- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.741
sağol canım benim.. Allah kimseyi hastalıklarla uğraştırmasın.. özellikle kadın hastalıkları zor ya.. Allahım herkese şifa versin.
ben de korkuyorum ama sonucu da az çok biliyorum kendimi..kesin suna ve çimen kilo vermiştir.. asıl vermesi greken bizler de almışızdır
saol canım, gittikçe de daha kötü oluyorum. yarın doktora giderim belkiaynen bu durumdayım şuan
HIM ASLEN ANTALYALI OLSAMDA TÜM AKRABAĞLARIM DENİZLİDE SLMSÖYLE DENİZLİYE:))) SANAŞİMDİDEN İYİ TATİLLER AÇIK BÜFEYE DİKKAT:))) GENELDE SaLATa tarzı beslen tartıyı yanında götürme fikri harika
cnm bu tip diyetler sıkıcı bezdirci ben iddiayagirdimkardeşimle biliyorsun kurbana kadaro yüzdenyapcam ama 2-3 günlük belki o kadar bile olmaz belkihiç yapmam ben sıkılganbiriyim sen hareketi çoğaltgözümden kaçmıyor eskisi gib hareketyapmıyorsun belki zamanın yetmiyor ama zamanı kendi ayarlıcan seninbenimgibikişiler tek başına diyetle kg veremez
omazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
neslicim bende 24 kilo verirken herşeyden yedim hemen hemen hergün kaçamagım vardı ama önemli olan o kaçamagın miktarı ve nasıl tolare edileceği .bide bünyeden bünyeye değişiyor sanırım bazı saglık sorunları yüzünden zaten zor veren bi bünye oldugu zaman kaçamak affetmiyor maalesef ki.
tamam hepınız yapmayın demıssınız. elma dıyetı yapılmıyor anlasıldı :)))))) 1 kılo artı cıkıyorum. ne yapacagız soyleyın bakalım :)))))
Canım haklısın ama biliyorsun benim diyet anlayışım ömür boyu devam edecek bir beslenme düzeni oluşturmak. Sarmasız olmaz yani:)) Ayrıca sanki baklavadan söz ediyoruz, sarmanın o kadar korkutucu bir kalorisi falan da yok. Bence bu kadar stres yapmayın. Bir de ben daha önce de denedim, bu haftada oldu, çok kaçırsam bile spor yapınca kilo veriyorum, bu da tabi biraz şımarmama yol açtı, belki ondan sipariş verdim anneme:26: Ben sevdiğim şeyleri yememe düşüncesine bile dayanamıyorum. Biraz öyle düşündüğümde, normalde hiç yemediğim şeyleri bile canım istemeye başlıyor. Sonuç daha beter oluyor. İlk defa bu kadar güzel diyete devam ettim. Bu da, sporla beslenme düzenini bir arada götürmekle oldu. Ve tabi sizin sayenizde
Arada benim "bugünü hiç yazmayayım" dediğim gün oldu, hatırlarsın, o gün yediklerimi yazsam Aksaray'dan İzmir'e koşarak gelirsin valla beni kovalamak için:)) Yine de sporun dozunu artırıp 300 gram verdim:) Bu hafta regl haftası olduğu için sarma falan masum, ben yeter ki tatlılara saldırmayayım
Sen de kayınvalidenin yemeklerinden ye bence ama porsiyonlara dikkat et. Bir de bolca yürümeye çalış, imkanın olursa.
valla ben kacamak yapmadıgım halde, az yedıgım halde, 2-2,5 kılo haftada gıtmesı gerekırken 1,700 gıttı en fazla. kaldı kı gecen hafta hem artı oldum hem verdım tekrar o artıyı. ama verdıkten sonra yıne +++ oldum. kacamak yapsam ne olur allah bılır.
kızlar malum yarın tartı günü.. sizden ricam lütfen bildirimlerinizi olabildiğince erken yapmanızdır...çünkü tablo yapmam öğleden sonraya kaldımı bazen net kesiliyor..lütfen saat en geç 11de yapmış bitirmiş olun...
pomo bugün hiç gelmedi.. demekki işleri baya yoğun..aman aman yoğun olsun onun çalışması demek ülkemizin ticaretinin canlı olduğunu gösteriyor,, gerçi para hep en zenginlerde ama ne yapalım
Tekrar merhaba kızlar, valizi topladım (ben de hiç sevmiyorum valiz hazırlamayı), öğle yemeğimi yedim, şimdi işyerindeyim, akşam buradan direkt yola çıkacağız. Fdm yarın sabah ben yolda olacağım, zaten bu sabah regl oldum. Ben sana özelden bu günkü sonucu bildireyim, zaten yarın da benzeri olur muhtemelen. Davul gibi hissediyorum demiştim ya, tartıya da yansıdı zaten
Bilgisayarımı ve tartımı da yanımda götürüyorum, otelde de dikkat etmeye çalışacağım. Fırsat buldukça girerim yine. Tatil konusundaki güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
pomo cum nesli nin söylediklerine ben de katılıyorum, sen çok az yiyorsun. bi kere günde 1000 kalorinin altı saglıksız diyorlar senin mutlaka azdır 1000 den. ayrıca senin kilon fazla oldugu için bizlerden bizden çok yemen lazımken, sen neredeyse sunayla aynı yiyorsun bence bu yanlış. kalori sepetine git bence, orada senin hedef kilona göre kaç kalori alman gerektigi yazıyor ve mumkun oldugu kadar ona uymaya çalış. açlık hissediyorum diyorsun ya, an gelir dayanamazsın böyle giderse diye korkuyorum
herkes de bayram korkusu varmışvalla ben ekmek asla yemeyecegim bayramda, onun dışında bitek ilk gün ananemlerde olacaz, sarma olur kavurma olur onlardan yerim. diğer günler evdeyiz evde o kadar korkmuyorum normal yemek olur evde, normal miktarda da yerim saldırmam yani ama ilk gün sanırım tatilim olabilir benim
gelelim bugunluk rapora..
