- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.421
Kızlar ben akşama kadar iyi götürdüm ama akşam sapıttım, yine de tüm gün menümü yazacağım, haklısınız fazla oldu, ama en azından 8'den önce yemiş oldum hepsini diye kendimi avutmak istiyorum. Cumartesi cezalı ben olacağım sanırım, şimdiden ilan edebilirim
Sabah:
- Çok tahıllı sandviç ekmeğinin içine,
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- yarım kk pınar beyaz light
- 1 kk tulum peyniri
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 1 bardak taze sıkma portakal suyu (eşim öksürüyor, hem ona hem bana destek olsun dedim)
- 1 fincan açık şekersiz çay
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve
Öğle:
- az ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
- salata
Ara:
- 1 kuru incir
- 2 kuru kayısı
- 5 tane fındık
Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu makarna (çok az yağla)
Üstüne
- 1 kase maydanoz
- 2 avuç sarı leblebi
- 3 tane kuru kayısı
- 1 tane kurabiye (kendi yaptığım)
Su 2 lt'den fazla içtim, yatana kadar 3 olur. Şimdiye kadar 5500 adım oldu, bu kadar yediklerimi eritmek için Leslie yapmak ta farz oldu zaten. Hele bir sindireyim de ondan sonra kalkarım. Yemeğin üstüne maydanoz yedim, o mu çok acıktırdı beni bilemedim kızlar yaaa. Normalde makarna çok güzel doyurur beni ama bu sefer öyle olmadı.
kızlar bugün başıma gelenler resmen traji komikti. sabah kızımı anneme bırakıp erkenden işe gittim erkenden işlerimi biraz azaltayım diye . personel maaşları cari ödemeler işlenecek faturalar bilgisayarı bi açtım yok açılıp açılıp kapanıyor.hemen bilgisayarcıyı aradık 2 saatte ancak geldi diski mi zarar görmüş ne bilgisayar çökmüş ve en erken 10 gün önce falan yedek almıştım.Allah tan bilgisayarcı kurtardı bilgilerimi format attı saat oldu nerdeyse 3 .enkısa zamanda parçanın değişmesi gerekiyormuş 3 ten sonrada ne yetiştirebilirsem artık bu arada regli oldum ilk gün çok yogun geçiyor benim karnımda tepeleme davul gibi
günü toprlayım bende
1 kb peynir
5 yeşil zeytin
domates salatalık
tere
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay
öğle:
1 simit
domates
1 yeşil soğan tere
1 fincan çay
ara 1 mandalina
akşam
1 tabak zeytinyağlı barbunya
1 tabağa yakın karnıbahar kızartması
salata
ara: 1 mandalina 1 elma
1 türk kahvesi
ben öğünlerimi biraz çoğalttım bünyemin alışması için geri almamam lazım kilolarımı
bence siz çok güzel bir aşk yaşamışsınız ve hala da yaşıyorsunuz, ama artık akıllandıgından ayakların yerden kesilmemiş sadece, ki bence bu en güzeli.. saf aşık olmamak lazım.. eğer onu sevmeseydin, ona aşık olmasaydın onu bırakıp gitmek için sebeplerin varken, ayrı odalarda yatıyorken neden gitmedin ki ? işte bu yuzden diyorum bence sizin aranızda aşk var zaten, aşık olmak isterdim diye düşünüp gözlerin dolmasın
Allah sizi bir ömür mutlu etsin inşalah, tez zamanda sağlıkla çocugunu da aldınmı kucagına en ideal aile olursunuz işte.. ohh misss
bayılırım o şarkıyaeğer yabancı düşünüyorsan my immortal da olabilir veya cant take my eyes of you ama türkçe daha anlamlı duruyor sanki, o sebeple en güzel şarkı seçimi seninki olmuşş
duygu 2 ısıtıcı da birbirine benziyor zaten fiyatları da yakın.. benim düğünümde teyze kızım hediye ısıtıcı getirmiş almanyadan.. rezidansı gizliydi.. bi süre sonra bozuldu ve burdaki tamirciler bu tamir edilmez içi açılmaz dedi. ama orası izmir herhalde sıkıntı olmaz.. zaten rezidansı dgizli olmayanlar tek tip ve estetik yönü zayıf.. seçtiğin markalar da iyi..2si de alınabilir ama ben galiba philpsi tercih ederdim..
Herkese Günaydııın,
Bugün 3. günüm. Gr oynama yok :) Akşam yine yarım saat bisiklete bindim. Yarından ümitliyim.
Sabah kahvaltısında 1 dilim kepek ekmeği ve peynir domates yedim. İşe gelince 1 bardak kahve içtim.
