Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Allah sağlık versin tatlım kiloyu kafana takma ben iki üç gündür midemden hastaydım allah seni inandırsın bir lokma yemek yiyemedim.inş sizde sağlıkla kilonuzu verirsiniz.benimde 6 kilo fazlam var.ama eşim benzayıflamanı istemiyorum diyor.hastalık bana kesin1 2 kilo verdirmiştir.

bugün hiçbir şey yapmaya halim yok.miskin miskin yatıyorum

kahvaltıya bile üşendim
kızıma çorba yedirdim yarım kase yedi, kalanını ben yedim.
yarım saat sonra bir kase de kendime koydum yedim
3 tane ligt bisküvi
1 kase çekirdek
1 avuç tarhana yedim. bu yazdıklarımı saat 10 ile 13 arası yedim.

14:45
1 çay bardağı sütün içine 1 çay kaşığı nescafe

16:30
bir kase makarna
1 tane yeşil biber

19:30
bir kase domatesli pilav

21:30
1 tane muz
1 tane profiterol
cips yiyordu bizimkiler 2 parça da ondan aldım :18::18::18:
hala yeme isteği vardı içimde ve durabildim

kızlar ancak gelebildim işten sonra eve gel yemek kızın ödevi bide anneme gittim rahatsızdı ancak gelip bi bakayım dedim ama zaten genel olarak topicte bi sakinlik var sanırım burasıda çok sogudu akşamalrı bayag üşümeye başladık.

suna canım maalesef ki erkek milleti genel olarak özel günlere karşı böyle düz mantıklar boşuna canını sıkma lütfen.

nesli salmak yok bazen kaçamak yapabiliyor insan yada tamamen salmak istiyor toparlanırsın motive olmak için bişeyler yap canım mesala ben kuaföre gidip bişeyler yaptırınca motive olup daha dikkat etmeye başlıyorum yediklerime.yada alışveriş magazalarını gezip kendime bişey alıncada motive olabiliyorum

kızlar ben 65 in altına düşünce nedense yüzüm çökmeye başlıyor bu sefer olmayacak galiba dedim ama bugün kendimi hiç begenmedim bide regli oluyorum yorgunum acaba ondan mı.uzunn zaman sonra bi arkadaşım gördü beni sana ne oldu böyle yüzün bi tuhaf olmuş dedi yanaklarım içine göçmüş üzüldü beni çok sever bu yüzden asla artniyet aramıyorum dediklerinde.sadece o değil birçok kişi böyle düşünüyor.en baştada annem hiç istemiyor daha fazla zayıf olmamı.inşallah reglim bitince geçer bu solgunluk

herkese iyi gecelerrr

sabah ve öğlen yediklerimi yazmıştım, şimdi ordan gerisini yazayım..

öğlen 12.15 gibi yemiştim, okuldan 4.30 da geldigimde bildiginiz açlıktan tırmalıyordum ortalıgı. arkadaşımla birlikte 1 gözleme aldık ve yarı yarıya paylaştık. o bile doyurmadı da işte en azından çenem susmuş oldu.

18.30 gibi de akşam yemegini yedim.

akşam yemegi :

3 yk nohut

3 yk pilav

1 tabak salata

pilav yemeseydim iyiydi ama işte nohutu tek sevmedigimden öyle yaptım. sonra akşam arkadaşlarla dışarı çıktık. orda da 2 bardak çay içtim ve yanında coco pops un bi çikolatası var, tanesi 66 kaloriymiş ondan yedim.. sanırım adetim yaklaşıyor sürekli tatlı istegim var. bununla durdurmaya çalışacagm kendimi. hem kalorisi az, hem de lezzetli

bugun su 2 lt olmuştur sanırım, 50 dk falan yürümüşümdür bugun. yatana kadar umarım 1 lt daha içebilirim.. :44:

iyi geceleeerrrrr...

anaammm daha kimseler uyanmamışşşş

hemen kahvaltımı yazayım ve derse kaçayım

kahvaltı ( 7.15)

yarım domates

yarım salatalık

1 kk beyaz peynir

1 küçük sosis

1 miktar maydanoz

1 tatlı kaşığı bal

2 dilim kepek ekmeği

amma çok yemişim beee

şimdi okula kaçıyorum kızlar, 2 saat dersim var sonra dönerim. oda değiştirecegim bugun bayagı bir eğil kalk yapacagım yani

herkese mutlu huzurlu saglıklı neşeli günlleerrrrrrr...

