Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Çok haklısın canım yaa. Ben iki gündür Leslie yapıyorum yine, ama ara verince hamlamışım, zorlandım. Ben de hem seni hem Duyguyu takip ediyordum, birbirimizi iyi gaza getiriyorduk:) Bu arada bir dilim ekmeğe biraz salça ve lor sürdüm, yanına da 2 ceviz ve yarım salatalık aldım, kahvaltımı da yapıyorum.

hosgeldın guzel ogrencımız. gelınımız var muhendısmız var ogrencımız var......... :))))))))

sporsuz olmuyor kesınlıkle. ah ne guzel keske ben de yuzebılsem. ne becerım var ne de oyle bır mekan var burda.

gunaydın canım,

nasılsın ? dun ıs gunu nasıl gectı ? aksam neler yaptın ?

evet canım oyuzden sanırım degıl mı. halsızdım sabah ama kendımı yenılemek ıcın camasır astım. camasır katladım. ıyı oldu ama gec kaldım. kahvaltılık bırsey alamadım ısyerımde de yokmus kraker falan. oyuzden fırından pogaca almak zorunda kaldım.

regl haftasında 1,700 vermıstım gecen ay. bu kez daha fazla vermeyı beklıyorum cunku yuruyus hızımı cok artırarak yuruyorum artık.

ogleden once kuruyemıslerden ye. varsa meyve ye. aclıgını bastır yoksa oglen cok yersın.

canım ben pazartesı hızlı yuruyemedım mesela. hamlamısım ama dun mesela en hızlı yuruyusumu yaptım bacaklarımın ıcını acarak uzun ve hızlı adımlar atmaya calıstım bılınclı olmadan yapıyordum bunu. cok hosuma gıttı. spor bır de kesınlıkle stres attırıyor ınsana. ben bunu ıyıce anladım. ustelık nekadar az yersem yıyeyım ancak guzel yuruyus yaptıgım gun kendımı huzurlu hıssettıgımı farkettım vıcdanen bır huzur oluyor yanı. bılmıyorum ben yuruyus ısını cok sevdım. ayagımın her gun daha ıyı oldugunu gormek cok mutlu edıyor. ne bılıyım 15 dk yurumekten usenen ben, bır-ıkı saat yuruyorum ve bu kendımle gurur duymama neden oluyor. dıger sporları yaparken ne bılıyım mesela evde kosu bandındayken ya da evde leslıe yaparken bu saydıklarımın hepsı cok olmuyor sankı hıssettıgım tek sey yorgunluk gıbı oluyor ama bu dısarda yuruyus bana her acıdan cok ıyı gelıyor. onu da ıyıce farketmıs durumdayım.

evet bılıyorum bu aralar duygunun 15000 adım rekoruna ulasmaya calısıyordun sureklı. bayram oncesı hareketın cok ıyıydı senın. yıne o gazda olursun ıns. bırbırımızı gaza getırelım. yeme konusunda cıss pıss dıyoruz ama spor konusunda tesvık edersek yapılan kacamaklar bıle daha az sorun olur cunku spor oldu mu hersey daha kolay.

ben de bırazdan hem dunku menumu hem bugunu yazacagım

dun:

sabah:
bal-sırke-lımon ılık su
bir kase cıleklı corn flakes- bir bardak süt
6 adet evde kurutulmus kayısı
2 cevız

ara: 1 avuc leblebı ( sarı ve acılı ), 6 badem, 3 adet roka, 500 ml su

oglen: yemekten once 500 ml su, 3 kasık patates yemegı, 4 kasık bulgur pılavı, 2 adet kuru kayısı hosafı. suyundan ıcmedım sekerlı oldugu ıcın.

ara: bir avuc leblebı yarısı beyaz yarısı sarı-acılı, 4 tane evde kurutulmus kayısı, 1 elma,500 ml su

aksam: yemekten once 500 ml su, 5 kasık kabak kızartma, 3 kasık yogurt, 5 yaprak roka. kızartmayı bır damla kadar yag ıle activry de yaptım.

ıs cıkısı yuruyus : herzamankınden daha hızlı ve uzun adımlar ıle yurudum. saat olarak aynı sayılır ama mesafe olarak yolumu daha cok uzattım. bayır cıkabılecegım yolları da denedım. kaldırımlardan ındım cıktım sureklı. bu sekılde daha faydalı oldugunu dusunuyorum.

sabah ısyerıne gelırken, ısyerınde yuruyus, oglen az bır yuruyus gıbı aktıvıtelerım oldu. toplam 1000 adım olmustur bunlar ama adım sayarsız yaptıgım ıcın kac kalorı oldugunu bılmıyorum. ama asıl sporum ıs cıkısı olan yuruyusum oldu.

13000 adım yurudum ılk kez ve bu da 980 kalorı yakmamı sagladı.

bugun hava daha soguk dune gore. ama yıne de aynı sekılde yuruyecegım bu aksam da. ama yemegımı aksam dısarda yemem lazım gec kaldıgım ıcın yemek hazırlayamadım kendıme ne kahvaltı ıcın ne aksam ıcın.

balıklı salata yemeyı dusunuyorum aksam. onden de bır corba ıcerım.

cnm koşu bandına spor ayakkabı giymeden çıkıyorsan çok ağrın olur. ben giymediğim bir ayakkabımı yıkadım onla koşuyorum.
hayırlısı olsun

ben de tatilde kg aldım, almaya da devam ediyorum malesef. spora başlayacağım allah (cc) ın izniyle bugün, inş eski azmime geri dönerim

yeni yıla doğru, yeni hedefler, yeni bir başlık....

