Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ben bayramda olacak dıye hatırlıyordum suna. kusura bakma ya.

hazırlıklar nasıl gıdıyor ?

sen kılo verırsın merak etme. hele kı son gunlerın telası ıle ıyıce verırsın. kafaya takma. kaldı kı zaten su an fıstık gıbısın yahu

sabah kahvaltısını yazayımm

1 kb peynir
5 tane yeşil zeytin
domates
maydanoz
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan şekersiz çay

Merhaba canım, bu kadar aradan sonra adapte olmak zor geliyor valla. Önce iş planı çıkardım kendime, o kadar çok iş var ki, sırayla yapılacak artık:) Kilo konusunda da daha disiplinli olmak istiyorum. Ama çok katı olmayacağım, yavaş gitsin tam gitsin. Hedefim Şubat ayının başında 58 kg olmak:) Yeni yaşıma girerken istediğim kiloda olmayı hedefledim yani:) Bayram sonrası bir kopukluk var gerçekten, biz buradakiler olarak tam gaz devam edelim kızlar, koyvermek yok.

Bugün ara yapmadım,
Öğle yemeğim,
- 1 tabak tavuklu bezelye yemeği
- 4 kaşık şehriyeli pirinç pilavı
- 2 kaşık zeytinyağlı ıspanak kavurma

evet ben dun adopte oldum sanıyordum ama bugun olamadıgımı gordum bır de annemı kısacık gormek yaramadı bana. aılemı ozledım ıstanbula gıtmek ıstıyorum. belkı gıderım ıkı hafta sonra. plan da yapamıyorum bır turlu esımın yıne seyahatı var tarıhı bellı degıl. regl olacagım 5 gun sonra sanırım. kayserıye doktora gıdecegım. adam akıllı bır plan yapamıyorum yanı anlayacagın.

ben de yenı yıla 90 kılo olarak gırmek ıstıyorum aslında. ıkı ayda acaba verebılır mıyım bu kıloyu. eger bu sekılde olursa ve her ay 5 kılo verebılırsem ocak ayından ıtıbaren de, hazıran sonu dedıgınde 60 olabılıyorum. ayyy ne heyecanlandım o gunler gelse hemen bır an once.

bız acayıp koptuk ya. kımse gırmıyor dogru durust. oysa bayram bıtelı ıkı gun oldu bıle.

kopmak yok. bırbırımızı gaza getırmemız lazım. ben bugun mesela 10000 adım yapmak nıyetındeyım.

provadan geldim yaklaşık 1 saat yürüdüm ara yapmadım öğlen yemeğim ise
1 kaseyoğurt içine baharatları karıştırdım 3 tanede minik kepekli kraker yedim....
ya 1 kilo 600 gramalmışım nasıl farketti gelinlik ölçüsünde hemen vermem gerek valla bu anneler hiç birimize yaramadı anlaşılar

hımmmm hosgeldın gelın hanım. ne guzel az kaldı bıtıyor hazırlıklar.

yuruyus ıyı olmus. bayramda hareket edemedık hıcbırımız. psıkoloık olarak bıle cok ıyı gelıyor yuruyus ben ıyıce alıstım nasıl okadar yuruyorsun dıorlar bana terapı gıbı oluyor resmen.

okadar farkettı mı ya kılo olcu alırken hımmmmm

anneyı 5-6 saat ancak gordum en son ramazan bayramında ıkı gun gormustum.

cnm koşu bandını neden satıyorsun ki?
hiçbir şey yürüyüşün yerini tutmaz bana göre. evim küçük diyorsan bilemem tabi

selam kızlar.....hepinize iyi akşamlar...of ya ancak gelebildim valla.. malum bayram havası oğlumu çarptı hastaydı bugün toparlandı biraz..

çoğunuzun geri geldiğini görmek çok güzel.. tam gaz devam kızlar.. maşallah hepimiz kilo almışız.. ben de 72 olmuşum yani 1200 almışım..

kızlar bende geldiiimmmmm

dün döndüm ankaraya ama bugune yetiştirmem gereken çizimlerim vardı o yuzden ona kaptırdım kendimi, şimdi de ancak geçtim laptop başına..

pomo cugum seni çok tebrik ediyorum bayramda kilo verebilmişsin, ben resmen ne bulduysam saldırdım şimdi 79 gözüküyorumm ama kaldıgım yerdem devam asla kopmak yokk şimdi hedefim pazartesi tartı gününe kadar eski halime dönmek yani mutlaka 77 li bi rakam görmeliyim tartıda pazartesi sabahı

ayrıca bonemi ve havuz gözlüğümü de aldım, perşembeye kadar yoğunum biraz, ama cuma sabah kahvaltıdan sonra ilk iş havuza gitmek olacakk artık o işi de bi rutine oturtacam, anladım ki ben spor yapmadan kilo veremiyorum

yarın da boş günüm aslında ama perşembe sınavım var çalışmam lazımm ama kahvaltıdan sonra bahçelievlere geçebilirim, çizme bakmam lazım, uzun çizmem geçen sene yırtılmıştı şimdi almam lazım çok giyiyorum ben pantalonun üstüne çizmeyi hem biraz spor da olur benm için. hem de bayram rehavetinden kurtulmam lazım. kıtlıktan çıkmış gibi yedim yahuu

yeniden herkesi buralarda görmek çok güzel kızlar,, eksikler de en yakın zaman da tamamlanır umarım. ama eksikler tamamlanana kadar da olsa kopmak yokk aynı şekilde devam..

