- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.681
arkadaşlar günaydın herkese merhaba sürekli kilo alıp veren biriyim sizinle başarabılıcegıme ınanıyorum.aranızda form caylarını tuketen varsa sonuclarını beklıyorum
dun:
Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Zeytın ozlemısım 2 haftadır yemedım. 4 tane sıyah zeytın yedım tuzsuz ve yagsız
Bır kucuk cay sekersız acık
Ara: 500 ml su. Bır tutam maydonoz. 5 badem, 15 leblebı
Oglen: yemekten once 500 ml su. 5 kasık kuru fasulye, 2 kasık pırınc pılavı, bır kasık domates salatası
Ara: yarım demet maydonoz, yarım demet dereotu,1 lt su, 1 buyuk bardak cay sekersız acık
Aksam: yemekten once 500 ml su, buyuk kase akdenız salatası bol yesıllık ve peynır vardı. Bır kutu ayran
Dun ıs cıkısı yarım saat kadar yurudum. Arkadasıma ev hedıyesı aldım. Eve geldım. Ev ıslerımı yaptım. Bır fılm ızledım ve uyudum.
Duygu, bugün gel artık bakem, nerelerdesin hemşerim? Ne yiyon ne içiyon? Senin elma diyeti nasıl gidiyor? Ne zaman bitiyor? Bak böyle soru bombardımanına tutarım seni:)
cimen canım senin de biraz fazla girmen gerek topiğe.. bazen seni hiç göremediğim zamanlar oluyor.. bildirim günlerimiz pazartesi değil artık 5 günde bir yapıcaz.. şimdiki bildirim perşembe günü..selam arkadaslar bugun bildirim yok muydu?? bende sabah firsat bulup girdim bildirimde yapmistim hahha demek ki ben karistirdim ya neyse
sabah
bir dilim ekmek
2 dilim peynir
domates,salatalik
ara
2 ceviz
1 havuc
ogle
haslanmis makarna salatasi yesilliklerle karistirdm
ara
bir portakal
bir salkim uzum
aksam
tarhana corbasi
patlican biber kozledim salatasini yaptim 4 kasikta onu yemistim..
fdm canim cok haklisin toparlanmak lazim valla ben dun hafta sonu diye saldim yani aksam yemeginden sonra esimle film izledik falan derken filmin yaninda krep istedi yaptim neyse bende 3 tane yedim cok ozlemistim kucuklerdi yagsiz kizarmisti ama gece gec vakitte yedigim icin baya sisirdi beni
ya dün öğleyin okuldan çıkamadım çok geç gittim eve.. acıkınca da ne bulduysam yedim okulda..düzgün bi öğle olmayınca akşam biraz fazla yedim..canim menun hic olmamis lokum badem ezmesi biskuvi hepsi bir ogunde. aksamda ekmek olmasaymis iyiymis
bence de 2. ara olmasaymış iyiymiş ama akşam hafif yiyerek kurtarmışsın gibi me geldi..Kızlar, ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 kk light peynir
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 tane kurabiye (kendi yaptığım)
Öğlen:
- 2 tane fırın baget (küçük, derisiz)
- 2 dilim fırın patates
- 2-3 kaşık yoğurt
- 2'şer çiçek haşlanmış brokoli ve karnıbahar
Ara:
- 6 tane fındık
- 1 avuç kuru yabanmersini
2. Ara:
- 3 kaşık kısır (dünden kalan, az yağlı, bol yeşllikli)
- 1 tane armut
Akşam:
- 150 gram kadar tavada yağsız dana eti
- Yarım soğan
Ara:
- 1 fincan limonlu çay
- 2 tane kurabiye
Kızlar, biliyorum biraz fazla gibi görünüyor ama inanın bu kendimi tutmuş halim. Regl öncesi olduğum için çok fena herşeye saldıracak durumdayım. Kurabiyeyle kesmeye çalışıyorum kendimi, yulaf falan olduğu için içinde tokluk hissi veriyor.
Bir de sabah 1 saat ütü yaptım. Bir de akşam yemekten önce Leslie 4 mil yaptım ve 10000 adımı tamamladım.
ne içli köfte mi... bayılırım.. aferin kız sana.. iraden müthiş..evet bozmadım valla. tost yıyelım falan dedı. tatlı bıle yemedık. ama ev ortamı olsa bozmam daha kolaydı. dısarda oturup bol bol sohbet edınce, aklımızdan cıktı yemek. ama annesıgıl ıclıkofte yapmıs bızı beklıyorlardı. sırf bozarım dıye eve gıtmedık valla.
aynen ben de zaten bu gidişle hedefime ulaşmam benim için baya b, sonraya kalacak.. ayrılmak yol tam gaz devam..dıyetı bozmadım. pazar gunlerı dısında her gun sızınle oldum ama ben yaklasık on gundur cok uzak kalıyorum farkındayım. ama gıtmeye nıyetım yok. kurban bayramı sonrası da dahıl sızlerleyım.
bu arada benım ılk kez bukadar uzun suren şu +++ olayına beraber yenı bır cozum bulalım kızlar ??????
ay duygu elma diyetine bi baktım anacım yapma o diyeti ya.. ne öyle 2 saatte bi elma ye felan çok zor bence.. sadece kahvaltı var onun dışında hep elmageldim bugün evdeyim inşallah,ben düzenli beslenemiyorum elma diyeti yapmdım daha dahadoğrusu unutuyorum:)))))))sen napıyon canım nasılgidiyor??
