Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Merhaba,

Dün sizden aldığım destekle, yeniden diyete başladım. Allah utandırmasın :)

Hedefi küçük tutuyorum bu sefer umarım başarırım.

cok sevındım. ınsaallah. burda hepımız ıyı kotu bır yol ızlemeye calısıyoruz artılar eksıler yanlıslar cısslar. onemlı olan adım atmaktı. ılk asamayı gectın darısı dıgerlerıne dıyorum

hedefı ben 55 tuttum. 55 yazınca gorulmuyor zaten. oyuzden kucuk hedeflerı yazarız artık. mesela ben de 100 yazıyor. 100 olunca 80 yazacagım ben

spor için herkese günlük limit koyabiliriz..herkesin kilosuna göre spor zamanı ayırması gerek.. yoksa nasıl vercez biz bu kilocukları..spor konusunda içinizde en beceriksiz benim..

Ya geçtim de ne oldu, sabah tartıda artı çıktım Senin kalori hesabında bir sorun var bence. Çünkü bu alet hızlı mı yürüdük yavaş mı onu bilemez ki! Attığın toplam adıma bakar yani. Dün Duygu da yazdı, şimdi hatırlamıyorum ama, bakayım bir mesajlardan. Seninkinde bir sorun var bence. Gerçi önemli değil, adım sayın önemli sonuçta.

ben sevıyorum artı cıksa da eksı cıksa da tartılma bana ıyı gelıyor. fazla gorunce spora asılıyorum eksı gorunce muytlu oluyorum daha asagısı olour mu dıye daha cok ugrasıyorum. ben sevıyorum valla bu ısı.

Haklısın canım, benim iştahım açıldı mı dur demekte zorlanıyorum. Bir daha yapmayacağım. Zayıf olsam neyse, yer spor yaparım eritirim, şimdi öyle olmuyor ama ben henüz kabullenemedim galiba bunu

neslı ben de ıkı gundur cok fenayım. dısardayken cok sukur bırsey yemeden yuruyuslerı bıtırdım. ama dun gece delırecektım sankı. ekmek arası bırseyler ıstedı canım ılk kez. aşerdım sankı ya. hemen uyudum cunku kesın bırsey yıyecektım hem de tehlıkelı seyler olacaktı. uyuyamadım gurultuden döndum durdum. fılm ızledım sırf yemek duygusundan uzaklasmak ıcın. gece 11 gıbı geldıler bana resmen ya

canım oyle deme. yıne boyle ıyı dıkkat ettıgım ve bol yurudugum hafta kılo verememıstım almıstım hatta. oluyor bazen bu ya. baksana dun bana da aynısı oldu. 104,7 olan ben 105,20 cıktım.

Canım tebrik ederim seni, bir kez daha hayran kaldım sana, ben dayanamazdım Bu arada Duygu'nun yazdığı mesajı buldum, Yarım saatte 4074 adım atmış, bu da 229.7 kaloriye ve 2.85 km'ye denk gelmiş. Ya bu alet zamanlama yapıyor, dolayısıyla tempolu yürüyünce yakılan kaloriyi fazla gösteriyor, ya da senin adımsayarda problem var.

ya kızlar bu öğle yemeğine erken gidemem beni resmen sinir ediyor.. ben de açlıktan herşeye saldırıyorum.. ara öğünde ydeiklerime bi bakın

15-20 fındık
2 küçük kepkli gevrek
3 diyet bisküvi

sizce çok mu fazla???öğleyin bunu nasıl dengeleyeyim???
sabahtan beri 1,5 litre+2 bardak su içtim+1 bardak yeşil çay

canım oyle deme. yıne boyle ıyı dıkkat ettıgım ve bol yurudugum hafta kılo verememıstım almıstım hatta. oluyor bazen bu ya. baksana dun bana da aynısı oldu. 104,7 olan ben 105,20 cıktım.

ya bılmıyorum valla. aynen ben de kalorı kısmına cok bakmıyorum aslında. 10000 aşmak hedefım oldu bazen asagısında kaldıgım oluyor. ama genellıkle aşıyorum.

spor için herkese günlük limit koyabiliriz..herkesin kilosuna göre spor zamanı ayırması gerek.. yoksa nasıl vercez biz bu kilocukları..spor konusunda içinizde en beceriksiz benim..

evet bunu konusup detaylandıralım bence şu son 15 gunu ıyı degerlendırelım kaldı kı artı cıkmaya basladık tek tek bu hafta.

Ben yemeğe çıkıyorum kızlar. Bu arada bu hafta pek ara öğün yapmamıştım, belki olumsuz etkilemiştir diye, ara öğün yapmaya karar verdim. 1 fincan şekersiz sütlü neskafe içtim ve 1 tane kuru incir yedim ara öğün olarak. Yemekte de hafif birşeyler yemeye çalışacağım.

canım bence hesaplama da sıkıntı var..sence eliptik bisiklet mi yürüyüş mü daha enerji harcatır??? ben eliptik bisiklette 20 km hızla 3 km gittiğimde ancak 60-70 kalori yakıyor diyor.. ya da benimkinde sıkıntı var.. ama tvde bir dilim ekmeği ertmek için en az 40 dk yürümeniz gerek diye dıymuştum..

Amin diyeyim mi gülüm :) Amin amin amiiiiiiiiiiiiin

Akşama mekik çekmeye de başlayacağım. Evde bisiklet ve kürek aleti var onlarıda yapacağım. Bayrama kadar bir kaç kilo verirsem ne güzel olur. Allah yardımcımız olsun.

canım kilon fazla senin.. yani bu işi sıkı tutarsan en az 3 kilo vermiş olursun..çünkü 2 hafta var daha...

evet ara ogun yapmayınca, ana ogunde cok yenılır dıyor herkes. bu hafta suyu artır. ara ogun yap. bır de maydonoz cok ye bakalım. bakalım degısıklık olacak mı.

[table="class: Grid, width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td]13 ekim [/td]
[td]18 ekim[/td]
[td]23 ekim[/td]
[td]hedefe ulaşma durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdm[/td]
[td]-500[/td]
[td]-600[/td]
[td]-700[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer[/td]
[td]-400[/td]
[td]-500[/td]
[td]-600[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomo[/td]
[td]-700[/td]
[td]-800[/td]
[td]-900[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli[/td]
[td]-500[/td]
[td]-600[/td]
[td]-700[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cimen[/td]
[td]-300[/td]
[td]-400[/td]
[td]-500[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesmi[/td]
[td]-500[/td]
[td]-600[/td]
[td]-700[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suna[/td]
[td]-300[/td]
[td]-400[/td]
[td]-500[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]narin[/td]
[td]-300[/td]
[td]-400[/td]
[td]-500[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlası[/td]
[td]-700[/td]
[td]-800[/td]
[td]-900[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
kızlar bildirim zamanımıza kadar hedeflerimiz bunlar.. her bildirimde değerlendirme yapıp + - koyucam.. bakalım kimler 3 artı toplayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…