- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.241
selam kizlar herkesin menusu super ben kendimkini yazmaya utaniyorum yani gercekten yediklerime cok pismanim herseyi mafettim cok iyi gidiyordum isten eve geldim saat 1 gibiydi kaynanam aradi keske bahane uydursaydim gitmeseydim katmer yapiyorlarmis gel yardim et dedi neyse gittim aksam 7 ye kadar yardim ettim mecbur orada yapilan katmeri yedim nerdeyse kocaman bir tane yedim inanin aglamak uzereyim uzun zamandan beridir o kadar dikkat ettim gecen hafta bir kilo verdim bugun hersey bitmis gibi ne yapacagimi bilmiyorum kesin verdigim kiloyu geri almisimdir
bu gün spor yapmadım soğuktu battaniyenin altına girdim çıkmadım ama sabah ve akşam pazara gittim yediklerimi bir toparlayarak yazayım karıştı bugün çünkü
bu ara çok aç hissediyorum canım hiç bir şey çekmez normalde nasıl çekiyorr
sabah:
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 kb peynir
3 zeytin
domates tere
2 fincan şekersiz çay
öğle 3 kaşık yoğrtlu çorba
ara 1 türk kahvesi 1 elma (komşudaydım)
eve gelince çok aç hissettim bir ara daha yaptım
1 dilim çok tahıllı ekmekle acılı domates ezmesi
2 tane grisinni
akşam: 2 adet dolma biber kıymalı
1 kaşık yoğurt
salata
ara: 1 nar 2 mandalina 1 elma
çok oldu biliyorum ama verseler daha açım yemek istiyorum yani
Kızlar, sporumu yaptım, hatta coştum, önce Leslie 1 mil yaptım, sonra gaza gelip 4 mille devam ettim, yani toplam 5 mil yapmış oldum. Akşama kadar 5000 adım atmıştım, spordan sonra 15100 oldu. Yatana kadar 15500 olur muhtemelen, sanırım yeni rekoru ele geçirdim, yihhuuuuu:)) Duyguuu yoksun bugün, bak rekorun kırılıyor.
nesli çok güzel bi menü olmuş.. sen dağılımları çok iyi yapıyorsun..herşeyden yiyorsun çok güzel...Merhaba kızlar, şu ana kadar yaklaşık 5000 adım oldu. Yatana kadar 10000'i geçmeyi düşünüyorum, Leslie yapacağım. Akşam yemeğimi yedim, tüm günü birlikte yazayım, derli toplu görelim, yoksa sapıtıyorum ben.
Sabah:
- Çok tahıllı sandviç ekmeği içine
- 1 kk pınar beyaz light peynir
- 1 tatlı kaşığı Antep salçası
- 1 avuç maydanoz
- Yarım salatalık
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- 1 tane kuru incir
Öğle:
- 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
- 1 dilim ekmek (mecburen beyaz)
Ara:
- 2 tane kuru kayısı
- 10 tane badem
Akşam:
- Fırında levrek balığı (100 gram)
- Fırında patates (yarım patates kadar)
- 1 büyük kase yağsız salata
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
Sanırım 2 litre kadar su içtim, şimdi açık ve limonlu çay içiyorum. Suyu 3 litre yapacağım.
canım bence menünde sıkıntı yok.. böreği yemesen de olurmuş ama menünde karbonhidratlı bişey yok o yüzden çok göze batmıyor..çok teşekkür ederim canım. 2.30 gibi uyumuşum dizi izlerken laptoptan. bayılmışım resmenama şimdi daha iyiyim. kırıklıgım hala var ama yataktan çıktım yemegimi yedim falan daha iyiyim
5 gibi uyandıktan sonra 1 tane mandalina yedim. 6 da da akşam yemegi
akşam yemegi :
1 kase domates çorbası
4 yk fırında etli türlü ( 2 3 parça kuşbaşı et vardı, taze fasulye, patlıcan ve patates vardı )
1 tane işaret parmagı büyüklüğünde fırında pişirilmiş peynirli börek ( aslında yemeye niyetim yoktu ama küçük ve yagsız olunca dayanamadım)
1 tabak salata
şimdi de yeşil çayımı hazırladım onu içeceğim. bugun yaklaşık 2 lt su oldu. 3 e tamamlarım çünkü en az 2 ye kadar ders çalışmayı düşünüyorum. çizimler birikiyor süreklio yuzden de 9 gibi 2 tane daha mandalinam var onları yerim sanırım.
bugun yediklerim 1300 kalori imiş toplamda. okula gidip gelirken 10 ar dakikalık 2 kere yürümüş oldum. markette falan da dolandım ama onu aktiviteden düşmedim tabi ki. 10 ar dakikalık yürüyüşleri düşünce 1175 kalori kalıyor geriye.
