Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

günaydın kızlarrrr biraz moralimbozukk anlatayımda fikirleşirizzz

benyıllardır hepsi burada.com'danalış veriş yaparım ilkkez böylebirşeyle karışılaşıyorum ve açıkçasıkorkmaya başladımm...

geçen sizindefikrinizi aldığım suısıtıcısı,diket süpürge,ateş ölçer,ve saçmaşası aldımmm ayın 11 de sabah saat 10'da
neyse saçmaşasıdirektedarik sürecinde girdi diğer 3 ürün aynıgününakşamı paketlenme işlem sırasına alındı ,saç maşası tedarikteydi ya tedarik edildi paketlendi yollandı bile amadiğer 3 ürün bugün itibariyle hala daha paketlenmeişlemsırasında ne paketlenmeyenürünmüldiye kaç kere msj çektim hem kayıtlı otomatik hazırmsjlarıyolluyorlaroda 3 mesaj çekiyorsan1 tanesine nazlana nalzana cvp veriyorlar neyse aradım müş.hizmetlerini bana bildiğimşeyi söylüyorlarbizgöremiyoruzfat.kesilcek diyorlar 3 gündür arıyorumböylediyorlar talebiniz aldıkdiye ben diyorumki eğer yollamıcaksanıziptal ettireyim gayet rahat çıkmazsa arayın.ptal ettirin diyorlar dün şikatimvar.com baktım bir srüşikayet kimi aylardır ürünüalamıyor gözümkorktu şimdi iptal ettirmek sorundeğil para idesini ya yapmazlarmı çünkü ne şikayetler var görseniz 4 ay olmuş ide etmiyor 1 ay oldu iade etmiyoalr diye napcam ben şimdi,yani anlamadığım elinizde ürün var müşteri arıyor işlemi iptal ettircek kısaca müşteri kaybetcekler b,i fat.kesip yollmadılar bence bu işin içinde başkja iş var.bunlar iade derdinde parayı kullanıyorlar böyle geç yolluyorlar parayı o esnada parayı değerlendiriyorlarr neysek ızlar biraz akıl verin ve asla yüklü alışveriş yapmayın son zamanlarda hepsi burada.com çok değişmiş bu konularda şikayetlerigörsenizz cesaret edemezsiniz zaten

duygu günaydın canım.. tüh ya geçmiş olsun neler gelmiş başına.. son zamanlrda bu online alışveriş siteleri iyice zırvaladı.. ben de daha önce çok şey aldım hepsiburadadan ama hiç sorun yaşamamıştık.. yalnız bi keresinde bi ürünümüze tedarik sürecinde diyordu 4-5 gün boyunca..bizde sinirlenmiştik nasıl hala kargoya verilmez diye ama o gün akşam geldi bize.. yani bilgilerini geç girmişler kargoya verildiğinin..seninki böyle bişey değil herhalde..

bence paranı alabiliyorsan al, yoksa bunlar seninle epey bi oynarlar..şikayetvara yazılan sıkıntıları bende biliyorum.. yazık valla insanları paralarıyla rezil ediyolar..

11ekimde de verdim sip.bugün 17 ekim tedarik sürecindedeğil PAKETLENME işlem sırasında arıyorum faturakesilcekmiş dünden beri diyorum otomatik cvp veriyor resmen aktarcaz vs...dünkü şikayetleri okuyunca paramıda çok geç iade etceklerini düşnüyorumve öyle olcak 7iş günüolayı varonu beklicem yapcakbirley yok inşallah kargoya verilir ama müşteri hizmetleri sıfır asla alışveriş yapmam

duygu eskiden bir iki site vardı.. şimdi binlerce satış yapan site var.. denetimsizlik hat safhada..
en iyisi görerek garantili almak ama işte bazen alabiliyoruz böyle.. neyse inşallah hemen gelir ürünlerin de sıkıntın geçer.. bi daha da yapma

duygucum, hepsiburada.com dan hiç alışveriş yapmadım tam bilmiyorum o yuzden oranın prosedürü nedir ne değildir. ama direk bence tüketici koruma hakkını ara. telefon no sunu bilmiyorum ama internetten çıkar sanırım, eğer bulamazsan annemi arayıp sorabilirim de. annem daha önce trendyolla ilgiliydi sanırım bi problem olmuştu orayı aradı direk. 1 2 gün içerisinde trendyol dönüş yaptı, hem parayı iade etti, hem de 10 tl lik hediye çeki yolladı. bence sen de orasıyla konuş, seni doğru yonlendirir orası.

bu arada herkese günaydın kızlar..

kahvaltımı da yazayım hemen kızlar..

