- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
Kızlar ben öğleden sonra ara öğünde 1 dilim kek yedim. Akşam yemeğinde 1 kase yoğurtlu tarhana çorbası (yağsız) ve fırında yarım çipura fileto ve fırında patates. Ekmek yok. Üstüne de 1 tane salatalık. Yemekten önce de 30 dk Leslie yaptım.
Yazdıklarınıza baktım, ne kadar çok spor yapıyorsunuz böyle, tebrik ederim. Ben yavaş kaldım
maşallah kızlar süpersiniz menüler sporlar çok güzel ne güzel herkes motive olmuş durumda bayramda hepimiz çıtır olacagızz inşallah
bu arada birinci arkadaşı tebrik ederimmmm
bu arada ben akşam yemeğimi 19:30 dan önce maalesef ki yiyemiyorum buna bi çözüm bulmam gerek
ben yaptım,,,evet şimdi bu mesajı gören herkes duyferin sorusuna cevap versin bakim?????
gunluk mu yoksa aksamkını mı bıldırecegız ?
bicibiciyi adanalı olduğum halde 5 yıldır başladım yemeye eskiden ağzıma almazdım ama şimdi onsuz bir tad düşünemiyorumm sıcak günlerde çok iyi oluyorr
ben evde yapmayıda öğrendimm bazen kendim yaparımmm
kızlar ben dün odun taşıdım 4 5 saat onn dışında spor yaptım baya...ama kıvrdım hastaneye götrdü eşim..idrr yollrım enfeksiyon kapmış bugn geldim hastaneden şükür iiym bugn...siz nasılsınz bakalımm
9 günde 1 buçuk kilo süper ,ben eskiden bir an evvel vereyim isterdimm
isveç diyetine başlayıp 13 günde 10 kilo vermekk gibi delilikk yapmıştımm aç kalarakk
ama bende baş ağrısıı ve yemeklere saldırmadan başka bir şey yapmadıı
soya arkadaşımınn dediğii bir söz varr
o günde verdiğimiz 200gr,100 grlar birleşecek ve bizden toplamda 1 kilo olarak gidecekler demiştii
çok doğru aslında bu kavramıı kafama kazıyınca benn sağlıklı beslenmye kararr verdim
şimdi baskülde 100 gr vermiş görünce havalara uçuyorumm
yok ya karabıber ben sevemedım bıcıbıcı. aşlama denır ya onu hele hıc sevmezdım. ay adana mı ozledımmmmm bennnnnnnn. havalar serınleyınce bır haftasonu adanaya gıdelım dıyorum esıme. ozledım gezeyım senı de gezdıreyım dıyorum. amcamın oglu var arkadaslarımdan da var orda az sayıda olsa da. sabancı camıde namaz kılarsın dıyorum boyle kandırıyorum onu :))))) gıttıgı yerde bılınen bır camıde namaz kılmayı cok sever farklı farklı camıler de kılmak hosuma gıdıyor der.
ivett bundan sonraq böyleeeecanım bugün menünde gününde süper olmuş yaa:
işte cnm burda iraden konuşcamöncelikle makarna vepatatesolmamış illa mezuniyet kutlucan 1çatalalcaktın ertesi gün ilkar öğünündeyada öğleyemeğini feda etcektin tabi bu benimdoğrumbugun toplamda 1 saat yürümüşümdür sanırım ama 3 parça halinde oldu. şimdi de 45 dk leslie yapmaya başlıyorum. sanırım yeter.
akşam yemeginde de 1 küçük kepçe çorba içtim. bi parça tavuk 4 5 küp patates kızartması, 2 kaşık da makarna yedim. ha 2 kaşık da yoğurt bide. kardeşimin mezuniyetini kutlamak için annem pasta yapmış malesef ondan da küçük bir dilim yedim
şimdi leslie 3 mil yapayım da pasta gitsin hiç olmazsa yediklerimden..
herkes erkenden uyuyor bu akşamiyi geceler kızlarrr.. yarın sabah görüşürüz..
