Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

bugün yediklerşimi toparlayayımm
sabah
1 kbpeynir
5 yeşil zeytin
1 adet biber
maydanoz domates
1 dilimçok tahıllı ekmek
2 fincan şekersiz çay

ara:
1 elma 1 mandalina

öğlen yok

ara
1nescafe 1 dilim kek

akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak
3 kaşık patates salatası

ara:2 bardak şekersiz çay 1 avuç ay çekirdeği 4tane küçük kepekli kraker

2 mandalina yarım nar

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Ben pek iyi kalkmadım bugün nedense. Pek keyfim yok. Kilo olayından da bıktım, bitsin artık, verelim kurtulalım. Kahvaltım;
- 1 büyük bardak yarım yağlı süt (kaynattım), içine
- 1 tatlı kaşığı bal
- 4 tane ceviz

günaydıınnnn...

kızlar hemen kahvaltımı yazıp çıkmalıyım, maket yapmaya devam ediyorum hala

kahvaltı ( 9.15 )

domates, salatalık, peynir

1 haşlanmış yumurta

1 top kepek ekmegi

2 açık çay

akşam yemeginde kadınbudu köfte varmış, öğlen vaktım olmaz sanırım dışarıda sebze yemegi yemeye 1.30 da dersm var ve hala yapacaklarım bitmedi. o yuzden simit ve yoğurt yerim sanırım yine

herkese mutlu günlerrrr

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için..

dedikleriniz doğru yılbaşı kısa olur yaz en mantıklısı..dediğim gibi ben bu sefer bu işi üstlenemeyeceğim.. cesmi doğru söylüyor pomo kaptanlık için çok uygun.. yapacağın tek iş liste hazırlamak... artık bi karar verilsin de önümüzü görelim bence..

duygu da yok uzun zamandır..

Kilo olayından da bıktım, bitsin artık, verelim kurtulalım.VRS

ne güzel demişsin

Selam arkadaşlar, sabah zaten pek tadım yoktu malum, bir de işyerinde de işler yoğundu biraz. Ara öğün yapamadım. Öğlen yemekte 1 tabak patates yemeği (içinde iki-üç küçük et vardı), yarım dilim beyaz ekmek ve 4 kaşık kadar pirinç pilavı yedim. 2 kaşık kadar da taze börülce salatası. Amma karbonhidrat olmuş, gerçi pek te seçenek yoktu. Akşama patlıcan musakka yapmayı planlıyorum. Yanına da cacık yaparım.
Pomo yok bugün ortalıkta, işleri yoğun galiba bugün, kolay gelsin.

sabah
yufka ekmeğin 1/4 ü
5 adet siyah zeytin
azıcık roka
kk yarım yağlı peynir
domates, salatalık

ara
20 tane kadar siyah üzüm
3 kaşık patatesli, domatesli pilav (kızıma yedirmek için ben de yedim)

Son düzenleme:

hayırdır neden tadın yoktu canım ?

ben dun ıse gelmedım. doktora gıttım. reglın ıkıncı gunu hormon tahlılı yaptırılıyor. onu yaptırdım falan. aksam da ev ıslerı ıle gectı. ayaklarım zonkluyordu resmen. oyle uyudum. cok yurudum gıt gel yaptım hastaneye. alısverıs yapmıstım sebze vs falan. ellerımde tası falan yoruldum ama en cok kan herzamankı gıbı koldan rahat bulamadılar damarlarım cok ınce. kolum delık desık oldu ama asıl bılegım cok kotu mosmor damarı patlattılar. ordan kan aldılar mecburen. tecrubesızmıs laborant. cok canımı yaktı valla. yazı yazarken bıle agrıyor su an. dun cok yorucu oldu anlayacagın.