ne aralıgı. dogal gazı nerdeyse yakacagız. hatta ofıste klımayı calıstırmaya basladık. yagıs var bazen az olsa da ama cok sogudu hava.

izmirle adananın havası çok benziyor bizde daha üşümeye başlamadık ve şuan yazlıkla oturuyorumm pencereleri bile 2 gündür kapattım yağmur yağıyor diyee
daha dur bayramda yazlık kıyafet aldım çocuklara yazlık giyecekler canımmm

Son düzenleme:
yas olayı bende de var 29 yasındayım. 30 yas ıstemıyorum. takıntı oldu sımdıden.

yaa bu yaş sendromu bendede oldu
30 yaşına yaklaşınca nefes alamayacağımı sanki boğulacağımı hissediyordum ,çok kötü atlattım o dönemi şimdi 30 mu oldum deyip deyip duruyordumm
şimdi 34 olduk bile pomocum kesinlikle doğum günümü kutlamayın diyorumm evdekilere,

aksam kı muz kalorılı olmus canım. ben aylardır muz yemedım bıle. yıyeceksen gunduzkı aralarda yemeye calıs. ozellıkle ustune kakao serperek tatlı ıstegı bastırılabılınıyormus.

profiterol cıssssssss :)))))))

gecmıs olsun umarım annen ıyıdır.

bu ara herkeste yeme ıstegı ve bır de yogunluk var narın.

ben hem pıke hem de battanıye ıle uyuyorum. cok sogudu. dogal gaz bıle yakıyor cocuklu aıleler. ya da aksamları elektrıklı soba

adana yı bılmez mıyım canım. ama adana emın ol daha yakıcı ve bunaltıcı bır sıcagı olan bır yer. ama ızmır mı adana mı daha erken serınler onu bılemıyorum.

dun uzun gomlek, merserıze ınce bluz ve uzerımde baharlık ceketım vardı ve gun boyu usudum yıne de. bugun azıcık gunes var daha ıyı ama soguk yıne de.

o yas sendromu, 27 de basladı ben de. şaka falan degıl 30 yas olunca cok kotu etkılenmekten korkuyorum ben.

tatlım, erkekler bıraz garıptır. ve ben ayrıca şu fıkre vardım. evlılık oncesı romantık olan erkeklerın cogu ya uzun surelı ya da kısa surelı yatış durumuna gecıyorlar. kavga etmeden dırdır yapmadan beklentılerını anlatman bence en guzelı. cunku sen anlatmayınca, senın ıstemedıgını beklemedıgını dusunebılıyor bu erkekler. dıger bır baska fıkrım de, bazı erkekler de zamanla jest yapmayı ogrenen turden oluyorlar. mesela benım esım. ılk yıldonumumuzde aynen şunu dıyor bak : bulasık makınası aldık, mutfagının tulunu degıstırdık. uc yıl benden hedıye ısteme. dusunsene onlar evın ıhtıyacı. kaldı kı ben de calısıyorum yanı taksıtlerını oduyorum. sankı bana ozel bır hedıye almıs. ha tabıkı bazen rıcam ıle bazen kendı ıstegı ıle hedıye aldı dıger yıllarımız ıcın. ama mesela bu yıl ılk kez sordu bana. hep yuzuklerımızı degıstırmek ıstıyordun. bu yıl kı hedıyemız bu olsun mu dedı. benım buldugum yenı bır yerde dogum gunu yemegımı beraber yedık. gayet mutlu heveslıydı. yıldonumumuzde aynı sekıldeydı. dogum gunumun oldugu gun yemege cıkamadık dıye sehır dısından gelırken kucuk bır saksıda cıcek getırmıs. ertesı gun de yemege gıdelım dun goturemedım dedı. anacugum bu adam benden once, dısarıda yemek bıle yeme kulturu olmayan bır adamdı ve bak zamanla ogrendı. beklentımın oldugunu anlayabıldı. bır yıldonumumuzde sanırım 2010 yazında, ben esımden ayrıydım. ıstanbuldaydım tup bebek tedavısındeydım. anneme telefon etmıs esım. anne sana para cıkarayım da ona cıcek al dıye. annem de cıcek burda yıpranır saklayamaz oglum demıs. ben ona baska bırsey alayım mı demıs. bıblo falan cok sever, ozaman oyle bırsey al anne demıs. annem bana suprız yaptı esımın adına.

