Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

herkese günaydınlaarrr...

yine meşhur tartı günü geldi çattı, bakalım sonuçlar nasıl gelecek..

bu hafta ben de çok memnun değilim aslında. 2 gün hariç hergun yürüdüm, dikkat da ettim ama düşündüğümden daha az kilo vermişim, ya adet dönemim yaklaşıyor ondan, yada yurdun yemekhanesinde yemekler normalden daha yaglı yapılıyor belki de o yuzden bilemedim. ama durmak yok, azmettim, kurbana kadar istedigim hedefe gelemeyecek olsam da asıl hedefim önümüzdeki bahar da 65 i görmek, mezuniyetimde dal gibi olup, mezuniyet kıyafeti resimleri sizlere göstermek.. pes etmek yokkk...

şimdi önce kahvaltımı yazayım, sonra da fdm ye kilo bildirimimi yapayım bakayım

kahvaltı :

1 kk beyaz peynir

yarım domates

yarım salatalık

2 siyah zeytin

bir miktar maydanoz

8-10 tane patates kızartması ( uzun zamandır yemeyince pazartesi gününün hatrına birazcık yiyeyim dedim )

1 tane açık çay

şimdi de yeşil çayımı yapacagım. dersim öğleden sonra. okula gitmeden öğle yemegini de yerim heraldeç akşam yemekte tavuk döner varmış, öğlen sebze yemeye çalışacagım.

herkese hayırlı, mutlu haftalarrrr

gunaydın kızlar ;

guzel bır hafta ve tartılarda guzel rakamlar gormus olmanızı umut ederek aranızdayım bu sabah.

bugun ısyerınde temızlık yaptık, kahvaltımı bıle gec yapmak zorunda kaldım. ardından bazı telefonlar geldı ıs ıle ılgılı. ardından bır personel ıle sorun yasadım fabrıkada olmam gerektı. sınırden elım ayagım tıtrıyor. yazamadım kusura bakmayın.

nasılsınız ? haftasonunuz nasıl gectı ? kılo bıldırımımı bırazdan yaparım ozele.

menulerımı de paylasacagım kızlar. nette sorunum vardı hıc gıremedım bu sabaha kadar. kusura bakmayın

bır ınsana uzulup sakın dıyetınden sporundan odun verme. buarada dıyet donemınde alkol almamak gerekıyor buna dıkkat et canım

Günaydın kızlar, önce kilo bildirimi yaptım, sonra yazdıklarınızı okudum, şimdi de buradayım işte. 1 Hafta tatilden sonra yine işteyim kızlar. Hepimize güzel bir hafta diliyorum. Kahvaltıda dün yaptığım diyet kurabiyelerimden iki tane yedim. Yanında da kahve içtim. Hala boşaltım sorunum devam ediyor. Bugün biraz internetten de bakacağım ne yapmak lazım diye.

Pomocum haftasonu o durumda spor yapmamın sebebi nabzımı yükseltmekti. Çünkü 59 olmuştu nabzım ve benim normalde dinlenirken bile 75-80 civarıdır. Tansiyonum da 9/5'ti. Biraz korkuttu beni ama geçti. Benim tuzla hiç aram yok, arada böyle zorda kalınca yiyorum tuzlu bir şeyler, allahtan antep sallçası seviyorum da o kurtarıyor biraz.

Duygu, hiç boşuna ümitlenme, bu hafta epey kötü var, ben de ciddi rakibim en kötü olma konusunda. Elma diyeti falan da yapma bence, sağlıklı sağlıklı gidiyoruz, tek tip diyetler iyi değil.

Fdm, diğer arkadaşlar söylemiş zaten, Duygu'ya katılıyorum ben de, cısslar var menüde. Akşamları biraz daha dikkat etmek lazım. Bir de spor yaparken nabzını ölç. Daha önce de söylemiştim, eğer nabzın yağ yakma nabzına yükselmiyorsa yaptığın spor çok işe yaramaz. Yürüyorsan temponu artırman gerekebilir.

Pomocum sende ne var ne yok, nasılsın? Haftasonu yoktun, merak ettim aslında seni.

Narin, iki haftada da veririz birşeyler merak etme, ölüm yok ya ucunda, zaten sanırım hiçbirimiz hedeflediğimiz kadar veremeyeceğiz ama yine de hafiflemiş olacağız:)

Çeşmi sen iyi gidiyorsun bence, bugün tartı da güler sana inşallah. Favorim sensin bu hafta:)

Suna ve Çimen zaten bize göre zayıf oldukları için daha az kg gitmesi normal, ama ikinizin sonuçlarını da merak ediyorum kızlar.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

kıyamam sana aman stresden kaçamak yapma ha ona göree kg çok merak ediyorum ...

fdm hayırdır hastaneye gıtmıssınız ?????

cıcıler de almıssın gule gule gıy. ben de cıcı aldım haftasonu. ayakkabı aldım hem kısa uyabılecek hem de yuruyuse uygun.

senden de resım beklıyoruz buarada. grubun lıderısın ama resım goremedık :))))))))

maasallah ya. hepınız uzunsunuz. ben en kısa ve en sısman olanızım valla.