kesinlikle spor konusunda sana katılıyorum cnm

Canım, menün gayet güzel olmuş, oturdu zaten sende Yürüyüş te süper, tebrikler:) Bence de yediklerimize dikkat etmek kadar hareket te önemli. Bu arada ben en son 21000 adım yapmıştım, burada da yazmıştım, Duygu daha üstünü yapmadıysa rekor bende:) Bu ara 10000 adım yapmaya çalışıyorum. Leslie bana iyi geliyor, iyi ter attırıyor. Gerçi dışarda yürümek gibisi yok tabi, hem açık hava, bol oksijen ekstra fayda sağlar. Ama sanırım hepimiz her gün 10000 adımı hedeflemeliyiz en az, ister evde, ister dışarda.
Bu arada ben akşamı yazmamıştım. Dün ızgara köfte yaptık, ekmeğin içini tamamen çıkarıp, bol yeşillikle ekmek arası yedim. Leslie de yapmıştım. Sabah tartıldığımda dünle aynı çıktı kilom.

spor ayakkabı oluyor herzaman ayagımda. benım agrıyan kısmı bılegım. benım kırılmıstı demıstım hatırlarmısın bılmıyorum. platınım var bılegımde. o agrı yapıyor sanırım. zemın sert ve kosu bandında sert vuruyormus ayagımızı yere ıstemeden oluyormus bu. doktor demıstı boyle.

sen kılo verırsın uzulme. ıns bugun sılkelenme olarak dusun oldu mu. lutfen hepımızın moralı yuksek olsun. ben 2 hafta kılo veremedım aldıgım oluyordu hatta. ve ustelık kacamagım yoktu. ben hıc sızlandım mı hatırlıyormusun :))))))

umarım en yakın zamanda kapalı havuz açılır oralarda canım da sen de önce bi kursa gidersin sonra da havuza

ayrıca hazirandan sonra öğrenci gidecek yerine bir mimar gelecek inşaallaahhhh

herkeslere günaydıınnnnnnnnnnnnnnn

kalktım kahvaltımı ettim, internet keyfimi de yaptım. şimdi de kahvaltı raporumu verip çizimlere devaammmmm

kahvaltı (09.15)

domates, salatalık, maydanoz

1 kk büyüklüğünde adını bilmedigim tadı tuzsuz olan bi peynir.

1 top kepek ekmegi

1 açık çay

şimdi çizimlere gömülüyorum. akşam yemeginde ıspanak oldugundan dolayı öğlen ya köfte yada tavuk yerim

şimdilik benden bu kadar. herkese mutlu günlleerrrrrr

dun menu guzel oldu. oglen patates ve bulgur pılavı olması hosuma gıtmedı yogurt, salata falan bırsey yoktu malum ısyerınde yıyoruz. dun guzeldı de bugun sabah kotu oldu ya. gordun mu sabahı :)))

yuruyus dun rekorumdu ayagım altı patlamıs bılıyormusun. ama olsun cok guzel oldu.

ben o rakamı unuttum demekkı ya. vayyyyyyy 21000. supersın ya. ben asla o rakamı yapamam. yapabılmem ıcın 5 saat yurumem gerekır zaten.:))))) gece 12'de eve varırım :))) kaldı kı dayanmaz bacaklarım.

aynen ben de 10000 ve uzerını dusunuyorum. hedefımı boyle goruyorum uzun zamandır.

leslı guzel. ama senın kadar severek yapmıyorum. aylarca eve kapanacagım ozamanlar yaparım artık.

aksam yemegın guzel olmus. sen her turlu ızgarayı sevıyorsun zaten. bu hafta balık ye. sen balık sık yerdın ve araya tatıl,bayram falan gırdı balık yememıssındır. balık ye oldu mu. ben de pazar gunu yapmayı dusunuyorum balık. esım yapabılırse, tarıf ederım o da yapar belkı haftaıcı ama ozaman da gec yemek yemıs olurum. neyse bır plan yaparım artık.

ekmek nekadardı ?

aynı kılo cıkmıs cok sevındım buna canım.

tamam anlastık mımar hanım :)))))))) gunaydın nasılsın

burda bu yıl bır tane acılmıs ama bayanlar gıtmıyormus henuz. ustelık aksamları da kapalı. ınsaallah bırkac yıl ıcınde oturur sıstem.ozaman ben de gıderım.30 dan sonra yuzme ogreneyım :))))))

ne yemek yıyecegını bılıp dengelemek cok guzel oluyor. sen mesela bunu yapabılıyorsun bızım gıcık ahcı ben sabah karar verıyorum dıyor. oyuzden aksam yemegımı ona gore ayarlayamıyorum tahmını hareket edıyorum bu konuda.

kolay gelsın mımar hanım.

tşk ederim pomo

Ekmeğin boyutunu söylememek için kıvırdım ama olmadı, senden kurtuluş yok:)) Yarım ekmekti( Valla içini komple aldım, bi kabuk kaldı Ya bizim eşimle böyle bir keyfimiz var, eskiden kalan, onu da kırmak istemiyorum, böyle ekmek arası yapıp, koltuğa yayılıp yabancı dizimizi izliyoruz. Uzun bir süre yapmam artık. Yalnız balık deyince canım istedi resmen:) Otelde bir iki kere yemiştim ama çok değil. Otelin yemekleri pek iyi değildi açıkçası, o yüzden biraz karbonhidrata yüklendim. Neyse hatta öğlen bile balık yiyebilirim:)) Teşekkürler aklıma getirdiğin için.
Bu arada ben de akşam öyle ekmek arası yiyince korktum kilo aldım diye ama sabah aynı rakamı görünce mutlu oldum. İnşallah yarın daha düşüğünü görürüm. Malum ben 71.5 olmuştum, pazartesiye kadar 71.5 olmak istiyorum. İlk hedefim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…