- Konu Sahibi haha de gec
-
Çimen, sen de kilo çizelgesi hazırlasana, sanırım fdm linkini vermişti bir yerlerde.
urlalımısın tepekahveyi bilirmisin uğrak mekanımdır,menü güzelgunaydin kizlarSabah sabah dokturmussunuz, ben duyferle mi eslendim anammmm duyfere hayatta ben yetisemem Kizlar su an kanal d de yemegim programi var veee neredeler biliyonuz mu guzelimm urlaaaaa ayyy ne kadar ozlemisim cok sevindim gorunce
sabah
1 dilim ekmek
bir kk peynir
3 biber
bir domat
ceyrek salatalik
bir tutam maydanoz
minicik hashas (cay kasigi kadar bile degildi )
esimi ise gonderdikten sonra ben yuruyuse cikarim artik 50 dk falan yururummm
bakayım cnmduyfer şimdi bakın en başa düzelttim....
cnm yanlışanlama ama şuan hamile kalma bencekg var allah koryusun düşük tehlikesi bileolur sen bence önceadet söktürcühap i. 5 tane oluyor adetin gelincede 3günü hapa başla benmitavsiyem en azından 80 göreseye kadar hamile kalma hatta daha düşükkg dakalmanı öneririm ama dayanamıcak gibi olursan 80 derimyani bu hılza buyılsonunda80olursun hapa başlarsan maydanoz çoktüket derim hormanları düzenliypr çünkikızlar benım kırmızlar kendılıgınden gelmeyecek bence. Gebelık testlerı de yaptım kac kez hamılede degılım. Ben en ıyısı tekrar hapa mı donsem ? Bekle bekle nereye kadar. Adet olmadıkca sınır stres gelecek. Odem de olacak. Dusunun regl donemınde olan arkadaslar 500 gr aldılar dusunun kı ben 17 temmuzdan berı regl olmadım kımbılır nekadar odem ve su tuttum.hormon ılaclarının da benzer etkısı var zaten sonucta hapa baslarsam da olumsuz etkısı olacak ama enazından regl olurum degıl mı. Kafam cok karıstı.
sayinnn rakibemmmm menun cok guzel olmuss, bende aksine yumurtanin beyazini yerim sarisini hic sevmem su sirke olayini bir gun denedim ama yani anlatama cok kotu oldum o yuzden ben limonlu su iciyorum
urlalımısın tepekahveyi bilirmisin uğrak mekanımdır,menü güzel
bakayım cnm
cnm yanlışanlama ama şuan hamile kalma bencekg var allah koryusun düşük tehlikesi bileolur sen bence önceadet söktürcühap i. 5 tane oluyor adetin gelincede 3günü hapa başla benmitavsiyem en azından 80 göreseye kadar hamile kalma hatta daha düşükkg dakalmanı öneririm ama dayanamıcak gibi olursan 80 derimyani bu hılza buyılsonunda80olursun hapa başlarsan maydanoz çoktüket derim hormanları düzenliypr çünki
ee bizkahvaltıyı birlikte yapalım ben beyazınımalesefatıyorum ,sirkelisuyı bir seferde asla içemem yudumyudum içerim yoksa asla içemem
sayinnn rakibemmmm menun cok guzel olmuss, bende aksine yumurtanin beyazini yerim sarisini hic sevmem su sirke olayini bir gun denedim ama yani anlatama cok kotu oldum o yuzden ben limonlu su iciyorum
ya ben de ıcemem gıbı gelıyor. bal sevmem sırke sevmem bıle. hepsı karısınca nasıl ıcerım bılemıyorum :)))))
bendebeyazı ondan diyorumbirlikte yiyelimdiywe:)))) valal ben karaburunu bilmem belki öyledir urlada tepe kahve kahvaltısıon numarademi en azindan yediklerimiz ziyan olmaz o yuzden ben pek yumurta haslamiyorum yoksa sari hep cope gidiyor..tepe kahve karaburun tarafindaki mi he bilirimmm
ben öyle yapıyorum cnm zaten acı metabolizmayı çalıştırıyor ee yoğurtta yağ yakıyor ikisi harika ikilikizlar bi onerim olacak yogurtta pul biber dokerek tuketin gercekten acayip bagirsak calistiriyor
bendebeyazı ondan diyorumbirlikte yiyelimdiywe:)))) valal ben karaburunu bilmem belki öyledir urlada tepe kahve kahvaltısıon numara
ben öyle yapıyorum cnm zaten acı metabolizmayı çalıştırıyor ee yoğurtta yağ yakıyor ikisi harika ikili
evet dedigin yer biliyorum cetinin yeri cok giderdik kahvalti yeri zaten.. ben light yogurt bulamiyorum burada ya kendim yapiyorum ya da hazir aliyorum ama tam yagli, sorun olmaz demi bide sizce kac kasik yemeliyim yani tam yagli oldugu icin
bende senin gibiyim hala regl olamadim ve dedigin gibi benim vucuttada odem ve su var
ara menun super bol enerjili sayisinada dikkat etmissin
kız bu dizilerin hepsini izlersen ne spora ne eve ne de ailene zaman ayırabilirsin.. gündüz hiç dizi izlemem, akşam da zamanım olursa hürrem ve ferihayı izliyordum...ben tan bi yabancı film tutukunuyum.. arka arkaya 3 film izlediğimi bilirim.. bayılıyoum yaaa..