ehh hiç yoktan iyidir diyelim, çok fazla vermem ama almam da sanırım :44:
1 mercimek köftesi ve 1 kaşık şantili kek bence çok sıkıntı olmaz..ki senin sporun çok güzel maşallahbu sabah erken kalktım, düzenli yaparım öğünlerimi dedim ama yine olmadı malesef. (son günlerde 2 öğün yapıyorum)
saat 08:30
2 dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,
bol limonlu maydonoz
yeşil çay
4 adet zeytin
kk nun yarısı kadar az yağlı peynir
ara 11:30
1 adet yeşil elma
esmer şekerli bi kupa çay
saat 15:15
küçük bir kase makarna
bir kepçe bezelye yemeği (içinde 1 kaç tane patates vardı)
büyük bir kase pulbiberli, naneli cacık
yemeğimi yedikten sonra ilk defa gittim bi arkadaşa saat 16:00 yı geçiyordu
o da 5 çeşit şey yapmış.kızıma mercimek köftesi verdim yemedi. elim değmiş oldu bi kere geri koymak istemedim ve ben yedim. ıspanaklı krem şantili kek vardı.kızım ondan yedi, bir kaşık kadar kalmıştı onu da parçalamış bulundum ve ben yedim. ama şu an bile hala o kadar rahatsız ediyo ki yediklerim.
sanırım midem iyice küçülmüş
ara 20:15
1 tane mandalina
ordan geldikten sonra spora gittim ve
40 dk spor
20 dk tempolu yürüyüş...
eve geldim mekik aletinde 200 mekik çektim
200 öne, 200 arkaya ip atladım
gün içinde
12 bardak su (3 bardak daha içiem inş.)
30 dk kemerimi taktım (yatmadan bi 30 dk daha takıcam inş.)
maşallah bana ya.....
canım dünü bugünü boşver..cumartesi tartılıcaz sen onu yaz..verdiğin kilo harikafdm ben bugün diyetisyene gittim
çok şükür 4 haftada (maşallah) 4700gr vermişim
şimdi bugün 63.8 kg geldim.
dün ise 64.2 gelmiştim.hangisini yazıcaz.?
cimen bu kadar umutsuz olma.. başka zamanlar çok daha fazla yiyoruz hemen 1 kilo mu alıyoruz.. öyle olsa benim şimdiye 100bin kilo olmam gerekirdi.. bünye diyete alışınca kaçamakları tolere etmeyi başarıyor.. lütfen bu kadar umutsuz olma..selam kizlar herkesin menusu super ben kendimkini yazmaya utaniyorum yani gercekten yediklerime cok pismanim herseyi mafettim cok iyi gidiyordum isten eve geldim saat 1 gibiydi kaynanam aradi keske bahane uydursaydim gitmeseydim katmer yapiyorlarmis gel yardim et dedi neyse gittim aksam 7 ye kadar yardim ettim mecbur orada yapilan katmeri yedim nerdeyse kocaman bir tane yedim inanin aglamak uzereyim uzun zamandan beridir o kadar dikkat ettim gecen hafta bir kilo verdim bugun hersey bitmis gibi ne yapacagimi bilmiyorum kesin verdigim kiloyu geri almisimdir
canım yediklerin belki çok ya da kaçamaklı şeyler değil ama çok düzensiz olmuş.. sürekli yemek yiyor gibi olmuşsun..sabah kahvaltımı yazmıştım çok saçma sapan bi menü oldu ama yazayım
kahvalıdan sonra ara olarak
4 diyet çubuk - 1ayran
ögle yemek yiyecek vaktim olmadı çekmecede ne varsa onu yedim
1 fincan şekersiz nescafe - 3 diyet bisküvi
akşamüstü 5 gibi
3 ızgara köfte 1 parça ızgara sucuk yarım dilim tahıllı ekmek
1 ayran
geç saate kadar çalışıp bide erken yemek yiyince acıktım
1 çigköfte biraz marul yedim
pomo çigköfteyi kaçamaktan saymazsın inşallah 1 çigköfte 50 kaloriymiş
2 lt su 1 fincan 7 otlu çay
ama ben p.tesi 18070 yaptımm ne olcak şimdi:)))))))))))))
canım tamam ilk haftanı 500 yapayım ama sonrasını da azaltmam..fdm canım bizim için hazırladıgın hedef çizelgene bayıldım sadece senden küçük bi değişiklik isteyebilirmiyim son hafta ile ilk haftanın yerini değiştirirmisin bu hafta benim fazla vermem gerek çünkü zaten artıdayım bu haftayı 500 son haftayı 300 yaparsan çok mutlu olurum tabiki mümkünse eger canım
cesmi canım çok geçmiş olsun inşallah arkadaşınında ciddi bişeyi yoktur sende lütfen kendine dikkat et vitamin yapacak bişeyler tüket mutlaka
