- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.941
çok şükür benim bir kızım var cnm. allah (cc) olmayanlara versin hayırlısıyla. 1.5 seneden fazla bekledim şükür geldi.
bende ki pko tek belirti adet düzensizliği ve görülen kistler. doğumdan sonra bayağı bir düzelmişti ama arda oluyor yine de. ben de bugün yarın olurum sanırım allahın izniyle.
çok şükür ki en fazla 2 ay sürer o zaman da olurum
pomocum pko hakkında uzman oldum nerdeyse. ama önemli olan onları uygulayabilmek
grektiğinde tabi ki sorarım.
arkadaşlar ayıptır söylemesi ben de 40 tane (büyüklü küçüklü) domates konservesi yaptım çok iyi oluyo kışın
Duygu iyi gezmeler sana, ben de akşama nargile içmeye gidecem arkadaşlarlaa
bu sene son senem benim, hem çok gezmek istiyorum hem çok çalışmak.. çok enteresan bir ruh hali.. benden bikaç tane yapasım var benim yerime işleri yapsınlar diye. sanki birşeyleri kaçıracakmışım ve bundan pişman olacakmışım gibi geliyor..
ayy duygusala bagladım hemenn
Duygu, iyi gezmeler canım. Biz bugün eşimle oturduk kaldık valla evde, ikimiz de bilgisayar başında yayıldık pek güzel. Domatesleri de afiyetle yiyin, ben de biraz daha yapacaktım, aslında kalkıp yapsam olur ama tembellik pek keyifli geldi.
mrbbb kızlar dışardaydık eşimle vaaalla 3 gibi çıktık yeni geldim öğlen yemeği yemedik tabii arada ama akşam yemeği gibi dışarda yedik
öğlen akşam bi araada yaptık gene fazla kaçırdık valla kaarı kocaşeytana uyduk
2 adet lahmacun
1 ayran
hemen spor yapacam şimdi yarında telaffi ederim ama ded,ğim gibi akşam yemeği yemeeyecez ay 2 lahmacun 500 kaloriymiş naaapsaam şimdi
kalkıp lessie yapacaamvalla
İşte ben de taze taze fotoğraf ekliyorum. Taytlı fotoğraf kervanına katılıyorum:))
Eki Görüntüle 525969
Eki Görüntüle 525913 Eki Görüntüle 525914
düşündüm de ben hep eski resmlerimi eklemişim. bu resimler bu sabahtan taze tazebütün gerçekleri herkes görsün
sen benim simitimigörmedinmi kesinliklebatmam bendee:))hepinize çok teşekkür ederimmmbana kalırsa kalçam çok geniş mesela, bir simitler var ki denize düşsem batmam benim işte kemikler iri derler ya aynen öle. belki o yuzden kilomu göstermiorm ama rahatsız oluyorum yine de. en yakın zamanda hepsi gidecek inşalahh
nere altına gıdıyorsunuz bız ızmırı bılmıyoruz da :))))))
hımm elıne saglık canım. ıyılestıgın bellı olmus. bos durmuyorsun yıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?