Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ALLAH bagıslasın fatma. amın hepımızın olur ınsaallah bebısı.

ıstah sıkıntısı ve hastalık tedavı surecı konusunda duygu ıle bılgı paylas derım bence. senı cok guzel yonlendırecektır kendınden ornekler vererek.

pomocum pko hakkında uzman oldum nerdeyse. ama önemli olan onları uygulayabilmek
grektiğinde tabi ki sorarım.

arkadaşlar ayıptır söylemesi ben de 40 tane (büyüklü küçüklü) domates konservesi yaptım çok iyi oluyo kışın

Duygu iyi gezmeler sana, ben de akşama nargile içmeye gidecem arkadaşlarlaa

bu sene son senem benim, hem çok gezmek istiyorum hem çok çalışmak.. çok enteresan bir ruh hali.. benden bikaç tane yapasım var benim yerime işleri yapsınlar diye. sanki birşeyleri kaçıracakmışım ve bundan pişman olacakmışım gibi geliyor..

ayy duygusala bagladım hemenn

gece eşimle sohbet ettik, kaçta yattığımızı bilmiyorum. kızım da her zamankinden erken kalktı ama ben bi türlü gözlerimi açamadım.
kızım pepee izledi, arda beni dürttü ama ben yine de kanepede uyuklayıp durdum.
kahvaltıyı geç yaptık

sabah 11:30
1 bardak (esmer şekerle) yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık, limonlu maydonoz
4 adet zeytin

tamam canım. ozellıkle ıstah donemınde senı yonlendırebılır dıye dusundum.

ben konserve yapmadım. cıgden dograyıp yemeklık olarak posetlere koydum. afıyet olsun kısın guzelce yıyın fatma

herkese ıyı gezmeler. ben bıraz yuruyus yapıp evıme gıdecegım. aksam da 2 tane fılm ızleyıp yatarım. belkı yarın arkadasla gezecegız. esımın seyahatlerıne alısıgımdır ama bu kez daha cok sıkılacagımı dusunerek gunlerımı dolu gecırmek nıyetındeyım

cesmı son yıl hep oyle olur canım. degerlendır bence de. ogrencılık donemı en guzel donemlerden bırı. hıc unutulmuyor belkı cogu arkadaslıklar unutulacak ama anılar unutulmuyor.

yarın pazar. yarın guzelce gezersınız. haftaya yogun olacaksın yarın keyıf yap. bugun de dınlenerek keyıf yapmıssınız. ne guzel olmus.

domates benım de nıyetım var. ısyerındekı bahceden toplayıp yapmıstım. ordakıler bıttı. kaynanamın bahcesı halen canlıdır. ama getırmesı zor olur. bakalım satın alırım belkı de.

mrbbb kızlar dışardaydık eşimle vaaalla 3 gibi çıktık yeni geldim öğlen yemeği yemedik tabii arada ama akşam yemeği gibi dışarda yedik
öğlen akşam bi araada yaptık gene fazla kaçırdık valla kaarı kocaşeytana uyduk

2 adet lahmacun
1 ayran

hemen spor yapacam şimdi yarında telaffi ederim ama ded,ğim gibi akşam yemeği yemeeyecez ay 2 lahmacun 500 kaloriymiş naaapsaam şimdi
kalkıp lessie yapacaamvalla

Kızlar, ben de kalkıp Leslie 3 mil yaptım. Biraz kötü hissediyordum kendimi, tansiyonum ve nabzım düşmüştü. Neden oldu anlamadım, biraz iyi hissedince fazla zorlamadan spor yapayım dedim ve Leslie 3 mil yaptım, nabzım da yükseldi böylece ve daha iyi hissediyorum. Akşam, ekmeğin arasını çıkararak, ekmek arası köfte yiyeceğim. Bol yeşillikle birlikte. Bugün şimdiye kadar adım sayım 7400 oldu. Yatana kadar 10000 yapmayı planlıyorum.

Yap şekerim, kendini iyi hissedersin en azından. Hem saat daha erken, daha sonra açlık hissedebilirsin, o zaman da meyve yersin rahatça.

selam kızlar herkese iyi akşamlar ama şimdi de kimsecikler yok ki...bugün konya merkeze hem hastaneye hem de gezmeye gittik..kendime 1-2 cici aldım ..trençkotum 38 beden ve ben tıkıp pıkış girdim içine yine de aldım.. bi de hırka aldım m beden.. yani 4-5 kilo verdim mi kiisine de çok rahat sığabilirim..ama bu hafta..