2 kaşık canımDuygucum aşkım birtanemm eğer benn böyle yersem sabaha mutlaka 300 gr eksik çıkıyorumm biliyormusunn menün çok güzel
ama türlüden kaç kaşık yedinn oda çok önemlii tabikii
bu hafta güzel kilo vereceğinden eminim
benn de size basküllü resim koyacağım kilomuu sonunda öğrendimdee
arkadaşlar ben kendimii tanıtayımm
duygunuu diğer topiğinden im orda yazışıyordukk sonra molaverdimm biraz amaa şimdii tam gaz son gaz şeklinde gerii döndümmm
sadece burda sizlerii okuyup fikir almak fikirde bulunmak isteyorumm bazen
tabi cnm babası geldi yemek yedik sonra çıktımoğlanı babasına bırakıp gidiyorsun değilmiii
eğerkii akşamm acıktınn diyelim yemeklere ekmeğe saldırmak yerine sütün içine tarçın koy iç canım
baktın olmuyor 1 meyve daha yee ama yemeklerden uzakk durrr
ee baştürlü olmaz bu işşyaaaaaaa var ya sen dun cosmussun canım spor konusunda. ev ısı, yuruyus, leslieeeeee. :))))))))))))
niyediyetisyenler ızgaraköfte tavuk balık akşamveriyor bu sorunun cevabı olmuiştur herhaldefdmmenün güzel bence etin akşam olması metobolizmanı çalıştırmaya devam etcek cnm için rahat olsun
et yemeklerını aksam menusu yapmak daha mı dogru oglene gore ?
cnmdiğer toipiktete herkez sporuma hayran kalırdı ben okadar kg çok hareketle verdi,m hiçde sarkmadımm,yürüyüşten hatta koşudan geldim 45 dk sürdükızlar adım sayarı hepinize tavsiye ederim 45 dk 5200adım yani 4km yani 360 kalori yakmışım ara ara koştum kızlar geldiğimde özellikle bacaklarım çok terlemiş bundan sonra yürüyüşegiderken ara ara koşmayıplanlıyorumneysebugün verimli geçti benimadıma vicdanım bedeni rahat
ama mekiği çekemicem bittim kızlar şimdi rezenemi içeyim hadi baş baş
ya sen ne yaptın dun oyle. hayran kaldım. ev ısı, spordan sonra 45 dk yurudun hatta ara ara kostun mu vayyyyyyyyyyyy
anacıgum gıden kılo nekadar olursa olsun bence bu gelecek haftanın bırıncısı sensın, yaptıgın spora hayran kaldım ve senı bırıncı ılan edıyorum :)))))))))
birincikonusuna gelincemutlaka sen yada ismini unuttum 14 yaşında arkadaşımızolmalı hızlarrr hacimolarak sizinvermenizlazım asılın sizdee
toplam günolarakgun ıcınde mı aksam mı sordun ?
turşu asla olmaz çok canın çekerse birısırık alnefsin körersin ciddi ödem yaparşişersinnn,barbuya çokkolay ve hala daha pazarda var tavbsiyem kg al poşetlere koy kışınyaaprsın bengüzel yaparım tarifini veririm sanaa,bence sadekullan yoğurtu senmeyva ekle bence,buarada çantafikri çokgüzelolmuş işte istikrar diye buna derimm aferimisteyen her yerde sağlıklı beslenirben gerıden gelıyorum kızlar. gunaydınnnnn hepınıze. dun eve varmam yedı bucuk oldu. kendıme bim den bırseyler aldım hazır konserve gıbı yemek hazır barbunyalar var onu gordum aldım barbunya yapmayı bılmıyorum hatta cok az denemısımdır bızım kulturumuzde barbunya yemek pek alıskın oldugumuz bırsey degıldır hem farklı bırsey yıyeyım dedım hem de yanımda gotureyım yoldayken oglen ara ogunum olur dıye dusundum ıyı dusunmusmuyum ?
kucuk kutu sut aldım, dıyet bıskuvı aldım, cavdar ekmegı demek ıstıyordum aldım. lor peynırı aldım, yarım yaglı beyaz peynır yarım yaglı süt aldım. activia yogurt aldım meyveli. yogurt konusunda ne dıyorsunuz ?
kızlar tursu yıyebılıyor muyuz ????
kendıme bır canta hazırladım onu mesburen elımde tasıyacagım. ekmegım, beyaz leblebı, badem, bıtkı caylarımı, mınık kutu süt, elma, barbunya aldım yanıma. dun bır anda gelıstı bu fıkırler ve sımdı daha rahat kafam. ara ogun ve ogle yemeklerını neyapacagım dıyordum. kendıme boyle cozum buldum. aksam yemegımı, otobuse bınmeden tesıste yıyecegım. kırmızı et yerım sanırım aslında kan grubum A ve kırmızı etten uzak durmak faydalıymıs ama pazar gunu tavuk yedım. aksam 6 da cıkacagım kızlar. cuma gunu ancak yazmaya baslarım.
