Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

valla bu son ıkı hafta 100 e ınmeyı ıstıyordum. manyak gıbı yuruyecektım her gun. planım oyle. bıraz kafam karısık. hedefe ulasırmıyım bılmıyorum + gorunce boyle bır ne oluyoruz dedım ama yıne de asılacam. 4,700 var 1,700 den daha fazlası hıc olmadı. 2,5 a yakın bır kılo vermem her hafta ıcın. ama olmazsa da olur 101-102 olursam da cok mutlu olacagım. bayram haftası o kılo da gıderse, bayram donusu 100 ıle donerım ınsaallah

benı ıkıye katla. orda goreyım de gaza geleyım.

Alınmıyorum merak etme keşke alınıp hırs yapsam ama yok nerde.

Bu sefer gayret edeceğim dün akşamdan beri okuyorum burayı herkesin derdi zayıflamak.

Yalnız olmamak güzel yinede...

alınmak farklıdır hırslanmak farklı. alınıyorsun mıne. bu kotu degıl zaten. ama kendını lutfen guzel gor once. sen benım resımlerıme baktın mı. bır suru resım ekledım ben. belkı de en fazla resım ekleyen ben oldum. evet kendımı boyle sevdım kabullendım bu bır hataydı ama en sısman halımde de en guzel halımde de kendımı sevmekten vazgecmeyecegım. bız kendımızı sevmezsek. dıyet de bızı sevmıyormus ben bunu anladım.

merhaba kızlar
sabah:
1 kb kutusu peynir
3 zeytin
tere domates
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan şekersiz çay

öğle:3 kaşık yoğurtlu çorba

ara: 1 türk kahvesi
1 elma

Bu sabah :
07:00
Lımon-sırke-bal su
Yarım yaglı süt
09:00 bugun de kahvaltıyı gec yaptım. Islerım yogundu.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır, dere otu ve domates koydum ıcıne.
Bır buyuk sekersız acık cay

Ara: ceyrek bag maydonoz
Oglen : 12:00 yemekten once 500 ml su, 1 karnıyarık yagını ıyıce aldım ve 2 kasık pırınc pılavı. Bır cay bardagı cacık, bır kasık domates salatası

Ara: bır yesıl elma, 1lt su

Aksam 17:30 yemekten once 500 ml su, ıkı kasık yogurt, 3 kasık bezelye ve et sote. Yagsız pısırdım.

Cıkısta cok az yuruyecegım cunku hem alısverısım hem evde ıslerım var ustelık 2-3 saat uyku ıle duruyorum.

ay yetişin çok aç hissediyorummmmm
tabi aç hissedersin ne o öyle 3 kaşık çorbadan yamek mi olur

POMO sen bayram dönüşü 100le gelmiş ol canım.. ben kendi adıma beklicem seni..ya düşünsene kayınvaliden seni gördüğünde nereyse 10 kiloyu atmış olacaksın vücudundan..dün eşim deterjan alıp gelmişti 5kğ.. öyle ağırdı ki.. iyi ki başladın sen bu işe..kendine hayatta yaptığın en büyük iyilik bu olacak canım..

MİNE sakın vazgeçme..bak pomo nasıl yapıyor.. yolunun uzunluğundan korkma..zaman gözaçıp kapayıncaya kadar geçiyor..100gr bile kardır senin için bunu unutma..

çesmi sen de hastasın herhalde canım.. geçmiş olsun..kendine iyi bak.. direncini sağlam tut..

kızlar yürüyüşe gidemediğim için evde uzun bi aradan sonra leslie yaptım..3 mil.tam 45 dk.. 2 yıl önce ilk diyet yapışımda leslienin 25. dakikasında bilim bitmişti ama bugün hiç zorlanmadım sıkılmadım..demek ki kilom fazla bile olsa hayatıma azbuçuk sporu sokabilmişim.. gerçekten çok sevindim buna..