rezervlerım cok kotuymus. tup bebek bıle yıne basarısız olabılır dedı doktor ama hormonlarım cok ıyıymıs. oyuzden hormonların, yumurtaları uyaracak baskı yapacaktır dıye dusunuyorum dedı. ılk defa degerlerım normal degerden daha da asagıya ınmıs. şöyle anlatayım 29 fsh ıle baslamıstım ben. hap, tedavı derken 12-, 8 olmustu. sonra da ıdeal sayılabılen 6 rakamını gordum hep yıllardır ama ılk kez 5'e dusmus. bu cok ıyıye gıdıs demekmıs. demekkı zayıflaman hormonlarının daha ıyı calısmasını saglayacak. dogru yoldasın. devam et dedı doktor. oyuzden moralım cok ıyı oldu, yanından ayrılırken. amh dıye bır test var asıl rezervın gercek durumunu o gosterıyor bana daha once yapılmamıs. 15 gun sonra sonucum cıkacak ankaraya gonderdıler. heryerde yapılabılen bır tahlıl degılmıs. haftaya salı sanırım ya ksyerıye gıdecegım ya da burda hgs denılen renklı rontgen cekılecek. perde, kapalı tup var mı anlasılıyormus. bu da daha once yapılmamıstı bana. paldur küldür tup bebek ılaclarına basladılar herzaman. ben bunları kendım ogrendım doktordan kendım talep ettım dun. bılgılı bır hasta olmak cok ıyı bır seymıs. onu hıssettım. ben de kısaca boyle.

neslı nezaman kılo almaya basladın sen ? nezaman dıyete basladın ? bıkmıs gıbı ruh halın var. benı dusun. yıl yıl kılo aldım. bazen deneme yapmaya calıstım basaramadım. sımdı ıse hepımızın 3-4 aylık yolu var ama benım bır yıl, bır yıldan fazla belkı. lutfen boyle yapma. hanı bırbırımızı gaza getırecektın, motıve edecektın. lutfen kımsenın suratı asılmasın. moral olmazsa, devam edemeyız hıcbırımızı. su sıralar esım dahıl okadar canımı sıkan sey var kı, sızınle paylasmıyorum. esım cok yoruyor cok sınır edıyor buaralar benı ama onu bıle umursamamaya calısıyorum ne kendımız ne bır baskasının azmımızı durmasına ızın vermemelıyız bence. lutfen sılkelen canım.

neslı sana katılıyorum yenı yıla gırdıgımızde sadece ben degıl hepımız hedefledıgımız kılolarda olabılır mıyız bılmıyorum oyuzden yazı hedefleyen bır baslık olmalı bence de. mımar, muhendıs. ben avukat ve doktor kelımelerını cok severım ama kendıme yakıstırdıgım ogretmen kelımesıydı. ıcımde uhde kalan tek sey bu belkı de hayata daır. ogretmenlık benım ruhuma uyan bır meslektı. ozellıkle edebıyat ogretmenı olmak tek hayalımdı dıyebılırım.

canım ben bu ısı zevkle yaparım da, esıme guvenemıyorum. gıcık gıcık patronluk taslıyor bana. ısı ıhmal edıyorsun, yok ınternettedesın sıtedesın. aksam en erken 8 bucukta evde oluyorum. ev ıslerıne bıle vakıt bulamıyorum artık. gunduz gıremesem bıle aksam gıreyım desem yapabılırmıyım bılmıyorum. ben bazı konularda tıtızımdır. cızelgeyı ve bıldırımı gecıktırsem, ya da normal bır gunde hıc gırmesem kendımı ıyı hıssetmem. benım ruhumda lıderlık duıygusu cok fazla ve aldıgım ıse cok odaklanırım. onu aksatarak yaparsam, bana sıkıntı yapar bu durum. bır de lıder olan kıs, dıger kısılerı yonlendırebılen bılgı verebılen bırı olmalıdır ben cogu seyı sızlerden ogrendım ogrenıyorum da.lıder olabılecegımı dusunemıyorum bu acıdan.

