Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kizlar buda ben bu resimde nerdeyse 3,4 kilo verdigim halim bende oyle gobek falan hic olmadi kilo aldim mi direk basenden aliyorum ama spor hep yaptigim icin bacaklarim sikidir..su an giydigim pantolonu 1 ay once giyemiyordum eskiden ise hic zorlanmiyordum hatta henis bile geliyordu

Eklentiler

• $548050_367192046691361_1655011246_n[1].webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 41
mrb kızlar geç oldu biraz ama anca pc nin başına oturdumm

sabah kahvaltımı yazayım
2 bardak şekersiz çay
1 zeytinyağında yumurta
3 zeytin
1kb peynir
domates biber tere
1 buçuk dilim çok tahıllı ekmek

Çok hoşsun şekerim, eşinle de bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

kimsecikler yok herkez ailesiyle heralddee bende kocamdan kaptım pc yi acık yazayım dedimm:))

bugün aslında az yedim amakalorili şeyler yedim malum evdeydik

sabah:
1 yumurta zeytinyağında
3 zeytin
1 kb peynir
tere domates biber
1 buçuk dilim çok tahıllı ekmek
2 bardak şekersiz

ara yok

öğle: kısır 1 kase 1 ayran

akşam:yemek yemedik
1 küçük kaseye yakın kabak çekirdeği
küçük birdilim yassı kadayıf

maşallah canım, sen de çok hoşsun

bugunun özetini geçiyorum hemen kızlar :

sabah kahvaltımı zaten yazmıştım. sabah 10.00 da ettim kahvaltıyı. sonra 13.00 gibi yurttaki yürüyüş bandına çıktım 30 dk yürüdüm. 150 kalori yaktım. ardında da 1 elma yedim.

15.00 gibi 200 gr pul biberli yoğurt ve 6 adet eti form kepekli biskuvi yedim.

akşam 18.00 de akşam yemegini yedim. 3 yk musakka, 3 yk pilav, 2 kepçe cacık, 1 tabak marul ve mor lahanadan oluşan salata.

saat 20.00 gibi de yürüyüşe çıktık. burda yürüyüş parkuru varmış yeni keşfettik 20 dk yürüyerek varılıyor oraya. orda da 10 tur attık, 400 metreymiş parkurun genişliği yani 4 km ediyor. sonra orada aletler var, orada da yaklaşık 15 dk belim için çalıştım. sonra da geri döndük. toplam 75 dk yürümüş, 15 dk da bel hareketi yapmış oldum.

gün içerisinde yeşil çayımı da içtigim için başka bişey yiyip içmem bu akşam du sışında. 2 lt oldu bugun yatana kadar 3 lt yi bulur

bakalım yarın sonuçlar nasıl gelecek

1 kk kadar az yağlı peynir
1 bardak yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık, limonlu maydonoz
4 adet zeytin

ara
2 tane mandalina

öğle
6 k pilav üstüne 1 kepçe kuru fasulye

akşam
balık yedim ama ölçü yok
ufak bir parça da beyaz ekmek

gün içinde
2 t su
1 saat kemerimi taktım
45dk yürüyüş ama tempolu değil. eşimle ve kızımla yavaş yavaş yürüdük

Hayırlısağlıklı mutlu günler ve haftalarrr..
şimdiden kg verenleri kutluyorum,bu arada kurban bayramına yaklaşık 15 günkaldı :18::18::18:

kızlar hepinize günaydın hafta sonu yoğunluğumdan dolayı hiç uğrayamadım desem yeridir..

galiba benim vücudumda kilo vermemi engelleyen bişey var.. sabahki sonuç beni hiç mutlu etmedi..

bu hafta 3 gün tempolu yürüyüşümü yaptım.cumartesi sattlerce dolaştım dün evde genel temizlik yaptım tam 4 saat.. hafta için tek kaçamağım bir dilim tiramisuydu ama gelgör tartıda beni üzen bişeyler gördüm.. neyse tablo yayınlanınca siz de görürsünüz artık...

