- Konu Sahibi haha de gec
-
- #5.061
canım cok gecmıs olsun. cok uzuldum ya. yazık kucucuk o. hastalık nasıl sarsmıstır onu. sen de uzuntuden fena dagılmıssındır ya. anne olmak zor valla. ınsaallah en kısa zamanda ıyılesır
yenı topık acalım. duygu da donsun bakalım. ama ben lıder olamam. okadar bılgı degılım saglıklı beslenme ve spor konusunda. kaldı kı en kılolunuz ve en tecrubesız olan kısıyım. lıder olabılecek ozellıkle degılım. dusunmus olmana cok sevındım tsk ederım yıne de.
fdm ciğim çok geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda iyileşir oğlun, kıyamıyorum ben hiç çocuklara
bence de yeni topik fikri mantıklı ama yılbaşı için olsa 2 ay sonra yeni başlık falan sıkıntı olabilir. yaza kadar sürecek bir başlık açabiliriz mesela. en uzun yolcumuz inşalah hedefine yazın ulaşacak
pomo cugum bence de yeni lider sen olmalısın, hem en uzun yol senin oldugu için, hem de aramızdaki en azimli sen oldugun için bunu hak ediyorsun bencebitek tablo hazırlayacaksın onun dışında hepimiz bildigimizi paylaşıyoruz zaten. çok da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. kırma biziii lütfeennnn
bence sen elinden gelecekten daha iyisini yapıyorsun zaten, ben senin şartların içerisinde olsam bin kere kaçamak yapmıştım sen yapmıyorsun bile tebriklerin en büyügü sana
eliptik bisikletin de geldimi tamamdır senin için inşalah, bide pilates ohhhhhavuz açılana kadar sen zaten tığ gibi olmuş olursun
yediğin yemeklerin resmmini koyma fikrine bayıldımm bende kilomun resmini çekip koyuyordumm
tabaktakii yemekler kaç kaşık sorabilirmiyimm
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Ben pek iyi kalkmadım bugün nedense. Pek keyfim yok. Kilo olayından da bıktım, bitsin artık, verelim kurtulalım. Kahvaltım;
- 1 büyük bardak yarım yağlı süt (kaynattım), içine
- 1 tatlı kaşığı bal
- 4 tane ceviz
işte son provammmm
teşekkür ederim canım çooook heycanlıydım bugün valaaaaMaşallah canım pek hoş olmuşsun, ince de olunca gelinlikle kuğu gibi görünüyorsun.
işte son provammmm
Selam arkadaşlar, sabah zaten pek tadım yoktu malum, bir de işyerinde de işler yoğundu biraz. Ara öğün yapamadım. Öğlen yemekte 1 tabak patates yemeği (içinde iki-üç küçük et vardı), yarım dilim beyaz ekmek ve 4 kaşık kadar pirinç pilavı yedim. 2 kaşık kadar da taze börülce salatası. Amma karbonhidrat olmuş, gerçi pek te seçenek yoktu. Akşama patlıcan musakka yapmayı planlıyorum. Yanına da cacık yaparım.
Pomo yok bugün ortalıkta, işleri yoğun galiba bugün, kolay gelsin.
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Ben pek iyi kalkmadım bugün nedense. Pek keyfim yok. Kilo olayından da bıktım, bitsin artık, verelim kurtulalım. Kahvaltım;
- 1 büyük bardak yarım yağlı süt (kaynattım), içine
- 1 tatlı kaşığı bal
- 4 tane ceviz
Merhaba kızlar, fdm'cim çok geçmiş olsun, çocukların hastalığı da daha bir zor oluyor, kolay gelsin. Yeni topic bence de mantıklı ama yeni yıl bence de kısa, yazı hedeflemek daha mantıklı görünüyor.
