- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.101
kesinlikle katılıyorum adını değiştirmelisin....sen hangi ayakkabıyı aldın.. bence ikisi de çok hoş..maşallah daha yeni 200 kişi takip ediyordu bizikısı alma konusunda fdm karar verıyor lısteye hemen alınamıyor yenı kısı yanı. ama yardımcı oluruz bılgı paylasırız. adını begenmedım buarada. buram buram ozguvensızlık kokuyor. ne olursa olsun kadın kendıne guvenmelı kendını begenmelı. sen 70 kılo ıle, kendıne sısko dıyerek kendını kucuk gorursen benım ıntıharım etmem gerekır sanırım. ısım degısıklıgı yapılabılınıyor bence ısmını degıstır
zaten bi süre içtikten sonra kesiyosun herşeyin fazlası zarar tabiki ama bir ay yapmanın kimseye bi zararı olmaz cidden işe yaradığı için paylaştım ben diyette verirdiklerini kesinlikle geri aldırmıyo onuda bunun için paylaştım hem ben yaptım hem arkadaşım çok memnun kaldık ikimizde ama siz memnunsanız sorun yok tabiki :)lahana suyu kemık erıtıyormus.
dıyet ıcın bır yorum yapamayacagım.
kendı adıma beslenmemden de verebıldıgım mıktarlardan da memnunum ve degıstırmeyı dusunmuyorum
kesinlikle katılıyorum adını değiştirmelisin....sen hangi ayakkabıyı aldın.. bence ikisi de çok hoş..maşallah daha yeni 200 kişi takip ediyordu bizi
zaten bi süre içtikten sonra kesiyosun herşeyin fazlası zarar tabiki ama bir ay yapmanın kimseye bi zararı olmaz cidden işe yaradığı için paylaştım ben diyette verirdiklerini kesinlikle geri aldırmıyo onuda bunun için paylaştım hem ben yaptım hem arkadaşım çok memnun kaldık ikimizde ama siz memnunsanız sorun yok tabiki :)
benım kemık erımem var zaten normalde de. oyuzden boyle seylerı denemekten korkarım ama bılgı paylastıgınız ıcın tsk ederım tabıkı. denemek ısteyen arkadaslar olabılır
hey şiştt pişt neoluyor bakim burdave duygu gider 10 bin adım atmaya eğer beni velet yaramazlık yapmazsabakalım kaçadım atcam amacım adımsayarı olmAYANLARA YOLGÖSTERMEK KAÇDKKAÇADIM KAÇKALORİ ÜÇAŞA BEŞ YUIKARI ADIM SAYARI OLMAYANAFİKİR OLUR VALLA HERŞEY SİZİN İÇİNNNNNN CANOLARRR
EVET SAATİMİZİ AYARLIYORUZ 16:28 GEÇE BAŞLIYORUM
haklısınız geçmiş olsun sizede bu arada lahana suyu kolon kanserini önlemede de baya etkili bişi sadece zayıflamak için diil neyse inşallah herşey herkesin istediği gibi olur bütün kadınlar güzeldir unutmayalım yeter <3
bıttı mı gelınlıgın guzel gelın
cok merak edıyorum hem bıtınce hem dugun resımlerını bızımle paylasırsan cok sevınırım
buarada unuttum sanma. senın canın sıkkındı. evde durmamam lazımıssı calısmam lazımmıs bana gore degılmıs anladım dıyordun. moralın nasıl ????
evet hatırlıyorum senın kacamaklar vardı azıcık. ben sasırıyorum sana. evet herzaman ıradelı guzel beslenıyorsun o kıloda olsam okadar ıradelı olurmuyum bılemıyorum. ayrıca sasırdıgım dıger konu da senın kılondakı bırının bukadar fazla gramlar verebılmesı
ay paylamammı sizle paylaşmayacam kimle paylaşacam düğünden hemen sonra resimler burda olacak
bu hafta kilo vermemde şuna yoruyorumilk defa su içtim 1 hat-ftadır günlük 2 lt bide ahmet maranki ph değeri 7 nin üstündekileri suları alın dedi bizbulduk nestlenin normalde kullandığımız 5 miş oda metobalizmamı hızlandırmış olabilirr bide valla bizde şöyle derler bu hafta it ayağı yalamış gibi hiç yerimde durmadım gezdim de gezdimm:))
işe gelince düğünden sonra bakacam kafama göre bulursam girecem vallaa sıkılıyorum evde dalaşmaya yer arıyoruz ya bide hep kendi paramı kazandımya zor oluyo istemek :/
Bende bu listeye dahil olmayı o kadar çok isterdim ki; ama korkuyorum ortalamayı yükseltirim diye
Nedir bu kilodan çektiğimiz be yetti artık. İki lahmacun yesen eve dönünce tartıya çıkamazsın, canın pasta çekse kendi kendine kızarsın. Metabolizma mı nedir çalışmıyor işte çalışmıyor. Ağzını burnunu kırasım var bu metabolizmanın.
