- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.041
kızlar vücudumun direnç göstermesinden dolayı bu hafta gi diyeti uygulamaya karar verdim.. çünkü ben de özellikle uykudan sonra acayip tatlı ve karbonhidratlı şeyler yeme isteği geliyor.. bu yüzden glisemik indeksi düşük bi diyet buldum onu yapıcam..
yalnız kepekli grisini var ara öğünlerde onun yerine formun krakerinden yesem aynı şey olur mu????????
yok cnm söylemem kendi topiğimde bile yenikilosunu kimse görmesin diye güncellemedim,
aslında normal olan bu onunhaftada 2-3 kg vermesi amapomo'nun özledurumu var metabolizması yavaş ve ağır hap kullanıyor pomo 100gr bile verse mutluolurum versin yeterki,amapomo çok disiplinli kilosuna rahmen kaçamak yapmıyor aktivte yapıyor yiyen birinin birden yememesi çokzordur pomo çabuk adapte oldu maşallahdiyorum
mrb herkeze günaydınnn pomocumm ne güzell şeyler duydum öyle senle ilgili bugün 3 te 2. provama gidecmm bayramada az kaldı ailem zayıf halimi görecek bakalım ne diyecek merak ettim
umarımm herkeze bol kilo vermelihafta başı olmuşturr
sendende razı olsun senin başarın hepimiziçokediyor,benle ilgiligüzel yazılarıniçin tşkederim elektrik meselesi kenditoiğinde yazarken ilgimi çektin o gün bugündür takipdeyim işte ,burdaki arkadaşlıklar sanalda olsa iyi geliyor insanaa ,inşallah daha güzelgünler başarcaz daha 99 görcez dur daha sen bu yolda hiçde korktuğum gibi gitmiyorsun aksine düşündüğümden çokkkkkkk başarılısın hemen maşallah diyorum sanaa
tamam cnm keyif al yeterki bi dene hafta içi devamlı napıyon bizimlede paylaşş
ay bu arada bitmedimi bildirim yapanlarr yaaaaa
sagol canım evet elektrıgımız tuttu. ama bana ınandın. pes edecegım zamanlar kızdın, kırıldın, küstün. senı hayal kırıklıgına ugratmamak ıcın devam ettım yerı geldı. evet sanal ama gercekten ıyı gelıyor ve bırcogumuzun bunu reel hayata da tasıyacagını dusunuyorum.
evet canım en buyuk ıstegım uclu rakamdan dusmek. cok utanıyorum cunku valla.
duygu katılıyorum dıyetten ve spordan keyıf alınmıyorsa, o program basarısız demek bence. cunku yarım bırakılıyor ya da cok kacamak oluyor. ben ılk kez keyıf alıyorum. bakıyorum doktor dıyetlerınden daha az beslenıyorum ama daha tok gıbıyım. demekkı mutlu olmak tok olma duygumu guclendırıyor
kızlar bu cumartesi sünnet var bir kere giydiğim bi gömleğim var bide pantalonum eger bu haftayı iyi degerlendirirsem onları giymek istiyorum inşallah regli çok etkilemez duygunun dediği gibi iyi degerlendirmek gerek bu dönemi
kızlar şuan ter içinde kaldım işe gitmeden biraz evi temizleyeyim dedim ama işe gitmeden pilim bitti daha mutfak var bi girip bakayım dedim tablo hazırmı diye
ama daha bildirim yapmayanlar var galiba
1 mandalina ile yarım tarçınlı muz yedim
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]65.2[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]19.4[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]73.3[/TD]
[TD]71.8[/TD]
[TD]-500[/TD]
[TD]3.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]106.4[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]-1700[/TD]
[TD]5.3[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]54.6[/TD]
[TD]53.6[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]2.8[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]77.8[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]4.2[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]64.3[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD]2.7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]56.2[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]8.8[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1. KIZLAR 6. HAFTANIN BİRİNCİSİ BİTMEYEN AZMİ VE ÇABASIYLA 2 HAFTADIR REKOR KIRAN POMO...KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.
2. EN BAŞARISIZ İSİMLERİ İSE YERİNDE SAYAN BEN VE KİLO ALAN NARİN..
3. KİLOLARINA GÖRE İRADELERİNİ İYİ YÖNETİP HER HAFTA İSTİKARARLI SEYREDEN SUNA VE CİMEN SİZLER AYRI BİR TEBRİĞİ HAKETTİNİZ..
