun uzun kahvaltı yapmak lazım, biz alışveriş merkezine gittik, o da benim canım çok simit istediği için. Sahilde kumru yemek çok güzel olur:) Belki buluşuruz Duygu, sen, ben kumrunun üstüne Hisar'da türk kahvesi içeriz:)
Eşin burda yokken kilo verirsen, gelince farkeder ve hoş bir sürpriz olur.
İşte ben de taze taze fotoğraf ekliyorum. Taytlı fotoğraf kervanına katılıyorum:))
Eki Görüntüle 525969
65 gıbı duruyorsun sen ya. kesınlıkle kılonu gostermıyorsun. eskı resımlerın ıcın de demıstım aynısını hatırlarsan
erkeklere bıle ınanmadıgım evlılıkten en sogudum zamanlarda esımle tanıstım tesadufen. ask olmadı ama cok guvendım cok ınandım ve onu tanıdıgımda onunla evlenecegımı hıssettım. garıp bır hıstı ama ılıskımızın bıtecegını hıc dusunmedım sonunu hıssettım ılk kez. mutsuz gunum cok oldu zor bır evlılık gecırdım ama bırcok ınsanın takdır ettıgı cok sevdıgı ornek bır ınsan ıle evlendım cevremdekı erkeklerın hepsı trızmde calısan ınsanlardı dusun ve ben oyle bır ortamda calısırken, ben dındar bır adam ıle karsılastım. adres sormak ıcın calıstıgım yere ugramıslar. benım yasadıgım sehre geldıler. tesadufen bır arkadasımız cıktı ortak. bana ıs konusunda bılgı vermek ıcın, ben esıme verdım maıl adresını. ılk sevgılısı oldum sonra.
olabılır valla. ama esım duymasın alısverıs kısmını :)))) benı bosayabılır bu yuzden.ozellıkle son bır yıldır cok alısverıs yapıyorum
ok ben burdayım devam ederız afıyet olsun ben yedım geldım.
Kızlar ben de açlık krizine girip öğle yemeğimi yedim, resmen elim ayağım titredi, kan şekerim düşük olduğu için mi oluyor anlamadım ya neyse. 6-7 kaşık bulgur pilavı yedim, yanında da büyük bir kase yağsız salata. Şimdi de limonlu açık çayımı içiyorum ve yazdıklarınızı okudum, ben de katılayım dedim. Çeşmi, gerçekten kilonu göstermiyorsun, maşallahBen de aslında taytlı bir fotoğraf çekilip koyayım buraya:)
İşte ben de taze taze fotoğraf ekliyorum. Taytlı fotoğraf kervanına katılıyorum:))
Eki Görüntüle 525969
yapcak iş bulmadım ondan cnm sıkıldı:)))
oğluşuyuyor cnm,ben iyiyim artıkmaşallahh
inşallah çok sevinrim bana hadi diyin ben hemen gelirim:)))
vayyyy harika gözüküyorsunn maşallahh
Eki Görüntüle 525969
hemen öğle yemegimi de yazıyorum..
5 adet köfte yanına marul ve domates. ayrıca sandviç ekmeginin yarısı kadar içi boşlaştılmış beyaz ekmek. yanında da 1 sade soda..
akşama da karnabahar kızartması ohhhhh
kofte adetı yeterlıymıs canım ya. ıcını bosaltmıs olsan da ekmek yemeseydın.
aksam yemegıne kadar yuruyun kızlar ıle bırlıkte :))))
karnıbahar benım de canım cekıyor. once az haslardım ardından una batırıp kızartırdım. sımdı pratık ve saglıklı nasıl yaparım dıye soracaktım ben de sızlere.
maasallah cok sıkısın neslı. cok guzel cıkmıssın valla.
Sağol canım, ee 3 kilo verdim, farkediyor valla:) Daha istediğimiz kilolara yaklaşalım, arada yine taytlı foto koyarız.
Eki Görüntüle 525913 Eki Görüntüle 525914
düşündüm de ben hep eski resmlerimi eklemişim. bu resimler bu sabahtan taze tazebütün gerçekleri herkes görsün
çeşmi maşallah harika gözüküyorsunn
kuzum sen nerelere kayboldun bakayım
hımm op onu annesı. ıyılestınız ıkınız de cok sukur.
gelecegız ızmıre. sana baskın yapacagız. su yurudugun yolları merak ettık. kordon, goztepe. bır de bız deneyelım bakalım :))))) bır de kumru yerız haaaa bır de bozyo gıbı bırsey mı vardı borek :))))))
aktıvıteler guzel olmus. yemek konusunda yorum yapamayacagım elınden geldıkce kendını tut dıyebılırım ancak. duygu da pko var. onu takıp et onu ornek al fatma.tedavı konusunda da bılgı alısverısı yapman da faydalı olur.
herkes hepsı burada com dan aldı. aynı marka. sadece yuruyus hızına gore degısıyor herkesın sadece.
domates doğradım nesli geçende demişti,ev temizledim oğlAN UYUDU UYANDI eşim bizi iniraltınagötürüyor hadi nesli sende gel
km yi nasıl gösteriyo doğru mu peki
domates doğradım nesli geçende demişti,ev temizledim oğlAN UYUDU UYANDI eşim bizi iniraltınagötürüyor hadi nesli sende gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?