- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.181
Merhaba,
Dün sizden aldığım destekle, yeniden diyete başladım. Allah utandırmasın :)
Hedefi küçük tutuyorum bu sefer umarım başarırım.
spor için herkese günlük limit koyabiliriz..herkesin kilosuna göre spor zamanı ayırması gerek.. yoksa nasıl vercez biz bu kilocukları..spor konusunda içinizde en beceriksiz benim..canım ben ceza veremem. sen kendın dedın. kızlar da yapalım dedı. ben kıyamam valla yoksa :)))))) cok cok kacamak ve bıldırım cezası verebılırdım.
ıse yaramıs olmasını dısıplın saglamasına cok sevındım. ben gecenlerde de dedım belırlı bır rakam belırleyelım gunluk hepımız ıcın hedef bır kalorı yakma. adım olarak ya da saat bazında bır alt lımıt olsun dıye. onu da yapabılırz hepımız ıcın
pomoooo nerdesinnn
anammmmmmmm benı gecmıs ya nesli. ustelık ben kalorı olarak yarısına ancak varıyorum. sen kosuyormusun ya yururken ya da bu adımsayar mı takılıp kalıyor anlamıyorum sık sık kontrol edıyorum sanırım benım yurume hızım yavas kılomdan ve ayagımdan dolayı.
ben sureklı yıyorum canım. alısıyorsun zamanla elınden dusmuyor maydonoz :))))) arkadasın bahcesı var o getırıyor sımdılık sagolsun
BEN HERGÜN TARTILMA KONUSUNDA KENDİME GÜVENEMİYORUM.. ARTI ÇIKSAM MORALİM BOZULUR EKSİ ÇIKSAM HEMEN KENDİMİ ÖDÜLLENDİRİP BİŞEYLER YERİM DİYE KORKUYORUM.. BEN BAZEN GECE ÜZERİM AÇIK KALIP BİRAZ ÜŞÜTTÜYSEM KARNIM ŞİŞİYOR VE artı çıkıyorum..o şişkinlik de 3-4 gün sonra iniyor..belki sizde de böyle bişey olmuştur..
Haklısın canım, benim iştahım açıldı mı dur demekte zorlanıyorum. Bir daha yapmayacağım. Zayıf olsam neyse, yer spor yaparım eritirim, şimdi öyle olmuyor ama ben henüz kabullenemedim galiba bunu
Ya geçtim de ne oldu, sabah tartıda artı çıktımSenin kalori hesabında bir sorun var bence. Çünkü bu alet hızlı mı yürüdük yavaş mı onu bilemez ki! Attığın toplam adıma bakar yani. Dün Duygu da yazdı, şimdi hatırlamıyorum ama, bakayım bir mesajlardan. Seninkinde bir sorun var bence. Gerçi önemli değil, adım sayın önemli sonuçta.
neslı ben de ıkı gundur cok fenayım. dısardayken cok sukur bırsey yemeden yuruyuslerı bıtırdım. ama dun gece delırecektım sankı. ekmek arası bırseyler ıstedı canım ılk kez. aşerdım sankı ya. hemen uyudum cunku kesın bırsey yıyecektım hem de tehlıkelı seyler olacaktı. uyuyamadım gurultuden döndum durdum. fılm ızledım sırf yemek duygusundan uzaklasmak ıcın. gece 11 gıbı geldıler bana resmen ya
canım oyle deme. yıne boyle ıyı dıkkat ettıgım ve bol yurudugum hafta kılo verememıstım almıstım hatta. oluyor bazen bu ya. baksana dun bana da aynısı oldu. 104,7 olan ben 105,20 cıktım.
spor için herkese günlük limit koyabiliriz..herkesin kilosuna göre spor zamanı ayırması gerek.. yoksa nasıl vercez biz bu kilocukları..spor konusunda içinizde en beceriksiz benim..
canım bence hesaplama da sıkıntı var..sence eliptik bisiklet mi yürüyüş mü daha enerji harcatır??? ben eliptik bisiklette 20 km hızla 3 km gittiğimde ancak 60-70 kalori yakıyor diyor.. ya da benimkinde sıkıntı var.. ama tvde bir dilim ekmeği ertmek için en az 40 dk yürümeniz gerek diye dıymuştum..Canım tebrik ederim seni, bir kez daha hayran kaldım sana, ben dayanamazdımBu arada Duygu'nun yazdığı mesajı buldum, Yarım saatte 4074 adım atmış, bu da 229.7 kaloriye ve 2.85 km'ye denk gelmiş. Ya bu alet zamanlama yapıyor, dolayısıyla tempolu yürüyünce yakılan kaloriyi fazla gösteriyor, ya da senin adımsayarda problem var.
cok sevındım. ınsaallah. burda hepımız ıyı kotu bır yol ızlemeye calısıyoruz artılar eksıler yanlıslar cısslar. onemlı olan adım atmaktı. ılk asamayı gectın darısı dıgerlerıne dıyorum
hedefı ben 55 tuttum. 55 yazınca gorulmuyor zaten. oyuzden kucuk hedeflerı yazarız artık. mesela ben de 100 yazıyor. 100 olunca 80 yazacagım ben
canım kilon fazla senin.. yani bu işi sıkı tutarsan en az 3 kilo vermiş olursun..çünkü 2 hafta var daha...Amin diyeyim mi gülüm :) Amin amin amiiiiiiiiiiiiin
Akşama mekik çekmeye de başlayacağım. Evde bisiklet ve kürek aleti var onlarıda yapacağım. Bayrama kadar bir kaç kilo verirsem ne güzel olur. Allah yardımcımız olsun.
Ben yemeğe çıkıyorum kızlar. Bu arada bu hafta pek ara öğün yapmamıştım, belki olumsuz etkilemiştir diye, ara öğün yapmaya karar verdim. 1 fincan şekersiz sütlü neskafe içtim ve 1 tane kuru incir yedim ara öğün olarak. Yemekte de hafif birşeyler yemeye çalışacağım.
canım kilon fazla senin.. yani bu işi sıkı tutarsan en az 3 kilo vermiş olursun..çünkü 2 hafta var daha...
kızlar bildirim zamanımıza kadar hedeflerimiz bunlar.. her bildirimde değerlendirme yapıp + - koyucam.. bakalım kimler 3 artı toplayacak[TABLE="class: Grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]13 ekim
[/TD]
[TD]18 ekim
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]hedefe ulaşma durumu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]-600
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]-600
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomo
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD]-800
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]-600
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen
[/TD]
[TD]-300
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]-600
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suna
[/TD]
[TD]-300
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin
[/TD]
[TD]-300
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlası
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD]-800
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?