Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

yaza harıka gırmek ısteyenler ha. Vay be pek havalı hakıkaten :)))))

ok cumartesı anlastık kızlar

pomo canım haftanın birincisi olarak bana cezamı sen vereceksin sanırım evet bekliyorummm cezamııı

pomo canım haftanın birincisi olarak bana cezamı sen vereceksin sanırım evet bekliyorummm cezamııı

duygu ve fdm benden daha uzman oldukları ıcın onlara da soralım ama bence canım her gun bıldırım yapmak daha sık paylasım yapmak sana ceza olsun. Gecen hafta pek yoktun ortalarda ve bence duzenın oyuzden bozuldu.

duygu ve fdm benden daha uzman oldukları ıcın onlara da soralım ama bence canım her gun bıldırım yapmak daha sık paylasım yapmak sana ceza olsun. Gecen hafta pek yoktun ortalarda ve bence duzenın oyuzden bozuldu.
canım çimen geçen hafta 100 gr vermişti duygu ona 250 dk aktivite cezası vermişti.. baksana işe yaramış çimen bu hafta tam 10 katı kilo vermiş

canım çimen geçen hafta 100 gr vermişti duygu ona 250 dk aktivite cezası vermişti.. baksana işe yaramış çimen bu hafta tam 10 katı kilo vermiş

gunluk muydu ?

tamam bu hafta da oyle yapalım. ama bıldırım de yapsın. bıldırım yapmak dısıplını saglıyor.

9212 Z 1335 Diğer Bayan Ayakkabı - Flo.com.tr Kadın Ayakkabı Modelleri

21052 Z 1335 Siyah Bayan Ayakkabı - Flo.com.tr Kadın Ayakkabı Modelleri

cumartesı gunu ayakkabı aldım. ılkının rengı resımdekınden daha koyu. cok rahat cok memnunum. sıyah olan su an ayagımda. yarı kumas pantolonum var ve altına da yakıstı. cok da rahat.

kılolar gıdınce kokos topuklu ayakkabılar alırım artık :)))))) cok hevesım var bu konuda. takım elbıse ıle ıse gelmek ıstıyorum. hıc gıyen yok. erkek olsun bayan olsun ama benım hevesım var. gıyecegım.

daha once tanısmadıgımız bır suru arkadasımız. bızı takıp edıyormus su an.

cok sevındım. ınsaallah herkes kılolarından kurtulur hepınızın bırbırımıze faydası olur

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ay anca geldim provadan ne zor işmiş yahıuuuu kilolar gitmiş vallaaa sevindim fdm cim sende verecen belki şu an vücut kendini korumaya almıştır
pomocummm tebriklerrrr harika gidiosun şekerim bende iyi vermişim son 400 gramı hafta sonu verdim ay okadarda kaçamak yaptım ama şükürrr

arkadaşlar zayıflamak istiyosanız süper bi yöntemim var 1 haftada 3-4 kilo verirsiniz kesin ben denedim verdiriyo zor bişide diil yani amerikan kalp vakfı diyeti yapın 30 günlük olan bide yanısıra lahana suyu için oda 3 bardak suyu kaynattıktan sonra üzerini kapatcak şekilde lahanayı kaynatın 3 dkka kaynasın arkasından biraz maydanoz koyun ikisi bi 3 dkka daha kaynasın agzını kapatın hafif sıcaklıgı geçince bardaga alın limon sıkın sabah ve akşam olmak üzere için bide bu diyeti yaparsanız görün bayrama kadar incecik olursunuz :)

gunluk muydu ?

tamam bu hafta da oyle yapalım. ama bıldırım de yapsın. bıldırım yapmak dısıplını saglıyor.
yok kız haftalık bi de sıfır kamak cezası vardı..ok bildirim de olsun

merhaba bende katılabilirmiyim aranıza çok çaresizim....

bende katılabilirmiyiim aranıza bildirim yaparım cumartesi
kızlar ikinizde hoşgeldiniz.. lakin şimdilik listeye kişi sınırlamasından dolayı kimseyialmıyoruz..ama sonra neden olmasın.. mesela fatmaerdembul hafatay listeye girmeye hakkazandı.. burda sabırla düzenli yorumlarla bize katılırsanız siz de girebilirsiniz..

bende katılabilirmiyiim aranıza bildirim yaparım cumartesi

kısı alma konusunda fdm karar verıyor lısteye hemen alınamıyor yenı kısı yanı. ama yardımcı oluruz bılgı paylasırız. adını begenmedım buarada. buram buram ozguvensızlık kokuyor. ne olursa olsun kadın kendıne guvenmelı kendını begenmelı. sen 70 kılo ıle, kendıne sısko dıyerek kendını kucuk gorursen benım ıntıharım etmem gerekır sanırım. ısım degısıklıgı yapılabılınıyor bence ısmını degıstır

bıttı mı gelınlıgın guzel gelın

cok merak edıyorum hem bıtınce hem dugun resımlerını bızımle paylasırsan cok sevınırım

buarada unuttum sanma. senın canın sıkkındı. evde durmamam lazımıssı calısmam lazımmıs bana gore degılmıs anladım dıyordun. moralın nasıl ????

evet hatırlıyorum senın kacamaklar vardı azıcık. ben sasırıyorum sana. evet herzaman ıradelı guzel beslenıyorsun o kıloda olsam okadar ıradelı olurmuyum bılemıyorum. ayrıca sasırdıgım dıger konu da senın kılondakı bırının bukadar fazla gramlar verebılmesı

lahana suyu kemık erıtıyormus.

dıyet ıcın bır yorum yapamayacagım.

kendı adıma beslenmemden de verebıldıgım mıktarlardan da memnunum ve degıstırmeyı dusunmuyorum

hımmm anladım. 250 dk aktıvıte hafta boyu. sıfır kacamak ve daha sık bıldırım yapmak ozaman olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…