kahvaltı (8.00)
domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz, 1 top kepek ekmegi
öğle yemegi ( 13.00 )
el büyüklüğünde kabak mucver
1 kase cacık
1 küçük tabak marul salatası ( yagsız, limonlu )
1 dilim çavdar ekmegi
şimdi okuldan geldim uzanıyorum, burnumu silmekten burnum kıpkırmızı oldu. sürekli hasta oldugum içinde bu hafta hiç spor yapmadımperşembe günkü artılardan biri de bana ait olacak kesin
akşam yemeginde de sandal sefası diye bi yemek var ( kabagı ikiye bölüp içine beşamel sos ve tavuk parçası koyuyorlar ), bide bulgur pilavı ve cacık. ( bugun sırf kabak ve cacıkla beslenmiş olacam sanırım)
ara öğün yapmayabilirim, yattıgım yerden dizi izleyim dersem kesin uyurum çünkü yemege kadar, akşam da sütüm var dün içememiştim onu içerim sanırım
herkese mutlu günlerrrrr
Canım bozma moralini bakayım hemen. Sen hergün tartıl ama verdiğin kiloyu aylık olarak yorumla. Yani daha başlayalı 1 ay 1 hafta oldu ve sen 5 kg verdin, bu çok başarılı bir sonuç. Normalde ayda 2-4 kg deniliyor ama senin kilon biraz daha fazla olduğu için 5-6 kg verebilirsin, zaten veriyorsun da.
sana katılıyorum omur boyu devam edecek beslenme seklıne sahıp olmamız lazım. ama hedeflere ulasırken bence bıraz kasmak lazım dıye dusunuyorum. bu benım kendı fıkrım. ama su da var. herkesın bunyesı farklı. aktıvıte alanı, ımkanı farklı. oyuzden sen boyle rahatsan sen bılırsın. ben duygu gıbı bıraz katı yapmaya calısıyorum.
samanın kalorısı az tabıkı ama pırınc oldugunu unutmamak lazım. 10 tane sarma yesek, bır kase pılav cıkar belkı. en onemlısı o tuzlu yaprak, nasıl odem yapar.
aksarayrdan ızmıre kosarak gelmem merak etme :))))) 100 uzerı bırının, sen cok yemek yemıssın demesı cok mantıklı olmasa gerek :))))
azıcık yıyecegım yemeklerden. ama az yemem lazım. cunku spor yapma ımkanım yok orda. dısarda yuruyemeyız. cok kucuk bır koy. uygun olmaz boyle seyler.
günaydın kızlarrrr biraz moralimbozukk anlatayımda fikirleşirizzz
benyıllardır hepsi burada.com'danalış veriş yaparım ilkkez böylebirşeyle karışılaşıyorum ve açıkçasıkorkmaya başladımm...
geçen sizindefikrinizi aldığım suısıtıcısı,diket süpürge,ateş ölçer,ve saçmaşası aldımmm ayın 11 de sabah saat 10'da
neyse saçmaşasıdirektedarik sürecinde girdi diğer 3 ürün aynıgününakşamı paketlenme işlem sırasına alındı ,saç maşası tedarikteydi ya tedarik edildi paketlendi yollandı bile amadiğer 3 ürün bugün itibariyle hala daha paketlenmeişlemsırasında ne paketlenmeyenürünmüldiye kaç kere msj çektim hem kayıtlı otomatik hazırmsjlarıyolluyorlaroda 3 mesaj çekiyorsan1 tanesine nazlana nalzana cvp veriyorlar neyse aradım müş.hizmetlerini bana bildiğimşeyi söylüyorlarbizgöremiyoruzfat.kesilcek diyorlar 3 gündür arıyorumböylediyorlar talebiniz aldıkdiye ben diyorumki eğer yollamıcaksanıziptal ettireyim gayet rahat çıkmazsa arayın.ptal ettirin diyorlar dün şikatimvar.com baktım bir srüşikayet kimi aylardır ürünüalamıyor gözümkorktu şimdi iptal ettirmek sorundeğil para idesini ya yapmazlarmı çünkü ne şikayetler var görseniz 4 ay olmuş ide etmiyor 1 ay oldu iade etmiyoalr diye napcam ben şimdi,yani anlamadığım elinizde ürün var müşteri arıyor işlemi iptal ettircek kısaca müşteri kaybetcekler b,i fat.kesip yollmadılar bence bu işin içinde başkja iş var.bunlar iade derdinde parayı kullanıyorlar böyle geç yolluyorlar parayı o esnada parayı değerlendiriyorlarr neysek ızlar biraz akıl verin ve asla yüklü alışveriş yapmayın son zamanlarda hepsi burada.com çok değişmiş bu konularda şikayetlerigörsenizz cesaret edemezsiniz zaten
Canım benim, haklısın ama bu kadar katı olmak belki yaramıyor vücuduna, hep böyle değildi zaten, son zamanlarda daha azaldı yemeklerin. Vücudun tepki gösteriyor ve kendini korumaya çalışıyor bence. Bayram zaten ekstra bir durum. Ben de korkuyorum ama rahat olmamın sebebi spor yapabilecek olmak. Senin işin zor. Dediğin gibi mecburen az az yiyeceksin. Sen 4 gün kayınvalidenlerde mi olacaktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?