Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

yemek once yedım zaten. cantaları falan yemekten sonra hazırladım. sanırım karısık yazdım ve karıstırıcı oldu bu.

evet kesınlıkle haklısın. seyahatteyken, ozellıkle carsamba gunu bol yuruyecegız sanırım. ama enaz 15 saat yolculuk yapacagım bugun. her molade wc gıden bırıyımdır normalde de ama moladan once cok sıkısırım eger her gunku kadar cay ve su ıcersem oyuzden az tutmaya calısacagım. 15 saat boyunca ınerım molalarda. gece de uyurum. sabahtan aksama kadar kosusturmaca olur, yururuz okulun ıcnde resmı ısler ıcın. ama donunce baslayacagım spora.kosu bandı da satarsam super olacak. burdan da soran bırılerı oldu. spor merkezı varmıs.

kavhaltı super olmus. şu elma sırkelı suya bır baslasam ya. cuma gunu donunce deneyım ınsaallah kusmam. ben bıraz garıbımdır boyle seylerde hemen mıdem bulanır.

yesılcay ve kıraz sapı ben de aynısını yapıyorum odem atıyormusuz beraber ıcınce.

menun cok guzel spor cok guzel.

su ankı kılona nekadar zamanda ulastık ? bana yakın kılodaymıssın onceden. oyuzden merak ettım

Günaydıınn herkese uyandım bir bardak suyumu içip bismillah deyip diyete başladım bugün herkese kolay gelsin
günaydın gizem tekrar hoşgeldin....canım kendine bi kilo çizelgesi yapailir misin? aşağıdaki linke tıkla detaylı anlatımı var

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

sporun cok guzel olmus. her turlu kas ıcın calısma olmus. ve sabıt hareketler olmadıgı ıcın sıkıcı olmamıstır dıye dusunuyorum

her yerim çalıştı çok şükür..zaten benim kilom Allaha şükür orantılı dağılmış..yani popomda ya da göbeğimde başka biyerlerde diğerlerinden fazla rahatsız edici görünümüm yok..hatta dün bisikleti 15 dakikaya tammladım..çok da iyi oldu..

hayır... turşu cısss...turşu gibi bol tuzlu, salamura üünler, ya da her ne kadar kalorisiz ols da light kolalar(asitli içecekler) bile vücutta su tutulmasına neden oluyor.. uzak dur.. canın çekerse 1-2 al ama yememen daha iyi..

süper besleyici bi kahvaltı olmuş.. afiyet osun
canım sabah yaptıkların ve menün süper olmuş..

Bugün kendime tam bugday ekmeği alarak hayatımda degişim projesi yapmış oldum.
Şimdi domates ve beyaz peynirli tost yapacağım. Çünkü erimiş kaşar yiyemiyorum ve zaten çok yağlı.

koizu, dün tesadüfen snin açtığın topiği gördüm ve yaşının 14 olduğunu öğrendim.. yavrum benim ne kadar küçük tatlı bişeysin sen öle

sen yaptığının adına sakın diyet ya da rejim deme. sağlıklı beslenme de..ne olursa olsun sabah ve gece 1er bardak süt iç.. kadınlar için kemik erimesi başa bela biliyorsun ve şu an sen büyüme, gelişme çağındasın..zaten porsiyonların biraz küçülünce ve abur cuburu bırakınca harika kilo vereceğine eminim..

günaydın kızlar hepinize okuldan kaçak yazıyorum :)

sabah
1 bardak ılık su içtim
2 dilim beyaz ekmek(mecbur kaldım)
1 yumurta
yarım salatalık
1 domates
2 yk kaşığı lor peyniri

ara
1 yeşil elma

güzel öğretmen tamam yöneticimizsin emme mecbur kaldığın beyaz ekmeğin keşke 1 dilimini yeseydinnn onun dışında güzel

menun cok guzel spor cok guzel.