çok şişim.. hala da devam ediyo şişkinliğim

bugünümü yazayım

kahvaltı
kalsik diyet menü
1 az yağda yumurta

öğle
yağsız salat
2 yk pilav
ayran
3 akçabat köfte

ara
1 dilim eski kaşar
1 limonlu soda

akşam
yarım yufka ekmek arası bol bol yeşillik

şimdi bitki çayımla bir tane yağsız tuzsuz kepekli gevrek yedim..

ya ben ne yapcam bu şişkinliği..karnım davul gibi..

resimlerinizi de gördüm bu arada taytlı kızlar sizi

kelin ilacı olsa başına sürermiş fdm
ben dün gece karnımı sıcak tuttum biraz düzeldim gibi ama adet olursam tamamen geçer diye düşünüyorum

sabah 11:30
1 bardak (esmer şekerle) yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
4 adet zeytin

ara 14:15
1 tane yeşil elma
Akşam 17:00
6 k bulgur pilavı üstüne 5 k sebze yemeği
Yarım bardak yoğurt
Salata

Ara 20:10
4 adet kuru kayısı

gün içinde
200 öne 200 arkaya ip atladım
3 lt su
1 saat kemerimi taktım
koşu bandında yarım saat yürüyüş (5.5 km hızla)

Son düzenleme:
herkese iyi geceler..

çok canım sıkkın şuan. bir arkadaşım var anlamadıgım şekilde bir tavrı var bana. hatta kimse anlam veremiyor yani. kafama çok feci taktım.. neyse kimseye dert vermeyim şimdi :

akşam yemegi :

3 yk yoğurtlu karnabahar kızartması

2 yk makarna

bolca marullu mor lahanalı salata.

yarım dilim kepek ekmeği

sonra arkadaşlarla dışarı çıktık. uzun zamandır içki içmemiştim ama bu akşam da canım sıkkın olunca 1 33 lük bira içtim malesef. çok canım sıkkındı hala da sıkkın. uyuyayım bari belki geçer

sen benim simitimigörmedinmi kesinliklebatmam bendee:))

nere altına gıdıyorsunuz bız ızmırı bılmıyoruz da :))))))

hımm elıne saglık canım. ıyılestıgın bellı olmus. bos durmuyorsun yıne.

inciraltı cnm izmirin güzel gezmelik yerlerinden biri

Günaydın kızlar, iyi pazarlar. Ben bugün geç kalktım, kahvaltıda sigara böreği yedim. Üstüne neskafemi içtim. Eşim evde çalışıyor bugün, ben de çıkıp bir markete gideyim diyorum ama bakalım daha karar veremedim.

günaydınlaarrr...

hala keyifsizim, sinir oluyorum bu huyuma.. bişeye kafayı taktıgım zaman yok gitmiyor aklımdann..neysee kimsenin pazarını kirletmeyeyim

kahvaltı :

1 domates

1 salatalık

1 haşlanmış yumurta

1 kk beyaz peynir

bir miktar maydanoz

2 açık çay ( şekersiz )

bugun yruttayım. ders çalışacagım. yurtta spor salonu var, sıkıldıkça oraya gidip aletlerden kullanmayı düşünüyorum. akşam yemekten sonra da yürüyüşe çıkarım sanırım.

akşam yemekte patlıcan musakka varmış. ya da barbunya diyor ama pek sevmem barbunyayı o yuzden musakka yerim diye düşünüyorum. öğlen şimdi ne yesem bu durumda ? menemen vardı aklımda ama günde 2 yumurta fazla olabilir. acaba tavuk döner servis mi alsam ? yada yoğurtla ekmek falan. bilemedimmm

sabah 11:00
1 kk kadar az yağlı peynir
1 bardak yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
4 adet zeytin

gunaydin arkadaslar..dun giremedim evlilik yildonumuzdu ogle disariya ciktik gezdik dolandik ogle yemegini disarda yedik aksamda dugun vardi oraya gittik gece 1 di evdeydik ama cok yorulmustum hala ayaklarim aciyor bugun gecte uyandim.. pomocum Allah kavuctursun ayrica gozun aydin, kizlar fotolariniz super cesmi sende cok guzel gorunuyorsun neslicim sende oyle..bende foto ekleyecem birazdan cuma gunu cektirdigim bir fotom var..

dun ki menum
sabah
menemen
1 dilim ekmek
2 zeytin
cok az peynir
domates salatalik

ara
yanima aldigim 3 kayisi, 2 kuru incir, 1 elma arabada giderken yiyorum

ogle
3 kofte
ayran
salata

ara
2 avuc leblebi
1 soda

aksam
bir kase mercimek corbasi
2 tavuk but haslanmis

dun proteini fazla kacirdim ama ogle yuruyusu dugunde zaten hic durmadik cok guzel bir gundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…