dünkü menümü de paylaşayım yanlış yaptığım bişey var mı bi bakın!!!

sabah
1 dilim ekmek
domates
1 kk peynir
kızarmış patates 4,5 çatal
1 sosis
şekersiz çay

ara
1 elma

öğle
1 kase yoğunluğu az çorba
yarım dilim ekmek
2 yk tavuk sote

akşam (ssat 5 gibi yedim)
1 kase kısır

akşam
minik bir kase patlamış mısır
2 dilim kavun

Hayırlısağlıklı mutlu günler ve haftalarrr..
şimdiden kg verenleri kutluyorum,bu arada kurban bayramına yaklaşık 15 günkaldı :18::18::18:
evet 15 gün kaldı duygucum ama benim sıfıra sıfır elde var sıfır.. sinir oluyorum..nerde hata yapıyorum bilmiyorum.. vücudum direniyor mu acaba hiç bilmiyorum............

herkese merhabalar geçen hafta çok fazla paylaşımım olamadı çok yogundum kızlar inşallah bu hafta arayı kapatırım herkesin keyfi yerindedir inşallah.

bu hafta benim için kötü geçti kaçamaklar düzensiz yemeler kabızlık regli öncesi tatlı krizlerin ve bu sabah baskül bana cevabımı verdi halbuki çarşamba geçen haftaya göre yarım kiloda vermiştim neyse burda sizlere söz veriyorum bu önümüzdeki hafta 63 ler görülecek inşallah Allahın izniyleee

yani duygu 2 kere daha bildirim mi yapacagız pöfff gitti bu haftam yaaaa burdan ayrı kalmak hiç yaramıyorrr benim amacım kurbana 62.500 - 63 arası girmekti olabilecekmi ki reglide olacagım bu hafta .5 kilo verebilmek istiyordum kurbana kadar neyse çıkmadık candan ümit kesilmezmiş öyle değil mi kızlar

cnm yanlış anlama ama kgvermek istiyorsan yediklernin zamanlamasına dikkat edeceksin,şimdi kısır var hemde akşam onun içinde yağ ve tuzda var ,patlamış mısır var ben tweflonda yağsız tuzsuz patlatırım sen nasıl yaptınn?? Valla cnm inan herşeyden cnm çekiyor,dün kayınvalieme gittimkendi eldlerimle profitorolyaptım 1 topyedim düşün tamam insanız can bu bu kadar değil diyorsan böyle yerinde sayıkarsın,hafta 3gün spor demek sana yetmiyor spor yaparken terlermene bak telremiyorsan fazla yine pek spor sayılmazgibime geliyor biraz daha asılcan fdm cim
evet 15 gün kaldı duygucum ama benim sıfıra sıfır elde var sıfır.. Sinir oluyorum..nerde hata yapıyorum bilmiyorum.. Vücudum direniyor mu acaba hiç bilmiyorum............
cnm bir çok sebebi olabilir
metabolizman zayıf olabiliri
ödemli olabilirsin bu aralar tuzlu şeylerçokmutüketiyorsun
benyediklerine baktım bana göre cıslar var
banagöre sporda yetersiz tabi elinden gelen buysa yapcak birşey yok

bak ben pkoluyumkilo vermem zor birde üstüne d.k.h içiyorum oda iştah yapıyor ama resmen kendmi zorlıyorum,eğer birleyler yiceksemde öğlen yiyorum ki akşamakadar fazlasıyla telafi edeyim,sanada bu hafta bebek düşünmüyorsa maydanoza yüklemernitavsiye ederim,yeşil çayı iç zorlansanda iç eminol bende sevmöiyorum resmen yudum yudum zorla içiyorum birdeyoğurtayüklen birazda aktivteni fazlalaştır,benimde evimde aletim yok dışarı çıkmıyorsamevin kolidorundayürüyorum yada dan ediyorum,şuadım sayarı snada tavsiye ederimoaleti takıncahırs yapıyor insan bakınız bana sen 15 bin dedin bende 15bin adım attımneyse cnmm bu yazdıklarım benmidüşünelerim .
Beni biliyorsun geçen hafta ful hastalıkla geçti haftasonukuzi ateşliydi 1 kere odakısa yürüdm spordan sayılmaz ama yediklerimi asla fazlalaştırmadım sonuç benimutlu etmedi ama üzmedide

