Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ya ılk defa bukadar kotu oldum. aşerdım resmen ekmek arası et yesem. kavurma gıbı yesem. doner yesem kebap yesem tarzındaydım.

bugun sabah yoktu ama oglen aynı sey hafıften geldı valla. ekmek ıle yemek ıstedım karnıyarıgı mesela. ama cektım kendımı hemen gerı.

canım benım adımsayar da sorun olabılır ama şu da var kılom sızlerden en az 30 kılo fazla. zaten normalde de hızlı yuruyebılen bırı degılım. nekadar hızlı yurursek, bence adım sayısı artıyor km ve kalorı basına dusen olarak hesaplarsak.

bence bu alet, hızdan da etkılenıyor.

ben bugun su ıcemedım. bıtkı cayı da ıcemedım. yogunluga daldım. bırazcık ıcımden de gelmedı sanırım anlamadım. henuz 500 ml oldu. sımdı yesılcay ve hayıt tohumu cay hemen arka arkaya ıcıp 500 ml daha su ıcecegım.

ara ogunun bence fazla olmus.

sıvı tuketımın cok guzel olmus valla.

valla bugun yuruyus yapamayacagım sanırım. alısverıs yapmam lazım. onları asansor yok yukarı cıkartırım baya yorar. bır de ev dagıldı camasır katlamam falan da lazım ev ıslerım de baya oyalar benı. uzun yuruyus yaparsam bunlar kalır. ıcıme sıkıntı oldu. oyuzden bugun bunları halletmek ıstıyorum aksam.

Kilon fazla senin çok ağır oldu bee :))

Haklsıın canım, haklısın. 3 kg versem daha ne isterim iki haftada.

ya bır kere alınmayacaksın kesınlıkle anlastık mı :))))) ustelık bak ben sımdıye kadar bu kılodakı tek kısıydım. lıstede bıle olmak zor. kendını herkesın yarısından fazla gormek kolay bırsey degıl. once kabullenmelı ardından mucadele etmek gerekmelı. bunu dusunerek yola cık. ılk ısın bu olsun.

ben tum eksılerıme ragmen ıkı kıloya yakın verıyorum senın daha fazla verebılecegını dusunuyorum

neslı ben sabah gec geldım buraya. duygu gelmedı mı hıc ? haberın var mı ??? meraklandım ıyıce

kızlar bildirim zamanımıza kadar hedeflerimiz bunlar.. her bildirimde değerlendirme yapıp + - koyucam.. bakalım kimler 3 artı toplayacak

ılk gune + ıle gırdım. umarım mors olmam bu cumlemden sonra ama 5 gunde 700 hedef az geldı bana. ben 7 gunde 1,70 -1,50 gıdıyor genellıkle.

cok mu artıstlık yaptım :)))))))))))

Tempolu yürüyüş iyi enerji harcatır, koşma çok iyi enerji harcatır, yüzme de öyle. Ama eliptik bisikleti bilmiyorum açıkçası. Bu arada dediğin hesapta da bir hata var bence, bir dilim ekmek 60 kalori, 40 dakika yürüyüş 240 kalori harcatıyor. Yani 40 dakika yürürsen 4 dilim ekmeği yakarsın. Tabi burada kastedilen salına salına yürüyüşse o ayrı:)

ben geldim kızlar..

dünden beri yoktum. gece bir arkadaşım kollarımda bayıldı saat 9 dan 1 e kadar hastanede bekledik. mahvoldum resmen. zaten hastane kokusu kötü yapar beni. bir de hafiften öksürük durumlarım vardı. kokudan bunaldıkça dışarı çıktım, üstümde inceydi derken şimdi çok feci hastayım kolumu kaldırmaya halim yok..

yine de dünden bu yana yazılanları okudum. herkesi tebrik ediyorum kızlar. umarım cumartesi gününe kadar hepimiz hedeflere ulaşırız benim biraz zor olabilir ama. sanırım bikaç gün yürüyüşe çıkamam. dün koptu bacaklarım koptu ayakta durmaktan ya çok feci oldum..

neyse bugun sabahtan bu yana yediklerimi yazayım kızlar..

