- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.121
Eski düzene dönmek derken, Agop'un kazı gibi değil. Arkadaşlarla arada çıkınca dışarı salata yerine başka şeyler yedim. Evde yine dikkat ettim. Ama 3. senede 1 ay boyunca dikkat etmedim. Herkes kadar yemek yedim abur cubur çok yemedim sadece kalori hesabı yapmadan normal yemekler yedim. Ve 1 ay sonunda kilo aldım. Benim bünye içeride ne yapıyorsa artık.
öylemi sen kaşındın bugün ömle bi adım atcamki bakalım yetişe bilcenmi banaben de senı gececem bu aksam. 15000 e yaklasamam ama cumartesı aksamı gıbı 10000 adımı gecmek amacım :))))
evde bekleyen koca yok. Bebıs yok. Ben de yollara dokuleyım dıyorum bu hafta daha fazla :)))))
evet herkes alsın cok ıse yarıyor ben cok sevıyorum onu :))))))
evet kızlar orta tenpoda kolidorda yürüme saat 16:48 yani 30 dk 4074 adım 2.851 km 229.7kalori evinizde benimgibi 30 dk bu kadar adım atarsanızbukadarkalori verirsiniz arada hafif tempo koşar gibi yapın buda fazla terlemenize yardımcı olur mutlaka müzikleyapın dahakeyfilioluyor molab vermek<orundayım çamaşır asacağım ymarım yardımcı olabilmişimdir
öylemi sen kaşındın bugün ömle bi adım atcamki bakalım yetişe bilcenmi bana
evet kızlarrrrrrrr ilk tartıgünün birincisi belli 2.kim????
Resmen delirdim 15günde öyle bi atak yapcamki .......
Şu an tam 100 kiloyum. En çok 110 oldum. Orta okulda 100 kiloydum. Spora gittim 15 kg verdim, sonra devam ettim yine verdim 15 kg. Lisede 70 kg idim. Benim ideal kilom 70 zaten. Zamanla masa başı çalışmaktan hareketsizlikten yavaş yavaş aldım. Üç sene önce diyetisyen ile 15 kilo verdim. Sonra yine aldım.
Yaş 33, Bekarım
Ben hiç regl olmadım onun etkisi olabilir mi diye doktorlara da gittim ama etkisi yokmuş. Valla bilmiyorum. Annem Akrep Nalan' a benzedin, evde kaldın gibi sözlerle psikolojik çöküntüler yaşatmaya çalışıyor bana ama tık yok yani.
tamam ben bugun 10000 kesın gecmek nıyetındeyım.
Sen 15000 yapmıs hatunsun. Sana yetısmek mumkun olmaz da ben de cırak olurum be canım.
Vayyyyyy duygu sahalara gerı dondu. Grıbı attı ve costu
kuzu, ben sana msj attım gordun mu. 100 olma ıhtmalım mı var mı bayramda.ben de bunu takıntı yaptım.
kılomuz yakın. hatta sen daha azsın. anladıgım kadarı ıle boyun da uzun. cunku hedef 70 kılo. ben 1,60. oyuzden avantajlısın. dogum kontrol gıbı hap kullanmak zorunda degılsın evlı kısıler kullanıyor odem yapıyor. bekar olman avantaj. ıstedıgın saat spor yapabılırsın kendıne ozel yemekler yaparsın.
ben de masa bası calısıyorum. sureklı su ıctıgım ıcın 20dk bır wc gıdıyorum sanırım. bu bıle hareket oluyor. yemegı ısyerımızde yıyoruz ama yıne de ısyerımın etrafında ıkı tur atmaya calısıyorum duz bır arazı. ve aksam yemegımı burda yıyorum yanımda getırıyorum. eve gıdıp yıyınce zor kılo verdıgımı gorduk. yanımda getırıyorum. bes bucuk gıbı yıyıp altı bucuk gıbı ısten cıkmıs ve yuruyuse baslamıs oluyorum.
sen neden regl olmuyorsun ??* doktorlar neye ıstınaden demıslerdır bılemem ama regl olamamak duzensız regl olmak bu tur seyler ıcın hap kullanmak tup bebek tedavılerı dogum kontrol hapları. bunların hepsı kılo aldıran seyler kesınlıkle.
oooooo benım annem bana neler derdı ben lısedeyken. halen de sokusturur laf. bana ınanmıyordu. yıne bırakma da dıyıp ıglenılıyordu. dun dedım 5,300 vermısım toplamda dedım. cıddımısın dedı. cok fena ınat ettım. her gun daha cok hırslanıyorum ben valla. herkese gosterecegım ben her zorlukla basedebılen bır kadın oldum. kıloyu da alt edecegım
hımmm anladım. 250 dk aktıvıte hafta boyu. sıfır kacamak ve daha sık bıldırım yapmak ozaman olsun.
pomo posta girişin dolmuş canım mesaj atamadım
CANIM HAFTALIK DEĞİL 5 GÜNLÜK BİLDİRİM YAPACAGIZ BU HAFTA BUYÜZDEN 250 DK. AKTİVE BİRAZ FAZLA OLUR MU ACABA SIK BİLDİRİM ELİMDEN GELDİĞİNCE YAPACAGIM ZATEN GÜNDÜZ İŞTEYKEN PEK MÜMKÜN DEĞİL AMA SABAHTAN VE AKŞAMDAN EVDEN ELİMDEN GELDİĞİNCE BURADA OLMAYA ÇALIŞACAGIM SIFIR KAÇAMAK PÖFFFF NE YAPALIM BOYNUMUZ KILDAN İNCEAMA Bİ İTİRAF EDEYİM BU CEZADAN ÖNCE 1 ÇATAL BİSKÜVİLİ PUDİNGTEN ALMIŞTIM
şiştt takıntı yapmak yokolursan olursun olmazsan olmazsın bünyenin bileceği iş bu temem mi..
