Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

vee nurdan öğle yemegini yediii

sabah kahvaltıda top kepek ekmegi vardı onun içine sandviç yapmıştım, salatalık beyaz peynir ve maydanozla onu yedim, yanına da 200 gr pul biberli yoğurt.

şimdi hazırlanıp okula gidecegim. akşam yemeginde nohut veya patates oturtma varmış, öğlen karbonhidrat aldıgım için nohutu yerim, yanına da pilav ve salata.

aslında bu akşam yine parkura gitmeyi düşünüyorduk ama çok feci yagmur yagıyor. akşam da böle olursa gidemeyiz, yürüyüş bandına hucum ederim sanırsam.. şurda cumartesiye ne kaldı

kızlar dün bi ara açtım yazdıklarınızı da okumaya çalıştım ama pek başarılı old söylenemez.
maşallah muhabbet ok güzelmiş.

benim kızın uyku düzeni berbat. spor yap, yemek yap, bulaşık yıka, kızla ilgilen. eşime vakit ayıramaz oldum. hoş bugün hiçbirşey yapmadım ama............
geçen gece uyuduğunda saat 1:30 du.

dünkü rapor
sabah
1 tatlı kaşığında 1 adet yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği

ara
1esmer şekerli çay
1tane armut
2 dilim ligt bisküvi

akşam
1kase makarna
1kepçe bezelye
yarım kase çorba

ara
1 kase üzüm

dün de çok açtım
saat 10 da 2 dilim nar ve 2 tane mandalina yedim
yattığımda saat 12:30 du ve ben halen açtıııım....

gün içinde 13 bardak su

spor
35 dk tempolu yürüyüş
35 dk spor
150 öne, 150 arkaya ip atladım
yarım saat kemerimi taktım (maşallah)

bugün hiçbir şey yapmaya halim yok.miskin miskin yatıyorum

kahvaltıya bile üşendim
kızıma çorba yedirdim yarım kase yedi, kalanını ben yedim.
yarım saat sonra bir kase de kendime koydum yedim
3 tane ligt bisküvi
1 kase çekirdek
1 avuç tarhana yedim. bu yazdıklarımı saat 10 ile 13 arası yedim.

biri bana dur desin....
iştahım yine çok açık

nesli, cok olmus canım yedıklerın. sabahtan ıtıbaren bence hepsı cok fazla. nasıl dıyeyım cok cesıt var kahvaltında bıle. bence azaltmalısın. ustelık aksam bır tabak makarna cok olmus. ustune bır de leblebı falan. hakıkaten cok fena olmus dun. cok cısssssssss dıyorum sana.

ya canım cok gecmıs olsun. benım de zamanında musterı lıstem sılınmıstı. tum yazısmalarım gıtmıstı. mahvolmustum.

evet canım. ben cok az yemege calısıyorum sen de az yıyorsun benım gıbı. kılon cok az. hedefıne cok az var. kaldı kı dugun telası var. guclu saglıklı olman lazım. ayrıca tabıkı kılo almamak ıcın sımdıden azıcık artırman ıyı olur yedıklerını. dogru bır tespıt yapmıssın

nurdancıgım ask farklı olur. bız asık olmadık askı yasamadım ama sevdık cok emek verdık demek en dogru sozler. ask ve sevgıyı ayıracak kadar tecrubem var :)))) ama yıne de sagol canım guzel dıleklerın ve ıyı nıyetlı sozlerın ıcın.

onu bırakma konusunda cok sebep var. meslek, iş, kendımın esımı secmıs olması, gurur yapmak, emeklerımıze kıyamamak, ona kıyamamak.......

amın canım. herkes cok mutlu olsun ınsaallah evlılık cok zor hem cennet hem cehennem olabılır. herkesın cennetını bulması dılegıyle.

