- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.461
tartı günü ne zamandı ????
ne aralıgı. dogal gazı nerdeyse yakacagız. hatta ofıste klımayı calıstırmaya basladık. yagıs var bazen az olsa da ama cok sogudu hava.
yas olayı bende de var 29 yasındayım. 30 yas ıstemıyorum. takıntı oldu sımdıden.
tatlummm benim duzeltebilsem herseyi yapabiliyorum bunu yapamiyorum beceriksizim sanirim
bugün hiçbir şey yapmaya halim yok.miskin miskin yatıyorum
kahvaltıya bile üşendim
kızıma çorba yedirdim yarım kase yedi, kalanını ben yedim.
yarım saat sonra bir kase de kendime koydum yedim
3 tane ligt bisküvi
1 kase çekirdek
1 avuç tarhana yedim. bu yazdıklarımı saat 10 ile 13 arası yedim.
14:45
1 çay bardağı sütün içine 1 çay kaşığı nescafe
16:30
bir kase makarna
1 tane yeşil biber
19:30
bir kase domatesli pilav
21:30
1 tane muz
1 tane profiterol
cips yiyordu bizimkiler 2 parça da ondan aldım :18::18::18:
hala yeme isteği vardı içimdeve durabildim
kızlar ancak gelebildim işten sonra eve gel yemek kızın ödevi bide anneme gittim rahatsızdı ancak gelip bi bakayım dedim ama zaten genel olarak topicte bi sakinlik var sanırım burasıda çok sogudu akşamalrı bayag üşümeye başladık.
suna canım maalesef ki erkek milleti genel olarak özel günlere karşı böyle düz mantıklar boşuna canını sıkma lütfen.
izmirle adananın havası çok benziyor bizde daha üşümeye başlamadık ve şuan yazlıkla oturuyorumm pencereleri bile 2 gündür kapattım yağmur yağıyor diyee
daha dur bayramda yazlık kıyafet aldım çocuklara yazlık giyecekler canımmm
yaa bu yaş sendromu bendede oldu
30 yaşına yaklaşınca nefes alamayacağımı sanki boğulacağımı hissediyordum ,çok kötü atlattım o dönemi şimdi 30 mu oldum deyip deyip duruyordumm
şimdi 34 olduk bile pomocum kesinlikle doğum günümü kutlamayın diyorumm evdekilere,
mrb kızlar malum bugün doğum günümdü hiçbeğenmedim moralim alt üst telefon alayım dedim k kartının şifresinde sıkıntı çıktı alamadım banka banka koşturdumm.
eşim pasta almış gelmiş mum bile yok içinde canım nasıl sıkıldı çay içtik ay hiç özel bişey yokk sanki bıkkın gibi böyle sinir oldumm özel birgün değil sanki herşey normal hadi böyle bir adam olsa kabul çok çok romantikti normalde adamevlenince tipik ev erkeği oldu ya tv karşısında yada pc başında sinirim tepeme çıktı iyice kızdım bende
hiç böyle bir doğumgünü beklemiyodummm
menümü yazayım neyse
sabah
1 kb peynir
5 yeşil zeytin
domates tere salatalık
1 buçuk dilim tahıllıekmek
2 fincan çay
öğle yok koşturmacadan
ara 1 elma
akşam:
1 tabak zeytinyağlı barbunya
1 kase pirinç pilavı
salata
ara yarım dilim pasta 2 bardak çay
bööööööö çok sıkıldım
bende sana katiliyorum gercekten boyle ortamlarda bulunmamiz gerekiyor..Allah izin verirse benimde evladim olursa dini degerlerinden haberi olan bir cocuk buyutmek istiyorum, benim yaptigim pisman oldugum durumlara dusmemesi adina..ben cok severim boyle ortamlari kitaplari alip okumayi bende senin gibi kendimi bu konuda yetistirmek istiyorum nerdeyse 3 yildir icindeyim zaten ama ne az sey biliyormusum daha cok cok ogrenecegim sey var Allahim nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?