kahvaltı (8.30)

domates, salatalık, beyaz peynir

1 haşlanmış yumurta

1 tatlı kaşığı gül reçeli

1 top kepek ekmegi

2 açık çay

bugun boş günüm, yurttayım hep. yine milyonlarca ödevim var. neyse ki biraz daha iyiyiym bugun, şimdi ilaç içip öğlene kadar uzanacagım yine öğlenden sonra da çalışmaya başlarım. akşam üzeri de yürüyüşe çıkacam yeter artık bu tembellik

bu arada çok küçük de olsa eksilerdeyim yine ama anladım ki yürüyüşü yapmazsam, ancak minik minik ilerleyebiliyorum, çok kilo vermek için yürümem lazım

aman asla ben kurtarayım yaürünüya parayı aslayapmam

sağ ol cnm ya bi araştırayım dediğin yeri

ay duygucum teslim olmadanda parayı çekiyolarmıki sen iptal ettirince hesaba geçmiomu para bak bende kaban aldım bayaada yüklü bir ödemesi vardı son gün son saat elime geçtii

ne güzel ceşmi.. küçük de olsa eksilerdesin.. ben şimdi reglim ve baya bi artıdayım.. ya kendime sinir oldum yaa.. güya aylardır dikkat ediyorumhepi topu 1 kilo verdim.. gerçi ben ramazandan önce 74tüm o zamana göre 3 kilom yok ama sizle başlayalı 1aydan baya fazla oldu sadece 1 kilom gitmiş.. tamam hiç yoktan iyidir diyorum ama bi türlü bi atak yapamadım..6lı rakamları bi göremedim.. bazen çok şişkinlik yaşıyorum.. ben de adet düzensizliği var 2 yıldır.. sürekli ara kanamam oluyor yani 30günün ancak 5 günü kanamam olmuyor..ve adetim 10 gün sürüyor acaba sebebi bu mu diyorum..ama sinir oldum kendime..

Son düzenleme:

Duygucum çok geçmiş olsun, ben de Hepsiburada'dan sürekli alışveriş yaparım, hiç böyle bir sorun olmamıştı. Birkaç gün önce eşim elektronikle ilgili bir sipariş verdi, dün eline geçti. Bir ihtimal, aldığın ürünler Bayram öncesi yoğun talep gören ürünlerse daha temin edememişlerdir. Yani orada paketlemede yazdığına bakma sen, o notu düşen de bir görevli sonuçta ve bayram öncesi yoğunluktan dolayı karışıklık olmuştur muhtemelen. Bence biraz daha bekle, olmazsa iptal edersin. İptal ettikten sonra 10 gün içinde paranın hesabına geçmesi lazım, ama aksilik te olabilir. Bir de sözleşmede en fazla kaç gün içinde teslim edileceği yazıyor bir bak.
Ben de regl oldum, çok fenayım, davul gibiyim, karnım ve belim ağrıyor, hala valiz topluyorum, şimdi bir mola verdim, sonra devam edeceğim.

ay duygucum teslim olmadanda parayı çekiyolarmıki sen iptal ettirince hesaba geçmiomu para bak bende kaban aldım bayaada yüklü bir ödemesi vardı son gün son saat elime geçtii

evet cnm çekmeye gelince çekiyorlar ,iade konusunda çokşikayet var 3-4ay neler okudum ide etmeye korkuyorumm resmen birdemüşteri hizmetleri iyi olsaa çözümleyiciolsalar bu kadar sinir olmam yok talebiniziaktarcam vs neyse siniroldum elim ayğım bağlandı

geçmiş olsun cnmm,bende 3 güne kadar olurum

cnm elbet türkiyeye hizmetveren bir kuruuluş yoğunluklarınıanlarım arıyorumdesinleri ürününüz elimizde ama yoğunluk var sıradasınız dese anlarım geçiştirdikleri için siniroluyorum birde çok şikayet varonlarda beni gerdi ürünü eline geçmeyen,arızalı geçen,paraidesinde 4ay bekleyen daha neler görsen rekor kırmışlar şikayette,ürünlerin 2 si hızlıgönderide yani 24 saat kargoda onlar bile yollamamışlar 7 iş gününde yolluyorlarmış en geç benim 7 iş günüm cuma bitiyor tabi hafta sonları sayarsak9-10 gün oluyorda neysee beklicem inşallah yollarlar
neyse sana gelsin canımm

merhaba kızlar herkese güzel bir gün diliyorummm

duygu inşallah çabucak sorunun çözülür canım neslininde dediği gibi talep çoksa o ürünlere buyüzden geçikmiş olabilir ben internetten alışveriş yapmıyorum kitap cd gibi bir iki şey almıştım.prosedürleri bilmiyorum ama eger cumaya kadar sorunun çözülmezse bencede tüketi hakları koruma derneğine haber ver canım

