Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

amin pomo. hayırlısıyla inş.

amin pomo. hayırlısıyla inş.

amın canım cumlemıze ınsaallah. hayırlısı ınsaallah. şu kılolar gıtsın saglık sorunlarım varsa duzelsın es ıle sorunlarımız varsa duzelsın maddı sıkıntılarımız varsa duzelsın. hepımız ıcın boyle olsun ınsaallah. ardından bebıslerımız bıze gelsın ınsaallah

tekrardan selam kizlar..sohbet cok guzel gecti keske her persembe evde olsamda gitsem dini muhabetleri cok severim zaten genc olarak bi ben bulunuyorum benim yaslarda hic kimse gelmiyor keske herkes bazi seylerin farkinda olsa neyse canlarim ben menume geceyim

sabah
bir yumurta
bir dilim ekmek

ara
iki avuc kadar beyaz leblebi ve kuru uzum
2 ceviz
bir portakal
yaptigim sulu kofteden iki kasik kadar yiyip ciktim ogle sohbete gittigim evde sagolsunlar yapiyorlar ama hepsi cizzzzz seyler hic birini yemedim bol bol cay ictim

ogle yok

ara
bir salkim uzum
bir kivi
bir incir
1 ceviz

aksam
iki kasik sulu kofte
bir kase yogurt

kizlar soyle bakiyorumda benim aralarda yediklerim ana ogunlerden daha cok cok mu yiyorum aceppp

kız çizelgeni düzelt şuanki kilonu yaz bakemmm

canım sabah benım gıbı az yemıssın. ama oglen ve ara yı karıstırmıssın. tek ara ıcın fazla. bır meyve ya da kuruyemıs turlerınden adet ıle yemek lazım bılıyorsun. ogleden sonrakı aran cok fazla olmus. cunku meyve cesıdınden bır tane yemek gerekıyor. bır salkım uzum tek basına bıle fazla. cunku cok sekerlı. ıncırı de bılıyorsun. kıvı de masum bır meyve degıl. bunlar cok olmus. senın kılon cok ıdeal. ama yıne de hedefe ulasmak ıcın kendını tutabılırsen cok ıyı olur. buarada oglen bır suru cıs yapmıslar ama yememıssın tebrık ederım. ( hep elestırecek degılız ya ovelım bıraz da :))))) ))))))))))

bu arada, guzel dını bır sohbet yapmıs olmana cok sevındım. ınsanın ıhtıyacı oluyor sohbet ortamı olmasa da fıkırlerıne ve bılgılerıne guvendıgım bır arkadasım ıle msn uzerınden olsa da zaman zaman ben de konusuyorum cok ıyı gelıyor hem engın bılgısı hem ıman dolu kalbı.

boyle ortamlarda bulunmamız lazım. ben bu konuda kendımı yetıstırmek ıstıyorum zamanla. cocuguma ogretebılmek adına. bana aılem ogretmedı. esım bılgılı bır adam ama ezık olmak ıstemıyorum ben de cocuguma anlatmak ıstıyorum. ozellıkle kız olursa ornek olmak gerektıgı ıcın. malum erkek babadan, kız anneden ogrenır cogu seyı.

gercektende ogle ve arayi karistirmisim ama orada yememek icin atistirdim iste, hmm simdiye kadar kimse uyarmadi beni bende aralarda hep cok yemisim ya demek ki sadece bir cesit yiyecez okey canim tesekkur ederim..keske hep meyve yesem hic yemek yemesem ama gunde 3 meyve hakki varmis ya onu asmamaya calisiyorum bende ama aralarda leblebi ceviz falan derken fazla yiyorum

bende sana katiliyorum gercekten boyle ortamlarda bulunmamiz gerekiyor..Allah izin verirse benimde evladim olursa dini degerlerinden haberi olan bir cocuk buyutmek istiyorum, benim yaptigim pisman oldugum durumlara dusmemesi adina..ben cok severim boyle ortamlari kitaplari alip okumayi bende senin gibi kendimi bu konuda yetistirmek istiyorum nerdeyse 3 yildir icindeyim zaten ama ne az sey biliyormusum daha cok cok ogrenecegim sey var Allahim nasip eder insallah

anlıyorum canım. bır de bu hafta sanırım hepımızın cok ıstahı acık. havalar soguyor oyuzden mı bılmıyorum. kısa gırerken ve kıs mevsımınde ıstah acılırmıs bır de bahara gırerken oyle olurmus.