4. HERKESİ TEBRİK EDERİM...
KIZLAR BAYRAMA AZ KALDI..TARTI GÜNLERİ BİZİ MOTİVE EDİYOR..DAHA DİKKATLİ YİYORUZ.. KABUL EDERSENİZ BİR ÖNERİM VAR..BAYRAMA KADAR 5 GÜNDE BİR TARTILARAK 3 BİLDİRİM YAPMIŞ OLALAIM NE DERSİNİZ???
KABUL EDRESENİZ MUHTEMEL BİLDİRİM TARİHLERİMİZ
13 EKİM CUMARTESİ
18 EKİM PERŞEMBE
23 EKİM SALI
NE DERSİNİZ???????????????????
kotun ıcıne gırme muhabbetı olmusken ben de aklıma gelen bırseyı anlatayım. bugun ısyerımdekı bayan arkadaslar bıle dedı. kılo verdıgın bellı oluyor dedıler. ustumdekı bol tunıktı. nasıl anlıyorlar sasırıyorum.
dun eskı kıyafetlerı ındırdım. 2 yıldır hıc gıymedıgım cok dar bır kotum vardı. 2009 yılında ve yıne 100 kıloya yakın zamanlarda almıstım. mevsım soguyunca bır kez gıyıp kaldırmıstım. seneye gıyememıstım cunku 104 olmustum. dun onu denedım. o benım ıcın cok onemlı bır hedeftı. gıydım rahatca. fermuarını zor cekılecek gıbıydı. azıcık yuzum dustu. sonra dedım kı bu pantolon hgıc gıyılmedı zaten sıkı duruyor. sen şunu yatarak bır kapat bakayım dedım. yattım ve cok rahat kapatıp kalktım. fıstık gıbı oldu. cok sıkılastıran bır kottu. cok sevıyordum. kalcamı falan super toparlıyordu. bu hafta gıyecegım kızlar o kotumu. hatta sıze resım eklerım ılk basarım dıye :))))
104 kıloda bıle gıyememıstım o pantolonu. su an 104 degılım ama anlamadım nasıl oldu. demekkı ben sıkılasıyorum kızlar. sadece kılo vermıyorum. cok sevındım buna
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]65.2[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]19.4[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]73.3[/TD]
[TD]71.8[/TD]
[TD]-500[/TD]
[TD]3.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]106.4[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]-1700[/TD]
[TD]5.3[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]54.6[/TD]
[TD]53.6[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]2.8[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]77.8[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]4.2[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]64.3[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD]2.7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]56.2[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]8.8[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1. KIZLAR 6. HAFTANIN BİRİNCİSİ BİTMEYEN AZMİ VE ÇABASIYLA 2 HAFTADIR REKOR KIRAN POMO...KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.
3. KİLOLARINA GÖRE İRADELERİNİ İYİ YÖNETİP HER HAFTA İSTİKARARLI SEYREDEN SUNA VE CİMEN SİZLER AYRI BİR TEBRİĞİ HAKETTİNİZ..
KIZLAR BAYRAMA AZ KALDI..TARTI GÜNLERİ BİZİ MOTİVE EDİYOR..DAHA DİKKATLİ YİYORUZ.. KABUL EDERSENİZ BİR ÖNERİM VAR..BAYRAMA KADAR 5 GÜNDE BİR TARTILARAK 3 BİLDİRİM YAPMIŞ OLALAIM NE DERSİNİZ???
13 EKİM CUMARTESİ
18 EKİM PERŞEMBE
23 EKİM SALI
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]65.2[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]19.4[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]73.3[/TD]
[TD]71.8[/TD]
[TD]-500[/TD]
[TD]3.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]106.4[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]-1700[/TD]
[TD]5.3[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]54.6[/TD]
[TD]53.6[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]2.8[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]77.8[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]4.2[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]64.3[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD]2.7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]56.2[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]8.8[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
13 EKİM CUMARTESİ
18 EKİM PERŞEMBE
23 EKİM SALI
çok sevindim pomo, kotun olmasına. evet sporla kg verdiğimiz için sıkılaşma da oluyor.
çok sevdiğim bi insan var o da senin kg da sayılır. bi türlü diyet yapamıyor. sen verdikçe ben de seviniyorum. sen ver de sonra senle tanıştırayım ben onu, sen de ona destek olursun...
sabah
bir buçuk börek (yufkayı 4'e bölüp içene pul biberli peynir koydum. toplamda yarım yufka değil yani)
domates, salatalık
yeşil çay
esmer şekerli bir kupa çay
ara bir tane elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?