nesli kolay gelsin tatile gidiyorsun ne güzel bol bol dinlen canım ben hiç sevmem bavul hazırlamayı üniversiteden sonra birde dışarıya evlenince sürekli bavul hazırlamaktan nefret eder oldum

fdm canım ben sizin sayenizde 3.100 gr verdim hatta tartı gününden sonra bi keresinde 63.800 bile görmüştüm ama maalesef bende verdiklerimi almaya başladım buradan uzak olmak hiç yaramıyor bana bu hafta maalesef bende bayag bi artıdayımmm

kızlar bi arkadaşım var daha 10 güne kadar 67 kiloyu gördüm diyordu bu hafta günde 3 lt su sabah akşam soda içmiş çok aman aman bi diyet yapmamış ve sonuç bu hafta 63.500 kilo ben 2 ayda veremedim okadarrrr

Son düzenleme:
kızlar bi arkadaşım var daha 10 güne kadar 67 kiloyu gördüm diyordu bu hafta günde 3 lt su sabah akşam soda içmiş çok aman aman bi diyet yapmamış ve sonuç bu hafta 63.500 kilo ben 2 ayda veremedim okadarrrr
canım işte işe iyice asıldın mı görebiliyorsun ama ben kendimi tam olarak veremedim.. ilk diyet deneyiyimde ben de 2 haftada 3700 vermiştim.. ama sıfır kaçamak düşün ya.. bırak çikolata kızartma gibi şeyleri fazladan 1yk sebze yemeği bişle yememiştim..ah ah nerde o günler.

nesli sana da kolay gelsin canım.. şimdiden iyi tailler, iyi bayramlar..

çok geçmiş olsun canım ya, doktora gitmişindir mutlaka ne dedi ki doktor ?

bende 100 gr 100 gr veriyorum yani. faydası olmuyor da işte almıyorum en azından tesellim bu. spora devam etmeye çalışacagım o zamn daha hızlı oluyor kilo vermek.

ilk günlerde kilo verilmesi hızlı oluyor zaten, onun da öyle denk gelmiştir, ödemi gitmiştir. ama yanı şekilde devam ederek daha fazla veremez bence.

şimdi öğle yemegini de yedim kızlar.

yarım beyaz peynirli domatesli gözleme, 200 ml ayran

akşam yemeginde de çin sote varmış, yanına da pilavdan biraz yerim sanırım tamamdır heralde öğleden sonra ara öğün yapmam. gözleme baya doyurdu karnımı

evet gözleme tok tutar.. ama akşam pilav yeme bence.. çünkü alabileğin karbonhidratı gözlemeyle almışsın.. malum yarın tartı günü..akşamı hafif geçir.

gittim canım gitmezmiyim.. herşeyim temiz çıktı, smear testim, yumurtalıklarım vs..kadın bana son aşama biyopsi yapmak dedi ama yaptırmadım korktum..zaten o da çok korkutmadı beni yani sezaryan sonrası adet düzenin böyle değişmiştir belki dedi..i de başka bi hastanede rahim ağzı yaramı dondurmuşlardı ondan sonra oldu bu arakanamalr.. bünyem çok hassas benim..

çok geçmiş olsun valla canım, çok üzüldüm ya. inşalah önemli bişeyin yoktur en kısa zamanda iyileşirsin

o zaman çin soteyle salataya yüklenirim akşama pilav yemem yarın tartı günü dimi yaa çok korkuyorummm

kızlar dün malum benim günüm vardı.. kadın salata yapmamış bi yoğurtlu makarna tazrı bişey vardı.. ondan 1 kepçe yedim.. kadının yeminli ısrarları sonucu da 1 parmak büyüklğünde mercimekli börek yedim..akşam yemeğe misafirim vardı. salata, 1 yk pilav közlenmiş biber ve 4-5 yk orman kebabı yedim..eşim baklava almış ama ben ağzımı bile sürmedim.. aytamadan leslie yaptım 45 dk..

bugün de klasik diyet kahvaltı

ara
1 elma 1 kepekli gevrek

öğle(şimdi annemlerin bahçeye gidiyoruz orada azcık ekmek arasına bol yeşillik yicem)

akşama da haşanmış brokoli ve yoğurt belki ıspanak yemeği de olabilir..

sağol canım benim.. Allah kimseyi hastalıklarla uğraştırmasın.. özellikle kadın hastalıkları zor ya.. Allahım herkese şifa versin.

ben de korkuyorum ama sonucu da az çok biliyorum kendimi..kesin suna ve çimen kilo vermiştir.. asıl vermesi greken bizler de almışızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…