- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
bende çok severim ama takip edemiyorum yeni filmleri oğlandan kalmıyor fırsat pokoyo-pepee-keloğlan ouyuduğundada yarı uykulu diziizxliyorum eskiden sinemaya çokgiderdim sürekli vcdkiralardım
kızlar suyu ılık mı ıcıyorsunuz soguk mu ?
ben soguk su pek sevmem zaten. ustelık ılık su daha ıyı gıdıyor. benımkı ılık su. sızınkıler ?????
cnm eczaneye git adetsöktürü de verirler amasonraya doktorun sana verdiği ilacıkullan yadadoğumkontrol hapıkullan ma hep adet söktürücü kullanma doktor snaadetolman için neönerdiben hamıle kalmak ıstemıyorum kı zaten. Kaldı kı tup bebek ıle bıle olmadı benım. Hamıle kalmam yanı merak etme. Ne olur ne olmaz dıye test yaptım bıtkı caylarına baslamadan once bir de hapa baslamadan once dun yaptım. Hapa henuz baslamadım dusunuyorum. Ben zaten dusuk falan olmasın dıye bu yola cıktım ola kı bebegım yıne de olursa, sısmam olsam bıle dıye. Benım hedefım en az 70 de anne olmak. Kendılıgınden olursa 70 kabulum. Olmazsa da 55 olunca tup bebege gıdecegım yanı seneye bu zamanlar 55 kılo olarak hastane yolunu tutmayı dusunuyorum.
Maydonız cok yemeye basladım evet demıstın bana.
Adet sokturucu hap ısmı bılmıyorum. Kullananız var mı ? Benımkı de adet olmamı saglıyor ama hormon ıcerıklı bır hap benımkı. O hormonu aldıgım ıcın adet gorebılıyordum. Adet sokturucu daha az etkılı olur, kılo ya da odem konusunda. Adet sokturucu alayım ozaman.
menüdeara öğündegüzelçok geçmiş olsun canım. Idrar yolları enfeksiyonu senelerdir çektiğim bir derttir benim de. Ne zaman hastaneye gitsem mutlaka enfeksiyon çıkıyorBol su içerek düzenlemeye çalışıyorum bu durumu.sana da öyle tavsiye edebilirim. En azından ağrın yanman olmuyor.
2 gündür leslie yapıyorum bende kollarım bile ağrıyorAma durmak yok, eğlenceli bi şekilde kalori yakmaya devam
Zeyca, başarılar diliyorum
Leyla ile mecnun u izleyin bence en eglencelisi
Akşam yemekten sonraki öğünümde yiyeyim diyorum bunu ben. üstüne de leslie yapsam tama yanar yağlarım
Dün bütün işlerini yaptın tabi bugun ne işin olacak
şimdi gelelim bugunluk raporuma.
Sabah kahvaltıda 2 ince dilim tam tahıllı ekmek yedim ( fıırınlar kendileri dilimliyorlar ya o dilimlerden )
1 domates
1 kk peynir
3 tane de siyah zeytin.
Sabahtan bu yana da 3 bardak çay içtim ama şekersiz.
Ayrıca ofis dışındaki işlerde koşturmaktan 45 dk ya yakın yürüdüm ama baya hızlı, ve 1 lt falan terlemişimdir
1 lt su da oldu sabahtan bu yana..
Ayrıca ara öğünde kuru kayısılarımı da yedim.
Ben soguk su pek sevmem zaten. Ustelık ılık su daha ıyı gıdıyor. Benımkı ılık su. Sızınkıler ?????
cnm eczaneye git adetsöktürü de verirler amasonraya doktorun sana verdiği ilacıkullan yadadoğumkontrol hapıkullan ma hep adet söktürücü kullanma doktor snaadetolman için neönerdi
ılık su daha iyi cnm keşke içsem bendee
ılık su daha faydalı diye biliyorum ama bende onu içemiyorum. daha doğrusu ılık olunca daha az içebiliyorum. soğuk su olunca günde 3 lt yi geçiğim bile oluyor
canım biz ne desek yalan olur..ve işin uzmanı değiliz bu konular bizi aşar.. sürekli gittiğin doktorun yok mu onu arayıp sorsan sana bi yol gösterecektir...kızlar benım kırmızlar kendılıgınden gelmeyecek bence. gebelık testlerı de yaptım kac kez hamılede degılım. ben en ıyısı tekrar hapa mı donsem ? bekle bekle nereye kadar. adet olmadıkca sınır stres gelecek. odem de olacak. dusunun regl donemınde olan arkadaslar 500 gr aldılar dusunun kı ben 17 temmuzdan berı regl olmadım kımbılır nekadar odem ve su tuttum.hormon ılaclarının da benzer etkısı var zaten sonucta hapa baslarsam da olumsuz etkısı olacak ama enazından regl olurum degıl mı. kafam cok karıstı.
çok geçmiş olsun canım. idrar yolları enfeksiyonu senelerdir çektiğim bir derttir benim de. ne zaman hastaneye gitsem mutlaka enfeksiyon çıkıyorbol su içerek düzenlemeye çalışıyorum bu durumu.sana da öyle tavsiye edebilirim. en azından ağrın yanman olmuyor.
2 gündür leslie yapıyorum bende kollarım bile ağrıyorama durmak yok, eğlenceli bi şekilde kalori yakmaya devam
zeyca, başarılar diliyorum
leyla ile mecnun u izleyin bence en eglencelisi
akşam yemekten sonraki öğünümde yiyeyim diyorum bunu ben. üstüne de leslie yapsam tama yanar yağlarım
dün bütün işlerini yaptın tabi bugun ne işin olacak
şimdi gelelim bugunluk raporuma.
sabah kahvaltıda 2 ince dilim tam tahıllı ekmek yedim ( fıırınlar kendileri dilimliyorlar ya o dilimlerden )
1 domates
1 kk peynir
3 tane de siyah zeytin.
sabahtan bu yana da 3 bardak çay içtim ama şekersiz.
ayrıca ofis dışındaki işlerde koşturmaktan 45 dk ya yakın yürüdüm ama baya hızlı, ve 1 lt falan terlemişimdir
1 lt su da oldu sabahtan bu yana..
ayrıca ara öğünde kuru kayısılarımı da yedim.
ben soguk su pek sevmem zaten. ustelık ılık su daha ıyı gıdıyor. benımkı ılık su. sızınkıler ?????
birde kızlar belirtmeden geçmeyeyim benim menülerimde ara öğünlerim çok olabilir bende düşük şeker var az az sık sık beslenmezsem şekerim düşüyor bu seferde herşeye saldırıyorum.açıklamayı şimdiden yapayım dedim
canım biz ne desek yalan olur..ve işin uzmanı değiliz bu konular bizi aşar.. sürekli gittiğin doktorun yok mu onu arayıp sorsan sana bi yol gösterecektir...
valla senden ben bile korktum zeyca nın vay haline:18:
:18:
teyzeme hırs yaptım kilo vermem lazım ama napayımmm
ne güzel..teyzen seni kızdırmış belki ama baya gaza getirmiş farkında olmadan...
kızlar öğle yemeğim
2 dilim tam buğday ekmeği
tonsalata(4-5 marul,yarım domates,yarım salatalık,yarım limon ve yağı süzülmüş 1 kutu ton balığı ile hazırladım)
arada muhtemelen leblebi yicem 1 soda ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?