- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.481
izmirle adananın havası çok benziyor bizde daha üşümeye başlamadık ve şuan yazlıkla oturuyorumm pencereleri bile 2 gündür kapattım yağmur yağıyor diyee
daha dur bayramda yazlık kıyafet aldım çocuklara yazlık giyecekler canımmm
duygus gelmıs. gunaydın canım. ozledım senı yaaaaaa
nasılsın ? kuzusun nasıl ? ıstahı, kabız durumu ne durumda ?
günaydın hayırlı cumalarrr
dün bana yakışmıcak birşey yaptımm PİŞMANIM telafi etsemde benim mantığımahiçuymuyor hani hep dediğimşey var olanı yakmam gerekirken dün bileğimin ağrısına rahmen yaptığım kaçamağın bedelini ödedim sinirliyimkendimee..
dün sabah:açkarnına elma sirkesikarışımı
kahvaltı:minikdilimekmek peynir domates,maydanoz
ara: nescafe şekersiz
öğlen:2 ısırık pizza 4-5 patates
yeşil çay
yeşilçay tarçın ile
maydanoz
akşam:birşey yemedim
ama eşimin baskısına yenilip biraz fıstık ve çekirdek yedim
sonra olası bir ödemin önüne geçmek için bol maydanoz yedim
kiraz saplı çayımı içtim
yazdıkça bile sinirim bozuluyorkaç kere diyorum alma kendiside diyette gitmiş almış ee madem almış ben niye yiyorum yedim işte neyseee ya bu hafta yok turşu yok fıstık çekirdek derken verdiğimkg hep boşa gitti
neyse aktivite olarak
sabah:3 bin
öğlen:7 bin
akşam:5 bin adım
120 mekik
hepkaçamaklarıma gitti güzelim aktivite
slm tatlım keyfim yok bugündünden kendime sinirliyim,kuzi dışdaniyi gözüküyor az sonrakıbızmıdeğilmi anlarızz,iştahıda orta şeker
hadi çekirdeği geçtim çokaz yedimmduygucugum bılıyorum mantıgına ters olmus ama okurken cıok buyuk bır kacamak beklıyordum valla. kuzum sen bunun ıcın mı heba edıyorsun kendını. yapma lutfen ya. rıca edıyorum.
kaldı kı aktıvıten yıne harıka. aksam hıcbırsey yememıssın hem.
ve unutma sen bır yıldır bu yoldasın. senın yerınde baskası olsa bınlerce kez kacamaklar yapardı.
inşallahcnm yaaa çok sağ ol ilgin içinkuzunun ıyı olmasına sevındım. umarım hemen toparlanır. bıran once gecer canım.
hadi çekirdeği geçtim çokaz yedimm
ama fıstıkda ne kadar kalori var biliyormusun 200 grlık paketin 100 gr fazlasını yemişimdir 100 gr 562 kalori e biraz daha fazla yedim 650 kalorş olsa biraz çekirdek oda 200 kalori olsa ettimi 850 kalori birde tuzlu ekstra ödem.850 kalori ben adana yemiyorum kalorisiüç aşabeş yukarı böyle diye neysee yaaa aktivtemle birazda olsa telafi etmişindirödem içinse maydanoz yedim boşa çekilmiş kürek gibi görüyorum böyleolunca,evet kg.açısından yolun sonuna gledim ama böyleşeyler benim süremi uzatır neysee kapatayım konuyu
inşallahcnm yaaa çok sağ ol ilgin için
günaydın kılzar hep,inize...günaydın pomo günaydın duyguu..........
duygu galiba sen de benim gibi tartıdan muzdaripsin.. ben de kendime sinirliyim.. dün akşam yarım çipurapyla patates yedim ama ğatatesi biraz abarttım galiba.. bugün baya bi artıda çıktım.. of of..
dün benim antalyada yaşayan bi halam var ona sebze kurutmayı sordum.. hani sen de yazdan kurutmalık yapmak istiyordun ya.. kururmuş ama muhafazası zormuş.. yani öğleye kadar kururmuş hemen buzdolabına koyman gerekmiş..
pomo sen de iyisin inş canım..eskisi gibi giremiyorsun.. işlerin yoğunmuş..
haa bu arada yarın benim işim var bu yüzden listeyi duygu sen yayapr mısın rica etsem???
günaydın kılzar hep,inize...günaydın pomo günaydın duyguu..........
duygu galiba sen de benim gibi tartıdan muzdaripsin.. ben de kendime sinirliyim.. dün akşam yarım çipurapyla patates yedim ama ğatatesi biraz abarttım galiba.. bugün baya bi artıda çıktım.. of of..
dün benim antalyada yaşayan bi halam var ona sebze kurutmayı sordum.. hani sen de yazdan kurutmalık yapmak istiyordun ya.. kururmuş ama muhafazası zormuş.. yani öğleye kadar kururmuş hemen buzdolabına koyman gerekmiş..
pomo sen de iyisin inş canım..eskisi gibi giremiyorsun.. işlerin yoğunmuş..
haa bu arada yarın benim işim var bu yüzden listeyi duygu sen yayapr mısın rica etsem???
bende şort tşörtle duruyorumgündüzleri akşamları ince pijma altı üstümde askılı ,pencereler oğlumdandolayı kapalı kendi bulunduğum yere açıyorum sadece adana daha sıcaktır hava durumuna bakardım biraz daha sıcak gözükürdü ..
adana yı bılmez mıyım canım. ama adana emın ol daha yakıcı ve bunaltıcı bır sıcagı olan bır yer. ama ızmır mı adana mı daha erken serınler onu bılemıyorum.
dun uzun gomlek, merserıze ınce bluz ve uzerımde baharlık ceketım vardı ve gun boyu usudum yıne de. bugun azıcık gunes var daha ıyı ama soguk yıne de.
duygucugum bılıyorum mantıgına ters olmus ama okurken cıok buyuk bır kacamak beklıyordum valla. kuzum sen bunun ıcın mı heba edıyorsun kendını. yapma lutfen ya. rıca edıyorum.
kaldı kı aktıvıten yıne harıka. aksam hıcbırsey yememıssın hem.
ve unutma sen bır yıldır bu yoldasın. senın yerınde baskası olsa bınlerce kez kacamaklar yapardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?