genel olarak bi artılık durum varmış sanırım ödemdir inşallah yarına bişey kalmaz diye dua edeyim hepimiz için
suna canım kendine dikkat et düğün öncesi hastalanma canım nesli dogru söylüuor 1 bardak süt falan iç
nesli hemen koyvermek yok canım arada hepimşze böyle bıkkınlık geliyor bugün gayet güzel toparlamışsın
çimen insansın nefsimiz var canım arada okadarcıkta olur bozma moralini lütfen
pomo keşke senin gibi maydanoz yiyebilsem çig olarak asla tüketemiyorum maalesef ki
duygu seni geçmişe bakarken göremedim inşallah bi sorun yoktur canım merak ettim seni
kızlar unuttugum varsa lütfen kusuruma bakmasınlar bu yorgunlukla bu saatte ancak bukadar yazabiliyorum
fdm canım bizim için hazırladıgın hedef çizelgene bayıldım sadece senden küçük bi değişiklik isteyebilirmiyim son hafta ile ilk haftanın yerini değiştirirmisin bu hafta benim fazla vermem gerek çünkü zaten artıdayım bu haftayı 500 son haftayı 300 yaparsan çok mutlu olurum tabiki mümkünse eger canım
cesmi canım çok geçmiş olsun inşallah arkadaşınında ciddi bişeyi yoktur sende lütfen kendine dikkat et vitamin yapacak bişeyler tüket mutlaka
genel olarak bi artılık durum varmış sanırım ödemdir inşallah yarına bişey kalmaz diye dua edeyim hepimiz için
suna canım kendine dikkat et düğün öncesi hastalanma canım nesli dogru söylüuor 1 bardak süt falan iç
nesli hemen koyvermek yok canım arada hepimşze böyle bıkkınlık geliyor bugün gayet güzel toparlamışsın
çimen insansın nefsimiz var canım arada okadarcıkta olur bozma moralini lütfen
pomo keşke senin gibi maydanoz yiyebilsem çig olarak asla tüketemiyorum maalesef ki
duygu seni geçmişe bakarken göremedim inşallah bi sorun yoktur canım merak ettim seni
kızlar unuttugum varsa lütfen kusuruma bakmasınlar bu yorgunlukla bu saatte ancak bukadar yazabiliyorum
nesli çok güzel bi menü olmuş.. sen dağılımları çok iyi yapıyorsun..herşeyden yiyorsun çok güzel...
canım bence menünde sıkıntı yok.. böreği yemesen de olurmuş ama menünde karbonhidratlı bişey yok o yüzden çok göze batmıyor..
1 mercimek köftesi ve 1 kaşık şantili kek bence çok sıkıntı olmaz..ki senin sporun çok güzel maşallah
canım dünü bugünü boşver..cumartesi tartılıcaz sen onu yaz..verdiğin kilo harika
cimen bu kadar umutsuz olma.. başka zamanlar çok daha fazla yiyoruz hemen 1 kilo mu alıyoruz.. öyle olsa benim şimdiye 100bin kilo olmam gerekirdi.. bünye diyete alışınca kaçamakları tolere etmeyi başarıyor.. lütfen bu kadar umutsuz olma..
canım yediklerin belki çok ya da kaçamaklı şeyler değil ama çok düzensiz olmuş.. sürekli yemek yiyor gibi olmuşsun..
duygu nerelerdeydin sen ya..merak ettik.. bi de 3 mil leslie kaç adım yapıyor???
canım tamam ilk haftanı 500 yapayım ama sonrasını da azaltmam..
evet çok uyuyor.. zaten eşi diyormuş ya 'nesli leslie yapıyor'''dün kendimi şımarttım biraz kendime zaman ayırdım ondan yoktum narincimmmm gece girdiğimde gördüm seni gece kuşu..
tatlım inan bilmiyorum onu nesli bilir ben leslie son günlerde yapmıyorum bu arada nesli leslie amma uyuyor yaaa..
kızlar birde geçrekden turşu yemeyin dün nohut makarna yaptım yanına hadi bi ödül yapAYIM dedim 2 tane kornişon turşu yedim bakın saat 5:45 gibiydi gece12 de yattım yatmandan tartıldım resmen ödem yapmış sinir oldum gerçi bu sabah canımıçıkardım şimdiden 7.500 adım attım ama ne gerek vardı 5 dk keyfin bedelini ödüyorum
evet çok uyuyor.. zaten eşi diyormuş ya 'nesli leslie yapıyor'''
yuhh.. masum olmadığını biliyorduk ama bu kadar kısa sürede hemen ödem ha..alçak turşu yemicem seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?