Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

valla bılmıyorum kı. daha uzman olan arkadaslar yorum yapsın ozaman.

kac kılosun pekı su an ? yasın kac ? evlı mısın bekar mısın ? belırgın bır rahatsızlıgın var mı ?

öylemi sen kaşındın bugün ömle bi adım atcamki bakalım yetişe bilcenmi bana

evet kızlarrrrrrrr ilk tartıgünün birincisi belli 2.kim????
Resmen delirdim 15günde öyle bi atak yapcamki .......

30 dk ıcın cok ıyı adım canım. sen ve neslı hızlı yuruyorsunuz benden.

evet kızlar duygu evde bıle yuruyerek spor yapmaya calısıyor. dısarısı yagmurluydu yuruyemedım, cocugum var evde bırakamam falan demek yok. bahane bulmayalım artık.

Şu an tam 100 kiloyum. En çok 110 oldum. Orta okulda 100 kiloydum. Spora gittim 15 kg verdim, sonra devam ettim yine verdim 15 kg. Lisede 70 kg idim. Benim ideal kilom 70 zaten. Zamanla masa başı çalışmaktan hareketsizlikten yavaş yavaş aldım. Üç sene önce diyetisyen ile 15 kilo verdim. Sonra yine aldım.

Yaş 33, Bekarım

Ben hiç regl olmadım onun etkisi olabilir mi diye doktorlara da gittim ama etkisi yokmuş. Valla bilmiyorum. Annem Akrep Nalan' a benzedin, evde kaldın gibi sözlerle psikolojik çöküntüler yaşatmaya çalışıyor bana ama tık yok yani.

tamam ben bugun 10000 kesın gecmek nıyetındeyım.

sen 15000 yapmıs hatunsun. sana yetısmek mumkun olmaz da ben de cırak olurum be canım.

vayyyyyy duygu sahalara gerı dondu. grıbı attı ve costu

kuzu, ben sana msj attım gordun mu. 100 olma ıhtmalım mı var mı bayramda.ben de bunu takıntı yaptım.

kılomuz yakın. hatta sen daha azsın. anladıgım kadarı ıle boyun da uzun. cunku hedef 70 kılo. ben 1,60. oyuzden avantajlısın. dogum kontrol gıbı hap kullanmak zorunda degılsın evlı kısıler kullanıyor odem yapıyor. bekar olman avantaj. ıstedıgın saat spor yapabılırsın kendıne ozel yemekler yaparsın.

ben de masa bası calısıyorum. sureklı su ıctıgım ıcın 20dk bır wc gıdıyorum sanırım. bu bıle hareket oluyor. yemegı ısyerımızde yıyoruz ama yıne de ısyerımın etrafında ıkı tur atmaya calısıyorum duz bır arazı. ve aksam yemegımı burda yıyorum yanımda getırıyorum. eve gıdıp yıyınce zor kılo verdıgımı gorduk. yanımda getırıyorum. bes bucuk gıbı yıyıp altı bucuk gıbı ısten cıkmıs ve yuruyuse baslamıs oluyorum.

sen neden regl olmuyorsun ??* doktorlar neye ıstınaden demıslerdır bılemem ama regl olamamak duzensız regl olmak bu tur seyler ıcın hap kullanmak tup bebek tedavılerı dogum kontrol hapları. bunların hepsı kılo aldıran seyler kesınlıkle.

oooooo benım annem bana neler derdı ben lısedeyken. halen de sokusturur laf. bana ınanmıyordu. yıne bırakma da dıyıp ıglenılıyordu. dun dedım 5,300 vermısım toplamda dedım. cıddımısın dedı. cok fena ınat ettım. her gun daha cok hırslanıyorum ben valla. herkese gosterecegım ben her zorlukla basedebılen bır kadın oldum. kıloyu da alt edecegım

şiştt takıntı yapmak yokolursan olursun olmazsan olmazsın bünyenin bileceği iş bu temem mi..

ÇAlıştığım yer ile wc arası yürüme 3 dk. falan. Ek binadan idari binaya bahçeden yürüyüp 3 kat çıkıyorum, yemekhane 5. katta ve diyet menüsünden yiyorum. Hareket budur iş yerinde.

Eve saat 7,5 gibi varıyorum. ( Gebze - İzmit ) O saatten sonra kolumu kaldıramıyorum. Ne yürüyüş ne spor salonu. Evde annem için aldığım selesiz bir bisiklet var. Onunla bacaklarımı karnımı çalıştırıyorum zaman zaman.

Doğuştan beri yumurtalıklarımda gelişme yok bu sebeple ne regl olabiliyorum ne de çocuğum olacak. Buna da şükür.

Hepiniz takip edeceğim bugünden itibaren umarım bende sizden etkilenip başlarım yine.

hımmm anladım. 250 dk aktıvıte hafta boyu. sıfır kacamak ve daha sık bıldırım yapmak ozaman olsun.

