Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Çimen, sen de kilo çizelgesi hazırlasana, sanırım fdm linkini vermişti bir yerlerde.

urlalımısın tepekahveyi bilirmisin uğrak mekanımdır,menü güzel

duyfer şimdi bakın en başa düzelttim....
bakayım cnm

cnm yanlışanlama ama şuan hamile kalma bencekg var allah koryusun düşük tehlikesi bileolur sen bence önceadet söktürcühap i. 5 tane oluyor adetin gelincede 3günü hapa başla benmitavsiyem en azından 80 göreseye kadar hamile kalma hatta daha düşükkg dakalmanı öneririm ama dayanamıcak gibi olursan 80 derimyani bu hılza buyılsonunda80olursun hapa başlarsan maydanoz çoktüket derim hormanları düzenliypr çünki
sayinnn rakibemmmm menun cok guzel olmuss, bende aksine yumurtanin beyazini yerim sarisini hic sevmem su sirke olayini bir gun denedim ama yani anlatama cok kotu oldum o yuzden ben limonlu su iciyorum

ee bizkahvaltıyı birlikte yapalım ben beyazınımalesefatıyorum ,sirkelisuyı bir seferde asla içemem yudumyudum içerim yoksa asla içemem

demi en azindan yediklerimiz ziyan olmaz o yuzden ben pek yumurta haslamiyorum yoksa sari hep cope gidiyor..tepe kahve karaburun tarafindaki mi he bilirimmm

sayinnn rakibemmmm menun cok guzel olmuss, bende aksine yumurtanin beyazini yerim sarisini hic sevmem su sirke olayini bir gun denedim ama yani anlatama cok kotu oldum o yuzden ben limonlu su iciyorum

ya ben de ıcemem gıbı gelıyor. bal sevmem sırke sevmem bıle. hepsı karısınca nasıl ıcerım bılemıyorum :)))))

demi en azindan yediklerimiz ziyan olmaz o yuzden ben pek yumurta haslamiyorum yoksa sari hep cope gidiyor..tepe kahve karaburun tarafindaki mi he bilirimmm
bendebeyazı ondan diyorumbirlikte yiyelimdiywe:)))) valal ben karaburunu bilmem belki öyledir urlada tepe kahve kahvaltısıon numara

kizlar bi onerim olacak yogurtta pul biber dokerek tuketin gercekten acayip bagirsak calistiriyor
ben öyle yapıyorum cnm zaten acı metabolizmayı çalıştırıyor ee yoğurtta yağ yakıyor ikisi harika ikili

evet dedigin yer biliyorum cetinin yeri cok giderdik kahvalti yeri zaten.. ben light yogurt bulamiyorum burada ya kendim yapiyorum ya da hazir aliyorum ama tam yagli, sorun olmaz demi bide sizce kac kasik yemeliyim yani tam yagli oldugu icin

evet dedigin yer biliyorum cetinin yeri cok giderdik kahvalti yeri zaten.. ben light yogurt bulamiyorum burada ya kendim yapiyorum ya da hazir aliyorum ama tam yagli, sorun olmaz demi bide sizce kac kasik yemeliyim yani tam yagli oldugu icin

zaten ben light ürünler taraftari değilimçok iyi yapıyorsun cnm kışın bende öyle yapcammm kendi yaptığınigibsi olmazz bence küçükbir kse ye yoğurtun yapından ne olcak önemliolanmargarin sıvıyağvetereyağdan kaçmak yada minimuma düşümek gıdaların doğal yağı çok fazla tehlikeli olmaz bence

ara menun super bol enerjili sayisinada dikkat etmissin

evet dıkkat ettım. koyden gelmıstı erıkler. ıyı fıkır dıye dusundum. kalorı bıle tam bılmıyorum ama alıstım sanırım ogun ve besınlerı dengelemeye. el yordamı bırsey oldu bu olay ve cok sevınıyorum :))))

oh bugün ne iş güç varne yemek derdidünden hazırım ,
kızlar midem kazındı öğle yemeği için erken diye 1 küçükyeşil elma yarım ceviz 2 tane form bisküviile ara öğün yapıyorum

aynen ya valla zamanın kalmaz :)))))))

gunduz calısmadıgım donemde ızledıgım olmustur ama yıne de cok sevmem aynen ben de fılm hastasıyım ve arka arkaya uckez fılm ızlerım bır aksamda. esım yurtdısına cıkınca, herkes der nasıl sıkılmıyorsun nasıl korkmuyorsun. ben hıc sıkılmam cok keyıflı gecer hatta o yok dıye hamburger falan da soylerdım eve :)))) ardından fılm ızlerdım uc tane.

