- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.221
canım bunlar en alt limit zaten..istersen seninkileri 2ye katlıyım pomo ne dersin??? :)))))))))))
NESLİ canım bence ulaşmamaız için bi engel yok..bizi biraz daha motive etsin diye yaptım bunu.. niş güzel sonuçlar alırız..
vaalla yorgan döşek yatıyorum canm ya. en yakın zamanda toparlarım inşalahh
Alınmıyorum merak etme keşke alınıp hırs yapsam ama yok nerde.
Bu sefer gayret edeceğim dün akşamdan beri okuyorum burayı herkesin derdi zayıflamak.
Yalnız olmamak güzel yinede...
ay yetişin çok aç hissediyorummmmm
tabi aç hissedersin ne o öyle 3 kaşık çorbadan yamek mi oluray yetişin çok aç hissediyorummmmm
çok güzel bilgiler.. teşekkürler nesli..Kızlar şimdi kalorisepetinden aktivitelerin yaktırdığı kalorilere baktım, aşağıda veriyorum, hangi aktiviteyi yaparsak 1 dakikada kaç kalori harcarız: (Azdan çoğa sıraladım)
Yürümek (asfalt) = 5.77 kalori/dakika
Yürümek (hafif yokuş) = 5.91 kalori/dakika
Yüzme (yavaş kulaç) = 9.23 kalori/dakika
Tenis (Tekler) = 9.59 kalori/dakika
Merdiven çıkmak = 10.74 kalori/dakika
Yüzme (hızlı kulaç) = 11.25 kalori/dakika
Koşmak = 11.75 kalori/dakika
Yüzme (sırtüstü) = 12.18 kalori/dakika
Eliptik = 15.75 kalori/dakika
tabi aç hissedersin ne o öyle 3 kaşık çorbadan yamek mi olur
POMO sen bayram dönüşü 100le gelmiş ol canım.. ben kendi adıma beklicem seni..ya düşünsene kayınvaliden seni gördüğünde nereyse 10 kiloyu atmış olacaksın vücudundan..dün eşim deterjan alıp gelmişti 5kğ.. öyle ağırdı ki.. iyi ki başladın sen bu işe..kendine hayatta yaptığın en büyük iyilik bu olacak canım..
MİNE sakın vazgeçme..bak pomo nasıl yapıyor.. yolunun uzunluğundan korkma..zaman gözaçıp kapayıncaya kadar geçiyor..100gr bile kardır senin için bunu unutma..
çesmi sen de hastasın herhalde canım.. geçmiş olsun..kendine iyi bak.. direncini sağlam tut..
kızlar yürüyüşe gidemediğim için evde uzun bi aradan sonra leslie yaptım..3 mil.tam 45 dk.. 2 yıl önce ilk diyet yapışımda leslienin 25. dakikasında bilim bitmişti ama bugün hiç zorlanmadım sıkılmadım..demek ki kilom fazla bile olsa hayatıma azbuçuk sporu sokabilmişim.. gerçekten çok sevindim buna..
çesmi sen de hastasın herhalde canım.. geçmiş olsun..kendine iyi bak.. direncini sağlam tut..
kızlar yürüyüşe gidemediğim için evde uzun bi aradan sonra leslie yaptım..3 mil.tam 45 dk.. 2 yıl önce ilk diyet yapışımda leslienin 25. dakikasında bilim bitmişti ama bugün hiç zorlanmadım sıkılmadım..demek ki kilom fazla bile olsa hayatıma azbuçuk sporu sokabilmişim.. gerçekten çok sevindim buna..
fdm ben bugün diyetisyene gittim
çok şükür 4 haftada (maşallah) 4700gr vermişim
şimdi bugün 63.8 kg geldim.
dün ise 64.2 gelmiştim.hangisini yazıcaz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?