- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
cnmne olursa olsun yemek işini öne almalısın hemçanta valizderken yediklerni yakardınn,neysee belli bir saatten sonra metabolizma yavaşlarrr aklında olsun ben yaptığın aktivitenide az buldum biraz daha birşeyler eklemelisin o merdivende 3 setyapabilirdin melesa yada dans yada leslie özellikle senin daha fazla aktivite yapmalısın
günaydınnnn güzel hatunlarr;
aç karnına1çay bardağı ılık suya elma sirkesi(bu arada karabiber benimkapak 1 yemek kaşığı ediyormuş ) bal(1 çay kaşığı)
sabah:1 küçük dilimkızarmış karışık tahıl ekmeği
domates-salatalık-maydanoz-biraz tuzsuz lor-yumurta sarısı(beyaz sevmem)
,az sonra yeşilçayımı ve kiraz saplıçaqyımı içeceğim ben bunları karıştırıyorum daha büyük bardakta içiyorum
Domates yokmuş evde. Beyaz peynirli yapıyorum ben de :S
Ayrıca tam bugday ekmeği kötü kokuyor. Kokusu başımı agrıttı :/
günaydınlar 1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim spordan 1 saat önce 1 tost 1 çay 1 elma yedim sporda 1 lt su bitti
şimdi ara ögün 1 şefteliyi rendeledim 3 k yogurt döktüm üzerine 1 yemek kaşıgı yulaf kepegini döktüm 1 çay k toz tarçın serptim karıştırdım yiyorum tatlı istegim yok olur inşallah
günaydın gizem tekrar hoşgeldin....canım kendine bi kilo çizelgesi yapailir misin? aşağıdaki linke tıkla detaylı anlatımı varGünaydıınn herkese uyandım bir bardak suyumu içip bismillah deyip diyete başladım bugün herkese kolay gelsin
sporun cok guzel olmus. her turlu kas ıcın calısma olmus. ve sabıt hareketler olmadıgı ıcın sıkıcı olmamıstır dıye dusunuyorum
ben gerıden gelıyorum kızlar. gunaydınnnnn hepınıze. dun eve varmam yedı bucuk oldu. kendıme bim den bırseyler aldım hazır konserve gıbı yemek hazır barbunyalar var onu gordum aldım barbunya yapmayı bılmıyorum hatta cok az denemısımdır bızım kulturumuzde barbunya yemek pek alıskın oldugumuz bırsey degıldır hem farklı bırsey yıyeyım dedım hem de yanımda gotureyım yoldayken oglen ara ogunum olur dıye dusundum ıyı dusunmusmuyum ?
kucuk kutu sut aldım, dıyet bıskuvı aldım, cavdar ekmegı demek ıstıyordum aldım. lor peynırı aldım, yarım yaglı beyaz peynır yarım yaglı süt aldım. activia yogurt aldım meyveli. yogurt konusunda ne dıyorsunuz ?
kızlar tursu yıyebılıyor muyuz ????
kendıme bır canta hazırladım onu mesburen elımde tasıyacagım. ekmegım, beyaz leblebı, badem, bıtkı caylarımı, mınık kutu süt, elma, barbunya aldım yanıma. dun bır anda gelıstı bu fıkırler ve sımdı daha rahat kafam. ara ogun ve ogle yemeklerını neyapacagım dıyordum. kendıme boyle cozum buldum. aksam yemegımı, otobuse bınmeden tesıste yıyecegım. kırmızı et yerım sanırım aslında kan grubum A ve kırmızı etten uzak durmak faydalıymıs ama pazar gunu tavuk yedım. aksam 6 da cıkacagım kızlar. cuma gunu ancak yazmaya baslarım.
Günaydın kızlar. Akşam erken uyudum ama hala dinlenememiş gibiyim nedenseSabah 8 gibi, 1 kase cornflakesin içine 2 tane ceviz kırdım üstüne de yarım yağlı süt döktüm ve bunu yedim. Şimdi kahve içeceğim biraz uyanayım diye.
canım sabah yaptıkların ve menün süper olmuş..günaydınnnn güzel hatunlarr;
aç karnına1çay bardağı ılık suya elma sirkesi(bu arada karabiber benimkapak 1 yemek kaşığı ediyormuş ) bal(1 çay kaşığı)
sabah:1 küçük dilimkızarmış karışık tahıl ekmeği
domates-salatalık-maydanoz-biraz tuzsuz lor-yumurta sarısı(beyaz sevmem)
,az sonra yeşilçayımı ve kiraz saplıçaqyımı içeceğim ben bunları karıştırıyorum daha büyük bardakta içiyorum
Bugün kendime tam bugday ekmeği alarak hayatımda degişim projesi yapmış oldum.