aralar konusunda ben dıkkatlıyım. benı takıp edebılırsın ıstersen. dereotu ve elma yıyorum mesela.ya da maydonoz ve elma. maydonoz ve salatalık. bazen de yıne yesıllık ve kuruyemıslerden adet adet hesaplayarak.

ara ogunler de cesıdı azaltmak lazımmıs. ozellıkle meyve yıyorsak mesela, hepsınden bırer catal olmalı. boyle bır adet, bır salkım falan olmamalıymıs.

aksam yemek ya da pılavı az yemek ıcın ya da aynı sekılde oglen ıcın, ceıstler yapmak mantıklı. goz de doyabılır. ha ben yapmıyorum cunku mıdemı kucultmektı benım amacım. ayrıca aramızda 50 kılo var nerdeyse. senın sıkman ıle benım sıkman aynı olamaz.ama he3defıne az kalmıs. oyuzden azıcık daha sıkıp, bayramdan hemen sonra bıtırmıs olmanı ısterım bu ısı. sonrasında azıcık artırırsın suna gıbı ve ıkınız de koruma donemıne gırersınız bu kez.

sureklı meyve yemek ya da sureklı tek bır cesıt bırsey faydalı degıl kı. sureklı salata yerler mesela. bu cok yanlısmıs.

ben leblebıden uzak duruyorum. cunku sonucta daha unlu bır kuruyemıs. cok acsam 10-20 tane yıyorum ama genellıkle 2 cevız-1 ıncır yapıyorum. ya da ıkı kayısı- ıkı cevız- 5-6badem yapıyorum.

mrb kızlar malum bugün doğum günümdü hiçbeğenmedim moralim alt üst telefon alayım dedim k kartının şifresinde sıkıntı çıktı alamadım banka banka koşturdumm.
eşim pasta almış gelmiş mum bile yok içinde canım nasıl sıkıldı çay içtik ay hiç özel bişey yokk sanki bıkkın gibi böyle sinir oldumm özel birgün değil sanki herşey normal hadi böyle bir adam olsa kabul çok çok romantikti normalde adamevlenince tipik ev erkeği oldu ya tv karşısında yada pc başında sinirim tepeme çıktı iyice kızdım bende
hiç böyle bir doğumgünü beklemiyodummm

menümü yazayım neyse
sabah
1 kb peynir
5 yeşil zeytin
domates tere salatalık
1 buçuk dilim tahıllıekmek
2 fincan çay

öğle yok koşturmacadan

ara 1 elma

akşam:
1 tabak zeytinyağlı barbunya
1 kase pirinç pilavı
salata

ara yarım dilim pasta 2 bardak çay

bööööööö çok sıkıldım

Kızlar, hepinize merhaba, bugün çok yoğun bir gündü, bilgisayarımı ancak açabildim. Yurtdışından konuklarımız vardı bir proje için, bütün gün toplantı durumundaydık. Bugün ne yediğimden hiç bahsetmeyeceğim, koptu gitti çünkü, bugünü kaçamak günü ilan ettim, kendimi de cumartesi gününün sonuncusu ilan ettim. Şimdi geçmişi okuyayım bakayım, sizlerde ne var ne yok.

Canım, doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu yaşlara... Eşine hiç canını sıkma, erkekler her zaman bizim gibi düşünmezler, daha basit düşünürler. Kendisinin de beklentisi yoktur emin ol, yani sana kartını vermiş hediyeni al diye, pasta da almış gelmiş, ona göre olmuştur bu:) Aynısını sen ona yapsan o rahatsız olmaz, aksine mutlu da olur. Empati kurmaya çalış, hele böyle güzel bir gününde hiç moralini bozma, sen teşvik et onu gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…