- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.401
cesmi geçmiştte gördüm canım siz adapazarında mı yaşıyorsunuz ailenizle o kısmı anlayamadım benim eşimin tarafıda adapazarlı
hadi ya o kadarmıı yanii,,,çizme filan giyecek kadar haa vay be resmen 4 mevsim eminim antALYADA denizegiren vardır..
zaten brokolinin faydalı olduğunu az çok biliyorduk ama demek ödem atıyormuş.. peki illaki buharda mı haşlamak gerek yani suda haşlasak olmazmıymış???sabah doktorum ayça doktor söyledi gündüz makarna yemek salata falan yediniz akşam 18:30-19:00 gibi bir kase buhasra haşlanmış brokoli artı yogurt yiyip birdaha bişey yemeyin yarım kilo az çıkarsınız dedibrokoli ödem atarmış kızlar
doğum günün kutlu olsun canım.. nice mutlu senelere.. keşki düğününüzü bugün yapabilseydin.. çok anlamlı olurdu..eşin bence telefonu kendi alsaydı daha anlamlı olurdu ama işgüç zamanı yoksa dicek bişey yok.. samsung telefonlara bak..çok güzeller.. kolay gelsin sanagünaydın arkadaşlar bugün doğum günüm:)) mutluyum çok güzel bir sene geçirdim eşimle tanıştım çünkü
eşim k kartını verdi gitistediğin telefonu al seç dediD
kahvaltımı yapayımçıkacam
doğum günün kutlu olsun canım.. nice mutlu senelere.. keşki düğününüzü bugün yapabilseydin.. çok anlamlı olurdu..eşin bence telefonu kendi alsaydı daha anlamlı olurdu ama işgüç zamanı yoksa dicek bişey yok.. samsung telefonlara bak..çok güzeller.. kolay gelsin sana[/QUO
sağol cnm :) eşim kendide bakmışta karar verememiş bir türlüü sen seç dedii cinsim ya ben birazz korkmuşş
günaydın arkadaşlar bugün doğum günüm:)) mutluyum çok güzel bir sene geçirdim eşimle tanıştım çünkü
fdm suda çok kötü oluyor canım ne kadar süzsende böyle vıcık gibi geliyor bana tel süzgecin yokmu bi tencereye su koy tel süzgecede brokolileri öyle hoşlanır canı ne brokolinin hemen pişer zaten 1 tatlı kaşıgı yag ve sarımsaklada yenebilirmiş
cesmi canım adapazarının ilçesinde eşim içinden değil bende orda okumuştum çok severim ben adapazarını yeşilliğine hastayım zaten eşimlede orda okurken tanışmıştık
yok canım ben haşlanınca tadını daha bi seviyorum da buharda haşlaması bana zor geliyo sanki.. ama buharda haşladığında besin değerleri de kaybolmaz daha iyi yani..fdm suda çok kötü oluyor canım ne kadar süzsende böyle vıcık gibi geliyor bana tel süzgecin yokmu bi tencereye su koy tel süzgecede brokolileri öyle hoşlanır canı ne brokolinin hemen pişer zaten 1 tatlı kaşıgı yag ve sarımsaklada yenebilirmiş
cesmi canım adapazarının ilçesinde eşim içinden değil bende orda okumuştum çok severim ben adapazarını yeşilliğine hastayım zaten eşimlede orda okurken tanışmıştık
günaydın arkadaşlar bugün doğum günüm:)) mutluyum çok güzel bir sene geçirdim eşimle tanıştım çünkü
kızlar ben kaçtım evi toparlayıp işe gitmem gerek pöffff yoruldum yaaa onu yapmam gerek bunu etmem gerek şunu yetiştirmem gerek motor takılmış gibi hissediyorum kendimi Allahım saglık versinde ne yapalım hayat bu koşuşturma olmadan olmuyor bu arada bu hafta sonu kendime bir nefes almak olsun diye ebru kursuna başlıyorum dedimki ohhh kendim için bir molaaa erken sevinmişim megerkızın sabahki sporunu aldılar 12:30 - 13:45 e benim kurs 13:00-16:00 arası ikisinin arası yarım saat uzaklıkta hoca dediki sen kızı alıp hemen atla arabana gel ben seni idare ederim dedi düşünün ki kendime bi stres atma bi nefes alma diye düşündüğüm şeyde koşturmacaya döndü ben neyapayım yaaa
cesmi bizimkiler düzce tarafında akyazıya yakınlar bilmez olurmuyum 4 sene yaşadım evlendikten sonra orada .seviyorum ben adapazarını.herşeyden önce tabiki eşimlede tanıştıgım için daha bi seviyorum
cesmi bizimkiler düzce tarafında akyazıya yakınlar bilmez olurmuyum 4 sene yaşadım evlendikten sonra orada .seviyorum ben adapazarını.herşeyden önce tabiki eşimlede tanıştıgım için daha bi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?