Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

senı kınıyorum dıyecegım ha :)))))))) ne yaptın ya. sıparıs verılır mı. annem harıka ıclı kofte ve mantı yapar. cok superdır ben anneme gıtmeye korkuyorum dusun. kaldı kı annem cok ıradelıdır dıyetteyım dıye benım canımı cıkarır vermez bana yıyecek :))))) ama dusun ne yap dıyorum kımseye bırsey, yapacak kısıyı de engellıyorum valla.

Canım haklısın ama biliyorsun benim diyet anlayışım ömür boyu devam edecek bir beslenme düzeni oluşturmak. Sarmasız olmaz yani:)) Ayrıca sanki baklavadan söz ediyoruz, sarmanın o kadar korkutucu bir kalorisi falan da yok. Bence bu kadar stres yapmayın. Bir de ben daha önce de denedim, bu haftada oldu, çok kaçırsam bile spor yapınca kilo veriyorum, bu da tabi biraz şımarmama yol açtı, belki ondan sipariş verdim anneme:26: Ben sevdiğim şeyleri yememe düşüncesine bile dayanamıyorum. Biraz öyle düşündüğümde, normalde hiç yemediğim şeyleri bile canım istemeye başlıyor. Sonuç daha beter oluyor. İlk defa bu kadar güzel diyete devam ettim. Bu da, sporla beslenme düzenini bir arada götürmekle oldu. Ve tabi sizin sayenizde
Arada benim "bugünü hiç yazmayayım" dediğim gün oldu, hatırlarsın, o gün yediklerimi yazsam Aksaray'dan İzmir'e koşarak gelirsin valla beni kovalamak için:)) Yine de sporun dozunu artırıp 300 gram verdim:) Bu hafta regl haftası olduğu için sarma falan masum, ben yeter ki tatlılara saldırmayayım
Sen de kayınvalidenin yemeklerinden ye bence ama porsiyonlara dikkat et. Bir de bolca yürümeye çalış, imkanın olursa.

merhaba kızlar lütfen kusuruma bakmayın hepinizden özür diliyorum evden nete giremiyorum sürekli kopuyordu ensonunda dün hiç giremedim modemde sanırım bi sorun var.kızım hasta onu doktora götür ilgilen derken hiç ugrayamadım.kilo durumumu hiç sormayın zaten oldugu gibi bu yogunlukta salmış durumdayım

fdm canım ben dogru düzgün paylaşım yapamıyorum ne buradaki arkadaşlara bi faydam var ne kendime eger listeden beni çıkartman gerekiyorsa listeden çıkabilirim başkasına yer açılır böylece daha burada aktif olabilecek bi arkadaş olabilir

neslicim bende 24 kilo verirken herşeyden yedim hemen hemen hergün kaçamagım vardı ama önemli olan o kaçamagın miktarı ve nasıl tolare edileceği .bide bünyeden bünyeye değişiyor sanırım bazı saglık sorunları yüzünden zaten zor veren bi bünye oldugu zaman kaçamak affetmiyor maalesef ki.

Bu arada buraya 02.09.2012 tarihinde başladık. Başladığımda 75 kg'dım. 02.10.2012 de 72 kg'a düştüm, yani 3 kg verdim:) Üstelik te zorlanmadan verdim. Yeni kısa vadeli hedefim 02.11.2012 de 69 kg olmak, böylece 2 ayda 6 kg vermiş olacağım. Doktorlar ayda 2-4 kg vermenin sağlıklı olduğunu söylüyorlar, bence ayda 3kg hedefi uygun bir hedef. Tabi bu hedefle yeni yıla 50'li bir kiloda girmem zor görünüyor ama ben de doğum günümü hedeflerim, yani şubat 2013 te 59 kg olmayı hedefleyebilirim. Tabi arada ayda 4kg versem pek güzel olur ama, nerde bende o azim..

HIM ASLEN ANTALYALI OLSAMDA TÜM AKRABAĞLARIM DENİZLİDE SLMSÖYLE DENİZLİYE:))) SANAŞİMDİDEN İYİ TATİLLER AÇIK BÜFEYE DİKKAT:))) GENELDE SaLATa tarzı beslen tartıyı yanında götürme fikri harika

cnm bu tip diyetler sıkıcı bezdirci ben iddiayagirdimkardeşimle biliyorsun kurbana kadaro yüzdenyapcam ama 2-3 günlük belki o kadar bile olmaz belkihiç yapmam ben sıkılganbiriyim sen hareketi çoğaltgözümden kaçmıyor eskisi gib hareketyapmıyorsun belki zamanın yetmiyor ama zamanı kendi ayarlıcan seninbenimgibikişiler tek başına diyetle kg veremez
hımmmm anladım. +800 atmak ıcın denesem mı dıye soracaktım ama duygu olmaz demıs.

omazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

BENİDE TEK SARMA KORKUTUYOR ONUN DIŞINDA ZATEN ETLE TATLIYLa ARAM YOK

ya kızlar bi de bizimkilerin tüm yemekleri böyle bol yağlıdır çok da lezzetlidir elleri.. 1 düdükjlü sarma sararlar ve inanırmısın tencerenin yarısına kadar yağ dökülür..valla dediğiniz gibi porsiyonları küçültücfez..ben kendime baklavadan en fazla 2 dilim yeme hakkı koydum onu da sadece öğle öğününde..inşaşllah irademe sahip olabilirim.. gerçi irade dediğim kimse.. o da benim..

canım insan vücudu çok değişken.. ilk diyet yapışımda diyeti bıraktıktan sonra bile kendiliğimden 2 kilo vermiştim düşün.. bazen de yemiyon içmiyon yine veremiyorsun.. buna neyin sebep olduğunu bilemeyiz ki şimdi.. hani yediklernde de sıkıntı yok.. benim mesela soğukta karnım şişer belki sana da olmuştur.. ya da elma beni şişirir böyle küçük şeyler de olmuştur belki.. sana tavsiyem bu son 2 akşamı sadece brokoli ve yoğurtla geçirmen.. tabi 1 dilim ekmek veya 2-3 kaşık makarna yiyebilirsin..

ah o su böreği yok mu yaaa...pomo yicez ama nefsimi köreltecek kadar gıdım gıdım.. tadımlık yani..yoksa sonra patlama yaşamayalım.. geçen bi arkadaş bi yazı paylaşmış..

SU içsem yarıyor diyen arkadaşların hayatındaki SUlar:
SUpangle,tiramiSU,SUcuk..niyeyse aklıma geldi çok gülmüştüm..

narin canım sen son zmanlarda çok bıraktın.. ha tabi geliyorsun yzıyorsun ama kendini kötü hissetme lütfen hepimiz bazen kaybolabiliyoruz.. şimdilik listeye talip yok.. senin aklında sürekli çıkma isteği var.. bayramdan sonra da bu isteğin olursa değerlendiriz ama bence kal...

fdm canım çıkma isteğim yok ama böyle çok mahcup oluyorum size karşı eger sizin için bi sıkıntı yoksa burada kalmak istiyorumyogunlugum bu haftadan sonra biraz daha azalacak gibi zaten evdeki neti bugün halletmeye çalışacagım işten girmesemde evden muhakkak giriyordum zaten akşamlarıda olsa evdede net gidince kopukluk oldu bu yüzden

kızlar sanırım ben saçmalamaya başladım bebek düşündüğümüzü söylemiştim şöyle aptal bi kanıya kapıldım sanırım ben 60 olamasamda enazından 63 le hamile kalayım derken aman zaten 63 le 64 yada 65 arası okadarda fark yok diye buhaftasonu saçma sapan yedim ve dün akşam mide fesatı geçiriyordum azkalsın.aklım başıma geldi ne kadar büyük yanlış demekki hamile kalsam öyle bi salacagım ki doguma artı 30 kg la falan gireceğim herhalde.halbuki daha hamile kalıp kalamıyacagımda belli değil nasıl bi psikoloji bu anlamadım aman kızlar ne olur beni ikaz edin ben kendimi bıraksamda siz beni uyarın lütfen

bayram korkusunu hiç sormayın zaten kızlar enaz zararla atlatmanın yollarını bulmak lazım yeşil çay soda bol su bol hareket inşallah işe yarar bu süreçte :18:

mrbbb kızlarrrr
pomo kesinlikle veşiddetle elma diyetini tavsiye etmiyorummm her diyeti denemiş biri olarak söylüyorum ben yaptım hemde 2 hfata şu an yiyerek verdiğim kilo kadar veremedimmmm elma diyeti falan hikayeee

şimdi dün yediklerimi yazayım abarttım biraz ama

sabah:
klasik kahvaltı

öğle:
1 kıymalı yumurta 1 dilim tahıllı ekmek
1 fincan çay

akşam:
"1 tabak ıspanak yemeği
1 tabak kıymalı makarna
2 kaşık yoğurt

ara:bir avuç ay çekirdeği
çay

1 nar 1 elma

bayram korkularınızı okudum aslında hepimiz korkuyoruz herşeyden tadalım lütfem bol kalorili olacaklar örneğin karnımı doyurmayalım bayram da hazırlananlarla tadalım biz normal yemek yiyelim
şahsen ben annemde öyle yapacam illaki et sarma baklava çörek olacak ama tadacam
zaten annem çok ye diye üstelemez formumu korumama bayılıyo o beni tetikler beyaz ekmek yeme falan diee
neyse aman kızlar şurda 2 aya yakın uğraşıyoruz harcamayalım 4 günde dikkat

