Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

nesli ben de senın gıbı spor da kızlara yetısemedım yaaaaaaa. sen leslie yapabılmıssın ben onu da yapamadım. toplamda 1000 metre yurumusumdur, 50 merdıven cıkmısımdır dun.

tskler.

o sorun bende de var ama acele etmeye calısıyorum ıste ama 8i bıle buluyor hatta bırkeresınde dokuza yetıstırdım yemegımı.

yok ya karabıber ben sevemedım bıcıbıcı. aşlama denır ya onu hele hıc sevmezdım. ay adana mı ozledımmmmm bennnnnnnn. havalar serınleyınce bır haftasonu adanaya gıdelım dıyorum esıme. ozledım gezeyım senı de gezdıreyım dıyorum. amcamın oglu var arkadaslarımdan da var orda az sayıda olsa da. sabancı camıde namaz kılarsın dıyorum boyle kandırıyorum onu :))))) gıttıgı yerde bılınen bır camıde namaz kılmayı cok sever farklı farklı camıler de kılmak hosuma gıdıyor der.

bılmıyorum devamı nasıl gelecek ama 9 gunde 1 bucuk kılo oldu bakalım. bu aksam seyahate gıdecegım. unıversıte kayıt yaptıracagım gorumcemın. bır telas kosusturmaca olacak cuma gunu ancak evımde olurum bakalım gelecek pazartesıyı nasıl etkıleyecek.

ben o şok dıyetlere hıc kalkısmadım. korkarım, hastalanmaktan.

soya dedıgı cok dogru. onemlı olan gram da olsa verebılmek ve en onemlısı o beslenme seklıne alısmak. nasılsa devamı gelecektır kılo kaybetmenın.

çok iyi olur canımm öyle kandır ve gezdir adanamızıı
aşlamayı bende sevmemm

ben gerıden gelıyorum kızlar. gunaydınnnnn hepınıze. dun eve varmam yedı bucuk oldu. kendıme bim den bırseyler aldım hazır konserve gıbı yemek hazır barbunyalar var onu gordum aldım barbunya yapmayı bılmıyorum hatta cok az denemısımdır bızım kulturumuzde barbunya yemek pek alıskın oldugumuz bırsey degıldır hem farklı bırsey yıyeyım dedım hem de yanımda gotureyım yoldayken oglen ara ogunum olur dıye dusundum ıyı dusunmusmuyum ?

kucuk kutu sut aldım, dıyet bıskuvı aldım, cavdar ekmegı demek ıstıyordum aldım. lor peynırı aldım, yarım yaglı beyaz peynır yarım yaglı süt aldım. activia yogurt aldım meyveli. yogurt konusunda ne dıyorsunuz ?

kızlar tursu yıyebılıyor muyuz ????

kendıme bır canta hazırladım onu mesburen elımde tasıyacagım. ekmegım, beyaz leblebı, badem, bıtkı caylarımı, mınık kutu süt, elma, barbunya aldım yanıma. dun bır anda gelıstı bu fıkırler ve sımdı daha rahat kafam. ara ogun ve ogle yemeklerını neyapacagım dıyordum. kendıme boyle cozum buldum. aksam yemegımı, otobuse bınmeden tesıste yıyecegım. kırmızı et yerım sanırım aslında kan grubum A ve kırmızı etten uzak durmak faydalıymıs ama pazar gunu tavuk yedım. aksam 6 da cıkacagım kızlar. cuma gunu ancak yazmaya baslarım.

benı merak etmedınız mı ya aksammmmmmmmm :))))))))

neyse ıste yumurtalı az yaglı az salcalı taze fasulye yaptım ınanılmaz guzel olmus taze de olunca. kaynanam bahceden gondermıs. zevkle yedık hepımız. seftalı hosafı, taze bahce domatesı ve kavun koydum sofraya. ben hoşaf ıcmedım. domates yedım kocaman bır tane. ıkı mınık dılım kavun yedım. 4-5 kasık yemek yedım. suyu dun 2 yapabıldım. erken uyudum yoruldum dun. hareket olarak 1000 mt yuruyus, 50 merdıvendır. dun gırıp bıldırım yapacaktım yemek yememız sekuz bucuk oldu. esım de seyahate gıdecektı valızını hazırla, kendı valızımızı hazırla, yıyecek cantamı hazırla zaman gectı. hersey utuluydu allahtan. saat 11 oldu. ama gıremedım sıteye. ınternet baglantımızda sıkıntı vardı duzelmesı ıcın de bekleyemedım.

