Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

bende şort tşörtle duruyorumgündüzleri akşamları ince pijma altı üstümde askılı ,pencereler oğlumdandolayı kapalı kendi bulunduğum yere açıyorum sadece adana daha sıcaktır hava durumuna bakardım biraz daha sıcak gözükürdü ..

duygus gelmıs. gunaydın canım. ozledım senı yaaaaaa

nasılsın ? kuzusun nasıl ? ıstahı, kabız durumu ne durumda ?

günaydın hayırlı cumalarrr

dün bana yakışmıcak birşey yaptımm PİŞMANIM telafi etsemde benim mantığımahiçuymuyor hani hep dediğimşey var olanı yakmam gerekirken dün bileğimin ağrısına rahmen yaptığım kaçamağın bedelini ödedim sinirliyimkendimee..

dün sabah:açkarnına elma sirkesikarışımı
kahvaltı:minikdilimekmek peynir domates,maydanoz
ara: nescafe şekersiz
öğlen:2 ısırık pizza 4-5 patates
yeşil çay
yeşilçay tarçın ile
maydanoz
akşam:birşey yemedim
ama eşimin baskısına yenilip biraz fıstık ve çekirdek yedim
sonra olası bir ödemin önüne geçmek için bol maydanoz yedim
kiraz saplı çayımı içtim

yazdıkça bile sinirim bozuluyorkaç kere diyorum alma kendiside diyette gitmiş almış ee madem almış ben niye yiyorum yedim işte neyseee ya bu hafta yok turşu yok fıstık çekirdek derken verdiğimkg hep boşa gitti
neyse aktivite olarak
sabah:3 bin
öğlen:7 bin
akşam:5 bin adım

120 mekik

hepkaçamaklarıma gitti güzelim aktivite

duygus gelmıs. gunaydın canım. ozledım senı yaaaaaa

nasılsın ? kuzusun nasıl ? ıstahı, kabız durumu ne durumda ?

slm tatlım keyfim yok bugündünden kendime sinirliyim,kuzi dışdaniyi gözüküyor az sonrakıbızmıdeğilmi anlarızz,iştahıda orta şeker

duygucugum bılıyorum mantıgına ters olmus ama okurken cıok buyuk bır kacamak beklıyordum valla. kuzum sen bunun ıcın mı heba edıyorsun kendını. yapma lutfen ya. rıca edıyorum.

kaldı kı aktıvıten yıne harıka. aksam hıcbırsey yememıssın hem.

ve unutma sen bır yıldır bu yoldasın. senın yerınde baskası olsa bınlerce kez kacamaklar yapardı.

hadi çekirdeği geçtim çokaz yedimm
ama fıstıkda ne kadar kalori var biliyormusun 200 grlık paketin 100 gr fazlasını yemişimdir 100 gr 562 kalori e biraz daha fazla yedim 650 kalorş olsa biraz çekirdek oda 200 kalori olsa ettimi 850 kalori birde tuzlu ekstra ödem.850 kalori ben adana yemiyorum kalorisiüç aşabeş yukarı böyle diye neysee yaaa aktivtemle birazda olsa telafi etmişindirödem içinse maydanoz yedim boşa çekilmiş kürek gibi görüyorum böyleolunca,evet kg.açısından yolun sonuna gledim ama böyleşeyler benim süremi uzatır neysee kapatayım konuyu

kuzunun ıyı olmasına sevındım. umarım hemen toparlanır. bıran once gecer canım.
inşallahcnm yaaa çok sağ ol ilgin için

pomo senin nasıl gidiyor herşey yolundamı işde yoğunsun bu belli evde yanlızlık nasıl?? kaçamak yapma isteğin varmı?kg veriyormusun??

canım tamam anlıyorum. ama sen nekadar zamandır asırı dısıplın ıle gıdıyorsun. bazen bunu bozabılmen normal degıl mı. ınsansın duygucugum ne olur kendıne yuklenme bukadar.

senın yaptıgın cısssss bıle cısssss gıbı gozume gelmıyor kı. cunku sureklı asırı dısıplınlı ılerlıyorsun bu yolda. kendıne bıraz anlayıs goster. bukadar hırpalama lutfen.

