Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

arkadaşlar günaydın herkese merhaba sürekli kilo alıp veren biriyim sizinle başarabılıcegıme ınanıyorum.aranızda form caylarını tuketen varsa sonuclarını beklıyorum

form cayları pek ıcmıyorum. 7 otlu cayını ıcıyoruz bazen. bız en cok yesıl cay ıcıyoruz aktardan alacaksın ama. ve odemının fazla oldugunu dusunuyorsan, ıcıne 2-3 dal kıraz sapı koyacaksın

dun:

Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Zeytın ozlemısım 2 haftadır yemedım. 4 tane sıyah zeytın yedım tuzsuz ve yagsız
Bır kucuk cay sekersız acık

Ara: 500 ml su. Bır tutam maydonoz. 5 badem, 15 leblebı

Oglen: yemekten once 500 ml su. 5 kasık kuru fasulye, 2 kasık pırınc pılavı, bır kasık domates salatası
Ara: yarım demet maydonoz, yarım demet dereotu,1 lt su, 1 buyuk bardak cay sekersız acık

Aksam: yemekten once 500 ml su, buyuk kase akdenız salatası bol yesıllık ve peynır vardı. Bır kutu ayran
Dun ıs cıkısı yarım saat kadar yurudum. Arkadasıma ev hedıyesı aldım. Eve geldım. Ev ıslerımı yaptım. Bır fılm ızledım ve uyudum.

Canım, menün gayet güzel, ama tabi bana az geldi yine. Acaba az yediğin için vücut metabolizma hızını düşürmüş olabilir mi? Duymuşsundur daha önce, gerekenden çok az yediğinde vücut kıtlık sinyali gibi bir sinyal yolluyor. Yani normalde 1 saat yürüdüğünde (atıyorum) 100 kalori yakıyorsan, bu durumda vücut 80 kalori yakıyor. Yani yeterli besin girişi yok diye korumaya alıyor. Metabolizmayı yavaşlatıyor yani. O yüzden doktorların, diyetisyenlerin verdikleri listelerde her öğün iki dilim ekmek, aralarda meyve, ceviz, badem falan var. Ben yediklerini biraz artır diyorum. Hareket etmek için de enerji lazım ayrıca. Bu kadar süre ++ olmanı buna bağlıyorum ben, bakalım başka ne yorumlar olacak.

Günaydın kızlar, güzel ve hareketli bir gün diliyorum hepimize. Ben kahvaltımı yaptım, yine yağsız tost ve kahve:) Tost her zamanki gibi 2 dilim çok tahıllı ekmek içine 1 kaşık Antep salça, üstüne 1kk peynir, 1 avuç maydanoz.
Suna teşekkür ederim canım, su içmeyi ihmal etmeyeyim haklısın. Sen çok güzel kilo vermişsin ve bence ideal bir sürede. Ayda 3 kilo gayet sağlıklı. Ben de geçen ay 3 kilo verdim, bakalım bu ay kaç olacak, ben de merak ediyorum.

Duygu, bugün gel artık bakem, nerelerdesin hemşerim? Ne yiyon ne içiyon? Senin elma diyeti nasıl gidiyor? Ne zaman bitiyor? Bak böyle soru bombardımanına tutarım seni:)

Duygu, bugün gel artık bakem, nerelerdesin hemşerim? Ne yiyon ne içiyon? Senin elma diyeti nasıl gidiyor? Ne zaman bitiyor? Bak böyle soru bombardımanına tutarım seni:)

geldim bugün evdeyim inşallah,ben düzenli beslenemiyorum elma diyeti yapmdım daha dahadoğrusu unutuyorum:)))))))sen napıyon canım nasılgidiyor??

cimen canım senin de biraz fazla girmen gerek topiğe.. bazen seni hiç göremediğim zamanlar oluyor.. bildirim günlerimiz pazartesi değil artık 5 günde bir yapıcaz.. şimdiki bildirim perşembe günü..

canim menun hic olmamis lokum badem ezmesi biskuvi hepsi bir ogunde. aksamda ekmek olmasaymis iyiymis
ya dün öğleyin okuldan çıkamadım çok geç gittim eve.. acıkınca da ne bulduysam yedim okulda..düzgün bi öğle olmayınca akşam biraz fazla yedim..

bence de 2. ara olmasaymış iyiymiş ama akşam hafif yiyerek kurtarmışsın gibi me geldi..

ne içli köfte mi... bayılırım.. aferin kız sana.. iraden müthiş..

aynen ben de zaten bu gidişle hedefime ulaşmam benim için baya b, sonraya kalacak.. ayrılmak yol tam gaz devam..
canım ben de regl oldum ve şişim.. ben de +800 çıktım..bi de bugün günüm var.. ama kızlar size burda söz veriyorum sadece ama sadece salatadan yicem o da az miktarda.. börek veya tatlıya dokunmucam..

geldim bugün evdeyim inşallah,ben düzenli beslenemiyorum elma diyeti yapmdım daha dahadoğrusu unutuyorum:)))))))sen napıyon canım nasılgidiyor??
ay duygu elma diyetine bi baktım anacım yapma o diyeti ya.. ne öyle 2 saatte bi elma ye felan çok zor bence.. sadece kahvaltı var onun dışında hep elma

canım zaten az yıyordum da. buara yolculuk falan derken, bır gun de yemek bıtmıstı ısyerınde. az yıyorum bazen cok az. esım de dondu. ısler de azıcık hafıflerse, normale donerım sanırım. az yedıgıme bakma. buaralar ınanılmaz aclık var. sırf bır baslarsam bırakamam dıye tutuorum aslında kendımı. yaklasık ıkı haftadır boyleyım. nezaman yenı hapa basladım, ıstahım acıldı. hemen regl haftası da geldı zaten o sıralar.

