- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
fdm cnm tabloyla ilgili sorularım var
1-nedendünkü kglarımızı güncellemedin
2-ben tabloyu tam göremiyorumyani son kişiyi göremiyorumm
vayyy harika gidiyorsun fdm ,sevdim ben bu işi gideyim rakibimi yakından tanıyayımmm çimennnnnnnn nerdesinnn
bakalım sevgili yarışma arkadaşım görcez artık sonuçları..umarım hepimiz güzel lilolar veririz..
canım sen muhtemelen ilk sayfadakine baktın da ondan tablo sıkıntılı geliyo.. mesaj düzenleme paneli çok uğraştırdığı için alıntı yaparak yayınladım tabloyu.. belki bi ara ilk sayfadakini de düzenlerim ama şimdi ona vaktim yok...dünkü tablo kaçıncı sayfadaydı tam hatırlamıyorum ama onda herşey tam..
kız bu dizilerin hepsini izlersen ne spora ne eve ne de ailene zaman ayırabilirsin.. gündüz hiç dizi izlemem, akşam da zamanım olursa hürrem ve ferihayı izliyordum...ben tan bi yabancı film tutukunuyum.. arka arkaya 3 film izlediğimi bilirim.. bayılıyoum yaaa..
anam dizilerimbaşlıyorkızlarrr unutma beni ,deniz yıldızı,beniaffetgündüz dizilerim akşamdizimkuzeygünay(reklamlarda muhteşem yuzyılsırf hürreimyüzündensevmiyorum bu diziyi-kayıp şehir dikkatimiçekti-uçurumu seviyorum-suskunlarr-yergök aşk-lale devri-ferihayı severdim amaemirin yolunuizlermiyim bilmiyorum ,ferihanın yeni düzisi merak ediyorum-kutsinindizisinimerak ediyorum-anam çok dizi var ama ilk hafta belli ederler kendilerini elerim
yeni dizler elenir
ya sabah sabah ağladım ben kanuni sultan sulaymanın hayatınıokuduğumiçin muhteşem yuzyılıl izlemeyi sevmiyorum öyle reklam aralarında bakıyorum azönce 3 FRAGMANI İZLEDİM AĞLADIM OĞLUNU 6 CELLATA BOĞDURUYOR İZLİYOR İZLERKEN MUTLU DEĞİLAMA MUDAHELE ETMİYOR ,BUNUNSEBEBİ HÜRREMİNRÜSTEMPAŞAYLA MUSTAFANINMÜHRÜNÜ KULLANDIKLARI SAHTEMEKTUPYÜZÜNDEN SÖZDE MUSTADA DUŞMANLA İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR OYSA SEVDİĞİ KARISININ OYUNUNA GELİYOR DİZİLERİ KAPTIRIP AĞLIYANLARFDAN DEĞİLİM BU GEÇREKOLDUĞU İÇİN AĞLADIM Kİ MUSTAFA ADELETLİ HALKI TARAFINDAN SEVİLEN GÜÇLÜ BİR ADAMMIŞ ,NEYE SEVİNİYORUM BİLİYORMUSUN İLK HÜRREMİN ÖLECEĞİNDEN HEMDE HASTALANARAK ÖLMESİNDEN HEPSİNE BEDDUA ETTİM SABAH SABAH
ya benım esım tv cok sevmez guzel fılm bulursak ızler. Ve bıdı bıdı cene yapar uc tane dızı ızlesem. Bır ya da ıkı dızlı ızlerım. Trt de seksekler var onu beraber ızlıyoruz bır de ben pazar gunu utu yaparken, umutsuz ev kadınlarını ızlıyorum. Yabancı versıyonunu da severdım ama okul donemı ıs donemı derken takıp edememıstım.
color=#800000][TABLE="class: Grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]nick
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]71.1
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]0.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]68.3
[/TD]
[TD]67.9
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]17.1
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]74.3
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD]0.7
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]fadime02
[/TD]
[TD]103
[/TD]
[TD]95.5
[/TD]
[TD]96
[/TD]
[TD]+500 (R.D.)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]88
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]108.5
[/TD]
[TD]-1500
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]koizumirisa
[/TD]
[TD]105
[/TD]
[TD]101.3
[/TD]
[TD]101.4
[/TD]
[TD]+100
[/TD]
[TD]3.6
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]zeyca
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]85.2
[/TD]
[TD]-800
[/TD]
[TD]0.8
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]82.5
[/TD]
[TD]+500
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]gizemsss
[/TD]
[TD]87
[/TD]
[TD]74
[/TD]
[TD]74
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/color]
KURALLAR
1. BİLDİRİM GÜNLERİ PAZARTESİ SABAHTAN ÖĞLEYE KADARDIR.
2. BİLDİRİMLER KESİNLİKLE BENİM ÖZELİME YAPILACAK. BEN ÇİZELGEYİ HAZIRLAMADAN KİMSE BURADA PAYLAŞMASIN Kİ HEPİMİZE SÜRPRİZ OLSUN.
