- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.981
sen benim simitimigörmedinmi kesinliklebatmam bendee:))
inciraltı cnm izmirin güzel gezmelik yerlerinden biri
herkese iyi geceler..
çok canım sıkkın şuan. bir arkadaşım var anlamadıgım şekilde bir tavrı var bana. hatta kimse anlam veremiyor yani. kafama çok feci taktım.. neyse kimseye dert vermeyim şimdi :
akşam yemegi :
3 yk yoğurtlu karnabahar kızartması
2 yk makarna
bolca marullu mor lahanalı salata.
yarım dilim kepek ekmeği
sonra arkadaşlarla dışarı çıktık. uzun zamandır içki içmemiştim ama bu akşam da canım sıkkın olunca 1 33 lük bira içtim malesef. çok canım sıkkındı hala da sıkkın. uyuyayım bari belki geçer
gunaydın kızlar ;
guzel bır hafta ve tartılarda guzel rakamlar gormus olmanızı umut ederek aranızdayım bu sabah.
Bugun ısyerınde temızlık yaptık, kahvaltımı bıle gec yapmak zorunda kaldım. Ardından bazı telefonlar geldı ıs ıle ılgılı. Ardından bır personel ıle sorun yasadım fabrıkada olmam gerektı. Sınırden elım ayagım tıtrıyor. Yazamadım kusura bakmayın.
Nasılsınız ? Haftasonunuz nasıl gectı ? Kılo bıldırımımı bırazdan yaparım ozele.
Menulerımı de paylasacagım kızlar. Nette sorunum vardı hıc gıremedım bu sabaha kadar. Kusura bakmayın
selam kızlar herkese iyi akşamlar ama şimdi de kimsecikler yok ki...bugün konya merkeze hem hastaneye hem de gezmeye gittik..kendime 1-2 cici aldım ..trençkotum 38 beden ve ben tıkıp pıkış girdim içine yine de aldım.. bi de hırka aldım m beden.. yani 4-5 kilo verdim mi kiisine de çok rahat sığabilirim..ama bu hafta..
çok şişim.. hala da devam ediyo şişkinliğim
bugünümü yazayım
kahvaltı
kalsik diyet menü
1 az yağda yumurta
öğle
yağsız salat
2 yk pilav
ayran
3 akçabat köfte
ara
1 dilim eski kaşar
1 limonlu soda
akşam
yarım yufka ekmek arası bol bol yeşillik
şimdi bitki çayımla bir tane yağsız tuzsuz kepekli gevrek yedim..
ya ben ne yapcam bu şişkinliği..karnım davul gibi..
resimlerinizi de gördüm bu arada taytlı kızlar sizi
kizlar buda ben bu resimde nerdeyse 3,4 kilo verdigim halim bende oyle gobek falan hic olmadi kilo aldim mi direk basenden aliyorum ama spor hep yaptigim icin bacaklarim sikidir..su an giydigim pantolonu 1 ay once giyemiyordum eskiden ise hic zorlanmiyordum hatta henis bile geliyordu
günaydın kızlar, önce kilo bildirimi yaptım, sonra yazdıklarınızı okudum, şimdi de buradayım işte. 1 hafta tatilden sonra yine işteyim kızlar. Hepimize güzel bir hafta diliyorum. Kahvaltıda dün yaptığım diyet kurabiyelerimden iki tane yedim. Yanında da kahve içtim. Hala boşaltım sorunum devam ediyor. Bugün biraz internetten de bakacağım ne yapmak lazım diye.
Pomocum haftasonu o durumda spor yapmamın sebebi nabzımı yükseltmekti. çünkü 59 olmuştu nabzım ve benim normalde dinlenirken bile 75-80 civarıdır. Tansiyonum da 9/5'ti. Biraz korkuttu beni ama geçti. Benim tuzla hiç aram yok, arada böyle zorda kalınca yiyorum tuzlu bir şeyler, allahtan antep sallçası seviyorum da o kurtarıyor biraz.
Duygu, hiç boşuna ümitlenme, bu hafta epey kötü var, ben de ciddi rakibim en kötü olma konusunda. Elma diyeti falan da yapma bence, sağlıklı sağlıklı gidiyoruz, tek tip diyetler iyi değil.
Fdm, diğer arkadaşlar söylemiş zaten, duygu'ya katılıyorum ben de, cısslar var menüde. Akşamları biraz daha dikkat etmek lazım. Bir de spor yaparken nabzını ölç. Daha önce de söylemiştim, eğer nabzın yağ yakma nabzına yükselmiyorsa yaptığın spor çok işe yaramaz. Yürüyorsan temponu artırman gerekebilir.
Pomocum sende ne var ne yok, nasılsın? Haftasonu yoktun, merak ettim aslında seni.
Narin, iki haftada da veririz birşeyler merak etme, ölüm yok ya ucunda, zaten sanırım hiçbirimiz hedeflediğimiz kadar veremeyeceğiz ama yine de hafiflemiş olacağız:)
çeşmi sen iyi gidiyorsun bence, bugün tartı da güler sana inşallah. Favorim sensin bu hafta:)
suna ve çimen zaten bize göre zayıf oldukları için daha az kg gitmesi normal, ama ikinizin sonuçlarını da merak ediyorum kızlar.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Kızlarhaftanın en kötüsü benim şimdiden ilan ediyorum...