çok güzel bilgiler.. teşekkürler nesli..

canım ya okadar cok ıstıyorum kı ıkılı rakamları gormek.

bugun tartı benı korkutmus olsa da ıkı hafta boyunca 1,70 x2 = 3,400 verebılırım bayrama gıderken 104,70 - 3,400 = 101,30 ıle bayrama gırerım en yakın ıhtımal ıle. genellıkle 1,7 verıyorum bu hafta asabılırmıyım bılmıyorum. asacagımı dusunuyordum da sasırdım valla bu sabah. hap, hapcık manyak hap salak hap :)))))))))))))) eger normal standartta gıdersem bayrama 101,30 ıle gırerım. ve ıns duzenımı bozmadan ve hatta kılo vererek donebılırım umarım 100 kılo ıle. benı cok sever kendısı. sankı dunyanın en ıyı en guzelı benım. ama kılo verebılmeme cok sevınır cunku ben demıstım kı kılo verebılırsemn belkı tedavısız de olur bebek demıstım. o buna cok sevınır. umut olur onun ıcınde de.

canım ıkı hafta once dar bır hırka aldım bugun gıydım. arkadaslar dıyor kı kılon barız farkedıyor senın dedıler. 5 kılo hem de 100 uzerı bırınde nasıl farkedılır anlayamıyorum yanı :)))))

hakıkaten degıl mı ya. ben 100 uzerı olunca, 5 kılo gozume az gelıyor ama 5 kılo kaldırmaya calıssak zorlanıyoruz.

ben kendım ıcın yola cıktım ve hep dıyorum hayatımda kendım ıcın yaptıgım tek seydır belkı de bu.

mıne, ben yapabılıyorum lutfen ınan kendıne. benım kıloma yakın kımse yoktu burda ama utanmadım resımlerımı de ekledım. kılomu da yazdımö. evet ben bır hata yaptım ve bu kıloya cıktım ama yıne de utanacagım bır sey degıl bu. lutfen azımlı ol. sen 15-20 kılo vermıssın ustelık bır kez. ben oyle uzun bır dıyet hıc yapmadım.

canım vucut spora kesınlıkle alısıyormus. ben bundan emın oldum. on dk yurusem ayagım altı agrır bılegım agrırdı. ıkı saat yuruyorum ayagımın altı cok yurumekten bazen kabarıyor ama yıne o eskı agrılar olmuyor. hatta merdıvenlerden kosarak cıkmamı sagladı spor. ayagım esnedı. kemıgım cok serttı ama sımdı daha esnek o platınlı ayagım. cok sevındım senın adına. yuruyus yapamasan da evde devam etmeye calıs canım. ben bu aksam kısa bır yuruyus yapabılırım ama yarın 2 saate yakın yurumek nıyetım yıne.

nihayetki açlık krizimi bastırdımm:)
ara yaptım
1 dilim çok tahıllı ekmekle acılı ev yapımı ezme yedim azz

akşam yemeği
2 tane dolma biber
salata

Merhaba kızlar, şu ana kadar yaklaşık 5000 adım oldu. Yatana kadar 10000'i geçmeyi düşünüyorum, Leslie yapacağım. Akşam yemeğimi yedim, tüm günü birlikte yazayım, derli toplu görelim, yoksa sapıtıyorum ben.

Sabah:
- Çok tahıllı sandviç ekmeği içine
- 1 kk pınar beyaz light peynir
- 1 tatlı kaşığı Antep salçası
- 1 avuç maydanoz
- Yarım salatalık
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- 1 tane kuru incir

Öğle:
- 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
- 1 dilim ekmek (mecburen beyaz)

Ara:
- 2 tane kuru kayısı
- 10 tane badem

Akşam:
- Fırında levrek balığı (100 gram)
- Fırında patates (yarım patates kadar)
- 1 büyük kase yağsız salata
- 1 dilim çok tahıllı ekmek

Sanırım 2 litre kadar su içtim, şimdi açık ve limonlu çay içiyorum. Suyu 3 litre yapacağım.