3. DİĞER GÜNLER TARTILIP BURADA KİLO BİLDİRMEK YASAK.
4. HERGÜN MENÜLERİMİZİ PAYLAŞMA VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKESİN, YOKSA EN AZ 2 KİŞİNİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAK ZORUNLU.
5. HERGÜN EN AZ 10 DK FİZİKSEL AKTİVİTE YAPMAK ZORUNLU.
6. BİLDİRİM SONUNDA EN AZ KİLO VEREN ARKADAŞA CEZA VAR (REGL DÖNEMİ HARİÇ)
7. ÜSTÜSTE 2 HAFTA ÇİZELGEDE YER ALMAYAN GÜNLÜK DIŞINDA KALACAKTIR.
8. BİLDİRİM YAPAMAYACAĞINIZ ÖZEL ZAMANLARI LÜTFEN HABER VERMEYE ÇALIŞIN Kİ CEZA ALMAYIN.
ya benım esım tv cok sevmez guzel fılm bulursak ızler. Ve bıdı bıdı cene yapar uc tane dızı ızlesem. Bır ya da ıkı dızlı ızlerım. Trt de seksekler var onu beraber ızlıyoruz bır de ben pazar gunu utu yaparken, umutsuz ev kadınlarını ızlıyorum. Yabancı versıyonunu da severdım ama okul donemı ıs donemı derken takıp edememıstım.
zaten bize anlatılan tarih hürremin kötü kadın olduğuyla ilgiliydi ama dizide hürrem o kadar sempatik ve iyi gösteriliyor ki.. Işte sapkın insanların popülarite yarışması bu da...duygu listeyle ilgili soruların giderildi mi?
şu ilk sayfadaki listeyi beceremedim. Az sonra eve gidince daha detaylı ilgilenicem..
5 kucuk yesıl erık yedım, ıkı cevız yedım, on tane beyaz leblebı yedım. 500 ml su da kaldım. bıtkı cayı ıcemedım ısım cıktı sımdı ıcecem.
kızlar benım kırmızlar kendılıgınden gelmeyecek bence. gebelık testlerı de yaptım kac kez hamılede degılım. ben en ıyısı tekrar hapa mı donsem ? bekle bekle nereye kadar. adet olmadıkca sınır stres gelecek. odem de olacak. dusunun regl donemınde olan arkadaslar 500 gr aldılar dusunun kı ben 17 temmuzdan berı regl olmadım kımbılır nekadar odem ve su tuttum.hormon ılaclarının da benzer etkısı var zaten sonucta hapa baslarsam da olumsuz etkısı olacak ama enazından regl olurum degıl mı. kafam cok karıstı.
günaydınnnn güzel hatunlarr;
aç karnına1çay bardağı ılık suya elma sirkesi(bu arada karabiber benimkapak 1 yemek kaşığı ediyormuş ) bal(1 çay kaşığı)
sabah:1 küçük dilimkızarmış karışık tahıl ekmeği
domates-salatalık-maydanoz-biraz tuzsuz lor-yumurta sarısı(beyaz sevmem)
,az sonra yeşilçayımı ve kiraz saplıçaqyımı içeceğim ben bunları karıştırıyorum daha büyük bardakta içiyorum
duyfer şimdi bakın en başa düzelttim....
gunaydin kizlarsabah sabah dokturmussunuz, ben duyferle mi eslendim anammmm duyfere hayatta ben yetisemem kizlar su an kanal d de yemegim programi var veee neredeler biliyonuz mu guzelimm urlaaaaa ayyy ne kadar ozlemisim cok sevindim gorunce
sabah
1 dilim ekmek
bir kk peynir
3 biber
bir domat
ceyrek salatalik
bir tutam maydanoz
minicik hashas (cay kasigi kadar bile degildi )
esimi ise gonderdikten sonra ben yuruyuse cikarim artik 50 dk falan yururummm
Afiyet olsun, kahvaltın iyi görünüyor, yürüyüş te iyi. Senin kilon az zaten diye düşündüm ama sonra boyun kaç merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?