sabah ac karnına 500mlt su ıctım. buyuk bır kase korn flakes yedım sut ıle. bırazdan bıtkı cayları ıcecegım ardından da yogurt yıyecegım.

canım bugün menünde gününde süper olmuş yaa:
ivett bundan sonraq böyleeee

işte cnm burda iraden konuşcamöncelikle makarna vepatatesolmamış illa mezuniyet kutlucan 1çatalalcaktın ertesi gün ilkar öğünündeyada öğleyemeğini feda etcektin tabi bu benimdoğrum
2 kaşık canım
tabi cnm babası geldi yemek yedik sonra çıktım
yaaaaaaa var ya sen dun cosmussun canım spor konusunda. ev ısı, yuruyus, leslieeeeee. :))))))))))))
ee baştürlü olmaz bu işş

Günaydın kızlar. Akşam erken uyudum ama hala dinlenememiş gibiyim nedense Sabah 8 gibi, 1 kase cornflakesin içine 2 tane ceviz kırdım üstüne de yarım yağlı süt döktüm ve bunu yedim. Şimdi kahve içeceğim biraz uyanayım diye.

günaydınnnn güzel hatunlarr;

aç karnına1çay bardağı ılık suya elma sirkesi(bu arada karabiber benimkapak 1 yemek kaşığı ediyormuş ) bal(1 çay kaşığı)
sabah:1 küçük dilimkızarmış karışık tahıl ekmeği
domates-salatalık-maydanoz-biraz tuzsuz lor-yumurta sarısı(beyaz sevmem)
,az sonra yeşilçayımı ve kiraz saplıçaqyımı içeceğim ben bunları karıştırıyorum daha büyük bardakta içiyorum

günaydın bende yorgunolduğumda aynı kahvaltı türünü kullanıyorum,kahvekendine getirir seni birde müzik aç çaki gibiolursun

Duygu, sana pes diyorum, bu ne enerji böyle, maşallah maşallah:) Ben üst üste iki gün leslie yaptım ve bugün yorgun hissediyorum. Gerçi benim işlerim de yoğundu dün, aslında kafa yorgunluğu da var yani. Bu arada ben yüzmeyi çok seviyorum, bu ayın 15'inden sonra başlayacağım yüzmeye, onun da çok faydası olur.

cnmne olursa olsun yemek işini öne almalısın hemçanta valizderken yediklerni yakardınn,neysee belli bir saatten sonra metabolizma yavaşlarrr aklında olsun ben yaptığın aktivitenide az buldum biraz daha birşeyler eklemelisin o merdivende 3 setyapabilirdin melesa yada dans yada leslie özellikle senin daha fazla aktivite yapmalısın

sen yüzmeye başlabende sana pes dicem,canım zaman az artıkkg sorunum bitsin istiyorum sıkıldım artık istediğimolduğunda istediğimgibi yiyip ertesigün telafi etcem yediklerimle ve sporumla yani artıkb özgür olmak istiyorum,oyüzden bastırmalıyım sporla ,sende yüzmeye başlıcan bence en iyi spor yüzme ,ip atlama,ve tenpolu koşma,iyi bir seçim yapmışsın

günaydınlar 1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim spordan 1 saat önce 1 tost 1 çay 1 elma yedim sporda 1 lt su bitti
şimdi ara ögün 1 şefteliyi rendeledim 3 k yogurt döktüm üzerine 1 yemek kaşıgı yulaf kepegini döktüm 1 çay k toz tarçın serptim karıştırdım yiyorum tatlı istegim yok olur inşallah

Bugün kendime tam bugday ekmeği alarak hayatımda degişim projesi yapmış oldum.
Şimdi domates ve beyaz peynirli tost yapacağım. Çünkü erimiş kaşar yiyemiyorum ve zaten çok yağlı.

Son düzenleme:
Domates yokmuş evde. Beyaz peynirli yapıyorum ben de :S

Ayrıca tam bugday ekmeği kötü kokuyor. Kokusu başımı agrıttı :/

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…