Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Merhaba kızlar, ancak gelebildim, çok yoğundu bu iki gün. Tek kaçamak yapan ben değilim anladığım kadarıyla, Duygu kendine kızıyorsun ama haksızlık yapıyorsun, inan bana yaptığın stres yediklerinden daha zararlı. Boşver, afiyet olsun, yemişsin olmuş bitmiş, önümüze bakalım di mi. Tabi bu sözler aynı zamanda kendime. Dün akşam spor da yapamadım, zaten eve geç geldim, sabah 4'te kalktım, eşimi havaalanına gitmek üzere metroya bıraktım, sonra uyuyamadım, sersem gibi oldum, sabah Leslie 4 mil yaptım, dünkü kaçamağın acısını çıkarmak için. Yurtdışından gelen misafirleri biraz önce yolladık ve rahatladık. Yarın zaten tatil benim için, biraz dinleneceğim. Ben tartıdan hiç umutlu değilim, artı çıkıması büyük olasılık.
Biz Çarşamba akşamı yola çıkıyoruz, önce Denzili'ye annemlere uğrayacağız, sonra Antalya'ya tatile:) Ama bilgisayarımı da götüreceğim, tartımı da. Madem oturtmaya çalışıyorum, uzun süreli kalacağım her yerde dikkat etmem lazım. Kilo alarak dönmek istemiyorum çünkü. Tabi benim için çok zor bir sınav olacak. Tatile gitmeden 70'li bir rakam görebilsem iyiydi ama imkansız. En azından dönüşte 70'in altına inmiş olurum belki, kim bilir.
Bu arada ben tüm menümü akşam yazayım artık, hepsi birlikte olsun.

evet canım cok yogunum ben buaralar. hatta ozellıkle bugun. umarım sen de ıyısındır.

senı kocaman tebrık edıyorum. cok cok sevındım valla. hep boyle devam et lutfen. yanı umutlu ve azımlı.

Pomo senin de yoğun sanırım, kolay gelsin canım. Geçti mi ödemin biraz? Ayrıca kaçamak yapmadığın sana kocaman alkış

sen bu leslı ye ıyı alıstın valla ha :))))))) ben cok sevemedım aslında kıs boyu onunla ıdare etmek zorunda kalacagım ıcın sımdılerde yapmıyorum. cunku kısın hıc yuruyemeyecegım yanı kasım sonundan ıtıbaren her yer kar olur. sıkılırım dıye dusunuyorum oyuzden sımdıden yapmıyorum. bır de uzun yuruyusun tadı hıcbırseyde yok bence. ben cok keyıf alıyorum

sımdıden ıyı yolculuklar guzel bır tatıl olmasını dılerım ama bence kacamakların cok olacak tartıda. yanı bayrama artı kılolar ıle gırersın gıbı gelıyor. umarım dusundugum gıbı olmaz canım

Valla elimden geleni yapacağım ama kaçamak mutlaka olur. Ama spor da yoğun olur, geçen sefer tatilde hiç kilo almadan dönmüştüm, hem de her gün tatlı yemiştim. Spor çok yapıyorum ben tatilde. Bir kere bolca yüzüyorum, ayrıca step-aerobik oluyor ona katılıyorum. Seni şaşırtabilirim yani:))
Ben Leslie'yi burada forumda öğrendim ve gerçekten çok sevdim. Çünkü hazırlık gerekmiyor, ev ortamında, istediğin saatte yapıyorsun, biter bitmez duşumu alıp kanepeye yayılabiliyorum. Benim gibi konfor seven biri için ideal. Benim güneş hassasiyetim var, her zaman dışarda yürümem mümkün değil, İzmir malum her daim güneşli, o yüzden Leslie benim için çok iyi oldu. Bir de tabi en sevdiğim spor yüzme. Bu ara havuza gitmiyorum çünkü sinüzitim düzeliyor, tekrar başlamasın diye dikkat ediyorum. Deniz iyi geliyor sinüzite ama havuz kötüleştiriyor.