Duygu, bugün gel artık bakem, nerelerdesin hemşerim? Ne yiyon ne içiyon? Senin elma diyeti nasıl gidiyor? Ne zaman bitiyor? Bak böyle soru bombardımanına tutarım seni:)
Canım, menün gayet güzel, ama tabi bana az geldi yine. Acaba az yediğin için vücut metabolizma hızını düşürmüş olabilir mi? Duymuşsundur daha önce, gerekenden çok az yediğinde vücut kıtlık sinyali gibi bir sinyal yolluyor. Yani normalde 1 saat yürüdüğünde (atıyorum) 100 kalori yakıyorsan, bu durumda vücut 80 kalori yakıyor. Yani yeterli besin girişi yok diye korumaya alıyor. Metabolizmayı yavaşlatıyor yani. O yüzden doktorların, diyetisyenlerin verdikleri listelerde her öğün iki dilim ekmek, aralarda meyve, ceviz, badem falan var. Ben yediklerini biraz artır diyorum. Hareket etmek için de enerji lazım ayrıca. Bu kadar süre ++ olmanı buna bağlıyorum ben, bakalım başka ne yorumlar olacak.
canım duygu bu aralar kilo işini tamamen bitirmek için elma diyeti yapabilirim demişti geçen gün..hızla kilo verdiren bi diyet.. elmanın besin öğleri sayesinde çok sağlıksız da bulunmuyor zaten kahvaltıyı normal yapıyorsun ama uygulamk için acayip irade gerk bence.. elma yiyerek günü geçiriyorsun..ya ne elma dıyetı ? nezaman konustunuz bunu. ben kacırmısım(((((((((
canım duygu bu aralar kilo işini tamamen bitirmek için elma diyeti yapabilirim demişti geçen gün..hızla kilo verdiren bi diyet.. elmanın besin öğleri sayesinde çok sağlıksız da bulunmuyor zaten kahvaltıyı normal yapıyorsun ama uygulamk için acayip irade gerk bence.. elma yiyerek günü geçiriyorsun..
ya kızlar biz bayramın 4 gününde köyde geçircez eşimin annesinin yanında.. tabi diğer 3 eltimler de olacak..köyün havası suyu çok sert beni anında şişiriyor.. kabız oluyorum..
bu sefer ev baklavası yapmayacaklarmış hazır alacaklar ve ben de çok severim onu.. zaten her yemekte pilav ve tatlı eksik olmaz..yaprak sarması da olur..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kendime hakim olup almamam gerek..
her sabah ılık su içip karnımı yumuşatmalıyım.. bitki çaylarımı da götüreyim bari..
BENİDE TEK SARMA KORKUTUYOR ONUN DIŞINDA ZATEN ETLE TATLIYLa ARAM YOK
ya kızlar biz bayramın 4 gününde köyde geçircez eşimin annesinin yanında.. tabi diğer 3 eltimler de olacak..köyün havası suyu çok sert beni anında şişiriyor.. kabız oluyorum..
bu sefer ev baklavası yapmayacaklarmış hazır alacaklar ve ben de çok severim onu.. zaten her yemekte pilav ve tatlı eksik olmaz..yaprak sarması da olur..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kendime hakim olup almamam gerek..
her sabah ılık su içip karnımı yumuşatmalıyım.. bitki çaylarımı da götüreyim bari..
cimen canım senin de biraz fazla girmen gerek topiğe.. bazen seni hiç göremediğim zamanlar oluyor.. bildirim günlerimiz pazartesi değil artık 5 günde bir yapıcaz.. şimdiki bildirim perşembe günü..
ya dün öğleyin okuldan çıkamadım çok geç gittim eve.. acıkınca da ne bulduysam yedim okulda..düzgün bi öğle olmayınca akşam biraz fazla yedim..
bence de 2. ara olmasaymış iyiymiş ama akşam hafif yiyerek kurtarmışsın gibi me geldi..
ne içli köfte mi... bayılırım.. aferin kız sana.. iraden müthiş..
aynen ben de zaten bu gidişle hedefime ulaşmam benim için baya b, sonraya kalacak.. ayrılmak yol tam gaz devam..
canım ben de regl oldum ve şişim.. ben de +800 çıktım..bi de bugün günüm var.. ama kızlar size burda söz veriyorum sadece ama sadece salatadan yicem o da az miktarda.. börek veya tatlıya dokunmucam..
ay duygu elma diyetine bi baktım anacım yapma o diyeti ya.. ne öyle 2 saatte bi elma ye felan çok zor bence.. sadece kahvaltı var onun dışında hep elma
4günlük deneyimim oldu ztenfazla uzatmamaklazım ben böyle1-2 günlükminik denemeler yaparım zaten uzun yapmam,AYRICA AKİMSEYEÖNERMİYORUM ÖZELLİKLE POMO SANA
canım duygu bu aralar kilo işini tamamen bitirmek için elma diyeti yapabilirim demişti geçen gün..hızla kilo verdiren bi diyet.. elmanın besin öğleri sayesinde çok sağlıksız da bulunmuyor zaten kahvaltıyı normal yapıyorsun ama uygulamk için acayip irade gerk bence.. elma yiyerek günü geçiriyorsun..
BENİDE TEK SARMA KORKUTUYOR ONUN DIŞINDA ZATEN ETLE TATLIYLa ARAM YOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?