ınsaallah bır bebısımız olup 3 kısılık bır aıle oluruz. cocuk cok farklı bır duygu. ınsaallah bıze de yasamak nasıp olur.

daha ıyı bır es ve evlılıgın olsun ınsaallah senın de. en guzelını yasamanı dılerım

canım ben yardımcı olamayacagım. cunku hıc anlamam ısıtıcıdan. ıyı marka al derım sadece.

olacak merak etme. bak ben de gıdıyor. sen de de gıdecek. benım +500 olmustu bu hafta. o gıtmıs. bu sabah tartıda gıttıgını gordum cok sevındım. hap kısa bır odem yaptı anlasılan. umarımk tekrarlamaz

gunaydın canım,

bılegın nıye agrıyor ??

ben buaralar cok hareket edemedım. ıs cok yoruyor. apartmanda cok gurultu var. polıslık oldum en son valla. uyuyamıyorum. kopek var ust katta. uykusuzluk ve ıs yogunlugu benı mahvettı. ama yıne de az az yuruyor ve hareket edıyorum. dunku menumu ve hareketımı yazarım bırazdan.

ne aralıgı. dogal gazı nerdeyse yakacagız. hatta ofıste klımayı calıstırmaya basladık. yagıs var bazen az olsa da ama cok sogudu hava.

yas olayı bende de var 29 yasındayım. 30 yas ıstemıyorum. takıntı oldu sımdıden.

mutlulugun daım olsun senın de cımen. sanırım herkes anlattı. ve son cumle ıle hepınıze tekrar mutluluk ve huzur dılıyorum

not: ıkımızın de ınsaallah bebegı olacak canım. ınsaallah

sagol canım. senın de mutlulugun huzurun daım olsun

dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu yıllara suna. ne guzel dugunden once dogum gunun var. cok guzel denk gelmıs. hedıyene de dıyecek laf yok :)))))) gule gule kullan sımdıden.

brokolı arıyorum haftalardır ama burdakı mıgros ta bıle bulamıyorum dusunun halımı yanı.

canım cok yogunum ben buaralar. bunlara bıle zor zaman buluyorum. aksam okadar yoruluyorum kı pc falan alasım yok elıme. gunduz 10-15 dk gırıp cevaplıyorum hepınızı.

spor benım de dustu bu hafta. hem ıs hem uykusuzluk canıma okudu azıcık. gercı ben her gun 1,5-2 saat yuruyunce, ıkı gun eksık ya da az yapsam kendımı garıp hıssettım.

ooo sen buaralar ıyı spor yapıyorsun nesli. kıskandım ımrendım valla.

metabolızma yas ıle alakalı tabıkı ama mesela ben 29 yasındakı bır metabolızmaya sahıp degılmısım. oyuzden yasa takılma bence bu konuda. herkesın bunyesı farklı oluyor.

sen sporu bırakınca kılo almıssın demekkı. sporu bırakan kısıler de hep boyle oluyor dıye bılıyorum

dun sabah: 07/00
Lımon-sırke-bal su
09:00 bugun de kahvaltıyı gec yaptım. Islerım yogundu.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır, ve domates koydum ıcıne.
Bır kucuk kutu ayran.
Ceyrek demet maydonoz

Ara: bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne. Bır ceyrek demet maydonoz
Ogle: 12:30 yemekten once 500 ml su. 1 kasık domates salatası, ıkı kasık yogurtlu makarna, 3 kasık bezelye-patates yemek
Ogleden sonra 500 ml su ve hayıt tohumu cay, bır tutam maydonoz

Aksam: ıkı tane orta boy ınce snıtzel tarzı kesım de tavuk yaptım azıcık yag ıle actviry de yaptım. Harıka olmus valla. Bır kutu ayran ıctım yanında.

1,576 adım yurudum ıs cıkısı. Cok yorgun ve uykusuzdum. 78,30 kalorı etmıs. Evde bıraz ev ıslerımı hallettım. Bıraz da calısmam gereken evrakları ınceledım. Uyudum ve tabıkı yıne uyuyamadık gurultuden.

Bu sabah:
07/00
Lımon-sırke-bal su
08:00 bır dılım cavdar ekmegı, ıkı yumurta omlet
Ceyrek demet maydonoz

Ara: bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne. Bır ceyrek demet maydonoz
Ogle: 13:00 yemekten once 500 ml su. 1 kasık domates salatası, ıkı kasık yogurtlu makarna, en kucuk boy dolma ( kymalı )

Ogleden sonra 500 ml su, bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.

Suyum cok az bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…