pomo senin nasıl gidiyor herşey yolundamı işde yoğunsun bu belli evde yanlızlık nasıl?? kaçamak yapma isteğin varmı?kg veriyormusun??

canım benım bu hafta duzenım bozuldu. kacamaklar yapmadım ama su ıctıgım saatler degıstı. yemek saatlerım de degısıklıkler oldu. sabah daha gec, oglen de azıcık gec yer oldum. mesela su ana kadar sadece 500 ml su ıcmısım. hıc yesıl cay ıcmemısım. okadar yogunum kı aklıma gelmıyor hazırlamak gıdıp.

bır de bu hafta hem ıslerım hem uykusuzluk hem yogunluk derken uzun yuruyuslerımı yapamadım.

bu hafta ınanılmaz ıstahım ac. regl yenı bıttı sayılır hapın da ılk haftasıydı ıkısı bırlesınce ıstahımı actı sanırım. cok zor durduruyorum kendımı. yas pasta ve hamburger, cıps bu ıcını ıstıyor canım. bır de bırkac kez normal ekmegı ıstedı canım cok. ıstahım acık oldugunu herseye saldırmadım ıyı gıdıyorum ama acık oldugu ıcın en sevdıgım seylerı cok canım cekıyor ıste bu hafta.

kg konusunda ılk gun +500 cıkmaya basladım. hersey ıyıydı duzenlıydı ılk ıkı gun. oyuzden cok sasırdım ve uzuldum. hapın etkısıydı anlasılan. ıkı gun once +500 gıtmıs ve 300 gram kılo vermısım gıbı gorunuyor. bugun son gun. o yuzden bolca yuruyeyım dıyorum. dun ılk kez uyudum azıcık. gurultumuz kesıldı sukur. kıracılar evden cıkarılmıs. kopegın ve kendılerının sureklı gurultusu olmustu aylardır ama asıl bu hafta tavan yapmıstı. uyuyabıldıgım ıcın bugun enerjım var nekadar cok yorucu bır gun gecırmıs olsam da.

evde yanlızlık, bu kez cok guzel olmadı. sıkıldım bıraz. ama eskıye gore eve daha gec gelıyordum. bır de yıne ısler cok yogun oldu bu hafta. oyuzden cok asırı kotu gecmedı yanı. bır de ne bılıyım ben alısıgım. cok sık yasarız bunu. 2-3 ayda bır kesın olur. bazı aylar ayda ıkı kez. ayrıca esımle dıp dıpe oldugum ıcın boyle ayrılıklar ıyı oluyor ıkımız ıcın de.

en cok pazar gunku kahvaltılar zor oluyor gecen hafta zorlandım oyuzden bu haftasonu teyzeme gıdecegım. cumartesı aksam gıdıp pazar aksam ya da gece gelecegım.

aaaaaaaaa sen gelmıssın. ne guzel denk geldık

Pomocum, arada canının çok istediği şeyleri biraz daha masum hale getirebilirsin, yani ne bileyim beyaz ekmeğin üçte birini alıp, içini tamamen çıkarıp, evde yapacağın az yağlı köfte ve bol yeşillik, soğan, domates falan koyarak hem iştahını bastırırsın, hem de faydalı bir yemek olmuş olur. Tabi Duygu ne der bilmiyorum ama arada yapmak gerektiğini düşünüyorum ben, bu şekilde kalorisi de çoık fazla olmuyor. Yani toplam 500 kalori civarı, ana öğün için çok fazla değil bence.

canım bana ekmek deme. ekmek olursa dayanamam belkı. sımdılık boyle ıyı. hem onu bayram. bayramdan zaten cekınıyorum. ben enıyısı bıraz boyle gıdeyım. sızın kacamak ıle benımkı aynı degıl. yolum uzun. sımdıden sık sık kendıme odul ya da kacamak yaparsam ısım zor olur benım

Pomo senin de yoğun sanırım, kolay gelsin canım. Geçti mi ödemin biraz? Ayrıca kaçamak yapmadığın sana kocaman alkış

cok yogun ya bu hafta. odem gectı +500 oluyodum o gıttı. 300 gram da vermısım bakalım yarına ne olacak. 1,700 ler hayal oldu bu hafta. ne guzel arka arkaya ıkı hafta verebılmıstım 1700 +1700.

bugun cok ılgınc bır gun gecırıyorum.

sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.

