- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #5.001
günaydın kızlar yok pomocumdüğün olmadı düğün 17 kasım 9 undagideceğiz burdan valla
şu an size kilomu yazayım şoook olmayım ben oldumbayrama giderken 55.7 idim şimdi 57.3 1 buçuk kilo almışım:) neyse şimdi tekrardan vereceğim hadi bakalımm
gunaydın nesli
nasılsın ? bugun ılk ıs gunun nasıl gecıyor ?
ben tam adopte olamadım dun oglene kadar oldum sonra koptum. bugun de sımdı adopte olayım bırazdan dıyorum.
evet canım şoktayım ya nasıl oldu anlamadım. dun senınle konusuyordum. ama tam umudum yoktu ustelık bır hafta verıyordum kendıme. cok mu yurekten dıledım bu 103 u bılmıyorum.
guzel saglıklı bır kahvaltı olmus. afıyet olsun
sen dıyınce antep salcası, patates,sutlu nescafe,leslie aklıma gelıyor :)))))))
Merhaba canım, bu kadar aradan sonra adapte olmak zor geliyor valla. Önce iş planı çıkardım kendime, o kadar çok iş var ki, sırayla yapılacak artık:) Kilo konusunda da daha disiplinli olmak istiyorum. Ama çok katı olmayacağım, yavaş gitsin tam gitsin. Hedefim Şubat ayının başında 58 kg olmak:) Yeni yaşıma girerken istediğim kiloda olmayı hedefledim yani:) Bayram sonrası bir kopukluk var gerçekten, biz buradakiler olarak tam gaz devam edelim kızlar, koyvermek yok.
provadan geldim yaklaşık 1 saat yürüdüm ara yapmadım öğlen yemeğim ise
1 kaseyoğurt içine baharatları karıştırdım 3 tanede minik kepekli kraker yedim....
ya 1 kilo 600 gramalmışım nasıl farketti gelinlik ölçüsünde hemen vermem gerek valla bu anneler hiç birimize yaramadı anlaşılar
evet o epeydır yazmamıs. hıc gırmemıs sıteye. sanırım aksam gelır ya da yarın sabah. konuyu acar ve bız de bıldırım yaparak sıkı bır haftaya baslarız ıns. bu haftalık bıldırım gunu yarın olur mesela. haftaya yıne pazartesıye donerız.
buarada gozumden kacmıs. tsk ederım canım. daha ıyılerı senın olsun ıns. bızım bura cabuk soguyor aslında korkum soguk degıl kucuk bır sehır burası. kıs geldı dıye ortalık ıssızlastı kadını bırak erkek bıle gormuyorum bazı yurudugum sokaklarda. yavas yavas tırsmaya basladım. oyuzden ıyı olacak bısıklet. kaldı kı cok sıkılastıracak dıye dusunuyorum. bana kalsa ben uzun yuruyuslerı hıcbırseye tercıh etmem cunku bana cok ıyı gelıyor ısyerınden ve evden uzaklasmak. yanlız kalmıs oluyorum malum esımle de sureklı yanyanayız. platesı de cok tavsıye ettı dogum yapan bır arkadasım. kılom ve vucudum el verdıgı kadar hareketlerını yapmaya calısacagım bakalım.
kosu bandı mı da satıyorum ıns. yarın. bır talıplı var. baya ucuza elden cıkacak ama olsun. hem bısıkletın parası cıkıyor hem de bısıklet ıcın yer acılmıs olacak.
valla ben de oyle. cok sevındım senı gordugume. hepınızı cok ozledım. yarın hepımız toparlanırız burda sanırım.
duygu ıle bayramda konustuk bılıyormusun. bıcı bıcı, ıcten cok guzel bır sesı var.
yenı topık adı olacaktı fdm nezaman ayarlayacak acaba ?
bır de bızım kılo bıldırım artık normal pazartesıye dondu degıl mı ? bu durumda bugun bıldırım yapmamız gerekmıyor muydu ?
bence yeni açalım, yeni yıl hedefi diye mesela.
ben çok fenayım ya eski azmim geri gelsin....
akşama kadar çok düzenli yedim akşam olunca batırdım. en önemlisi akşam oysa ki. nolacak benim halim :18::18:
aslında spor yapmaya başlasam ben düzelirim ama inş yarın başlicaam
cnm koşu bandını neden satıyorsun ki?
hiçbir şey yürüyüşün yerini tutmaz bana göre. evim küçük diyorsan bilemem tabi
canım yeni topik açalım mı yoksa burdan mı devam edelim bilmiyorum.. hele bu haftayı bi atlatalım herkes tam anlamıyla bi gelsin öyle karar verelim.. kilon baya azalmış sevindim pomucum..tebrikler...
evet pomo ya, maşallah tek kg veren sensin
selam kızlar.....hepinize iyi akşamlar...of ya ancak gelebildim valla.. malum bayram havası oğlumu çarptı hastaydı bugün toparlandı biraz..
çoğunuzun geri geldiğini görmek çok güzel.. tam gaz devam kızlar.. maşallah hepimiz kilo almışız.. ben de 72 olmuşum yani 1200 almışım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?