çok teşekkür ederim canım. 2.30 gibi uyumuşum dizi izlerken laptoptan. bayılmışım resmen ama şimdi daha iyiyim. kırıklıgım hala var ama yataktan çıktım yemegimi yedim falan daha iyiyim

5 gibi uyandıktan sonra 1 tane mandalina yedim. 6 da da akşam yemegi

akşam yemegi :

1 kase domates çorbası

4 yk fırında etli türlü ( 2 3 parça kuşbaşı et vardı, taze fasulye, patlıcan ve patates vardı )

1 tane işaret parmagı büyüklüğünde fırında pişirilmiş peynirli börek ( aslında yemeye niyetim yoktu ama küçük ve yagsız olunca dayanamadım )

1 tabak salata

şimdi de yeşil çayımı hazırladım onu içeceğim. bugun yaklaşık 2 lt su oldu. 3 e tamamlarım çünkü en az 2 ye kadar ders çalışmayı düşünüyorum. çizimler birikiyor sürekli o yuzden de 9 gibi 2 tane daha mandalinam var onları yerim sanırım.

bugun yediklerim 1300 kalori imiş toplamda. okula gidip gelirken 10 ar dakikalık 2 kere yürümüş oldum. markette falan da dolandım ama onu aktiviteden düşmedim tabi ki. 10 ar dakikalık yürüyüşleri düşünce 1175 kalori kalıyor geriye.

ehh hiç yoktan iyidir diyelim, çok fazla vermem ama almam da sanırım :44:

bu sabah erken kalktım, düzenli yaparım öğünlerimi dedim ama yine olmadı malesef. (son günlerde 2 öğün yapıyorum)

saat 08:30
2 dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,
bol limonlu maydonoz
yeşil çay
4 adet zeytin
kk nun yarısı kadar az yağlı peynir

ara 11:30
1 adet yeşil elma
esmer şekerli bi kupa çay

saat 15:15
küçük bir kase makarna
bir kepçe bezelye yemeği (içinde 1 kaç tane patates vardı)
büyük bir kase pulbiberli, naneli cacık

yemeğimi yedikten sonra ilk defa gittim bi arkadaşa saat 16:00 yı geçiyordu
o da 5 çeşit şey yapmış.kızıma mercimek köftesi verdim yemedi. elim değmiş oldu bi kere geri koymak istemedim ve ben yedim. ıspanaklı krem şantili kek vardı.kızım ondan yedi, bir kaşık kadar kalmıştı onu da parçalamış bulundum ve ben yedim. ama şu an bile hala o kadar rahatsız ediyo ki yediklerim.
sanırım midem iyice küçülmüş

ara 20:15
1 tane mandalina

ordan geldikten sonra spora gittim ve
40 dk spor
20 dk tempolu yürüyüş...
eve geldim mekik aletinde 200 mekik çektim
200 öne, 200 arkaya ip atladım

gün içinde
12 bardak su (3 bardak daha içiem inş.)
30 dk kemerimi taktım (yatmadan bi 30 dk daha takıcam inş.)

maşallah bana ya.....

Son düzenleme:
fdm ben bugün diyetisyene gittim
çok şükür 4 haftada (maşallah) 4700gr vermişim
şimdi bugün 63.8 kg geldim.
dün ise 64.2 gelmiştim.hangisini yazıcaz.?

bugun birkaç kişi de gördüm, canım şunu istiyor bunu istiyor diye. benm de durduk yere canım patlamış mısır istedi. hey Allahım yaa

bu arada bugun akşam yemekhanede arkadaşım gördü beni, uzaktan tanıyamadım çok zayıflamışsın dedi bir de çökmüşsün dedi ama onu hastalıgıma ve uyukudan kalkmış olmama bagladım tabi

selam kizlar herkesin menusu super ben kendimkini yazmaya utaniyorum yani gercekten yediklerime cok pismanim herseyi mafettim cok iyi gidiyordum isten eve geldim saat 1 gibiydi kaynanam aradi keske bahane uydursaydim gitmeseydim katmer yapiyorlarmis gel yardim et dedi neyse gittim aksam 7 ye kadar yardim ettim mecbur orada yapilan katmeri yedim nerdeyse kocaman bir tane yedim inanin aglamak uzereyim uzun zamandan beridir o kadar dikkat ettim gecen hafta bir kilo verdim bugun hersey bitmis gibi ne yapacagimi bilmiyorum kesin verdigim kiloyu geri almisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…