Dün iş yerinde 2 Lt. su içtim. WC den gelemiyorum. Bizim WC diğer binada ve 3. katta git gel zaten 10 dk geçiyor :)) İşten kovacaklar yakında.
pırıl pırıl güneşli izmir sabahından günaydınnnnnn günümüz çok mutlu,sağlıklı ,huzurlu geçsinnnn inşallah.....
sabah 7:45 gibikalktımoğluşumu doyurdum sıcak elma sirkemi içtim 3000 adım attım bu arada bileğim çok ağrıyor çok fazla yüklenmicem parçA parça 10 bin atmam yeterli bileğim düzeleseye kadar,neyse şimdi 100 mekik çekip kahvaltımı yapayımmm kahvemi alıp dönerim sonraaa
evet sataşıyorum çıkış'da tarlaya gel
Bizim okulunarkasında o zamanlar tarla vardı biriyle kavga edeceksek klasik lafımız çıkışda tarlaya gel
Biz aralıkda başlarız üşümeyee hıhhhhhhh
canım yaş muhabbetini kaçırmışım zaten son zamanlarda yogunluktan herşeyi kaçırır oldum yakında keçilerimde kaçacak.canım yanlız değilsin bende 31 yaşındayım 5 ay sonra 32 yim hattaaaa ilk 30 olunca kabullenmesi zor oldu bayag bayag canım sıkıldı.30 yaş sendromumu atıp 31 olunca daha rahat gitmeye başladı
benimde çok hoşuma gitti olay budur işteee
herkese iyi aksamlar..Maasallah kizlar tanisma anlarinizi okuyunca bende cok duygulandim severim boyle seyleri okumayi dinlemeyi..bende kisaca anlatayim..bizim burasi cok kucuk yer oldugu icin turkler hepsi birbirini tanir bende esimi daha oncesinden tanirdim isim olarak falan ama hic yanyana gelipte muhabetimiz olmadi hic ilgimi ceken biride degildi..zaten ben oyle erken evlenmeyide dusunmedim cunku okul okuyordum ideallerim vardi gerci evlendikten sonrada ben okumaya devam ettim cunku evlenmeden soylemistim sart kosmustum anlayacaginiz cunku ogretmenligi cok istiyordum gerci su an ogretmenlik yapmasam bile en azindan yaptigim is bilgisayar alani..sonra iste arkadas ortaminda falan yanyana gelmeye basladik cok guzel gunlerdi hic ummadigim biriyle o kadar guzel anilarim olmustu ki..sonra iste burada cok guzel bir park alani var oraya cagirmisti gittigimde evlenme teklif etmisti ayyy ama cok duygulanmistim..sonra nisanlanip evlendik oyle iste oyle romantik falan degildir esim zaten hic beceremez ama bana gore dunyanin en iyi insanlarindandir sukur Allahima cok mutluyum hic bir zaman kirmadi beni insallah hepimizin boyle guzel gunleri olurinsallah bi bebegimizde olursa daha ne isteriz ki
kızlar herkese günaydın...nesli pomo ve cimen sizlerinde evlilik hikayelerinizi okudum.. güzel şeyler yaşamışsınız.. inşallah mululuğuklarınız artarak daim olsun..
benim dün günüm vardı.. bakalım menüme ne diyeceksiniz..
kahvaltı
klasik diyet menü
ara
15-20 fındık
1 küçük gevrek
1 elma
öğle (gündeydik)
küçük bir kase kısır
4-5 çatal ıslak kek
börek yemeyecektim ama oğlumdan arta kalnı yemek zorunda kaldım.. o da 2 ısırımlık bişeydi
akşam
1 küçük kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası dün 6 gibi yemem bitmişti.. ama akşamı doyurucu yemeyince acıktım.. saat 8 gibi 2 mısır gevreği (tanesi 22 kalori kadar) ve yarım çay tabağı kadar kuruyemiş yedim..
inşallah yediklerimi çok görmezsiniz..
suyumu 3 lt yakın içtim.. bitki çayımı içtim ve 3 mil leslie yaptım..
günaydın arkadaşlar bugün doğum günüm:)) mutluyum çok güzel bir sene geçirdim eşimle tanıştım çünkü
eşim k kartını verdi gitistediğin telefonu al seç dediD
kahvaltımı yapayımçıkacam
sabah doktorum ayça doktor söyledi gündüz makarna yemek salata falan yediniz akşam 18:30-19:00 gibi bir kase buhasra haşlanmış brokoli artı yogurt yiyip birdaha bişey yemeyin yarım kilo az çıkarsınız dedibrokoli ödem atarmış kızlar
pomoda benim gibi eskisi kadar sık gelimiyor sanırsam henüz gelmemiş daha topice neyse kızlar ben kalkayım işe gitmeden hemen bi evi toparlayıp azıcıkta bisiklet süreyim 5 günde 250 dk. spor biraz hayal oldu benim için ama ne yapayım azıcıkta olsa yapayım bari
Bu arada kızlar 1 saat 15 dakika Leslie yaptım, hakikaten canım çıktı. Toplam adım sayım 15300 oldu, Allah bereket versin. Alışkanlık oldu zaten, her gün 15000 oluyor birkaç gündür. Bu kadar yemeğe az bile ama hiç yoktan iyidir.
Bugün bir yaş muhabbeti yapmıştık ya kızlar, ben en büyüğünüzüm (yaşlı demeyeyim artık:)), aslında metabolizmam da size göre yavaşlamıştır. Malum 30'dan sonra metabolizma hızı azalıyor. Yani şimdiden kilo kontrolü yapmanız çok mantıklı, inşallah sonra da almazsınız, malum vermesi daha zor. Ben 28 yaşına kadar hiç kilo sorunu yaşamamıştım, hayatımda hep spor da olmuştu ama iştahım da çok açıktı. Hatta o zamanlar yediklerine dikkat edenler falan garip gelirdi bana, aaahhhh ahhh.. Spordan çıkıp magnum dondurma yerdim, spor hocasından daha zayıftım, düşünün yani. Ay pek bir nostalji yaptım ama neyse, paylaşayım istedim aklıma gelenleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?