cnm benim sorun şu kısır+patlamış mısır+kavun ve bunların hepsi akşam yeniliyor
yeşil çayın yerini hiçbirşey alamaz.beşi biryerde çayın iiçinde sinamike içiriyorsabarsak tembelliği yapar bir müddet ara ver şu yeşil çayların limonlusu var yada tarçındı sanırım yaniarabolı yeşilçay iç bende memnun değilim ama içiyorum yeşil çayın yerini birşey almıyor sen tv kaşrısında illa el oyalıyıcıistiyotsan küçük bi tabakyapkendine mesela 10tane leblebi,birtane cevizonu böyleufala ki yemen uzasın,yada yağszıtuzsuzkendineözel mısır patlat,evet hava serinledi terlenmiyorsan ya üstüne birkaç parça şey daha giycen yadaevde kulaklığnı takıpdans etcen yada evde adım say mümkünse 10 bin ama olmuyorsa bin adım at ,birazdamaydanoza yüklen birde böyle deniyelim bak pomodaişe yaradı geçen hafta bu hafta naptıpomo onu merak ediyorum
benelmasirkesiiçiyorum ödem yapmıyordiğer sirkeleri bilmiyorum..
gunaydin arkadaslar..dun giremedim evlilik yildonumuzdu ogle disariya ciktik gezdik dolandik ogle yemegini disarda yedik aksamda dugun vardi oraya gittik gece 1 di evdeydik ama cok yorulmustum hala ayaklarim aciyor bugun gecte uyandim.. pomocum Allah kavuctursun ayrica gozun aydin, kizlar fotolariniz super cesmi sende cok guzel gorunuyorsun neslicim sende oyle..bende foto ekleyecem birazdan cuma gunu cektirdigim bir fotom var..
dun ki menum
sabah
menemen
1 dilim ekmek
2 zeytin
cok az peynir
domates salatalik
ara
yanima aldigim 3 kayisi, 2 kuru incir, 1 elma arabada giderken yiyorum
ogle
3 kofte
ayran
salata
ara
2 avuc leblebi
1 soda
aksam
bir kase mercimek corbasi
2 tavuk but haslanmis
dun proteini fazla kacirdim ama ogle yuruyusu dugunde zaten hic durmadik cok guzel bir gundu
nesli senin şuyazılarını okuma çok keyif veriyor banaa,valla senin nemazeretin var ben hiç spor yapmadım gerçi kaçamak'da yapmadım emme sporsuz ben kg zor veriyorum,elma diyetine gelince 2-3 gün oda tek tik sayılmaz ben biraz değiştirdim sabah normal kahvaltı sonra elmaları büyüklüğüne göre 4yada 6 bölüp tezgaha koyuyorum açıktıkça elma yiyorum akşama doğru büyük boy kasede yopurt içine biraz salatalıkbaharat,biraz esmer ekmeği kabuğu ufalıyorum sonra yine elma bitki çayıiçiyorum böyleyani oda 2 en fazla 3 gün
bır ınsana uzulup sakın dıyetınden sporundan odun verme. buarada dıyet donemınde alkol almamak gerekıyor buna dıkkat et canım
Günaydın kızlar, önce kilo bildirimi yaptım, sonra yazdıklarınızı okudum, şimdi de buradayım işte. 1 Hafta tatilden sonra yine işteyim kızlar. Hepimize güzel bir hafta diliyorum. Kahvaltıda dün yaptığım diyet kurabiyelerimden iki tane yedim. Yanında da kahve içtim. Hala boşaltım sorunum devam ediyor. Bugün biraz internetten de bakacağım ne yapmak lazım diye.
Pomocum haftasonu o durumda spor yapmamın sebebi nabzımı yükseltmekti. Çünkü 59 olmuştu nabzım ve benim normalde dinlenirken bile 75-80 civarıdır. Tansiyonum da 9/5'ti. Biraz korkuttu beni ama geçti. Benim tuzla hiç aram yok, arada böyle zorda kalınca yiyorum tuzlu bir şeyler, allahtan antep sallçası seviyorum da o kurtarıyor biraz.
Duygu, hiç boşuna ümitlenme, bu hafta epey kötü var, ben de ciddi rakibim en kötü olma konusunda. Elma diyeti falan da yapma bence, sağlıklı sağlıklı gidiyoruz, tek tip diyetler iyi değil.
Fdm, diğer arkadaşlar söylemiş zaten, Duygu'ya katılıyorum ben de, cısslar var menüde. Akşamları biraz daha dikkat etmek lazım. Bir de spor yaparken nabzını ölç. Daha önce de söylemiştim, eğer nabzın yağ yakma nabzına yükselmiyorsa yaptığın spor çok işe yaramaz. Yürüyorsan temponu artırman gerekebilir.
Pomocum sende ne var ne yok, nasılsın? Haftasonu yoktun, merak ettim aslında seni.
Narin, iki haftada da veririz birşeyler merak etme, ölüm yok ya ucunda, zaten sanırım hiçbirimiz hedeflediğimiz kadar veremeyeceğiz ama yine de hafiflemiş olacağız:)
Çeşmi sen iyi gidiyorsun bence, bugün tartı da güler sana inşallah. Favorim sensin bu hafta:)
Suna ve Çimen zaten bize göre zayıf oldukları için daha az kg gitmesi normal, ama ikinizin sonuçlarını da merak ediyorum kızlar.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
neslicim burda sizinle karşılaşmasan belkide kilo almalarıma devam ediyordum giden her gr kardır öyle değil mi .bendede maalesefki kabızlık sorunum var bu hafta biraz fazla çiğ sebzeye yüklenmeyi düşünüyorum benimde tansiyonum düşüktür artı şekerimde öyle sürekli bi halsizlik isteksizlik hali vardır bende sende de öylemi.düşük tansiyonlu insanlara tempolu yürüyüşler tafsiye ediyorlar sanırım.
kıyamam sana aman stresden kaçamak yapma ha ona göree kg çok merak ediyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?