inşallah narincim

ben gidip kahvaltımı yapayım en saglıklısından en az kalorisi az olandan metabolizma çalışmaya başlasınnn

fdm canım kaçamak öglen falan oldugunda vücut bişekilde onu atıyor ama akşamkileri asla affetmiyor tecrübeyle sabittir.ve akşam yeme içmeyi erkenden bitirip sonrasında hiçbişey yemediğinde ertesi gün bile fark ediyor baskülde.bende bu hafat düzensiz yemenin sonucunu hemen gördüm ne yapalım kurbana kadar devam durmak ümitsizliğe düşmek yok

tuzlu ayran ıse yarayabılır boyle durumlarda neslı. gecmıs olsun canım. umarım bır daha tekrar etmemıstır canım. spor yapabılmene sasırdım valla o haldeyken. tebrık ederım.

aktıvıte yıkılıyor valla duygunun dedıgı :)))))))))

benbayramda regliyim bakalım nolcak bende 4 kg hedefliyorum 15günde hatta kimse banauymasın altını çizereksöylüyorum ama 2-3 günlük kurtarıcım olan elmadiyetide yapabilirim ben böyle arada elmadiyeti yapıp olayı hızlandırıyorum tabi dengeyi iyi kuruyorum yoksa geri fazlasıyla alınır hem ben kardeşimle iddiaya girdim bakalım nolcak

ben gidip kahvaltımı yapayım en saglıklısından en az kalorisi az olandan Metabolizma çalışmaya başlasınnn

afiyetolsun..bende yedim evde ekmekyoktu etimeğin üstüne peynir birde maydanoz koydum yedim birde su içtimö doydumresmen

duygu ne olur sana göre cıss olanları söyle.. bu konuda asla alınmam ya da kırılmam..hepimiz birbirimizin iyliği için varız zaten..mısırı sadece 1 yk yağ dökerek patlattım... terleme konusunda bizim buralar serinledi.. 2 hafta önce beni acayip terleten zaman ve mesafeyi yürüyorum ama terlemiyorum.. o zaman bu sayılmaz mı?? tuzlu şey yemedim ama sirkeli şeyler de ödem yapar mı??yeşil çay değil de 5i bi yerde içiyorum.olmaz mı???

ama galiba benim insilün direncim var.. karar verdim bu hafta Gİ diyeti yapıcam..

ya hep eşim yüzünden akşam bişeyler yemek zorunda kalıyorum biliyorum bu bahane olmamalı ama dediğin gibi dikkat edicem bu hafta..

cnm benim sorun şu kısır+patlamış mısır+kavun ve bunların hepsi akşam yeniliyor

yeşil çayın yerini hiçbirşey alamaz.beşi biryerde çayın iiçinde sinamike içiriyorsabarsak tembelliği yapar bir müddet ara ver şu yeşil çayların limonlusu var yada tarçındı sanırım yaniarabolı yeşilçay iç bende memnun değilim ama içiyorum yeşil çayın yerini birşey almıyor sen tv kaşrısında illa el oyalıyıcıistiyotsan küçük bi tabakyapkendine mesela 10tane leblebi,birtane cevizonu böyleufala ki yemen uzasın,yada yağszıtuzsuzkendineözel mısır patlat,evet hava serinledi terlenmiyorsan ya üstüne birkaç parça şey daha giycen yadaevde kulaklığnı takıpdans etcen yada evde adım say mümkünse 10 bin ama olmuyorsa bin adım at ,birazdamaydanoza yüklen birde böyle deniyelim bak pomodaişe yaradı geçen hafta bu hafta naptıpomo onu merak ediyorum
benelmasirkesiiçiyorum ödem yapmıyordiğer sirkeleri bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…