zaman ver suna. tanıdıgın adamı bazen tanımadıgını dusuneceksın. bazen degıstıgını bazen herseyın sıradanlastıgını. hersey senın elınde. yaptıgı seylerı ona hatırlat. hatırlat kı senın bekledıgını bılsın ve unutmasın onları. bılmedıgı seylerı soyle ogret ona. erkekler cogu zaman bır cocuktur. hata yapmamaları ıcın uyarmak, hata yapınca bunu ona gostermek gerekır. sen ona sekıl vereceksın sen evlılıgıne sekıl vereceksın.

esım gıbı turbanlı bır kız ya da asırı dındar bır erkek cocuk fıkrıne hazır degılım. cunku esım ve kardeslerı cok antısosyal. herseyden haberdar olan sosyal eglencelı ama ımanı da yuksek olsun ıstıyorum cocugum. ve benden daha bılgılı. bakalım nasıl bır cocuk yetıstırecegız bu kadar farklı ıkı karakter ve farklı yasam tarzlarında buyumus ıkı kısı olarak.

yapmaya calıstıgın sey hem kendı adına hem gelecektı cocugun adına cok guzel seyler. Allah devamını getırmeyı nasıp etsın ınsaallah.

gunaydın kızlar

nasılsınız bakalım ????? zaman zaman okuyup sıze cevap yazıyorum ama eskısı gıbı sızler ıle olamıyorum. ıslerım asırı yogun ıkı haftadır ama ozellıkle bu hafta. belkı cumartesı gunu bıraz daha az ısım olur.

hepınızı kocaman opuyorum ozlenıyorsunuz bılesınız :)))))))

dunsabah:
07/00
Lımon-sırke-bal su
08:00 bır dılım cavdar ekmegı, ıkı yumurta omlet
Ceyrek demet maydonoz

Ara: bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne. Bır ceyrek demet maydonoz
Ogle: 13:00 yemekten once 500 ml su. 1 kasık domates salatası, ıkı kasık yogurtlu makarna, en kucuk boy dolma ( kymalı )

Ogleden sonra1 ml su, bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.

ara: bir yesıl elma, bır adet mısır patlagı

aksam: meyvelı soda ve ton balıklı salata

uyumadan 500 ml su ıctım ve amerikan pie son serıyı ızledım uzanıp. ıs stresınden sonra ıyı geldı valla.

bu arada benım gecen sene tırnagım batmıstı operasyon gecırmıstım ıkı hafta ayakkabı gıyememıstım. ıkı aydır aynı tırnagımda sorun var ama dun ozellıkle benı cok zorladı. sırf amelıyat olup sporsuz kalmamak ıcın tırnagıma baya ozel ılgı gosterdım. ıltıhap vs krem surdum sırf tırnagımın o kısmı tekrar batmasın battıysa da acıtmasın dıye. yaza kadar benı ıdare eder umarım.

aksam baya yoruldum ama kac kalorı harcadım bılmıyorum. arkadasımla ıs cıkısı bazı ıslerımızı hallettık baya yuruduk. ardından alısverısımı yaptım. babası ıle benı eve bıraktılar. 6 kıloluk deterjanı cıkardım ucuncu kata. tekrar ındım dıger esyaları. baya yroruldum terledım. ama farkettım kı artık az da olsa cevıklık gelmıs bana. merdıvenler de bunun etkısını goruyorum.

kulaklıgı takıp uzun yuruyus yapmayı ozledım. bu hafta bunu dogru durust yapamadım. bugun ıslerım var carsıda. yuruyerek herzamankı gıbı carsıya gıdecegım. tekrar carsıdan donup, ılk basladıgım yere gelecegım. 12000 adım rahat olur dıye dusunuyorum.

hatunlar sızı cok ozledım valla.

belkı bırkacınız olur dıye dusunuyordum ama yoksunuz. genellıkle duygu ya da fdm ıle bu saatlerde karsılasırdık ama onlar da yok bugun.

hayırlı cumalar hanımlar.

dunku menumu paylastım sızınle. bu sabahkını yazıp cıkayım. baya bır ısım var opuyorum hepınızı.

sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.

08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun degısıklık yapmak ıstedım.

bir buyuk acık sekersız cay

20 adet leblebı, 1 adet cevız.

ara: bır salatalık, ceyrek demet maydonoz, bır tutam dere otu ( henuz yapmadım bunu. planım boyle )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…