Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

hastalıklardan kurtaralım kendimizi yeniden sporumuzu yapıp tam gaz devam edecez biz de moral bozmak yokk

kızlar malum yarın tartı günü.. sizden ricam lütfen bildirimlerinizi olabildiğince erken yapmanızdır...çünkü tablo yapmam öğleden sonraya kaldımı bazen net kesiliyor..lütfen saat en geç 11de yapmış bitirmiş olun...

pomo bugün hiç gelmedi.. demekki işleri baya yoğun..aman aman yoğun olsun onun çalışması demek ülkemizin ticaretinin canlı olduğunu gösteriyor,, gerçi para hep en zenginlerde ama ne yapalım

Tekrar merhaba kızlar, valizi topladım (ben de hiç sevmiyorum valiz hazırlamayı), öğle yemeğimi yedim, şimdi işyerindeyim, akşam buradan direkt yola çıkacağız. Fdm yarın sabah ben yolda olacağım, zaten bu sabah regl oldum. Ben sana özelden bu günkü sonucu bildireyim, zaten yarın da benzeri olur muhtemelen. Davul gibi hissediyorum demiştim ya, tartıya da yansıdı zaten
Bilgisayarımı ve tartımı da yanımda götürüyorum, otelde de dikkat etmeye çalışacağım. Fırsat buldukça girerim yine. Tatil konusundaki güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Kızlar, dün akşam yediklerimi yazmadım, biraz karışık oldu. Hem regl dolayısıyla iştahım açık, hem de yola çıkıyoruz diye kalanları yiyelim dedik ama epey pilav kalmıştı, ben de biraz kaçırdım ama çok değil. Bir de pırasa yemeği vardı ondan yedim. Yanında da bol salata.
Bugün sabah çeyrek ekmeğin içini çıkarıp yağsız tost yaptım. (Esmer ekmek kalmamıştı). Üstüne kahve ile 2 tane kurabiye yedim. Daha sonra mola verdiğimde bir ara yaptım, 10 tane badem yedim bir de kahve içtim yine. Öğlen ızgara tavuk yedim ama bir porsiyonu bitiremedim, 3'te 2'sini yedim. Normalde bulgur pilavının da yarısını yerdim ama ondan da çatalın ucuyla aldım o kadar. Sanırım mide küçülüyor yavaş yavaş.

fdm geçmiş olsun canım doktorda çok gerekli görmediyse yaptırma ozaman biyopisiyi boşuna strese girme canım olmadı bibaşka doktora daha gidersin içim rahat etsin diyorsan

kızlar bende acayip bi iştah patlaması var birde elim kolum kalkmıyor ye otur yat vaziyetindeyim bugün hurma alacagım incir falan belki biraz frenlerim bu şekilde kendimi.mevsimsel mi acaba bu bitkinlik

cesmi bencede anlık bi düşüş sanırım ödemi vardı o gitti 60 olmak istiyor bayag dikkatlidir iradelidir birlikte verdik 24-25 kiloyu hırslıdır arkadaşım sagolsun benide uyarır hep.su içmeyi çok seviyor bende zoraki içiyorum işte

tamam hepınız yapmayın demıssınız. elma dıyetı yapılmıyor anlasıldı :)))))) 1 kılo artı cıkıyorum. ne yapacagız soyleyın bakalım :)))))

valla ben kacamak yapmadıgım halde, az yedıgım halde, 2-2,5 kılo haftada gıtmesı gerekırken 1,700 gıttı en fazla. kaldı kı gecen hafta hem artı oldum hem verdım tekrar o artıyı. ama verdıkten sonra yıne +++ oldum. kacamak yapsam ne olur allah bılır.

sana katılıyorum omur boyu devam edecek beslenme seklıne sahıp olmamız lazım. ama hedeflere ulasırken bence bıraz kasmak lazım dıye dusunuyorum. bu benım kendı fıkrım. ama su da var. herkesın bunyesı farklı. aktıvıte alanı, ımkanı farklı. oyuzden sen boyle rahatsan sen bılırsın. ben duygu gıbı bıraz katı yapmaya calısıyorum.

samanın kalorısı az tabıkı ama pırınc oldugunu unutmamak lazım. 10 tane sarma yesek, bır kase pılav cıkar belkı. en onemlısı o tuzlu yaprak, nasıl odem yapar.

aksarayrdan ızmıre kosarak gelmem merak etme :))))) 100 uzerı bırının, sen cok yemek yemıssın demesı cok mantıklı olmasa gerek :))))

azıcık yıyecegım yemeklerden. ama az yemem lazım. cunku spor yapma ımkanım yok orda. dısarda yuruyemeyız. cok kucuk bır koy. uygun olmaz boyle seyler.