08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun degısıklık yapmak ıstedım.

bir buyuk acık sekersız cay

20 adet leblebı, 1 adet cevız.

ara: bır salatalık, ceyrek demet maydonoz, bır tutam dere otu, 500 ml su

oglen: saat 13.30 da yaptım. yemek bıtmıs eksık yapmıs ahcı :))))) buyuk bır yemek tabagında mercımek corba ıctım. yarım demet dereotu yedım. bır de salatalık yedım orta boy.

yanımda sogus salata gecırmıstım. nasıl oldu anlamadım bozulmus hemen. oysakı bugun hava halen serın sadece azıcık gunes var dısarda. neyse aksam yemegım kalmadı. merkeze ınen arkadas oldu da ona balıklı salata sıparıs ettırdım. aksam ıcın onu yıyecegım. dun de aynısını yemıstım.

gıdeyım de su ıceyım ya ne su ıctım duzgun ne bıtkı cayı ıctım. bugun tum duzenım bozuldu.

Pomo bu yediklerin çok az, biraz dikkat et kendine, hem işler yoğun hem az yiyorsun, az sıvı tüketiyorsun, sağlıklı da değil.

evet dogru dıyorsun bol bol yuzersın kacamaklar onemsız kalır. ben onu dusunemedım ya.

ben kendı tatıllerımız gıbı dusundum. evde gecen tatıller. denız falan olacak sımdı dogru ya :))))

leslıe sevdım ben de ama sımdılık yuruyuse asılmak daha zevk verıyor bana.

Pomo bu yediklerin çok az, biraz dikkat et kendine, hem işler yoğun hem az yiyorsun, az sıvı tüketiyorsun, sağlıklı da değil.

canım ılk kez boyle oldu. sansıma ıste. yoksa nekadar sızden az yemeye calıssam da bu kadar sapıtık yapmıyordum bılıyorsun. sıvı da aynen sadece bugun ıcın gecerlı oldu. 500 ıctım hemen su sana yazarken. ben onu tamamlarım ısten cıkınyaca kadar 2 ye. normalde de genelde ıs ıcıkısına kadar 2 yapıyorum zaten

cok yogun ya bu hafta. odem gectı +500 oluyodum o gıttı. 300 gram da vermısım bakalım yarına ne olacak. 1,700 ler hayal oldu bu hafta. ne guzel arka arkaya ıkı hafta verebılmıstım 1700 +1700.

mrb kızlarrrr ben geldim keyfim yerine geldi acıkk:))
akşama yemek yapmadımmisafirliğe gidecez bakalım ne yiyecezz

sevındım suna. hatta sana detaylı bırseyler yazmıstım sırf moralın yerıne gelsın bıraz dıye.

gördüm cnm teşekkürler dün fevri davrandım biraz çünkü eşim çooookromantiktir çiçeklere boğardı beninormaldedün bi acayiptinormal gün gibi geçti kiakşamda küs yattık ilkdefa neyse bugün hiçbirşey olmamış gibi aradı bende uzatmadım malummisafirliğe gidecez asık suratlı olmayalım mm bu arada ben bu hafta spor yapamadımpek dikkatte etmedim ama tartı yüzüme güldü tabi benim ağırlığıma göre fazla zayıflamak istemiyorum zatennartıkk yüzüm çöküyoo

suna buyuklerın lafı vardır onları uygulamak lazım aslında. cok yenı evlısın ve esınle küs uyumaya alısma. ben her nekadar colk buyuk haklı sebeplerden yapmıs olsam da okadar cok ayrı uyudum kı ama yapmamak lazım. küsmek yerıne anlat.

dugun telasına kapılmıstır belkı ıcınde bır stres var sıkıntısı var bılmedıgın. ya da tadı yoktu keyfı yoktu. ha tabıkı haklı degıl ama muhakkak sebebı vardır cunku adam normalde yapıyormus fazlasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…