Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Günaydın kızlar, dün tam rekoru egale ettim derken, Duygu kırmış zaten iyi mi Kendisini tebrik eder, en kısa zamanda rekorunu kırmayı hedeflerim arasına koyarım:)) Gelelim Leslie'ye, ben Leslie fast 4 mil yaptığım zaman adımsayarı sıfırlayıp takmıştım ve 50 dakikada 7000 adım olmuştu. Tabi daha önce de dediğim gibi Leslie'nin bu videosu epey koşu içeriyor, o yüzden yüksek olabilir. Duygu, dün benim 15000 adımda 1000 kalorinin üzerinde yaktığım görünüyordu, senin 18000 küsur ama 1000 kalorinin altında. Sanırım pomo haklı hıza da duyarlı galiba bu alet.

Kızlar bugün pek besleyici bir kahvaltı yaptım, kalorisi yüksek oldu ama sağlıklıydı:
- Çok tahıllı sandviç ekmeğinin içine,
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- yarım kk pınar beyaz light
- 1 kk tulum peyniri
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 1 bardak taze sıkma portakal suyu (eşim öksürüyor, hem ona hem bana destek olsun dedim)
- 1 fincan açık şekersiz çay

Henüz kahve içmedim, biraz işlerim vardı, şimdi inip kahve alıp geleceğim, sonra muhabbete katılırım.

günaydın kızlarrr ohh dünki +300 gitmiş şükür mutlu oldum sabah sabah dün çok aç hissettim neden bilmmiyorum ama eşim gece 10 30 da tuttu kısr yap hadi diye ama yarım saat yalvardı inat ettim yapmadım zafer benimmm okadar aç hissetmeme rağmen eeee siz neler yapıyosunuz

Kız eşine yazık değil mi? Yapıverseydin biraz, gerçi gece gece mideye de kamp kurar valla, rüyasında bulgur taneleriyle savaştığını görürdü

yok canım öğleyin oba ve yoğurt yediğinde biye karbonhidratı çok olsun ki.. gerçi bazı çorbalar diğerlerine göre daha az masum.. mesela bir prinçli yoğurt çorbası ya da ezogelin biraz daha kalorilidir herhalde.. ben olsam kadınbudu yerdim.. uzun süredir de yemiyormuşsun zaten.

gece 10:30 ve kısır.. dün demek ki bizim burdakliler değil senin eşinin de canı yemk istiyormuş baksana :)))) ama aferin sana

hıh iyi birkonu deyindin bu alet tempo istiyor cnm meseladün kuziyle dışarı çıktık adım sayarıda taktım adım sayar kapanmış çünkikuziyle kaplunbağ hızındayürdüğümüziçin...
diğer bir örnek maself bu adımları evde atıyorum yürümek ve hafif tempo koşu arasıbile değişiyor ben anladımki bi alethafif tempo istiyor heleki twmpoyu arttırdınmı süper oluyor her adımda bir tık yapmalı fazla tempoda tekadıma bazen 2 tık yapıyor nesli yani şunu diyeyim benim 18 bin adım%80 doğru %20 lik paysa ilk etAPTI VE hafif yüryüştü o yüzden az adım saydı neyse evde yaptığım içinkulağım adım sayardaolcak amaşunudiyeyim 15 bin adım sanmamki 1000kalorigeçsin senin lesli çoktempolu o yüzden bazıadımlarını çift tık yapmış olabilir

kızlar anlaşılan pek bi ortamımız yok.. hadi bakem sizi biraz sohbete çekem... eşlerinizle nasıl tanıştınız anlatın bakayım???? çeşmi sen varsa sevgilini anlatabilirsin canım..

hepimiz de bir azim bir azim maşaalaahhh

şimdi yeşil çayımı da aldım elime, çizim yapmaya başlayayım yavaştan. gün içinde çizimden sıkıldıkça yürüyüş bandına çıkıp yürüyecem, akşam dışarda da yürürüm derdim ama hem henuz o kadar cesaretim yok, hem de akşam maket yapacam eğil kalk yeterince spor olur zaten

bu arada fark ettim ki benim bmı değerim 26.9 olmuş, onun saglıklısı 25 olduguna göre çok da kalmamış sağlıklı olmama yaşasınnnn