artık hamburger yokkkkk tabıkı. sanırım benım en buyuk zaafım o. cıps ve ekmek ıkıncı gelıyor.

bardaĞIMDA ERİKİÇİN 8KALORİ YAZIYOR SANIRIM YEŞİLKÜÇÜK ERİKTİR BU

bende çok severim ama takip edemiyorum yeni filmleri oğlandan kalmıyor fırsat pokoyo-pepee-keloğlan ouyuduğundada yarı uykulu diziizxliyorum eskiden sinemaya çokgiderdim sürekli vcdkiralardım

ben hamıle kalmak ıstemıyorum kı zaten. kaldı kı tup bebek ıle bıle olmadı benım. hamıle kalmam yanı merak etme. ne olur ne olmaz dıye test yaptım bıtkı caylarına baslamadan once bir de hapa baslamadan once dun yaptım. hapa henuz baslamadım dusunuyorum. ben zaten dusuk falan olmasın dıye bu yola cıktım ola kı bebegım yıne de olursa, sısmam olsam bıle dıye. benım hedefım en az 70 de anne olmak. kendılıgınden olursa 70 kabulum. olmazsa da 55 olunca tup bebege gıdecegım yanı seneye bu zamanlar 55 kılo olarak hastane yolunu tutmayı dusunuyorum.

maydonız cok yemeye basladım evet demıstın bana.

adet sokturucu hap ısmı bılmıyorum. kullananız var mı ? benımkı de adet olmamı saglıyor ama hormon ıcerıklı bır hap benımkı. o hormonu aldıgım ıcın adet gorebılıyordum. adet sokturucu daha az etkılı olur, kılo ya da odem konusunda. adet sokturucu alayım ozaman.

çok geçmiş olsun canım. idrar yolları enfeksiyonu senelerdir çektiğim bir derttir benim de. ne zaman hastaneye gitsem mutlaka enfeksiyon çıkıyor bol su içerek düzenlemeye çalışıyorum bu durumu.sana da öyle tavsiye edebilirim. en azından ağrın yanman olmuyor.

2 gündür leslie yapıyorum bende kollarım bile ağrıyor ama durmak yok, eğlenceli bi şekilde kalori yakmaya devam

zeyca, başarılar diliyorum

leyla ile mecnun u izleyin bence en eglencelisi

kizlar bi onerim olacak yogurtta pul biber dokerek tuketin gercekten acayip bagirsak calistiriyor

akşam yemekten sonraki öğünümde yiyeyim diyorum bunu ben. üstüne de leslie yapsam tama yanar yağlarım

oh bugün ne iş güç varne yemek derdidünden hazırım ,
kızlar midem kazındı öğle yemeği için erken diye 1 küçükyeşil elma yarım ceviz 2 tane form bisküviile ara öğün yapıyorum

dün bütün işlerini yaptın tabi bugun ne işin olacak

şimdi gelelim bugunluk raporuma.

sabah kahvaltıda 2 ince dilim tam tahıllı ekmek yedim ( fıırınlar kendileri dilimliyorlar ya o dilimlerden )
1 domates
1 kk peynir
3 tane de siyah zeytin.

sabahtan bu yana da 3 bardak çay içtim ama şekersiz.

ayrıca ofis dışındaki işlerde koşturmaktan 45 dk ya yakın yürüdüm ama baya hızlı, ve 1 lt falan terlemişimdir

1 lt su da oldu sabahtan bu yana..
ayrıca ara öğünde kuru kayısılarımı da yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…