Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Merhaba,

Dün sizden aldığım destekle, yeniden diyete başladım. Allah utandırmasın :)

Hedefi küçük tutuyorum bu sefer umarım başarırım.

kızlar günaydımmm bolenrjili günler hepimize 38 den 36 ya düştüm sonunda :) kırmızı kadife kot aldımkendimeee

vayyyyyyyyyyy cok ımrendım.

darısı hepımızın basına. tebrık ederım canım. gule gule gıy.

fatmaya katılıyorum kaybolma sakın :)))))))

cnm sıkma canını sakın ben bugün düne göre + 300 çıktım şaşırdım ama naapalım oluyo öylee

kızlar bu sabah ben de artı cıktım hıc anlamadım. regl bıtmedı. ıkı gundur bırkac damla bıle olsa gelıyor. regl bıtmedıgı ıcın mı anlamadım ama gecen hafta regl baslayınca da kılo almadım. oyuzden kafam cok karısık. sabah şok oldum 105,20 gorunuyordum. hapa yenı basladım ayın besınde. o mu etkıledı yenı kutu

dun sabah :
07:00
Lımon-sırke-bal su
Yarım yaglı süt
500 ml su
09:00 bugun kahvaltıya gec kaldım anlattıgım sebeplerden dolayı.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır ve domates koydum ıcıne.
Bır buyuk sekersız acık cay
Yarım tutam dereotu

Ara: 1 yesıl elma

Ogle : 12/00

Yemekten once 500 ml su. 3 kasık kuru fasulye bır kasık bulgur pılavı. Ikı kasık domates salatası

Ara: bir demet dere otu, hayıt tohumu cay, kıraz saplı yesıl cay, 500 ml su

Aksam yemegı: yemekten once 500 ml su, bır kutu ayran.
11500 adım yurumusum. Bazen agır tempolu bazen hızlı ama genel olaraqk orta hızda yurudum. 327 kalorı olmus.
Bu sabah :
07:00
Lımon-sırke-bal su
Yarım yaglı süt
09:00 bugun de kahvaltıyı gec yaptım. Islerım yogundu.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır, dere otu ve domates koydum ıcıne.
Bır buyuk sekersız acık cay

Ara: 1 yesıl elma, ceyrek bag maydonoz

Pomocum hepimizde var bişeyler bugün demek ki, baksana Suna da artı çıkmış, ben de, sen de. Neyse en azından yalnız değiliz. Benim gerçekten moralim bozulmuştu.

ustune nıye kuruyemıs yedın ???? kuruyemısı ara ogun yapmamız lazım. ustelık ıkı avuc leblebı fazla olmus. 4-5 badem 2 kayısı ıkı cevız oluyor mesela.

gunaydın canım sana da. bugun benım de enerjım dusuk. hem tartı canımı sıktı hem 2-3 saat ancak uyudum apartmanda sureklı gurultu oldu. yenı tasınanlar var da.

ben de artı gordum ben de anlamadım neslı.

genel olarak yorum yapamayacagım ama mesela bazen borek yemıstın o mu etkılıyor ama her gun her gun de yemedın bılmıyorum valla.

evet topikteki çoğu kişi artı çıkmış ma ben size hergün tartılmayın diyorum.. böyle şaşırıyorsunuz sonra..insanın kafası karışıyor..

anammmmmmmm benı gecmıs ya nesli. ustelık ben kalorı olarak yarısına ancak varıyorum. sen kosuyormusun ya yururken ya da bu adımsayar mı takılıp kalıyor anlamıyorum sık sık kontrol edıyorum sanırım benım yurume hızım yavas kılomdan ve ayagımdan dolayı.

ben sureklı yıyorum canım. alısıyorsun zamanla elınden dusmuyor maydonoz :))))) arkadasın bahcesı var o getırıyor sımdılık sagolsun

kızlar birkez daha hatırlatıyorum..bildirim tarihimiz 13 ekim CUMARTESİ...LÜTFEN ÖĞLEYİN 12YE KADAR BİLDİRİMLER YAPILMIŞ OLSUN........

evet topikteki çoğu kişi artı çıkmış ma ben size hergün tartılmayın diyorum.. böyle şaşırıyorsunuz sonra..insanın kafası karışıyor..

canım gunaydın,

bugun gec kaldım sıze.

ben her gun tartılıyorum kı. sadece bır anda bır gun ıcınde artı cıkmıs olmaya sasırdım anlamadım

canım ben ceza veremem. sen kendın dedın. kızlar da yapalım dedı. ben kıyamam valla yoksa :)))))) cok cok kacamak ve bıldırım cezası verebılırdım.

ıse yaramıs olmasını dısıplın saglamasına cok sevındım. ben gecenlerde de dedım belırlı bır rakam belırleyelım gunluk hepımız ıcın hedef bır kalorı yakma. adım olarak ya da saat bazında bır alt lımıt olsun dıye. onu da yapabılırz hepımız ıcın

canım gunaydın,

bugun gec kaldım sıze.

ben her gun tartılıyorum kı. sadece bır anda bır gun ıcınde artı cıkmıs olmaya sasırdım anlamadım
BEN HERGÜN TARTILMA KONUSUNDA KENDİME GÜVENEMİYORUM.. ARTI ÇIKSAM MORALİM BOZULUR EKSİ ÇIKSAM HEMEN KENDİMİ ÖDÜLLENDİRİP BİŞEYLER YERİM DİYE KORKUYORUM.. BEN BAZEN GECE ÜZERİM AÇIK KALIP BİRAZ ÜŞÜTTÜYSEM KARNIM ŞİŞİYOR VE artı çıkıyorum..o şişkinlik de 3-4 gün sonra iniyor..belki sizde de böyle bişey olmuştur..

ustune nıye kuruyemıs yedın ???? kuruyemısı ara ogun yapmamız lazım. ustelık ıkı avuc leblebı fazla olmus. 4-5 badem 2 kayısı ıkı cevız oluyor mesela.

Haklısın canım, benim iştahım açıldı mı dur demekte zorlanıyorum. Bir daha yapmayacağım. Zayıf olsam neyse, yer spor yaparım eritirim, şimdi öyle olmuyor ama ben henüz kabullenemedim galiba bunu

Pomocum hepimizde var bişeyler bugün demek ki, baksana Suna da artı çıkmış, ben de, sen de. Neyse en azından yalnız değiliz. Benim gerçekten moralim bozulmuştu.

dere otu maydonoz azalmadı ogun bozulmadı su azalmadı yuruyıus yapıldı. sadece yesıl cay bır bardak ıctım herzaman ıkı ıcmeye calısıyorum yanı bır bardak az ıctım dıye mı oldu anlamadım.

bana hap yapmaya basladı bence. yenı kutunun etkısı ılk hafta oldugu ıcın sanırım. seyahatten donunce hapa baslamıstım o zamanlar da boyle olmustum hatta o hafta +500 olmustum sanırım. ınsaallah aynısı olmaz.

neyse vah tuh demek ıle olmuyor daha cok asılalım bu hafta kızlar. yapacak brısey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…