nesli senin şuyazılarını okuma çok keyif veriyor banaa,valla senin nemazeretin var ben hiç spor yapmadım gerçi kaçamak'da yapmadım emme sporsuz ben kg zor veriyorum,elma diyetine gelince 2-3 gün oda tek tik sayılmaz ben biraz değiştirdim sabah normal kahvaltı sonra elmaları büyüklüğüne göre 4yada 6 bölüp tezgaha koyuyorum açıktıkça elma yiyorum akşama doğru büyük boy kasede yopurt içine biraz salatalıkbaharat,biraz esmer ekmeği kabuğu ufalıyorum sonra yine elma bitki çayıiçiyorum böyleyani oda 2 en fazla 3 gün

Son düzenleme:
hemen kahvaltımı yazıyorum:

birbuçuk dilim çavdar ekmeği
4 zeytin - 1 kk peynir
domates-yeşil biberler
1 kupa yeşilçay

duyguşum sınırlerım cok kotu. patron kavga ettıgımı duymus. haklı olsam da paparayı yıyecem bırazdan. sohbetınıze cok adopte olamayabılırım. sınırden elım ayagım tıtrıyor. bır saat sonra toplantıdan cıkarım. odama gel dedı.

ben de ıse yaradı canım. regl oldum ama kılo almayı bırak, kılo verdım bomba :)))

buarada ben ayın 5 ınde regl oldum halen devam edıyor. benım gecemn haftam mı regl haftası dıye gececek bu haftam mı ????

bır omur boyu mutlu ve saglıklı olmanızı dılerım. huzurunuz eksık olmasın. nıce yıllara cımen.

sagol canım amın. 1 hafta sonra gelır sanırım esım.

Ben bir bilsem mazeretimi, spor da yaptım, arada fazla yediklerim oldu ama sporla fazlasıyla yaktım. Ben de anlamadım canım ama bağırsaklarda bir problem var. Belki vücut direnmeye başladı, daha önce de dedim, ben çok inatçıyımdır, sökmez bana bu direnişler:)) Yalnız verdiğim kilo az da olsa sıkılaşma çok oldu bende. Giyemediğim gömleklerimi giymeye başladım. Şimdilik bu da motive ediyor beni. Ben uzun vadede yeni yıla 50'li kilolar hedefi koydum. Bayramdan sonra belki yeni yılı hedef alabiliriz:) 59.9kg bile olsa tartıda görmek istiyorum yıolbaşından önce:)

neslicim burda sizinle karşılaşmasan belkide kilo almalarıma devam ediyordum giden her gr kardır öyle değil mi .bendede maalesefki kabızlık sorunum var bu hafta biraz fazla çiğ sebzeye yüklenmeyi düşünüyorum benimde tansiyonum düşüktür artı şekerimde öyle sürekli bi halsizlik isteksizlik hali vardır bende sende de öylemi.düşük tansiyonlu insanlara tempolu yürüyüşler tafsiye ediyorlar sanırım.

bır ınsana uzulup sakın dıyetınden sporundan odun verme. buarada dıyet donemınde alkol almamak gerekıyor buna dıkkat et canım

ben çok içki içen bir insan değilim zaten, ankaraya geldigimden beri de bikaç kere ortam oldu içmedim, ama cumartesi akşamı şeytana uydum işte. sinirli ve üzgündüm biraz sanırım o yuzden.aama dün akşam canımı çıkartarak acısını da çıkarttım bence. önümüzdeki hafta daha iyi bir sonucum olacak inşalahh

canım favori olarak beni görmene çok teşekkür ederim ama ben sanmıyorum bu sonuçla 1. olacagımı. düşündüğümden az oldu anlamadım. su bazı günler 2 lt de kaldı ondan mı acaba :44: daha 2 haftamız var umut kaybetmek yok. hem sonra bunun yılbaşısı da var o zamana kadar da devam, hatta ondan sonra da devam hep devamm

ayy ben daha kilo bildirimimi yapmadım hemen yapayım

pomo canım sıkma canını ve asla polimiğe girme ne kadar kendini anlatmaya çalışsan okadar uzuyor kendinden emin bieşiklde açıklamanı yaparsın.haklısın sonuçta eger patron tarafsızca mutlaka bunu görecektir

Evet aynen canım. Benim de kan şekerim de düşük, tansiyonum da. Ama nabzım yüksek olur, senin de öyledir muhtemelen. Haftasonu hepsi birden düşüşe geçince ne olduğunu anlamadım. Tempolu yürüyüş kesinlikle iyi geliyor, hem nabzı yükseltiyor hem tansiyonu 1 birim bile olsa yükseltiyor.

kızlar kimse üzülmesin merak etmesin haftanın yüzkarası benim üstelik yarım kilo vermişken fazlasıyla almayı becebilen biriyim :26: neyse bu hafta regli olunca meta hızlanıyormuş bu haftayı iyi degerlendirmem gerek

kıyamam sana aman stresden kaçamak yapma ha ona göree kg çok merak ediyorum ...

ya valla kılo olarak guzel basladım da bu haftaya. ıs ortamı ıcın berbat dıyebılırım. fena papara yıyecegım bırazdan. her nekadar haklı olsam da. terbıyesızlık yapan bır elemana gıttım bagırdım cagırdım. olay bayanlara karsı yapılmıs bır terbıyesızlıktı. kendılerı gıdıp terbıyesını vermezler ama bız ıse karıstık dıye de kesın kızar sımdı bu patronlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…