evet dıkkat ettım. koyden gelmıstı erıkler. ıyı fıkır dıye dusundum. kalorı bıle tam bılmıyorum ama alıstım sanırım ogun ve besınlerı dengelemeye. el yordamı bırsey oldu bu olay ve cok sevınıyorum :))))
aynen ya valla zamanın kalmaz :)))))))
gunduz calısmadıgım donemde ızledıgım olmustur ama yıne de cok sevmem aynen ben de fılm hastasıyım ve arka arkaya uckez fılm ızlerım bır aksamda. Esım yurtdısına cıkınca, herkes der nasıl sıkılmıyorsun nasıl korkmuyorsun. Ben hıc sıkılmam cok keyıflı gecer hatta o yok dıye hamburger falan da soylerdım eve :)))) ardından fılm ızlerdım uc tane.
Artık hamburger yokkkkk tabıkı. Sanırım benım en buyuk zaafım o. Cıps ve ekmek ıkıncı gelıyor.
cnm yanlışanlama ama şuan hamile kalma bencekg var allah koryusun düşük tehlikesi bileolur sen bence önceadet söktürcühap i. 5 tane oluyor adetin gelincede 3günü hapa başla benmitavsiyem en azından 80 göreseye kadar hamile kalma hatta daha düşükkg dakalmanı öneririm ama dayanamıcak gibi olursan 80 derimyani bu hılza buyılsonunda80olursun hapa başlarsan maydanoz çoktüket derim hormanları düzenliypr çünki
kızlar ben dün odun taşıdım 4 5 saat onn dışında spor yaptım baya...ama kıvrdım hastaneye götrdü eşim..idrr yollrım enfeksiyon kapmış bugn geldim hastaneden şükür iiym bugn...siz nasılsınz bakalımm
Duygu, sana pes diyorum, bu ne enerji böyle, maşallah maşallah:) Ben üst üste iki gün leslie yaptım ve bugün yorgun hissediyorum. Gerçi benim işlerim de yoğundu dün, aslında kafa yorgunluğu da var yani. Bu arada ben yüzmeyi çok seviyorum, bu ayın 15'inden sonra başlayacağım yüzmeye, onun da çok faydası olur.
gelecek pazartesiye kadar kendi içimizde kilo yakınlığını dikkate alarak 4 yarışma grubu oluşturdum.. gelecek pazartesiye kadar bu kişiler kendi içlerinde yarışacak ve sonucu hep birlikte göreceğiniz.. pazartesiye kadar kesinlikle kilonuzla ilgili en ufak bi bilgi bile vermeyeceksiniz..
grup1
pomogranate
koizımirisa
fadime02
grup2
zeyca
cesmi_naz
grup3
nesli78
gizemsss
fdm
grup4
duyfer_2006
cimen87
anam dizilerimbaşlıyorkızlarrr unutma beni ,deniz yıldızı,beniaffetgündüz dizilerim akşamdizimkuzeygünay(reklamlarda muhteşem yuzyılsırf hürreimyüzündensevmiyorum bu diziyi-kayıp şehir dikkatimiçekti-uçurumu seviyorum-suskunlarr-yergök aşk-lale devri-ferihayı severdim amaemirin yolunuizlermiyim bilmiyorum ,ferihanın yeni düzisi merak ediyorum-kutsinindizisinimerak ediyorum-anam çok dizi var ama ilk hafta belli ederler kendilerini elerim
kizlar bi onerim olacak yogurtta pul biber dokerek tuketin gercekten acayip bagirsak calistiriyor
oh bugün ne iş güç varne yemek derdidünden hazırım ,
kızlar midem kazındı öğle yemeği için erken diye 1 küçükyeşil elma yarım ceviz 2 tane form bisküviile ara öğün yapıyorum
bardaĞIMDA ERİKİÇİN 8KALORİ YAZIYOR SANIRIM YEŞİLKÜÇÜK ERİKTİR BU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?