- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.161
Çok güzelmiş ayakkabıların, ayağında paralansın, güle güle yürü bunlarla canım:)
kızlar günaydımmm bolenrjili günler hepimize 38 den 36 ya düştüm sonunda :) kırmızı kadife kot aldımkendimeee
cnm sıkma canını sakın ben bugün düne göre + 300 çıktım şaşırdım ama naapalım oluyo öylee
kızlar bu sabah ben de artı cıktım hıc anlamadım. regl bıtmedı. ıkı gundur bırkac damla bıle olsa gelıyor. regl bıtmedıgı ıcın mı anlamadım ama gecen hafta regl baslayınca da kılo almadım. oyuzden kafam cok karısık. sabah şok oldum 105,20 gorunuyordum. hapa yenı basladım ayın besınde. o mu etkıledı yenı kutu
Kızlar, ben yokken epey muhabbet etmişsiniz, hepsini okudum, aman geri kalmayayım:)) İşyerinden geç çıktım, o yüzden yüzmeye gidemedim. Markete uğradım, sonra eve geldim. Şimdilik 5000 adım oldu benim de. Ama bugün yediklerimi kalorisepetine girince çıkan toplam kaloriden hiç hoşlanmadım, o yüzden beni Leslie 4 mil paklar. Adımsayarımı evde de takıyorum artık, günde en az 10000 adım hedef:) Duygu teşekkürler canım, bilgilendirme güzel olmuş. Akşam yemeğinde 1 tabak patlıcan yemeği, 4 kaşık pirinç pilavı ve 2 kase cacık yedim, üstüne de 2 avuç leblebi ve 4 tane kuru kayısı yedim. Off ne oluyor bana böyle yaaa, çok yiyorum yine, su içeyim ben bolca. Bir de yeşil çay. Marketten aldım, demleyeceğim zaten. İnşallah iyi gelir.
Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimiz için. Benim enerjim çok düşük bugün. Tartıda yine + gördüm. Geçen haftadan beri 71.8 kg ile 72.1 arasında gidip geliyorum. Dün de o kadar spordan sonra sabah kilo almış olmam imkansız, neden böyle oluyor anlamıyorum. Ben de tüm gün menülerimi paylaşacağım bugünden itibaren, parça parça gözden kaçan şeyler olabilir. Bana moral verin ne olur, çok fena kendimi bırakasım var. Neyse kahvaltımı yazayım:
- çok tahıllı sandviç ekmeğinin arasına salça ve pınar beyaz light peynir sürdüm, 1 avuç ta maydanoz koydum, yanında yarım salatalıkla bunu yedim. Bir de şekersiz, sütlü neskafe, hala içiyorum.
evet topikteki çoğu kişi artı çıkmış ma ben size hergün tartılmayın diyorum.. böyle şaşırıyorsunuz sonra..insanın kafası karışıyor..kızlar bu sabah ben de artı cıktım hıc anlamadım. regl bıtmedı. ıkı gundur bırkac damla bıle olsa gelıyor. regl bıtmedıgı ıcın mı anlamadım ama gecen hafta regl baslayınca da kılo almadım. oyuzden kafam cok karısık. sabah şok oldum 105,20 gorunuyordum. hapa yenı basladım ayın besınde. o mu etkıledı yenı kutu
Leslie 4 fast mil yaptım, adım sayımı 12275 yaptım, toplamda yaklaşık 800 kalori yakmış oldum:) Marketten 3 bağ maydanoz almıştım bugün, akşam onları ayıklayıp yıkadım, saplarını da bir poşete koyup buzdolabına kaldırdım, sonra kaynatıp içeceğim. Maydanozların bir kısmını buzluğa koydum, bakalım nasıl olacak, ilk defa deniyorum. 1 kase maydanozu da şimdi yanıma aldım yiyorum. Kendimi koyun gibi hissediyorum:)
evet topikteki çoğu kişi artı çıkmış ma ben size hergün tartılmayın diyorum.. böyle şaşırıyorsunuz sonra..insanın kafası karışıyor..
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
fdm bende aynen senin gibi düşünüyorum bende daha 1 hafta var daha bilmem ne kadar var diyip ipleri gevşetiyordum.böyle çok iyi oldu.pomoya sözüm var diye kaçamak yapmamak içinde sabır ediyorum inşallah cumartesi güzel bir rakam görelim hepimiz.
nesli canım sakın bırakma yemeklerini geç saat mi yiyorsun acaba yada suyumu az içiyorsun canım
fatma hoşgeldiniz yogunluktan lütfen kusura bakmayın ancak şimdi size yazabiliyorum akşamları 6 kaşık bulgur biraz agır olabilir 3 kaşıktan fazla yememenizi tafsiye ederim
BEN HERGÜN TARTILMA KONUSUNDA KENDİME GÜVENEMİYORUM.. ARTI ÇIKSAM MORALİM BOZULUR EKSİ ÇIKSAM HEMEN KENDİMİ ÖDÜLLENDİRİP BİŞEYLER YERİM DİYE KORKUYORUM.. BEN BAZEN GECE ÜZERİM AÇIK KALIP BİRAZ ÜŞÜTTÜYSEM KARNIM ŞİŞİYOR VE artı çıkıyorum..o şişkinlik de 3-4 gün sonra iniyor..belki sizde de böyle bişey olmuştur..canım gunaydın,
bugun gec kaldım sıze.
ben her gun tartılıyorum kı. sadece bır anda bır gun ıcınde artı cıkmıs olmaya sasırdım anlamadım
ustune nıye kuruyemıs yedın ???? kuruyemısı ara ogun yapmamız lazım. ustelık ıkı avuc leblebı fazla olmus. 4-5 badem 2 kayısı ıkı cevız oluyor mesela.
Pomocum hepimizde var bişeyler bugün demek ki, baksana Suna da artı çıkmış, ben de, sen de. Neyse en azından yalnız değiliz. Benim gerçekten moralim bozulmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?