Şimdi domates ve beyaz peynirli tost yapacağım. Çünkü erimiş kaşar yiyemiyorum ve zaten çok yağlı.
kavhaltı super olmus. şu elma sırkelı suya bır baslasam ya. cuma gunu donunce deneyım ınsaallah kusmam. ben bıraz garıbımdır boyle seylerde hemen mıdem bulanır.
yesılcay ve kıraz sapı ben de aynısını yapıyorum odem atıyormusuz beraber ıcınce.
günaydın kızlar hepinize okuldan kaçak yazıyorum :)
sabah
1 bardak ılık su içtim
2 dilim beyaz ekmek(mecbur kaldım)
1 yumurta
yarım salatalık
1 domates
2 yk kaşığı lor peyniri
ara
1 yeşil elma
menun cok guzel spor cok guzel.
su ankı kılona nekadar zamanda ulastık ? bana yakın kılodaymıssın onceden. oyuzden merak ettım
gelecek pazartesiye kadar kendi içimizde kilo yakınlığını dikkate alarak 4 yarışma grubu oluşturdum.. gelecek pazartesiye kadar bu kişiler kendi içlerinde yarışacak ve sonucu hep birlikte göreceğiniz.. pazartesiye kadar kesinlikle kilonuzla ilgili en ufak bi bilgi bile vermeyeceksiniz..
grup1
pomogranate
koizımirisa
fadime02
grup2
zeyca
cesmi_naz
grup3
nesli78
gizemsss
fdm
grup4
duyfer_2006
cimen87
günaydın kızlar hepinize okuldan kaçak yazıyorum :)
sabah
1 bardak ılık su içtim
2 dilim beyaz ekmek(mecbur kaldım)
1 yumurta
yarım salatalık
1 domates
2 yk kaşığı lor peyniri
ara
1 yeşil elma
Domates yokmuş evde. Beyaz peynirli yapıyorum ben de :S
Ayrıca tam bugday ekmeği kötü kokuyor. Kokusu başımı agrıttı :/
ben martta başladım ama diyet yapamadım sadece börek çörekleri kızartmaları çıkardım hayatımdan
benle spora gelen arkadaşlarım çok verdiler .artık dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmamaya
gelecek pazartesiye kadar kendi içimizde kilo yakınlığını dikkate alarak 4 yarışma grubu oluşturdum.. gelecek pazartesiye kadar bu kişiler kendi içlerinde yarışacak ve sonucu hep birlikte göreceğiniz.. pazartesiye kadar kesinlikle kilonuzla ilgili en ufak bi bilgi bile vermeyeceksiniz..
grup1
pomogranate
koizımirisa
fadime02
grup2
zeyca
cesmi_naz
grup3
nesli78
gizemsss
fdm
grup4
duyfer_2006
cimen87
arkadaşlar herkese merhaba...
geçmiş dönemlerde 2 diyet büyük deneyimim oldu.. ilk sefer 16 kilo diğer sefer de yani doğumdan sonra da 11 kilo verdim...ancak doğum sonrası verdiğim 5 kiloyu geri aldım...şimdi daha fazlasını vermek için yaklaşık 2 haftadır diyetteyim...
kendine bayrama kadar yeni bi yol öizmeyi düşünen eski grup arkadaşlarımı bekiyorum.....pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyenler haydi burdan devam edelim...
(birbirimizi daha iyi tanımamız için kişi sayısını sınırlı tutacağım)
color=#800000][table="class: Grid, width: 900, align: Left"]
[tr]
[td]no
[/td]
[td]nick
[/td]
[td]başlangıç
[/td]
[td]geçen hafta
[/td]
[td]bu hafta
[/td]
[td]gelen/giden
[/td]
[td]toplamda giden
[/td]
[td]hedef
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1
[/td]
[td]fdm
[/td]
[td]72
[/td]
[td]72
[/td]
[td]71.1
[/td]
[td]-0.9
[/td]
[td]0.9
[/td]
[td]65
[/td][/tr]
[tr]
[td]2
[/td]
[td]duyfer_2006
[/td]
[td]85
[/td]
[td]68.3
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]60
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3
[/td]
[td]nesli78
[/td]
[td]75
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]65
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4
[/td]
[td]fadime02
[/td]
[td]95.5
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]88
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5
[/td]
[td]pomogranate
[/td]
[td]110
[/td]
[td]110
[/td]
[td]109
[/td]
[td]-1000
[/td]
[td]1
[/td]
[td]100
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6
[/td]
[td]cimen87
[/td]
[td]56.4
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]50
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7
[/td]
[td]koizumirisa
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]8
[/td]
[td]zeyca
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]cesmi_naz[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
[/color]