günaydın kılzar hep,inize...günaydın pomo günaydın duyguu..........

duygu galiba sen de benim gibi tartıdan muzdaripsin.. ben de kendime sinirliyim.. dün akşam yarım çipurapyla patates yedim ama ğatatesi biraz abarttım galiba.. bugün baya bi artıda çıktım.. of of..
dün benim antalyada yaşayan bi halam var ona sebze kurutmayı sordum.. hani sen de yazdan kurutmalık yapmak istiyordun ya.. kururmuş ama muhafazası zormuş.. yani öğleye kadar kururmuş hemen buzdolabına koyman gerekmiş..

pomo sen de iyisin inş canım..eskisi gibi giremiyorsun.. işlerin yoğunmuş..

haa bu arada yarın benim işim var bu yüzden listeyi duygu sen yayapr mısın rica etsem???

görünürde planım yok yaparım inşallah eşim evde oluyor müsahit bir anda yaparım cnm..
kurutmalıkla ilgili paylaşımın içintşk .ler seneye kendi evimde yaparsım inşallahbu yıl istesemde yapamam..

cnm öğleden sonra yakum eşime supriz yapayım diyorum... sen gerekli duyuruyu yaparsın dimi kg.bildirimleri bana yapılmasıyla ilgili

Günaydın kızlar,

Bugün inanılmaz mutlu, huzurlu hissediyorum kendimi. Sebebi sanırım akşam yaptıklarım :)

Akşam yarım saat koşu, yarım saat bisiklet yaptım. 50 tane mekik çektim. Bugün tüm kaslarım ağrıyor ama çok mutluyum. Bunu yapabileceğimi sanmıyordum ama sizlerin azmi bana da sebep oldu. Sağ olun canlar.

anamm bende bugun altımda kışlık taytım, üstüne boğazlı body, onun üstüne kışlık kolsun tuniğimi giydim, altımda da çizmeler. tezata bak

okuldan geldim, uzandım biraz halsizim yine burnumda akıyor. uzandıgım yerden iki mandalinamı da yedim, şimdi vampir günlüklerinin yeni bölümü yayınlanmış, onu izleyip işlere koyulacagım,, oda taşıyacagm ya ev taşımak gibi büyüyor gözümde

dygu teşekkürler canım.. ben şimdi duyururum kızlara..

cesmi daha tam atamadın herhalde hastalığı, öğrenci hayatında biraz zor olur..oda değiştirecekmişsin kolay gelsin canım..

mine inşallah hep bu azimle devam edersin.. bak yakında kilo verdikçe inancın iyice artacaktır.

kızlar duyduk duymadık demeyin...yarın benim işlerim olacağından bildirimler özel mesajla duyguya yapılacak saat 12ye kadar............

UNUTTUM SENİN ADANADA YAŞADIĞINII DAHA ÖNCE
bence izmir serinler canımm

merhaba kızlar
bugün 12 de kalktım canım sıkkındı akşamda 11 de yatıım ama dünden sinirliydim

akşam eskii iş arkadaşım bizi yemeğe çağırdı .. oraya gidecez ama 7 .30 da çağırdı geç yiyecez bugün ilk defa fazla kaçırmamaya özen gösterecem
sabah kahvaltımı yazayım ben
klasik kahvaltı hiç yZMAYIM ay canım nasıl sıkkın uuyazmayı bile istemiyorum görüşürüzzzz

kesinlikle sana katılıyorum pomocum.
ve maşallah vücut kitle indeksin de güzel.
ben 25 yapınca bırakacağım. boyum kısa old için 55 altı hoş olmaz diye düşünüyom

ve bir öğle yemeginin ardından nurdan sizlere

akşam yurtta dalyan köfte veya tavuk oldugunu bilerekten öğle yemeginde 1 tabak yoğurtlu ıspanak yedim ohh pek de bi güzeldi yanına da mevsim salata ve 1 dilim çavdar ekmegi ile birlikte.

daha işlere de başlamadım çok halsizim, biraz toparlanayım halledecem inşalah

bu hafta pek hareketim yoktu. yarın duyguya inşalah iyi haberler verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…