- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.201
Canım tebrik ederim seni, bir kez daha hayran kaldım sana, ben dayanamazdımBu arada Duygu'nun yazdığı mesajı buldum, Yarım saatte 4074 adım atmış, bu da 229.7 kaloriye ve 2.85 km'ye denk gelmiş. Ya bu alet zamanlama yapıyor, dolayısıyla tempolu yürüyünce yakılan kaloriyi fazla gösteriyor, ya da senin adımsayarda problem var.
ya kızlar bu öğle yemeğine erken gidemem beni resmen sinir ediyor.. ben de açlıktan herşeye saldırıyorum.. ara öğünde ydeiklerime bi bakın
15-20 fındık
2 küçük kepkli gevrek
3 diyet bisküvi
sizce çok mu fazla???öğleyin bunu nasıl dengeleyeyim???
sabahtan beri 1,5 litre+2 bardak su içtim+1 bardak yeşil çay
Canım tebrik ederim seni, bir kez daha hayran kaldım sana, ben dayanamazdımBu arada Duygu'nun yazdığı mesajı buldum, Yarım saatte 4074 adım atmış, bu da 229.7 kaloriye ve 2.85 km'ye denk gelmiş. Ya bu alet zamanlama yapıyor, dolayısıyla tempolu yürüyünce yakılan kaloriyi fazla gösteriyor, ya da senin adımsayarda problem var.
Kilon fazla senin çok ağır oldu bee :))
Haklsıın canım, haklısın. 3 kg versem daha ne isterim iki haftada.
kızlar bildirim zamanımıza kadar hedeflerimiz bunlar.. her bildirimde değerlendirme yapıp + - koyucam.. bakalım kimler 3 artı toplayacak
canım bence hesaplama da sıkıntı var..sence eliptik bisiklet mi yürüyüş mü daha enerji harcatır??? ben eliptik bisiklette 20 km hızla 3 km gittiğimde ancak 60-70 kalori yakıyor diyor.. ya da benimkinde sıkıntı var.. ama tvde bir dilim ekmeği ertmek için en az 40 dk yürümeniz gerek diye dıymuştum..
neslı ben sabah gec geldım buraya. duygu gelmedı mı hıc ? haberın var mı ??? meraklandım ıyıce
ılk gune + ıle gırdım. umarım mors olmam bu cumlemden sonra ama 5 gunde 700 hedef az geldı bana. ben 7 gunde 1,70 -1,50 gıdıyor genellıkle.
cok mu artıstlık yaptım :)))))))))))
ben geldim kızlar..
dünden beri yoktum. gece bir arkadaşım kollarımda bayıldı saat 9 dan 1 e kadar hastanede bekledik. mahvoldum resmen. zaten hastane kokusu kötü yapar beni. bir de hafiften öksürük durumlarım vardı. kokudan bunaldıkça dışarı çıktım, üstümde inceydi derken şimdi çok feci hastayımkolumu kaldırmaya halim yok..
yine de dünden bu yana yazılanları okudum. herkesi tebrik ediyorum kızlar. umarım cumartesi gününe kadar hepimiz hedeflere ulaşırızbenim biraz zor olabilir ama. sanırım bikaç gün yürüyüşe çıkamam. dün koptu bacaklarım koptu ayakta durmaktan ya çok feci oldum..
neyse bugun sabahtan bu yana yediklerimi yazayım kızlar..
kahvaltı : (8.30)
yarım simit
1 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
yarım domates
1 miktar maydanoz
1 açık çay
öğle yemegi : (12.30)
1 tabak ( 5 6 yk sanırım ) makarna üstüne 1 kaşık havuç kabak ve mantardan oluşmuş sos
1 kase cacık
marketten mandalina aldım. ara öğün olarak eğer uyumazsam onu yerim. hem vitamin de olur çok kötü dökülüyrum şuan.
akşam yemeginde de bamya var onu yiyecem. bide boğazım yumuşasın diye çorba içerim sanırım.
ama işte iyileşene kadar yürüyüş yok.. kötü olacak benim içinbelki yarın biraz daha iyi olursam yürüyüş bandını kullanırım. umarım iyi olurum
ılk gune + ıle gırdım. umarım mors olmam bu cumlemden sonra ama 5 gunde 700 hedef az geldı bana. ben 7 gunde 1,70 -1,50 gıdıyor genellıkle.
cok mu artıstlık yaptım :)))))))))))
Hem arkadaşına, hem sana çok geçmiş olsun canım. Öncelik sağlık, kendine dikkat et.
ben geldim kızlar..
dünden beri yoktum. gece bir arkadaşım kollarımda bayıldı saat 9 dan 1 e kadar hastanede bekledik. mahvoldum resmen. zaten hastane kokusu kötü yapar beni. bir de hafiften öksürük durumlarım vardı. kokudan bunaldıkça dışarı çıktım, üstümde inceydi derken şimdi çok feci hastayımkolumu kaldırmaya halim yok..
yine de dünden bu yana yazılanları okudum. herkesi tebrik ediyorum kızlar. umarım cumartesi gününe kadar hepimiz hedeflere ulaşırızbenim biraz zor olabilir ama. sanırım bikaç gün yürüyüşe çıkamam. dün koptu bacaklarım koptu ayakta durmaktan ya çok feci oldum..
neyse bugun sabahtan bu yana yediklerimi yazayım kızlar..
kahvaltı : (8.30)
yarım simit
1 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
yarım domates
1 miktar maydanoz
1 açık çay
öğle yemegi : (12.30)
1 tabak ( 5 6 yk sanırım ) makarna üstüne 1 kaşık havuç kabak ve mantardan oluşmuş sos
1 kase cacık
marketten mandalina aldım. ara öğün olarak eğer uyumazsam onu yerim. hem vitamin de olur çok kötü dökülüyrum şuan.
akşam yemeginde de bamya var onu yiyecem. bide boğazım yumuşasın diye çorba içerim sanırım.
ama işte iyileşene kadar yürüyüş yok.. kötü olacak benim içinbelki yarın biraz daha iyi olursam yürüyüş bandını kullanırım. umarım iyi olurum
Öğle yemeğinde 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye yemeği yedim, bir dilim de normal ekmek. Pek doyurmadı ya neyse, ara öğünle dengelerim artık. Akşama da balık yapacağım, yanında bol salata ve biraz da fırın patatesle.
Bence de sen daha fazla verirsin, ama benim oradaki hedefe ulaşmam çoookkkk zor. 15 günde neredeyse 2 kg vermem lazım, hadi hayırlısı:)
cesmı cok gecmıs olsun. cok buyuk şok olsa gerek ya. hakıkaten uzuldum. lutfen dıkkat et sen de kendıne oldu mu
ya bır kere alınmayacaksın kesınlıkle anlastık mı :))))) ustelık bak ben sımdıye kadar bu kılodakı tek kısıydım. lıstede bıle olmak zor. kendını herkesın yarısından fazla gormek kolay bırsey degıl. once kabullenmelı ardından mucadele etmek gerekmelı. bunu dusunerek yola cık. ılk ısın bu olsun.
ben tum eksılerıme ragmen ıkı kıloya yakın verıyorum senın daha fazla verebılecegını dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?