CANIM HAFTALIK DEĞİL 5 GÜNLÜK BİLDİRİM YAPACAGIZ BU HAFTA BUYÜZDEN 250 DK. AKTİVE BİRAZ FAZLA OLUR MU ACABA SIK BİLDİRİM ELİMDEN GELDİĞİNCE YAPACAGIM ZATEN GÜNDÜZ İŞTEYKEN PEK MÜMKÜN DEĞİL AMA SABAHTAN VE AKŞAMDAN EVDEN ELİMDEN GELDİĞİNCE BURADA OLMAYA ÇALIŞACAGIM SIFIR KAÇAMAK PÖFFFF NE YAPALIM BOYNUMUZ KILDAN İNCE AMA Bİ İTİRAF EDEYİM BU CEZADAN ÖNCE 1 ÇATAL BİSKÜVİLİ PUDİNGTEN ALMIŞTIM

tamam ozaman narıncıgım cumartesı kadar olsun.

kacamak yapmıssın ama ıtıraf etmen cok onemlı. bundan sonra yapmazsın canım. bız ınanıyoruz sana tamam mı

Çok güzelmiş ayakkabıların, ayağında paralansın, güle güle yürü bunlarla canım:)

Kızlar, ben yokken epey muhabbet etmişsiniz, hepsini okudum, aman geri kalmayayım:)) İşyerinden geç çıktım, o yüzden yüzmeye gidemedim. Markete uğradım, sonra eve geldim. Şimdilik 5000 adım oldu benim de. Ama bugün yediklerimi kalorisepetine girince çıkan toplam kaloriden hiç hoşlanmadım, o yüzden beni Leslie 4 mil paklar. Adımsayarımı evde de takıyorum artık, günde en az 10000 adım hedef:) Duygu teşekkürler canım, bilgilendirme güzel olmuş. Akşam yemeğinde 1 tabak patlıcan yemeği, 4 kaşık pirinç pilavı ve 2 kase cacık yedim, üstüne de 2 avuç leblebi ve 4 tane kuru kayısı yedim. Off ne oluyor bana böyle yaaa, çok yiyorum yine, su içeyim ben bolca. Bir de yeşil çay. Marketten aldım, demleyeceğim zaten. İnşallah iyi gelir.

ümitsizliğe yer yok canım.bikere yaptıysan yine yapabilirsin yaptıgın her kaçamaklı günden sonraki gün dizginleri 1-2 gün sıkınca çok fazlada almazdın.ne yapalım başka derdimiz olmasın metabolizmamız bu bizde ona göre yaşayacagız

ben uzun zamandır nestle içiyorum seni okuduktan sonra gittim yattım yere okudum damacanada ne yazıyor diye 7.38 miş ph'ı.canım Allah gönlüne göre bi iş versin inşallah.hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

o alet süperdir canım her yanını çalıştırır insanın.üzüldüm rahatsızlıgın için.şükür edebilmenide ayrıca taktir ettim.bırakma burayı iyi olacak inşallah

tamam ozaman narıncıgım cumartesı kadar olsun.

kacamak yapmıssın ama ıtıraf etmen cok onemlı. bundan sonra yapmazsın canım. bız ınanıyoruz sana tamam mı

canım kaçamagımı şöyle yaptım kızım için beslenmesine hazırladım.kzımda tadına bakmıyordu bak çok güzel lütfen bi dene derken o yesin diye yedim..cezadan çok önce yani.250 dk. 1 haftadaydı benim için bu dakikayı 5 günde bitirmek çok zor olacak.inşallah yerine getirebilirim.bu cezalardan sonra birdaha herhalde artı çıkmamak için emin ol çok çaba sarfedeceğim

kahvaltı : 1.5 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin - 1 kk peynir
domates-yeşilbiber
1 kupa yeşilçay

ara : yarım tarçınlı muz-1 mandalina- 2 yudum süt

az şekerli türk kahvesi (kuaförüme gitmiştim o ikram etti orda)

öğle :küçük kase nesfit- 200 ml süt

ara : 1 fincan şekersiz nescafe - 3 diyet bisküvi

ara : 10 tane fındık

akşam : el kadar tavuk ızgara - salata- ayran

2 lt suyu tamamlarım yatasıya kadar

kızlar benim aralarımın sayısı biraz çok olabilir sık sık az az yemezsem şekerim çok düşüyor daha öncede gerçi açıklamıştım bunu.eger bi düşerse şekerim dünyayı yesem yine kendime gelemiyorum şeker dengemi ancak böyle ayarlayabiliyorum

duygu ben de koşu bandında yürüdüm ama bu kalori de bi sıkını var yaa
6 km hızla 30dk yürüdüm ve giden kalori 95. 1 dk da 135 adım atıyordum. 30 dk da 4050 adım yapıyor
3km yol gittim, 4050 adım attım, 95 kaloricik

sana rakip benim duygu
görelim bakalım cumartesi sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…