Günaydın kızlar. Akşam erken uyudum ama hala dinlenememiş gibiyim nedenseSabah 8 gibi, 1 kase cornflakesin içine 2 tane ceviz kırdım üstüne de yarım yağlı süt döktüm ve bunu yedim. Şimdi kahve içeceğim biraz uyanayım diye.
benı merak etmedınız mı ya aksammmmmmmmm :))))))))
neyse ıste yumurtalı az yaglı az salcalı taze fasulye yaptım ınanılmaz guzel olmus taze de olunca. kaynanam bahceden gondermıs. zevkle yedık hepımız. seftalı hosafı, taze bahce domatesı ve kavun koydum sofraya. ben hoşaf ıcmedım. domates yedım kocaman bır tane. ıkı mınık dılım kavun yedım. 4-5 kasık yemek yedım. suyu dun 2 yapabıldım. erken uyudum yoruldum dun. hareket olarak 1000 mt yuruyus, 50 merdıvendır. dun gırıp bıldırım yapacaktım yemek yememız sekuz bucuk oldu. esım de seyahate gıdecektı valızını hazırla, kendı valızımızı hazırla, yıyecek cantamı hazırla zaman gectı. hersey utuluydu allahtan. saat 11 oldu. ama gıremedım sıteye. ınternet baglantımızda sıkıntı vardı duzelmesı ıcın de bekleyemedım.
sabah ac karnına 500mlt su ıctım. buyuk bır kase korn flakes yedım sut ıle. bırazdan bıtkı cayları ıcecegım ardından da yogurt yıyecegım.
Duygu, sana pes diyorum, bu ne enerji böyle, maşallah maşallah:) Ben üst üste iki gün leslie yaptım ve bugün yorgun hissediyorum. Gerçi benim işlerim de yoğundu dün, aslında kafa yorgunluğu da var yani. Bu arada ben yüzmeyi çok seviyorum, bu ayın 15'inden sonra başlayacağım yüzmeye, onun da çok faydası olur.
ivett bundan sonraq böyleeee
işte cnm burda iraden konuşcamöncelikle makarna vepatatesolmamış illa mezuniyet kutlucan 1çatalalcaktın ertesi gün ilkar öğünündeyada öğleyemeğini feda etcektin tabi bu benimdoğrum
evet bence de fazla olmus.
niyediyetisyenler ızgaraköfte tavuk balık akşamveriyor bu sorunun cevabı olmuiştur herhalde
anladım canım. et yemegımız genellıkle aksam ogun olmalı. dogru dıyorsun dıyetısyenler oyle yapıyor.
cnmdiğer toipiktete herkez sporuma hayran kalırdı ben okadar kg çok hareketle verdi,m hiçde sarkmadımm,
birincikonusuna gelincemutlaka sen yada ismini unuttum 14 yaşında arkadaşımızolmalı hızlarrr hacimolarak sizinvermenizlazım asılın sizdee
evet dıyorsunuz kılomuz fazla oldugunu ıcın bızım daha cok vermemız kolaymıs ama ne bılıyım senın bır gunluk yaptıgın spor benım bır haftalık sporum gıbı olunca, kendımı ezık hıssettım ya :)))))
toplam gün olarak ise dedıgım gıbı 1000 metre kadar yuruyus. 50 merdıven ama gunluk adımlarımı saymadım 20 dk da bır engec yarım saatte wc gıdıyorum mesela.
turşu asla olmaz çok canın çekerse birısırık alnefsin körersin ciddi ödem yaparşişersinnn,barbuya çokkolay ve hala daha pazarda var tavbsiyem kg al poşetlere koy kışınyaaprsın bengüzel yaparım tarifini veririm sanaa,bence sadekullan yoğurtu senmeyva ekle bence,buarada çantafikri çokgüzelolmuş işte istikrar diye buna derimm aferimisteyen her yerde sağlıklı beslenir
hımm tursu yok demek. keske almasaydım ya kendıme bıber tursusu kurmustum ama salatalık hazırlamadım. salatalık cektı canım dun ve kucuk bır kavanoz aldım ama yemedım sormadan.
barbunya bakayım canım tarıf de alırım senden.
hımmmmm cok sevındım aferın aldıgım ıcın. sen dıkkat et ızgara ye falan dedın ama bu cantayı yapmam gerektıgını dusundum ıstıkrarı bozmktan, ornek verıyorum kavhaltıda sımıt yemeye alısmaktan korktum aslında ıstahım acılır dye korktum ve oyuzden canta yaptım. yoracak benı elımde tasayacagım ama olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?