pomo cum nesli nin söylediklerine ben de katılıyorum, sen çok az yiyorsun. bi kere günde 1000 kalorinin altı saglıksız diyorlar senin mutlaka azdır 1000 den. ayrıca senin kilon fazla oldugu için bizlerden bizden çok yemen lazımken, sen neredeyse sunayla aynı yiyorsun bence bu yanlış. kalori sepetine git bence, orada senin hedef kilona göre kaç kalori alman gerektigi yazıyor ve mumkun oldugu kadar ona uymaya çalış. açlık hissediyorum diyorsun ya, an gelir dayanamazsın böyle giderse diye korkuyorum

herkes de bayram korkusu varmış valla ben ekmek asla yemeyecegim bayramda, onun dışında bitek ilk gün ananemlerde olacaz, sarma olur kavurma olur onlardan yerim. diğer günler evdeyiz evde o kadar korkmuyorum normal yemek olur evde, normal miktarda da yerim saldırmam yani ama ilk gün sanırım tatilim olabilir benim

gelelim bugunluk rapora..

kahvaltı (8.00)

domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz, 1 top kepek ekmegi

öğle yemegi ( 13.00 )

el büyüklüğünde kabak mucver

1 kase cacık

1 küçük tabak marul salatası ( yagsız, limonlu )

1 dilim çavdar ekmegi

şimdi okuldan geldim uzanıyorum, burnumu silmekten burnum kıpkırmızı oldu. sürekli hasta oldugum içinde bu hafta hiç spor yapmadım perşembe günkü artılardan biri de bana ait olacak kesin

akşam yemeginde de sandal sefası diye bi yemek var ( kabagı ikiye bölüp içine beşamel sos ve tavuk parçası koyuyorlar ), bide bulgur pilavı ve cacık. ( bugun sırf kabak ve cacıkla beslenmiş olacam sanırım )

ara öğün yapmayabilirim, yattıgım yerden dizi izleyim dersem kesin uyurum çünkü yemege kadar, akşam da sütüm var dün içememiştim onu içerim sanırım

herkese mutlu günlerrrrr

Son düzenleme:
Öğle yemeğimi yedim geldim, her zamankine göre biraz geç oldu ama olsun. Izgara levrek yedim, yanında bir kaç dilim elma dilim patates ve biraz yeşillik vardı.

selam kizlar, fdm canim kusura bakmayin valla firsat bulupta fazla giremiyorum biliyorum bu aralar sadece menu bildirimi icin girebildigimi bende cocuk olsa herhalde basimi kasiyacak vaktim olmaz..nurdan gecmis olsun canim dikkat et kendine, pomo sakin elma diyeti falan yapma boyle diyetler cok kotu saglik acisindan. kizlar bende bayramdan cok korkuyorum hele ilk gun baklava falan sevmem ama o yemekler..

sabah
bir dilim emek
bir kac parca peynir
biber
bir zeytin

ara
2 ceviz
1 kucuk salkim uzum

ogle
tarhana corbasi
yogurt

ara
yarim muz
1 ceviz

aksam
etli turlu yemegi
yogurt

ara
acikirsam meyveli yogurt

kizlar bu aralar ara menulerimi azalttigim icin cok daha rahat kilolar gidiyor ama bol bol bitki caylari normal cay falan tuketiyorum yememek icin iciyorum yani ama bu uygulama cok iyiymis aralari en aza indirmek yani tesekkurler pomocum bu oneriyi soyledigin icin

teşekkür ederim canım bende ara öğünleri baya kaldırdım, sabahla öğle yemegi arasında hiç yemiyorum, akşamları sadece yiyorum. aslında en yenmemesi gereken zaman ama acıkıyorum yaa

cesmi mutlaka git canım ihmal etme kendini

yarın da böyl olursam gidecem die düşünüyorum canım, neredeyse 1 hafta oldu.

şimdi gelelim öğle yemeginden sonraki yemelerime :

ara öğün (15.30)

200 ml süt

akşam yemegi (18.00)

sandal sefası ( 1 bütün kabagın içine beşamel sos içerisinde 2 3 parça tavuk )

2 yk bulgur pilavı

2 kepçe cacık

1 tabak marul + mor lahana

saat 9 gibi de arkadaşlarla dışarı çıkmıştık, çay içmiştim ama arkadaş havuçlu kekin yarısnı yemedi, ben yedim

uzun zaman olmuştu da çok güzel geldi ya uff. neden böyle şeyler güzel oluyor hepp :26:

mrb kızlarrr gece gece uykuda tutmadıbir bakayım dedimm
menülerimi yazayım bakalım

sabah
1 kb peynir
5 tane yeşilzeytin
domates
tere
1dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay

öğle yok

ara :1 elma

akşam
1 porsiyon hamsi tava
salata
3 kaşık makarna

ara:çok az irmik helvası
yarımarmut
1 salkım küçük üzüm
2 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…