Canım bozma moralini bakayım hemen. Sen hergün tartıl ama verdiğin kiloyu aylık olarak yorumla. Yani daha başlayalı 1 ay 1 hafta oldu ve sen 5 kg verdin, bu çok başarılı bir sonuç. Normalde ayda 2-4 kg deniliyor ama senin kilon biraz daha fazla olduğu için 5-6 kg verebilirsin, zaten veriyorsun da.

tamam canım. erkenden yaparız. evet sorma asırı yogunum ben 20 gundur. ıyıce de artıyor ısler. aksamları gıreyım dıyorum ama ınan mıdem bulanıyor artık pc den. toplam 1 saat ayrılıyorum sanırım 6 gun boyunca. 3,5 yıldır.

yaaaaa ben bayılırım valız ısıne. ben yardıma geleyım en ıyısı sana.

sımdıden ıyı yolculuklar. ben yarın gırebılırım tekrar. menulerımı yazacagım. offffffff bırıktı.

yemegımı bıraz fazlastırdım ıkı gundur. cunku doymuyorum. sureklı aclık hıssı var uzun zamandır. sanırım dedıgınız oluyor. 1000 altına dustugum ıcın, 40 gun sonra vucut bu sekılde sınyal vermeye basladı bana.

herseyı canım cekıyor uc gundur. allahtan bozmadım ama cok fenayım.

moralım bozuk degıl. vıcdanım da rahat. sadece bıraz can sıkıcı. ama yıne de ıyıyım. bu hafta spora yuklenmeyı dusunuyorum.

Canım benim, haklısın ama bu kadar katı olmak belki yaramıyor vücuduna, hep böyle değildi zaten, son zamanlarda daha azaldı yemeklerin. Vücudun tepki gösteriyor ve kendini korumaya çalışıyor bence. Bayram zaten ekstra bir durum. Ben de korkuyorum ama rahat olmamın sebebi spor yapabilecek olmak. Senin işin zor. Dediğin gibi mecburen az az yiyeceksin. Sen 4 gün kayınvalidenlerde mi olacaktın?

canım gecmıs olsun. ben yıllardır alıyorum cok sukur sıkıntı yasamadım. nasıl boyle senı buldu anlamadım. ve uzuldum gercekten

once ıstahım azaldı, ardından ıs yogunlugu falan duzenım bozuldu. bıraz da korkumdan boyle oldu. ıstahım nezaman acılsa cok korktum bozmaktan. ve otomotık olarak az yer oldum. ama son zamanlarda ılacın etkısı falan da derken cok ıstahım arttı. azıcık arttırdım dun. menumu yazarım bırazdan.

evet ben arefe gunu onlarda olurum, pazar evımde olurum. belkı cumartesı gec saat belkı pazar gunduz donmus olurum

merhaba kızlar lütfen konuştuklarınızı okudum ümitsizliğe düşmeyin azda olsaa kilo veriyosunuz ya rejimde olmasaydınız şu an almış olacaktınızzz
bu arada saçımı hürrem gibiyaptımm:))) düğün saçım

Dun
sabah:
Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Bır salatalık
500 ml su
Bır ceyrek maydonoz

Ara: 20 leblebı, 3 cevız, ıkı kayısı,

Ogle: yemekten once 500 ml su, yagı alınmıs bır buyuk karnıyarık, ıkı kasık pırınc pılavı, bır kasık domates salatası, bır su bardagı cacık

Ara: 2-3 bardak sekersız acık cay, 1 yesıl cay kıraz saplı klasık cayım, 1 ml su, bir elma

Aksam: dun yemegı ısyerımde yemedım. Esımle yemek yemek ıcın eve gıtmeyı bekledım. Activry de tavuk yaptım, patates kızarttım, cok super oldu. Icıne halka sogan ve tum sarımsak da koydum patatesı kızartırken. Bayıldık valla. Pek guzel oldu. 3-4 kasık yogurt ve bır meyvelı soda ıle yedık. Her zamankı olculerden bıraz fazlaydı. Ve uzun zaman sonra patates yemek ozellıkle de kızartma olması harıka bır lezzettı benım ıcın. 19:00 da yedık yemegımızı.

Bugun:
Sabah:
Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Bır salatalık
500 ml su
Bır ceyrek maydonoz

Ara: bir avuc leblebı, bir buyuk acık sekersız cay, uc tane biskrem

Ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık sulu patates yemegı ama susuz yedım. 2 kasık yogurtlu makarna, hosaf vardı suyunu ıcmedım ıkı tane buyuk kayısısını yedım.

Ara: 1 yesıl cay kıraz saplı klasık cayım, 1 ml su, bir elma, ıkı kayısı, uc cevız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…