kahvaltı : (8.30)

yarım simit

1 dilim kepek ekmeği

1 kk beyaz peynir

1 salatalık

yarım domates

1 miktar maydanoz

1 açık çay

öğle yemegi : (12.30)

1 tabak ( 5 6 yk sanırım ) makarna üstüne 1 kaşık havuç kabak ve mantardan oluşmuş sos

1 kase cacık

marketten mandalina aldım. ara öğün olarak eğer uyumazsam onu yerim. hem vitamin de olur çok kötü dökülüyrum şuan.

akşam yemeginde de bamya var onu yiyecem. bide boğazım yumuşasın diye çorba içerim sanırım.

ama işte iyileşene kadar yürüyüş yok.. kötü olacak benim için belki yarın biraz daha iyi olursam yürüyüş bandını kullanırım. umarım iyi olurum

ılk gune + ıle gırdım. umarım mors olmam bu cumlemden sonra ama 5 gunde 700 hedef az geldı bana. ben 7 gunde 1,70 -1,50 gıdıyor genellıkle.

Bence de sen daha fazla verirsin, ama benim oradaki hedefe ulaşmam çoookkkk zor. 15 günde neredeyse 2 kg vermem lazım, hadi hayırlısı:)

Hem arkadaşına, hem sana çok geçmiş olsun canım. Öncelik sağlık, kendine dikkat et.

Öğle yemeğinde 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye yemeği yedim, bir dilim de normal ekmek. Pek doyurmadı ya neyse, ara öğünle dengelerim artık. Akşama da balık yapacağım, yanında bol salata ve biraz da fırın patatesle.

canım bunlar en alt limit zaten..istersen seninkileri 2ye katlıyım pomo ne dersin??? :)))))))))))

NESLİ canım bence ulaşmamaız için bi engel yok..bizi biraz daha motive etsin diye yaptım bunu.. niş güzel sonuçlar alırız..

Kızlar şimdi kalorisepetinden aktivitelerin yaktırdığı kalorilere baktım, aşağıda veriyorum, hangi aktiviteyi yaparsak 1 dakikada kaç kalori harcarız: (Azdan çoğa sıraladım)

Yürümek (asfalt) = 5.77 kalori/dakika
Yürümek (hafif yokuş) = 5.91 kalori/dakika
Yüzme (yavaş kulaç) = 9.23 kalori/dakika
Tenis (Tekler) = 9.59 kalori/dakika
Merdiven çıkmak = 10.74 kalori/dakika
Yüzme (hızlı kulaç) = 11.25 kalori/dakika
Koşmak = 11.75 kalori/dakika
Yüzme (sırtüstü) = 12.18 kalori/dakika
Eliptik = 15.75 kalori/dakika

cesmı cok gecmıs olsun. cok buyuk şok olsa gerek ya. hakıkaten uzuldum. lutfen dıkkat et sen de kendıne oldu mu

patates guzelı dıyor ya duygu hakıkaten ha. yıne cıkmıs patates pıyasaya :))))))

ben de yagını ıyıce alarak bır karnıyarık yedım. 2 kasık pırınc pılavı yedım. bır cay bardagı cacık. bır kasık domates salatası yedım.

cok tok hıssedıyorum. ogleden oncekı aram da elma yıyecektım ama yemedım. cok acıkırsam elma yerım, aksamdan once. acıkmazsam da yemem. maydonoz basarım agzıma :)))))

aksam ıcın et sote getırmıstım yanımda. az bezelye ve kırmızı et kusbası. gunduz ıle aynı ogun olacak. yanımda da yıyecek yok baska. yogurt var sadece. canım sıkıldı bu duruma.

Bence de sen daha fazla verirsin, ama benim oradaki hedefe ulaşmam çoookkkk zor. 15 günde neredeyse 2 kg vermem lazım, hadi hayırlısı:)

yok canım. dun gece kendımden korktum sabah zaten + gordum. ıstah da acık gıbı bugun. valla bır garıp oldum ıkı gundur. regl bıterken carpmaya basladı benı ya da bu gerızekalı hap ıstahımı actı.

Alınmıyorum merak etme keşke alınıp hırs yapsam ama yok nerde.

Bu sefer gayret edeceğim dün akşamdan beri okuyorum burayı herkesin derdi zayıflamak.

Yalnız olmamak güzel yinede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…