- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.441
sızı kacırıyorum ya artık. gırdıgım de kımse olmuyor kızlar.
nurdancıgım ask farklı olur. bız asık olmadık askı yasamadım ama sevdık cok emek verdık demek en dogru sozler. ask ve sevgıyı ayıracak kadar tecrubem var :)))) ama yıne de sagol canım guzel dıleklerın ve ıyı nıyetlı sozlerın ıcın.
onu bırakma konusunda cok sebep var. meslek, iş, kendımın esımı secmıs olması, gurur yapmak, emeklerımıze kıyamamak, ona kıyamamak.......
amın canım. herkes cok mutlu olsun ınsaallah evlılık cok zor hem cennet hem cehennem olabılır. herkesın cennetını bulması dılegıyle.
ınsaallah bır bebısımız olup 3 kısılık bır aıle oluruz. cocuk cok farklı bır duygu. ınsaallah bıze de yasamak nasıp olur.
daha ıyı bır es ve evlılıgın olsun ınsaallah senın de. en guzelını yasamanı dılerım
özlettin iyice kendini vallaaaa
amin pomo. hayırlısıyla inş.
tekrardan selam kizlar..sohbet cok guzel gecti keske her persembe evde olsamda gitsem dini muhabetleri cok severim zaten genc olarak bi ben bulunuyorum benim yaslarda hic kimse gelmiyor keske herkes bazi seylerin farkinda olsa neyse canlarim ben menume geceyim
sabah
bir yumurta
bir dilim ekmek
ara
iki avuc kadar beyaz leblebi ve kuru uzum
2 ceviz
bir portakal
yaptigim sulu kofteden iki kasik kadar yiyip ciktim ogle sohbete gittigim evde sagolsunlar yapiyorlar ama hepsi cizzzzz seyler hic birini yemedim bol bol cay ictim
ogle yok
ara
bir salkim uzum
bir kivi
bir incir
1 ceviz
aksam
iki kasik sulu kofte
bir kase yogurt
kizlar soyle bakiyorumda benim aralarda yediklerim ana ogunlerden daha cokcok mu yiyorum aceppp
kız çizelgeni düzelt şuanki kilonu yaz bakemmm
tekrardan selam kizlar..sohbet cok guzel gecti keske her persembe evde olsamda gitsem dini muhabetleri cok severim zaten genc olarak bi ben bulunuyorum benim yaslarda hic kimse gelmiyor keske herkes bazi seylerin farkinda olsa neyse canlarim ben menume geceyim
sabah
bir yumurta
bir dilim ekmek
ara
2 ceviz
bir portakal
yaptigim sulu kofteden iki kasik kadar yiyip ciktim ogle sohbete gittigim evde sagolsunlar yapiyorlar ama hepsi cizzzzz seyler hic birini yemedim bol bol cay ictim
ogle yok
ara
bir salkim uzum
bir kivi
bir incir
1 ceviz
aksam
iki kasik sulu kofte
bir kase yogurt
kizlar soyle bakiyorumda benim aralarda yediklerim ana ogunlerden daha cokcok mu yiyorum aceppp
tatlummm benim duzeltebilsem herseyi yapabiliyorum bunu yapamiyorum beceriksizim sanirim
sabah
bir yumurta
bir dilim ekmek
ara
2 ceviz
bir portakal
ogle yok
ara
bir salkim uzum
bir kivi
bir incir
1 ceviz
aksam
iki kasik sulu kofte
bir kase yogurt
canım sabah benım gıbı az yemıssın. ama oglen ve ara yı karıstırmıssın. tek ara ıcın fazla. bır meyve ya da kuruyemıs turlerınden adet ıle yemek lazım bılıyorsun. ogleden sonrakı aran cok fazla olmus. cunku meyve cesıdınden bır tane yemek gerekıyor. bır salkım uzum tek basına bıle fazla. cunku cok sekerlı. ıncırı de bılıyorsun. kıvı de masum bır meyve degıl. bunlar cok olmus. senın kılon cok ıdeal. ama yıne de hedefe ulasmak ıcın kendını tutabılırsen cok ıyı olur. buarada oglen bır suru cıs yapmıslar ama yememıssın tebrık ederım. ( hep elestırecek degılız ya ovelım bıraz da :))))) ))))))))))
ben de uzunca zaman yapamadım ogrenemedım canım. ıstersen ogretebılırız.
bu arada, guzel dını bır sohbet yapmıs olmana cok sevındım. ınsanın ıhtıyacı oluyor sohbet ortamı olmasa da fıkırlerıne ve bılgılerıne guvendıgım bır arkadasım ıle msn uzerınden olsa da zaman zaman ben de konusuyorum cok ıyı gelıyor hem engın bılgısı hem ıman dolu kalbı.
boyle ortamlarda bulunmamız lazım. ben bu konuda kendımı yetıstırmek ıstıyorum zamanla. cocuguma ogretebılmek adına. bana aılem ogretmedı. esım bılgılı bır adam ama ezık olmak ıstemıyorum ben de cocuguma anlatmak ıstıyorum. ozellıkle kız olursa ornek olmak gerektıgı ıcın. malum erkek babadan, kız anneden ogrenır cogu seyı.
gercektende ogle ve arayi karistirmisim ama orada yememek icin atistirdim iste, hmm simdiye kadar kimse uyarmadi beni bende aralarda hep cok yemisim yademek ki sadece bir cesit yiyecez okey canim tesekkur ederim..keske hep meyve yesem hic yemek yemesem ama gunde 3 meyve hakki varmis ya onu asmamaya calisiyorum bende ama aralarda leblebi ceviz falan derken fazla yiyorum
keske ogrenebilsem nerde bende o istekkkk valla bak iki uc ugrasirim sonra aman derim
mrb kızlar malum bugün doğum günümdü hiçbeğenmedim moralim alt üst telefon alayım dedim k kartının şifresinde sıkıntı çıktı alamadım banka banka koşturdumm.
eşim pasta almış gelmiş mum bile yok içinde canım nasıl sıkıldı çay içtik ay hiç özel bişey yokk sanki bıkkın gibi böyle sinir oldumm özel birgün değil sanki herşey normal hadi böyle bir adam olsa kabul çok çok romantikti normalde adamevlenince tipik ev erkeği oldu ya tv karşısında yada pc başında sinirim tepeme çıktı iyice kızdım bende
hiç böyle bir doğumgünü beklemiyodummm
menümü yazayım neyse
sabah
1 kb peynir
5 yeşil zeytin
domates tere salatalık
1 buçuk dilim tahıllıekmek
2 fincan çay
öğle yok koşturmacadan
ara 1 elma
akşam:
1 tabak zeytinyağlı barbunya
1 kase pirinç pilavı
salata
ara yarım dilim pasta 2 bardak çay
bööööööö çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?