kurban bayramına kadar 25 olurmuyum ki acaba :44: eve gidince herker şaşıracak benim zayıflamama. ben hep yurttan kilo alarak dönerdim çünkü gerçi bayramda alabilirim diye bir korku var içimde. malum bütün gün evde misafir bekleyeceksin falan. pek hareket olmayacak. bir de her tarafta et Allahtan baklavayla çok aram yok, çoğunlukla evdekinden ben hiç yemeden bitmiş olur, ama bizde mutlaka kavurma ve pilav olur ondan korkuyorum birAZ ananem de sarmaları yapar

neyse şimdiden korkmak yok, HERŞEY GÜZEL OLACAKKK

şeyy fdm ben azönce süzme yoğurtlu yayla çorbası yaptımm pirinçli üstüne terayağ nane ile oğlana yaptımama bende içecektim içmesemmi acep

olleyyy kadınbuduya izin çıktı ordu evinde ne çorbasını çıkacagını şimdiden bilemiyorum gidince görecem biraz şans yani, ama ezogelin çorba zaten akşam çıkacak, o yuzden o varsa onu yemem belki salata yoğurt öle geçiştiririm. bilemiyorum gidince karar verebilcem ancakk

kızlar anlaşılan pek bi ortamımız yok.. hadi bakem sizi biraz sohbete çekem... eşlerinizle nasıl tanıştınız anlatın bakayım???? çeşmi sen varsa sevgilini anlatabilirsin canım..

benm sevgilim yok o yuzden siizn hikayelerinizi merakla bekliyorumm hem biraz aşka inanmaya ihtiyacım var bu aralar, erkeklerin tamamı çileden çıkartıyor beni

Canım zaten koşu gibi olduğunda çift tıklaması normal, sonuçta normal bir adım değil o. Yalnız kalori hesabını o adım sayısına göre yapmıyor mu bu alet? Ben oradaki kaloriyi çok dikkate almıyorum gerçi ama adım sayısı ve km doğru olması lazım. Bir de ben daha önce doğru sayıyor mu diye deneme yapmıştım ve doğru çıkmıştı.

şeyy fdm ben azönce süzme yoğurtlu yayla çorbası yaptımm pirinçli üstüne terayağ nane ile oğlana yaptımama bende içecektim içmesemmi acep
canım bence bu şekilde içebilirsin.. içinde prinç olduğu için o ögünde alman gerekn karbonhidratın bi kızmını alıyorsun zaten.bu yüzden ekmeği 2 değil 1 dilim yemelisin.. mesela öğle ya da akşamları genelde çorba içiyoruz yanında sebze ya da et yemeği oluyor ama bence kalorili olan çorbalar varsa pilav yenmemli ve ekmek ksılmalı..

[TABLE="class: table_hesap"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kırmızı Mercimek Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]183[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Tavuklu Şehriye Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]160[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Buğdaylı Soğuk Çorba [/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kremalı Sebze Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]165[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Mercimek Un Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]184[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]İşkembe Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]684[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Ezogelin Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]140[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Düğün Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]122[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Şehriye Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]115[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Domates Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]161[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][11][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Tutmaç Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]182[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][12][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]mantar çorbası [/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 porsiyon[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]125[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][13][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Lahana Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][14][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yayla Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]115[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

22 yaşındaydım evlilipe asla sıcak bakmıyordum yer içer gezerdim dalgama bakardım ayaklarım yerden yüksekti,bir ailedostumuz evimize geldikçe işte F'diye biri var çok iyi biri dürüst biri derdi ama ben asla zevklerine güvenmezdim hayırlısı der geçerdim çünkü hayalim vardı evleneceğimkişi üzerinde mümkün değildi o kişi aile dostumuzun dediği kişiyle örtüşsün neyse,kpss girmeye karar verdim aile dostumuz kamu 9 eylüldeçalışıyordu belgeyi doldurup oraya teslim edecektim neyse gittim 9eylül rektörlüğüne aile dostumuzun bölümüne gledimkapı açıldı inanırmısınız bir karış açıldı o aralıkda eşimi gördüm ayaklarım yerden kesildi dedim şuna bak ya ne yakışıklı adam ,neyse aile dostumuz geldibiraz sohbet ettikfilan ben gittim ,meğer eşimde beni beğenmiş ,bu arada ailedostumuz bana biri var dediğinde eşimede beni söylüyormuş neyse eşim o kız bu kızmı demiş tamam aramızı yap demiş,beni aradı anlattı yarın için buluşma istedi ama ben hala daha o çocuğun benim beğendiğimçocuk olduğunu bilmiyordum ve hiçolmucak birşey oldu TAMAM dedim ailedostumuza,ertesi gün bizim aklı bir karış havada aile dostumuz yanlış yer tarif etmiş ben başka yerde bekliyorum onlar başka yerde tam giderken ilerde gördüm onları bibaktım o beğendiğim çocuk o kadar utandımki böyle koca aramaya giden kızlar gibi gördüm yerin altına girdim neysee GS sohbetiyle eşimikandırdım zaten beğenmiştim,o sihirliaşkbaşladı 7/24 telefon konuşmaları hergün saatlerce yürümeler sohbetler,hergün fuardakahvaltılar hatta kendi eldleriyle tost yapmış birgünbana kısacası aşkı dibine kadar yaşayan biriyim ALLAH onu ve yavrumuzu başımdan eksik etmesin