su ankı kılona nekadar zamanda ulastık ? bana yakın kılodaymıssın onceden. oyuzden merak ettım

ben martta başladım ama diyet yapamadım sadece börek çörekleri kızartmaları çıkardım hayatımdan
benle spora gelen arkadaşlarım çok verdiler .artık dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmamaya

gelecek pazartesiye kadar kendi içimizde kilo yakınlığını dikkate alarak 4 yarışma grubu oluşturdum.. gelecek pazartesiye kadar bu kişiler kendi içlerinde yarışacak ve sonucu hep birlikte göreceğiniz.. pazartesiye kadar kesinlikle kilonuzla ilgili en ufak bi bilgi bile vermeyeceksiniz..

grup1
pomogranate
koizımirisa
fadime02

grup2
zeyca
cesmi_naz

grup3
nesli78
gizemsss
fdm

grup4
duyfer_2006
cimen87

Güzel fikir, bakalım sonuç nasıl olacak:)

Bence güzel bir kahvaltı olmuş, gayet besleyici. Beyaz ekmek olmasa eyiymiş ama olmuş artık. Gerçi kalori olarak farklı değil en azından.

Domates yokmuş evde. Beyaz peynirli yapıyorum ben de :S

Ayrıca tam bugday ekmeği kötü kokuyor. Kokusu başımı agrıttı :/

Tam buğday ekmeği kötü kokmaz, bozulmuş falan olmasın? Son kullanma tarihine baktın mı? Ben de arada tam buğday, çavdar ekmeği falan alıyorum ama çoğunlukla çok tahıllı seviyorum. Sana da tavsiye ederim.

ben martta başladım ama diyet yapamadım sadece börek çörekleri kızartmaları çıkardım hayatımdan
benle spora gelen arkadaşlarım çok verdiler .artık dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmamaya

hımmmm ozaman ben daha hızlı verırım degıl mı ? yanı senın su ankı kılona, daha erken ulasırım degılmı ?

sen spor merkezıne mı gıttın marttan berı ?

vayyy harika gidiyorsun fdm ,sevdim ben bu işi gideyim rakibimi yakından tanıyayımmm çimennnnnnnn nerdesinnn

fdm cnm tabloyla ilgili sorularım var
1-nedendünkü kglarımızı güncellemedin
2-ben tabloyu tam göremiyorumyani son kişiyi göremiyorumm

anam dizilerimbaşlıyorkızlarrr unutma beni ,deniz yıldızı,beniaffetgündüz dizilerim akşamdizimkuzeygünay(reklamlarda muhteşem yuzyılsırf hürreimyüzündensevmiyorum bu diziyi-kayıp şehir dikkatimiçekti-uçurumu seviyorum-suskunlarr-yergök aşk-lale devri-ferihayı severdim amaemirin yolunuizlermiyim bilmiyorum ,ferihanın yeni düzisi merak ediyorum-kutsinindizisinimerak ediyorum-anam çok dizi var ama ilk hafta belli ederler kendilerini elerim

gruplara ayırma mantıklı olmus. sonucta kılolarımız cok farklı ve sureklı dıyordunuz cok kıloluların hızlı kılo vermesı daha kolay dıye. bu sekılde daha adilce bır yarıs olmus. pekı her kılo grubundan bır bırıncı mı cıkacak yoksa genelde tek bırıncı mı ?

Güzel fikir, bakalım sonuç nasıl olacak:)
bakalım sevgili yarışma arkadaşım görcez artık sonuçları..umarım hepimiz güzel lilolar veririz..

fdm cnm tabloyla ilgili sorularım var
1-nedendünkü kglarımızı güncellemedin
2-ben tabloyu tam göremiyorumyani son kişiyi göremiyorumm
canım sen muhtemelen ilk sayfadakine baktın da ondan tablo sıkıntılı geliyo.. mesaj düzenleme paneli çok uğraştırdığı için alıntı yaparak yayınladım tabloyu.. belki bi ara ilk sayfadakini de düzenlerim ama şimdi ona vaktim yok...dünkü tablo kaçıncı sayfadaydı tam hatırlamıyorum ama onda herşey tam..

kız bu dizilerin hepsini izlersen ne spora ne eve ne de ailene zaman ayırabilirsin.. gündüz hiç dizi izlemem, akşam da zamanım olursa hürrem ve ferihayı izliyordum...ben tan bi yabancı film tutukunuyum.. arka arkaya 3 film izlediğimi bilirim.. bayılıyoum yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…