KURALLAR
1. BİLDİRİM GÜNLERİ PAZARTESİ SABAHTAN AKŞAMA KADARDIR.
2. BİLDİRİMLER KESİNLİKLE BENİM ÖZELİME YAPILACAK. BEN ÇİZELGEYİ HAZIRLAMADAN KİMSE BURADA PAYLAŞMASIN Kİ HEPİMİZE SÜRPRİZ OLSUN.
3. DİĞER GÜNLER TARTILIP BURADA KİLO BİLDİRMEK YASAK.
4. HERGÜN MENÜLERİMİZİ PAYLAŞMA VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKESİN, YOKSA EN AZ 2 KİŞİNİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAK ZORUNLU.
5. HERGÜN EN AZ 10 DK FİZİKSEL AKTİVİTE YAPMAK ZORUNLU.
6. BİLDİRİM SONUNDA EN AZ KİLO VEREN ARKADAŞA CEZA VAR (REGL DÖNEMİ HARİÇ)
7. ÜSTÜSTE 2 HAFTA ÇİZELGEDE YER ALMAYAN GÜNLÜK DIŞINDA KALACAKTIR.
8. BİLDİRİM YAPAMAYACAĞINIZ ÖZEL ZAMANLARI LÜTFEN HABER VERMEYE ÇALIŞIN Kİ CEZA ALMAYIN.
her yerim çalıştı çok şükür..zaten benim kilom Allaha şükür orantılı dağılmış..yani popomda ya da göbeğimde başka biyerlerde diğerlerinden fazla rahatsız edici görünümüm yok..hatta dün bisikleti 15 dakikaya tammladım..çok da iyi oldu..
oooo super valla. tebrıkler
hayır... turşu cısss...turşu gibi bol tuzlu, salamura üünler, ya da her ne kadar kalorisiz ols da light kolalar(asitli içecekler) bile vücutta su tutulmasına neden oluyor.. uzak dur.. canın çekerse 1-2 al ama yememen daha iyi..
hımmmmm anladım. ozaman yaprak sarması da yemıyoruz bu durumda ??????
yok asıtlı hıcbırsey ıcmıyorum, ondan uzak duruyorum. kutu da meyve suyu bıle ıcmıyorum.
grup1
pomogranate
koizımirisa
fadime02
grup2
zeyca
cesmi_naz
grup3
nesli78
gizemsss
fdm
grup4
duyfer_2006
cimen87
bakalım sevgili yarışma arkadaşım görcez artık sonuçları..umarım hepimiz güzel lilolar veririz..Güzel fikir, bakalım sonuç nasıl olacak:)
canım sen muhtemelen ilk sayfadakine baktın da ondan tablo sıkıntılı geliyo.. mesaj düzenleme paneli çok uğraştırdığı için alıntı yaparak yayınladım tabloyu.. belki bi ara ilk sayfadakini de düzenlerim ama şimdi ona vaktim yok...dünkü tablo kaçıncı sayfadaydı tam hatırlamıyorum ama onda herşey tam..fdm cnm tabloyla ilgili sorularım var
1-nedendünkü kglarımızı güncellemedin
2-ben tabloyu tam göremiyorumyani son kişiyi göremiyorumm
anam dizilerimbaşlıyorkızlarrr unutma beni ,deniz yıldızı,beniaffetgündüz dizilerim akşamdizimkuzeygünay(reklamlarda muhteşem yuzyılsırf hürreimyüzündensevmiyorum bu diziyi-kayıp şehir dikkatimiçekti-uçurumu seviyorum-suskunlarr-yergök aşk-lale devri-ferihayı severdim amaemirin yolunuizlermiyim bilmiyorum ,ferihanın yeni düzisi merak ediyorum-kutsinindizisinimerak ediyorum-anam çok dizi var ama ilk hafta belli ederler kendilerini elerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?