9212 Z 1335 Diğer Bayan Ayakkabı - Flo.com.tr Kadın Ayakkabı Modelleri
21052 Z 1335 Siyah Bayan Ayakkabı - Flo.com.tr Kadın Ayakkabı Modelleri
cumartesı gunu ayakkabı aldım. ılkının rengı resımdekınden daha koyu. cok rahat cok memnunum. sıyah olan su an ayagımda. yarı kumas pantolonum var ve altına da yakıstı. cok da rahat.
kılolar gıdınce kokos topuklu ayakkabılar alırım artık :)))))) cok hevesım var bu konuda. takım elbıse ıle ıse gelmek ıstıyorum. hıc gıyen yok. erkek olsun bayan olsun ama benım hevesım var. gıyecegım.
Bende bu listeye dahil olmayı o kadar çok isterdim ki; ama korkuyorum ortalamayı yükseltirim diye
Nedir bu kilodan çektiğimiz be yetti artık. İki lahmacun yesen eve dönünce tartıya çıkamazsın, canın pasta çekse kendi kendine kızarsın. Metabolizma mı nedir çalışmıyor işte çalışmıyor. Ağzını burnunu kırasım var bu metabolizmanın.
Denemediğim yöntem kalmadı. Diyet listeleri, spor, diyetisyen yok yok yok...
Hepsinde başarılı olup 15kg - 20kg verdim. Diyetisyen 2 sene koruman lazım kalıcı olur dedi onuda yaptım. Korumayı bırakıp ilk whoopper menü yememden sonra kilo almaya başladım. Dikkat etmekten bunaldım. Giydiğim hiç birşey yakışmıyor. Bedenime uygun bulduğum hırkalardan renk renk alıp ufak tefek değişiklikler yaptım üzerlerinde ki anlaşılmasın diye. Kimi kandırdım; yine kendimi. İnce belli kızlar görünce kendimi atasım geliyor biryerlerden aşağıya. Bıktım artık bıktım. Kendimi mutsuz hissedince vücudumda engelim yok çok şükür buna diyorum. Ama ilk kıyafet denememde göbeğimi baldırlarımı testereyle kesesim geliyor.
Çok mutsuzum çoook. İnsanlıktan çıktım artık
nestle pürlife nete yaz çıkıyo hemde çok lezzetli valla
it ayağı çok komiktir bize bu tabirr.....işe kesinlikle girecem olmuyo pomocum valla saç boyam var makyaj malzemesi var e iş hayatından dolayı her ay elbise ayakkabı alma alışkanlığım var e takısı var cartı var curtu var adam memur hangisine yetişsinn :))) e evle ilgilenio şimdi malum yeni evliyiz taksitlerimiz varr en senin parana dokunmam harca kendine dio zaten çalışşcam harcayacam ohhh sefam olsunn
ÇAlıştığım yer ile wc arası yürüme 3 dk. falan. Ek binadan idari binaya bahçeden yürüyüp 3 kat çıkıyorum, yemekhane 5. katta ve diyet menüsünden yiyorum. Hareket budur iş yerinde.
Eve saat 7,5 gibi varıyorum. ( Gebze - İzmit ) O saatten sonra kolumu kaldıramıyorum. Ne yürüyüş ne spor salonu. Evde annem için aldığım selesiz bir bisiklet var. Onunla bacaklarımı karnımı çalıştırıyorum zaman zaman.
Doğuştan beri yumurtalıklarımda gelişme yok bu sebeple ne regl olabiliyorum ne de çocuğum olacak. Buna da şükür.
Hepiniz takip edeceğim bugünden itibaren umarım bende sizden etkilenip başlarım yine.
tamam ozaman narıncıgım cumartesı kadar olsun.
kacamak yapmıssın ama ıtıraf etmen cok onemlı. bundan sonra yapmazsın canım. bız ınanıyoruz sana tamam mı
evet kızlar orta tenpoda kolidorda yürüme saat 16:48 yani 30 dk 4074 adım 2.851 km 229.7kalori evinizde benimgibi 30 dk bu kadar adım atarsanızbukadarkalori verirsiniz arada hafif tempo koşar gibi yapın buda fazla terlemenize yardımcı olur mutlaka müzikleyapın dahakeyfilioluyor molab vermek<orundayım çamaşır asacağım ymarım yardımcı olabilmişimdir
öylemi sen kaşındın bugün ömle bi adım atcamki bakalım yetişe bilcenmi bana
evet kızlarrrrrrrr ilk tartıgünün birincisi belli 2.kim????
Resmen delirdim 15günde öyle bi atak yapcamki .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?