Denemediğim yöntem kalmadı. Diyet listeleri, spor, diyetisyen yok yok yok...
Hepsinde başarılı olup 15kg - 20kg verdim. Diyetisyen 2 sene koruman lazım kalıcı olur dedi onuda yaptım. Korumayı bırakıp ilk whoopper menü yememden sonra kilo almaya başladım. Dikkat etmekten bunaldım. Giydiğim hiç birşey yakışmıyor. Bedenime uygun bulduğum hırkalardan renk renk alıp ufak tefek değişiklikler yaptım üzerlerinde ki anlaşılmasın diye. Kimi kandırdım; yine kendimi. İnce belli kızlar görünce kendimi atasım geliyor biryerlerden aşağıya. Bıktım artık bıktım. Kendimi mutsuz hissedince vücudumda engelim yok çok şükür buna diyorum. Ama ilk kıyafet denememde göbeğimi baldırlarımı testereyle kesesim geliyor.
Çok mutsuzum çoook. İnsanlıktan çıktım artık
Bende bu listeye dahil olmayı o kadar çok isterdim ki; ama korkuyorum ortalamayı yükseltirim diye
Nedir bu kilodan çektiğimiz be yetti artık. İki lahmacun yesen eve dönünce tartıya çıkamazsın, canın pasta çekse kendi kendine kızarsın. Metabolizma mı nedir çalışmıyor işte çalışmıyor. Ağzını burnunu kırasım var bu metabolizmanın.
Hepsinde başarılı olup 15kg - 20kg verdim. Diyetisyen 2 sene koruman lazım kalıcı olur dedi onuda yaptım. Korumayı bırakıp ilk whoopper menü yememden sonra kilo almaya başladım. Dikkat etmekten bunaldım. Giydiğim hiç birşey yakışmıyor. Bedenime uygun bulduğum hırkalardan renk renk alıp ufak tefek değişiklikler yaptım üzerlerinde ki anlaşılmasın diye. Kimi kandırdım; yine kendimi. İnce belli kızlar görünce kendimi atasım geliyor biryerlerden aşağıya. Bıktım artık bıktım. Kendimi mutsuz hissedince vücudumda engelim yok çok şükür buna diyorum. Ama ilk kıyafet denememde göbeğimi baldırlarımı testereyle kesesim geliyor.
paylas valla. cıtır ve guzel gelınımızı gorelım.
sen su az mı ıcıyordun. hımmmm farketmemısım demekkı.
ph degerı. guzel bır bılgıymıs canım bu. ben bılmıyordum dıkkat edelım bundan sonra. hangı marka aldın suyu ???
ıt ayagı yalamıs gıbı ha. ılk kez duydum cok sevdım :)))) ben de kendıme at benzetmesı yapıyordum. şaha geldım dıyorum esım hadı yeter gel dıyınce. dur gaza geldım yarım saat daha yuruyeyım dıyorum.
canım ben calısmanı tavsıye ederım. ıs ve evlılık zor oluyor. hele kı ılk yıllar. ama sen sımdı can sıkıntısından cok sararsın adama bu durumlar da olabılır. dugun bıtsın kış da gecsın ıstersen bahara dogru ıse basla ıstersen.
o para ısteme olayı da zor oluyor. haklısın. alısmamıs olsaydın olmazdı da. alıstıgın ıcın garıp gelır sımdı sana. anlıyorum. canını sıkma sımdılık. keyfıne bak. ıkıncı dugun gelıyor :))))) dugunden sonra dusunursun.
nestle pürlife nete yaz çıkıyo hemde çok lezzetli valla
it ayağı çok komiktir bize bu tabirr.....işe kesinlikle girecem olmuyo pomocum valla saç boyam var makyaj malzemesi var e iş hayatından dolayı her ay elbise ayakkabı alma alışkanlığım var e takısı var cartı var curtu var adam memur hangisine yetişsinn :))) e evle ilgilenio şimdi malum yeni evliyiz taksitlerimiz varr en senin parana dokunmam harca kendine dio zaten çalışşcam harcayacam ohhh sefam olsunn
hey şiştt pişt neoluyor bakim burdave duygu gider 10 bin adım atmaya eğer beni velet yaramazlık yapmazsabakalım kaçadım atcam amacım adımsayarı olmayanlara yolgöstermek kaçdkkaçadım kaçkalori üçaşa beş yuıkarı adım sayarı olmayanafikir olur valla herşey sizin içinnnnnn canolarrr
evet saatimizi ayarlıyoruz 16:28 geçe başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?