işkembe çorbası amma çokmuş yaa.. Allahtan hiç sevmem

ben zaten çorba içersem makarna yada pilav yemem yanına. ekmek kullanabiliyorum ama bazen. demek ki 1 dilim yemek lazımmış teşekkürlerrrr

sağ ol cnmm zaten ekmek yemem

MAAŞAAALLAAHHHH

Allah bozmasın

ay yeni evli olarak ben atlayım hemen
biz eşimle internetten tanıştık telefonnumarası verdik aradı ertesi gün kafede buluıştuk ayyy görür görmez çok etkilenmiştimm hatta sanki önceden tanışıyomuş gibi sohpet ettik sonra hadi kalkalım dedik kalktık geri oturduk:)) tarih 11.11.2011 di:)) milatımız sonra 2. buluşma 3. derken sevgili olduk....1 hafta sonra tartıştık dedikki birbirimize biz evlenmeyi düşünmüyoruz eşim dediki benim 1 yıl sonra tayinim çıkacak tabi atmışş bende dedim bende gidecem zaten takılalım evlilik hiç açmadan devam ettik böyle 1 ay geçti eşim hiç kıskanmıyodu beni sonra bir gece klübe gittik içtik orada ben eski sevgilimden laf açtım tabi bende attım :)) taktik beniçok seviyodu çok aşıktı diye ayyyy adama bişey oldu kıskandı akşam beni eve bıraktı faceme özelden kocaaa bir msj yazmış sen onu seviyosun o gelse beni bırakırsın benibenle bırak ben o olamam falan:)) şarkı paylaşmış facede zorlu sevdam hoşçakal falan .....sonra ben sabah erkenden bunun evini bastım sen ne demek istiyosun diye sarıldı hemen bana tüm gece seni gördüm rüyamda dedi.....ve işe gittim ben kocaman bir çiçek geldi iş yerime:)) sen benim hayalimdin gerçeğim oldun yzılı bir notla sonra ona gittik bütün odasını resimlerimle donatmış ....sonra sevgililer gününde yüzüğümü taktı evlenme teklifiyle avm de salep içerkenn:))şok oldum hani evlenmeyecektik....ve 1 sene olmadan evleniyoruz 11 kasımda tanıştık şimdi 11 kasımda onun memleketine gidecez 17 sinde ise düğünn

herkez kendinebir şans vermeli biz verdik çok mutluyuz sizin hikayelerinizide bekliyorummm

çok tatlıymışş size de kocaman bir MAAŞAALLAAHH o zamn

ama işte karşına nasıl insan çıkabilecegini bilmiyorsun. neyse ben şuan depresif takılmayacagım, sizin hikayelerinizi aşkla okuyorum

eti sevmem tekkorkumsarma ama yiyemediklerimi paketlicem eve gitercem nasılsa uzunvadede bozlulan bir yemek hergün atarım ağzımaaa,tatlıyla zaten aram yok tadımlık annemin yaptığını yerimm bu bayram beni etkilemez ..
öyle yada böyle rutün hareketsiz günlerimiz gibi değiliz elbet bir şeyler yakıyoruzz dur sonuda profösyünel bir aletde değil üç aşa beş yukarı işte bizim kolarilermiz
MAAŞAAALLAAHHHH

Allah bozmasın

Allah birömür ayırmasın inşallahmutlu olun heppp

mayıs ayında tanıştık, haziranda istedikler beni aynıgün söz, temmuzdanişan , 17 eylülde evlendik ben 1 yıl nişanlıkalmayı düşünüyordum nerdee aşkdan gözümdöndü hemen evlendimmhiçpişman değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…