Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

yeni dizler elenir

ya sabah sabah ağladım ben kanuni sultan sulaymanın hayatınıokuduğumiçin muhteşem yuzyılıl izlemeyi sevmiyorum öyle reklam aralarında bakıyorum azönce 3 FRAGMANI İZLEDİM AĞLADIM OĞLUNU 6 CELLATA BOĞDURUYOR İZLİYOR İZLERKEN MUTLU DEĞİLAMA MUDAHELE ETMİYOR ,BUNUNSEBEBİ HÜRREMİNRÜSTEMPAŞAYLA MUSTAFANINMÜHRÜNÜ KULLANDIKLARI SAHTEMEKTUPYÜZÜNDEN SÖZDE MUSTADA DUŞMANLA İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR OYSA SEVDİĞİ KARISININ OYUNUNA GELİYOR DİZİLERİ KAPTIRIP AĞLIYANLARFDAN DEĞİLİM BU GEÇREKOLDUĞU İÇİN AĞLADIM Kİ MUSTAFA ADELETLİ HALKI TARAFINDAN SEVİLEN GÜÇLÜ BİR ADAMMIŞ ,NEYE SEVİNİYORUM BİLİYORMUSUN İLK HÜRREMİN ÖLECEĞİNDEN HEMDE HASTALANARAK ÖLMESİNDEN HEPSİNE BEDDUA ETTİM SABAH SABAH

ya benım esım tv cok sevmez guzel fılm bulursak ızler. ve bıdı bıdı cene yapar uc tane dızı ızlesem. bır ya da ıkı dızlı ızlerım. trt de seksekler var onu beraber ızlıyoruz bır de ben pazar gunu utu yaparken, umutsuz ev kadınlarını ızlıyorum. yabancı versıyonunu da severdım ama okul donemı ıs donemı derken takıp edememıstım.

merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. siteye üye olalı çok olmadı o yüzden biraz cahilim bu konuda mazur görürseniz birşey sormak istiyorum bu yazılarınızın altında çıkan kilonuzu gösteren şeyi nasıl yapıyorsunuz. bende diyete başlıyacağımda bir türlü adapte olamıyorum size katılırsam belki kilo verebilirim diye düşündüm

zaten bize anlatılan tarih hürremin kötü kadın olduğuyla ilgiliydi ama dizide hürrem o kadar sempatik ve iyi gösteriliyor ki.. işte sapkın insanların popülarite yarışması bu da...duygu listeyle ilgili soruların giderildi mi?

şu ilk sayfadaki listeyi beceremedim. az sonra eve gidince daha detaylı ilgilenicem..

anam birde gassipgırl var neyseki o1 saatkuzeygüneyden önce

ARKADAŞLAR BUNA GÖRE BU HAFTANIN 1.CİSİ POMOGRANATE ARKADAŞIMIZDIR.. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

BUNDAN SONRA BİLDİRİMLERİN PAZARTESİ ÖĞLEYE KADAR ÖZELİME YAPILMASINI İSTİYORUM.. AKŞAMA KADAR ÇOK UZUN HEPİMİZ ÇATLIYORUZ

HENÜZ CİMEN ARKADAŞIMIZ BİLDİRİM YAPMADI ANCAK SİZİ MERAKTA BIRAKMAMAK İÇİN YAYINLADIM TABLOYU.. BİLGİLERİNDE EKSİKLİK OLAN VARSA SÖYLESİN DÜZELTELİM...

[/QUOTE]

5 kucuk yesıl erık yedım, ıkı cevız yedım, on tane beyaz leblebı yedım. 500 ml su da kaldım. bıtkı cayı ıcemedım ısım cıktı sımdı ıcecem.

evet ya hürremciler var resmenbaşta annem, nefret ediyorum cehennemin dibinde yansın inşallah karı ağzına bakıp evladına kıyan o adamdanda nefret ediyorum resmen tarihin içine ettiler adamsapık karısıdaiyi biri olarak gösteriyorlar,
sen eve gidince yap istersen listeyi baya kötü durumda şuan

gunaydin kizlar sabah sabah dokturmussunuz, ben duyferle mi eslendim anammmm duyfere hayatta ben yetisemem kizlar su an kanal d de yemegim programi var veee neredeler biliyonuz mu guzelimm urlaaaaa ayyy ne kadar ozlemisim cok sevindim gorunce

sabah
1 dilim ekmek
bir kk peynir
3 biber
bir domat
ceyrek salatalik
bir tutam maydanoz
minicik hashas (cay kasigi kadar bile degildi )

esimi ise gonderdikten sonra ben yuruyuse cikarim artik 50 dk falan yururummm

kızlar benım kırmızlar kendılıgınden gelmeyecek bence. gebelık testlerı de yaptım kac kez hamılede degılım. ben en ıyısı tekrar hapa mı donsem ? bekle bekle nereye kadar. adet olmadıkca sınır stres gelecek. odem de olacak. dusunun regl donemınde olan arkadaslar 500 gr aldılar dusunun kı ben 17 temmuzdan berı regl olmadım kımbılır nekadar odem ve su tuttum.hormon ılaclarının da benzer etkısı var zaten sonucta hapa baslarsam da olumsuz etkısı olacak ama enazından regl olurum degıl mı. kafam cok karıstı.

bende senin gibiyim hala regl olamadim ve dedigin gibi benim vucuttada odem ve su var

sayinnn rakibemmmm menun cok guzel olmuss, bende aksine yumurtanin beyazini yerim sarisini hic sevmem su sirke olayini bir gun denedim ama yani anlatama cok kotu oldum o yuzden ben limonlu su iciyorum

Afiyet olsun, kahvaltın iyi görünüyor, yürüyüş te iyi. Senin kilon az zaten diye düşündüm ama sonra boyun kaç merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…