Çeşmi, anneciğin sana da aldırdı mı kiloları:)) Hepimiz aynı durumdayız. Sen yine sıkı bir şekilde başlamışsın. Yediklerin gayet güzel görünüyor mimar hanım:) Benim de çok hoşuma giderdi son sene mühendis hanım denmesi:))
Grup lideri olarak bence de kesinlikle ama kesinlikle pomo uygun. Pomocum sen kesinlikle kotarırsın bu işi. Bak benim dünkü yarım ekmeği bile yakaladın:)) Yeme içme düzenini oturttun, spor da yapıyorsun, en önemlisi azimlisin. Ben de bu işi yapabileceğini düşünüyorum. Hadi bi cesaret
Ben bugünde yoğun et yemiş oldum ama yarından itibaren dengeleyeceğim. Bugün iş çıkışı dışarda işlerimiz vardı, evde de dünden kalan hazır köfte olunca, onu yaptık. Bu sefer ekmek arası yapmadım, 1 dilim ekmekle yedim ama doymadım. Bugün öğlen de tabağımı bitirmemiştim, ara öğün de yapmadım, o yüzden sanırım yetmedi. Yemeğin üstüne 1 yumurta kırdım ve iki dilim ekmekle yedimBir de 7 tane kırmızı erik, 1 mandalina ve yarım armut yedim, 3 tane de ceviz yedim. Aslında kalorisepetine girdiğimde bütün gün yediklerim kadarını, belki fazlasını akşam yemişim. Hiç sağlıklı değil. Biraz daha durayım kalkıp Leslie yapacağım, Nesli'yi Leslie paklar ancak:))
fdm ciğim çok geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda iyileşir oğlun, kıyamıyorum ben hiç çocuklara
bence de yeni topik fikri mantıklı ama yılbaşı için olsa 2 ay sonra yeni başlık falan sıkıntı olabilir. yaza kadar sürecek bir başlık açabiliriz mesela. en uzun yolcumuz inşalah hedefine yazın ulaşacak
pomo cugum bence de yeni lider sen olmalısın, hem en uzun yol senin oldugu için, hem de aramızdaki en azimli sen oldugun için bunu hak ediyorsun bencebitek tablo hazırlayacaksın onun dışında hepimiz bildigimizi paylaşıyoruz zaten. çok da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. kırma biziii lütfeennnn
bence sen elinden gelecekten daha iyisini yapıyorsun zaten, ben senin şartların içerisinde olsam bin kere kaçamak yapmıştım sen yapmıyorsun bile tebriklerin en büyügü sana
eliptik bisikletin de geldimi tamamdır senin için inşalah, bide pilates ohhhhhavuz açılana kadar sen zaten tığ gibi olmuş olursun
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için..
dedikleriniz doğru yılbaşı kısa olur yaz en mantıklısı..dediğim gibi ben bu sefer bu işi üstlenemeyeceğim.. cesmi doğru söylüyor pomo kaptanlık için çok uygun.. yapacağın tek iş liste hazırlamak... artık bi karar verilsin de önümüzü görelim bence..
duygu da yok uzun zamandır..
evet benı dusunerek yaz demenıze cok sevındım :))) yazın ulasıyorum hedefıme ıns.
canım guzel dıyorsunuz. cok da sevındım ıstemenıze ayrıca. ama sebeplerını anlattım ıste. okursun orda. offffffff kafamı karıstırdınız ya :))
buarada excelım ıyı ama onu hazırlamak cok zaman alıyorsa nasıl yapacagım. ben yazdan berı ıs olarak sakınım. ocak ayından temmuz ortasına kadar ıslerımız asırı yogunlasır bızım herzaman.
şartlarıma ragmen, ıyı gıdıyorum. umdugumdan yavas ılerledı. veremedıgım zamanlar oldu ya da haftalık 2-2,5 kılo verebılırmıs benım kılomdakıler. bu olmadı ama onemlı olan ıc huzurum. 15 dk yurumek gelmezdı ıcımden. ben sımdı 2 saat yuruyebılen bırı oldum. annem ve esım dahıl, ıradesız oldugumu soylerlerdı onlara kendımı ıspat etme sansım dogdu. ne bılıyım sızlerden daha farklı seyler yasıyorum aslında ruhen. cunku ben dibi gorup, dipsiz bır kuyudan cıkıyormusum hıssıne kapılıyorum. belkı de kacamak yapmayısımın sebebı bu.
plates setını bugun alırım sanırım kargodan. bısıklet de haftasonuna gelmıs olur ıns. kosu bandını sattım dun. ucuza gıttı dıyebılırım uzuldum ama yerım yok napıyım satmam lazımdı. bır de ne bılıyım esıme de dedım. nısanlıyken almıstı bana onu. evımızde olan eskı bırseyın evden cıkması garıp hıssettırdı benı.
yuzmeyı ogrenmek ıstıyorum. oyuzden zayıflayınca, kurs da olursa ıns kursa yazılacagım. kendıme daır cok planlarım var cesmı. cokkkkk. bır suru :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?