- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.061
Öncelikle Pomoyu tebrik ederimNarin'in de bu hafta vereceğini düşünüyorum. Benim de fena değil ama haftaya daha iyi olacak. 3 bildirim yapma önerisini sevdim. Daha motive edici olur:)
oo kızlar harikasınız kg verenleri kutlarımmm özellikle pomo'yu
FDM bana uyarr çokdagüzel olurr....bu arada liste için eline emeğine sağlık...
fdm kurban bayramından sonra ismimizimideğiştircez yoksa yeni bir başlımı açalım bu sefer istiakabetilkbahar yada yaza doğru'lu bi başlık olsun ne dersin???
fatma sen kac kılo verdın canım ???? lıstede yoksun henuz. oyuzden anlayamadım
benım de canım borek cekıyor neslı sıgara boregı dıyıp duruyordu buaralar. nasıl canım cekıyor ????? ama 70 oluncaya kadar yemek yok oyle yagda kızarmıs. arada sırada bazen bır catal normal tepsı boregı yerım belkı. evde yapmıyorum. yapanlara da gıtmıyorum zaten.
ben 11 eylülde başladım cnm salıdan salıya tartılıyorum.
yarın diyetisyene gidicem onun tartısında bakıcam asıl kg ma ve onda sonra düzelticem çizelgemi. bugün yine de bi tartılayım dedim ve 100gr almış gözüküyorum
yarına düzelir inş. çok şükür bugün regl oldum çünkü.
bu arada. yufkayı ben teflon tavada yağsız olarak pişiriyorum. eşim çok yavan oluyo diyo. ben de piştikten sonra üstüne fırçayla sürüyorum yağı
tsk ederım canım. sen de kılo vermıssın tebrık ederım. ben 1 kılo olacagını dusunuyordum cok hareketlıydın bu hafta. odem mı oldu acaba ?
Ben de anlamadım canım, ödem olmuş olabilir. Bugün maydanoz alayım, evde kalmamıştı, yıkayıp koyayım ve bolca yiyeyim bakalım nasıl olacak. Sanki benim su tüketimim de azaldı gibi. Biraz kontrol altına alayım bakayım. Bugün yüzmeye gideceğim, o da iyi gelir bana.
fdm ellerine saglık canım çok teşekkürler üzerimizde çok emeğin var
pomocum canım çok tebrik ederim çok seviniyorum senin adına daim olsun başarın inşallah canım.kilo veren diger tüm arkadaşları tebrik ederim
fdm sen yine almamışsın üzülme lütfen bu hafta inaşallah vereceğiz
bende haftanın yüzkarası olaraktan bu hafta çok daha fazla caba sarf etmem lazım önce artıları vererek işe başlamalıyım
sen yenı baslamıssın. sanırım bır cogumuz senden once basladı. nıye salıdan salıya dıye basladın ? doktor mu demıstı ?
regl oldugun ıcın artı olmustur. yarına bıraz daha ınersın sıskınlıgın azalır dıye dusunuyorum.
bugun ben sanırım son gunum olur ama tam tersı bugun cok sıslık var mıdem de karnım da. anlamadım.
selam kizlar, fdm ellerine saglik, kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum ozellikle pomocum seni Masallah diyelim sana gercekten cok guzel gidiyorsun..bende bu hafta cok hareket yaptim duygucum sanirim sen bana 300 dk dedin ben 400 yaptim arti dugundeki hareketlerimi esimle yuruyusleri hic saymiyorum bu haftada kendi planim en az 400 dk aktivite cunku bayrama az kaldi..haftada 3 kerelik bildirim fikrini bende tuttum olabilir ya
sabah
1 dilim ekmek
yarim yumurta
yarim krem peynir
domates
salatalik
ara
bir elma
bir portakal
2 ceviz
ogle
aksamdan kalan bir tavuk kanadinin derisini ayirip kalan etini salataya ekleyip yedim
ayran
ara
1 avuc leblebi
2 incir
1 salkim uzum
aksam
sehriye corbasi
salata yerim
ara
bir bardak sut
Kızlar, öğle yemeğimi de yazayım ben. Ara öğün yapmadım. Öğlen, az ezogelin çorba içtim, bir de ızgara tavuk şiş yedim, yanında da 2-3 kaşık bulgur pilavı. Yanında gelen lavaşlara dokunmadım bile:) Biraz önce de ofiste küçük bir toplantı yaptık, yaptığım kurabiyelerden ikram ettim çayın yanında, ben de 1 tane yedim.
aferim sanaa şurda 15günümüz var asıla bildiğimiz kadar asılalımselam kizlar..fdm ellerine saglik canim, pomocum senide ayri tebrik etmek lazim gercekten Masallah demek lazim sana cunku super gidiyorsun, diger kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum bende katiliyorum haftada 3 gun bildirim yapabiliriz..ben bu hafta 1 kilo verdim ama asiri halde spor yaptim cok hareket halindeydim duygucum verdigin ceza 300 dk idi ben 400 dk ya tamamladim onu ayrica dugune gittigimi esimle yuruyuslerimizi hic saymiyorum..bayrama gercekten de cok az kaldi benim daha vermem gereken nerdeyse 3 kilo var insallah verebilirim..bu haftada kendim icin en az 300 dklik aktivite planliyorum
sabah
1 dilim ekmek
yarim krem peynir
domates
salatalik
biber
yarim yumurta esimin artti yedim
ara
bir elma
bir portakal
2 ceviz ( ceviz zamani taze cevizler bunlar yememeye calisiyorum fazla )
ogle
dun hasladigim tavuktan bir kanadin derisini atip etini didikleyip salataya ekledim ( bir tavuk kanadindan cikan et ne coktuuu)
ayran
2 ceviz
ara
1 avuc leblebi
iki incir
1 salkim uzum
aksam
yarim kase sehriye corbasi
salata yerim
ara
1 bardak sut
hımm menun guzelmıs. ben asırı az yedım bugun. aralarımın ıcerıgı azaldı. kuruyemıslere dokunmuyorum artık. arada sırada yıyorum. su ankı aramı yaparken, ıncır,badem yıyorum. gecen hafta pek yememıstım.
sen ne kurabıyesı yaptın ? nasıl bırsey ??? cısss degıl degıl mı
canım isim değişikliği olmuoyr herhalde o yğüzden yeni bi başlık açarız..o da yaza harika girmek isteyenler gibi bişey olur dediğin gibi..oo kızlar harikasınız kg verenleri kutlarımmm özellikle pomo'yu
FDM bana uyarr çokdagüzel olurr....bu arada liste için eline emeğine sağlık...
fdm kurban bayramından sonra ismimizimideğiştircez yoksa yeni bir başlımı açalım bu sefer istiakabetilkbahar yada yaza doğru'lu bi başlık olsun ne dersin???
evet ya malesef hala adım yok listede.
fdm al artık beni de listeye
beni istemeyen var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?