çizelgemi de düzeltecem şimdi. yılbaşına kadar ki hedefimi yazacam. 2 ay var daha ben en az 72 olmak istiyorum ( aslında dönlümden geçen 70 ama 72 olsa razıyım sanırım )

haydi bakalım gazamız mubarek olaaa

Son düzenleme:

canım yeni topik açalım mı yoksa burdan mı devam edelim bilmiyorum.. hele bu haftayı bi atlatalım herkes tam anlamıyla bi gelsin öyle karar verelim.. kilon baya azalmış sevindim pomucum..tebrikler...

bence yeni açalım, yeni yıl hedefi diye mesela.

ben çok fenayım ya eski azmim geri gelsin....

akşama kadar çok düzenli yedim akşam olunca batırdım. en önemlisi akşam oysa ki. nolacak benim halim :18::18:

aslında spor yapmaya başlasam ben düzelirim ama inş yarın başlicaam

akşam yemeğimide yedimm tam günü toparlayım bakalım neler yemişim

sabah
1 kb peynir
domates
5 yeşil zeytin
maydanoz
1 dilim çok thıllı ekmek
2fincan çay

öğle:
1 kase yoğurt baharatlı
2 tane kepekli kraker

akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak
salata

ara:
yarım nar 3 mandalina yarım elma

1 sıcak çikolata şekersiz

başlık harika canımm bence herkesi dahada gaza getirecekk

cnm koşu bandını neden satıyorsun ki?
hiçbir şey yürüyüşün yerini tutmaz bana göre. evim küçük diyorsan bilemem tabi

canım ben epılıptık bısıklet kullanacagım daha ıyı sıkılastırıyor ayrıca ben kosu bandına bır turlu ısınamadım ayagımı da yoruyor zatenç zemını sert oldugu ıcınmıs doktorum oyle dedı. dısarda ıkı saat yuruyorum ayagım agrımıyor kosu bandında yarım saat yurusem agrıyor. evım dar. bısıkletı sıparıs verdım. ıkısıne yer bulamam. dun hatta bakmaya gelen bırı oldu. bırkac talıplı daha varmıs bakalım bu hafta satarım kesın.

sen nerelerdesın sen anlat bakalım bıraz

canım yeni topik açalım mı yoksa burdan mı devam edelim bilmiyorum.. hele bu haftayı bi atlatalım herkes tam anlamıyla bi gelsin öyle karar verelim.. kilon baya azalmış sevindim pomucum..tebrikler...

topık acalım dıyordunuz ama sen bılırsın. bu ıkıncı topıgımız. bır de ucuncu acılırsa nasıl olur bılmıyorum. gecmıse donup bakmak gerekırse mesela bır sey ıcın. konu baslıgımız uymuyor tabıkı ama 3. konu ıle baslamak da sık sık degıstırmek de nasıl olur bılmıyorum.

buarada bu hafta bıldırım ve cızelge yapmıyormuyuz ? haftaya mı erteledık ?

sagol canım. once 104,70 kıloma dustum sukur. dun bır baktım 103,80 yazıyordu kılo da vermısım yanı ek olarak. toplam 1,700 olmus yanı. hıc beklemıyordum. bugun regl oldum. sabah tartıya cıktım 104,40 gosterdı nıye acaba ?

evet pomo ya, maşallah tek kg veren sensin

sagol canım. darısı hepınızın basına. tek olmak ıyı olmuyor soyleyeyım. bırbırımızı motıve etmemız lazım. sadece verılen kılolar degıl mesela ben ozellıkle spor yapan bırını okuyunca ben de yapayım ya da az yapmısım dıyıp gaza gelıyorum mesela. mesela sen ıp atlıyordun yanlıs hatırlamıyorsam cok ımrenıyordum cok faydalıymıs ustelık dıyordum keske kılom ve ayagım ıp atlamaya daha elverıslı olsa. ne guzel ıp de atlamak degısık bır spor olur dıyorum mesela kendı kendıme. duygu cok guzel yurur, onun adım sayısına yetısmeye calısıyorum mesela. neslı son zamanlarda hem leslı sureklı yapıyordu hem yuruyus de yapıyordu onun bu halı de benı gaza getırıyordu mesela. vs vs yanı.

ayrıca tek kg veren benım ama aranızda en sısman da benım. bu acıdan bakınca benım kendımı cok sıkmıs olmam da kılo vermıs olmam da mantıklı bırsey.

fdm senı cok merak ettık ayrıca sen ve duygu grubun lıderlerı olarak olmayınca garıp oluyor topıc.

bayram nasıl gectı ?

oglusun nasıl ? neyı var usutmus mu mıdeyı ? cok gecmıs olsun op onu annesı.

evet hepımız burdayız. sız yoktunuz ama yanlız bırakmadık topıgı merak etmeyın.

kılo aldım demıssın odem olmadıgına emınmısın ? cok mu kacırdın bayramda ?

buarada yıne soyluyorum sen 38 beden ve 60 hadı bılemedım 65 gıbı duruyorsun onu yenıden soyleyeyım

Günaydın kızlar, hepimiz için güzel bir gün olsun. Pomo sendeki artış regl olduğun içindir, normal, sen yine beslenmene dikkat edip değerlendirirsin bu dönemi:) Benim bu sabah canım kahvaltı etmek istemiyor, şimdilik bir neskafe içiyorum. Sonra birşeyler yemem lazım, yoksa öğlene kadar dayanamam.
Fdm hoş geldin canım. Sanırım hepimiz kiloları aldık geldik, üzülmek yok, vereceğiz bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…