Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

sabah doktorum ayça doktor söyledi gündüz makarna yemek salata falan yediniz akşam 18:30-19:00 gibi bir kase buhasra haşlanmış brokoli artı yogurt yiyip birdaha bişey yemeyin yarım kilo az çıkarsınız dedi brokoli ödem atarmış kızlar

cesmi geçmiştte gördüm canım siz adapazarında mı yaşıyorsunuz ailenizle o kısmı anlayamadım benim eşimin tarafıda adapazarlı

evet ailem adapazarında yaşıyor, bu sene okulumu bitirip bende oraya dönecegim eşin neresinden ki adapazarının ? belki akraba çıkarız

hadi ya o kadarmıı yanii,,,çizme filan giyecek kadar haa vay be resmen 4 mevsim eminim antALYADA denizegiren vardır..

dün gece starbucks a çizmeyle gittim, hiç de garip kaçmadı, ayaklarım dondu bile, bugun üste mont giymem lazım ama kışlıkları çıkartmadım daha, kat kat giyinip halledecem mecbur

günaydın arkadaşlar bugün doğum günüm:)) mutluyum çok güzel bir sene geçirdim eşimle tanıştım çünkü
eşim k kartını verdi gitistediğin telefonu al seç dediD
kahvaltımı yapayımçıkacam

zaten brokolinin faydalı olduğunu az çok biliyorduk ama demek ödem atıyormuş.. peki illaki buharda mı haşlamak gerek yani suda haşlasak olmazmıymış???

doğum günün kutlu olsun canım.. nice mutlu senelere.. keşki düğününüzü bugün yapabilseydin.. çok anlamlı olurdu..eşin bence telefonu kendi alsaydı daha anlamlı olurdu ama işgüç zamanı yoksa dicek bişey yok.. samsung telefonlara bak..çok güzeller.. kolay gelsin sana

pomoda benim gibi eskisi kadar sık gelimiyor sanırsam henüz gelmemiş daha topice neyse kızlar ben kalkayım işe gitmeden hemen bi evi toparlayıp azıcıkta bisiklet süreyim 5 günde 250 dk. spor biraz hayal oldu benim için ama ne yapayım azıcıkta olsa yapayım bari

fdm suda çok kötü oluyor canım ne kadar süzsende böyle vıcık gibi geliyor bana tel süzgecin yokmu bi tencereye su koy tel süzgecede brokolileri öyle hoşlanır canı ne brokolinin hemen pişer zaten 1 tatlı kaşıgı yag ve sarımsaklada yenebilirmiş

cesmi canım adapazarının ilçesinde eşim içinden değil bende orda okumuştum çok severim ben adapazarını yeşilliğine hastayım zaten eşimlede orda okurken tanışmıştık

[/QUOTE]
sağol cnm :) eşim kendide bakmışta karar verememiş bir türlüü sen seç dedii cinsim ya ben birazz korkmuşş[/QUOTE]

hım anlaşıldı o zaman durum..

çok çok mutlu yıllaarrrrrr hep eşinle birlikte, tüm dileklerinin gerçekleştigi nice yıllar geçirirsin inşallaahhh

sony xperia s leri seviorm ben, fiyat olarak biraz fazla ama çok kaliteli telefon, mezun olunca ondan alacam ben

eneee, biliyorsundur sen o zaman oraları ne güzellll

adapazarı uğurlu gelmiş desene babamlar merkezden aslında ama biz şuan karaman ilçesinde oturuyoruz, ananemlerde bir köyünde, çok severim ben oraları

yok canım ben haşlanınca tadını daha bi seviyorum da buharda haşlaması bana zor geliyo sanki.. ama buharda haşladığında besin değerleri de kaybolmaz daha iyi yani..

kızlar bu arada makarnayı çok haşlamamak gerkmiş yoksa karbonhidrat ve kalori değeri artarmış.. patatesi de soguk yerseniz kalorisi daha az oluyormuş..

kızlar ben kaçtım evi toparlayıp işe gitmem gerek pöffff yoruldum yaaa onu yapmam gerek bunu etmem gerek şunu yetiştirmem gerek motor takılmış gibi hissediyorum kendimi Allahım saglık versinde ne yapalım hayat bu koşuşturma olmadan olmuyor bu arada bu hafta sonu kendime bir nefes almak olsun diye ebru kursuna başlıyorum dedimki ohhh kendim için bir molaaa erken sevinmişim meger kızın sabahki sporunu aldılar 12:30 - 13:45 e benim kurs 13:00-16:00 arası ikisinin arası yarım saat uzaklıkta hoca dediki sen kızı alıp hemen atla arabana gel ben seni idare ederim dedi düşünün ki kendime bi stres atma bi nefes alma diye düşündüğüm şeyde koşturmacaya döndü ben neyapayım yaaa

cesmi bizimkiler düzce tarafında akyazıya yakınlar bilmez olurmuyum 4 sene yaşadım evlendikten sonra orada .seviyorum ben adapazarını.herşeyden önce tabiki eşimlede tanıştıgım için daha bi seviyorum

Allah kolaylık versin valla :44:

cesmi bizimkiler düzce tarafında akyazıya yakınlar bilmez olurmuyum 4 sene yaşadım evlendikten sonra orada .seviyorum ben adapazarını.herşeyden önce tabiki eşimlede tanıştıgım için daha bi seviyorum

Ananemlerin köyde akyazıya yakın sayılır, pek deil ama sınırlar gibi yani memleketim güzeldir yaa, seneye ben orada yaşamaya başlayınca gelirsiniz gezeriz birlikte olmaz mııı

Ananemlerin köyde akyazıya yakın sayılır, pek deil ama sınırlar gibi yani memleketim güzeldir yaa, seneye ben orada yaşamaya başlayınca gelirsiniz gezeriz birlikte olmaz mııı

tunaydin kizlar bende bugun evdeydim ya erkenden uyandim cesmi burasida buz gibi, gerci burasi yaz kis ayni hep yagmur hep yagmur hic sevmiyorum buranin havasini, bende boyle gulluk guneslik severim sabah kalkinca ohhh mis hava olacak turkiye havasini hicbirseye degismem..erken uyandigim icin tum ev islerimi bitirdim bi yemegim kaldi onuda yapip cikacam hic evde de durmuyorum ama sohbet var saat 1 de orada olmam lazim yemegimi ocagin uzerine koydugum gibi leslie yapacam hadi gorusuruz

iyiki doğmuşsunnALLAH birömür boyu eşinle :123:doğcak çocuklarınla birömür boyu sağlıkmutluluk huzur versin inşallah buda hediyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…