++ olmamı buna baglıyorsun demek. mantıklı geldı. olabılır dedıgın gıbı.

ya ne elma dıyetı ? nezaman konustunuz bunu. ben kacırmısım (((((((((
canım duygu bu aralar kilo işini tamamen bitirmek için elma diyeti yapabilirim demişti geçen gün..hızla kilo verdiren bi diyet.. elmanın besin öğleri sayesinde çok sağlıksız da bulunmuyor zaten kahvaltıyı normal yapıyorsun ama uygulamk için acayip irade gerk bence.. elma yiyerek günü geçiriyorsun..

ya kızlar biz bayramın 4 gününde köyde geçircez eşimin annesinin yanında.. tabi diğer 3 eltimler de olacak..köyün havası suyu çok sert beni anında şişiriyor.. kabız oluyorum..

bu sefer ev baklavası yapmayacaklarmış hazır alacaklar ve ben de çok severim onu.. zaten her yemekte pilav ve tatlı eksik olmaz..yaprak sarması da olur..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kendime hakim olup almamam gerek..

her sabah ılık su içip karnımı yumuşatmalıyım.. bitki çaylarımı da götüreyim bari..

4günlük deneyimim oldu ztenfazla uzatmamaklazım ben böyle1-2 günlükminik denemeler yaparım zaten uzun yapmam,AYRICA AKİMSEYEÖNERMİYORUM ÖZELLİKLE POMO SANA

BENİDE TEK SARMA KORKUTUYOR ONUN DIŞINDA ZATEN ETLE TATLIYLa ARAM YOK

BENİDE TEK SARMA KORKUTUYOR ONUN DIŞINDA ZATEN ETLE TATLIYLa ARAM YOK

Valla kızlar siz sarmayı nasıl yemeyeceğiz diye düşünüyorsunuz, ben de anneme sarma siparişi veriyorum. Uyyy ben adam olmam:)) Ama çok uzun zamandır sarma yapamadım, işler yoğun, o yüzden dedim bari anacığımın sarmasından yiyeyim. Zaten sarma olmazsa, patates böreği yapar annem, ben de maşallah yarım tepsiyi yer kalkarım, sonra da mide fesadı geçiririm, o yüzden sarma daha masum valla:)
Duygucum biz çarşamba yola çıkıyoruz, önce Denizliye annemlere uğrayıp bir gece kalacağız, sonra oradan Antalyaya geçip bir hafta tatil yapacağız. Ama ben tartımı da yanımda götüreceğim, bilgisayarımı da. Tatilden dönüşte de yine annemlere uğrayacağız, yine bir gece kalacağız. İşte ben annemlerde olduğumda diyet kalmaz diye düşünüyorum, porsiyonlara dikkat ederek kurtaracağım, zaten toplam 2 gece kalmış olacağım, çok sorun olmaz. Otelde bolca yüzeceğim ve spor yapacağım için ya kilomu korurum, ya da hedeflediğim gibi veririm.

Fdm senin işin zor gülüm. Biz eşimin annesine gidiyor olsak yanmıştım ben. Ben dikkat etsem bile, o kadar baskı yapıyorlar ki ye diye, artık baskı yapmasınlar diye zorla yiyorsun. Ben de her seferinde mide-barsak sistemimi bozup geliyorum. Yanında bitki çayı götürmek iyi fikir. Bir de aralarda yemek için kuru kayısı götür. Hem kabızlığı da önler.

evet ben de bayılırım ıclı kofteye. ölurum ölurum. sırf o oyuzden gıtmedım evlerıne valla. 3-5 yerdım kesın. benı gezdır, eve goturme dedım arkadasıma :)))))))

ben regl degılım canım. regl donemınde bıle sısmedım belkı hatırlarsın o hafta bıle 1700 vermıstım. anlamadım bu +800 olayını. yaklasık ıkı haftadır boyleyım. +300 ıle basladım, attım ama gerı geldı.

4günlük deneyimim oldu ztenfazla uzatmamaklazım ben böyle1-2 günlükminik denemeler yaparım zaten uzun yapmam,AYRICA AKİMSEYEÖNERMİYORUM ÖZELLİKLE POMO SANA

sen benım ıcımımı okuyorsun :)))))) tam ılk cumlenı okudum ve duyguya sorayım ben de yapabılır mıyım dıye dıyordum kendı kendıme. daha dusuncem bıtmeden, ozellıkle pomo sana yazmıssın. guldum valla ya :)))))))

hımmmm anladım. +800 atmak ıcın denesem mı dıye soracaktım ama duygu olmaz demıs.

sana yaklasıyorum canım ben de. cıftlıkozu var ya derbente baglı. ben orda olacagım. esımın aılesıyle gecırırız bu bayramı ve ben de korkuyorum cunku tatlı dıllıdır bır suru yemek yapar yedırmeye calısır. su boregı yapacagım sana yıne dedı. yapma anne dedım, dayanamam dedım. tatlı sureklı yapıyor. kabak ve baklava ama tatlı umrumda degıl. cunku zaten yemıyordum ben tatlıcı degılımdır bılırsınız. ekmegımı yanımda goturecegım. caylarımı da. et severım ama o da bıryere kadar. yanı sureklı et yemek derdıne dusmem. cok hafıf yumurtalı taze fasulye yapar cok guzel yapar. ondan yerım. buzlugunda kesın mantar vardır mantar yerım. ama sarma ben de cok korkuyorum. aynen neslı gıbı yılda bırkac kez yıyorum. evde yapmaya vaktım olmuyor usenıyorum azıcık zaten.

o karın sıslıgı bende de sadece oraya gıttıgımde oluyor. su ve havası carpıyor. usutuyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…