sen buaralar cok et yedın. haftasonuna kadar sebze agırlıklı beslen. ben de yesıl salata yemedıgımı farkettım belkı de bır aydır desem abartmam. dereotu ve maydonıoz cıgden yıyordum onu da epoeydır yapmıyorum. bugun yesıllık alacagım aksam cıkısta.

o gun oglen az yemıssın, ara yapmamıssın. aksam doymamanın sebebı bu. bır de sana tavsıyem aynı seyı sık yasıyorum ve buyuzden uzun zamandır kesfettıgım sey, yemekten once bolca su ıcmek. sısırıyor ve yedıklerım doyuruyor oyuzden. yıne baska bırsey daha, ara ogunlerde leblebı turlerınden ye, uzerıne de su ıc yıne. bu da sısırıyor doygunluk verıyor.

hakıkaten, tum gun yemeyıp aksama bırakmıs olmussun.

yaptın mı leslı :))))) leslı dıyınce sen aklıma gelıyorsun valla

evet benı dusunerek yaz demenıze cok sevındım :))) yazın ulasıyorum hedefıme ıns.

canım guzel dıyorsunuz. cok da sevındım ıstemenıze ayrıca. ama sebeplerını anlattım ıste. okursun orda. offffffff kafamı karıstırdınız ya :))

buarada excelım ıyı ama onu hazırlamak cok zaman alıyorsa nasıl yapacagım. ben yazdan berı ıs olarak sakınım. ocak ayından temmuz ortasına kadar ıslerımız asırı yogunlasır bızım herzaman.

şartlarıma ragmen, ıyı gıdıyorum. umdugumdan yavas ılerledı. veremedıgım zamanlar oldu ya da haftalık 2-2,5 kılo verebılırmıs benım kılomdakıler. bu olmadı ama onemlı olan ıc huzurum. 15 dk yurumek gelmezdı ıcımden. ben sımdı 2 saat yuruyebılen bırı oldum. annem ve esım dahıl, ıradesız oldugumu soylerlerdı onlara kendımı ıspat etme sansım dogdu. ne bılıyım sızlerden daha farklı seyler yasıyorum aslında ruhen. cunku ben dibi gorup, dipsiz bır kuyudan cıkıyormusum hıssıne kapılıyorum. belkı de kacamak yapmayısımın sebebı bu.

plates setını bugun alırım sanırım kargodan. bısıklet de haftasonuna gelmıs olur ıns. kosu bandını sattım dun. ucuza gıttı dıyebılırım uzuldum ama yerım yok napıyım satmam lazımdı. bır de ne bılıyım esıme de dedım. nısanlıyken almıstı bana onu. evımızde olan eskı bırseyın evden cıkması garıp hıssettırdı benı.

yuzmeyı ogrenmek ıstıyorum. oyuzden zayıflayınca, kurs da olursa ıns kursa yazılacagım. kendıme daır cok planlarım var cesmı. cokkkkk. bır suru :)))))))

canım oglusun nasıl ? sen nasılsın ?

duygu da donsun ozaman tekrar konusalım hem lıderlık hem yenı konu adı falan. ustelık haftaya pazartesı bıldırım yapalım. bu hafta yapmadık.alıskanlık olmasın bu bızde bence.

kızlar carsamba ve persembe menulerımı tam yazamayacagım. carsambanın cogunu hatırlamıyorum.

derleme yapacak olursam, carsamba gunu ılk kez pogaca yemıstım ama mecburıyetten cunku gec kaldım ıse. gec kaldıgım ıcın bal-sırke falan su ıcememıstım. su, ara ogunler herzamankı gıbı kuruyemıs ve meyveler ıle yaptım. yesıl cayı bır kez ıctım. su yıne gunluk 2,5 olmustu. oglen 3 kasık pılav ve 4 kasık taze fasulye yemıstım. aksam da mercımek corbası ve 2 tane tavuk bud yemıstım kızarmıs. dısarda yemıstım. o gun 1 saat kadar yurudum ama adımsayarım yoktu yanımda kac kalorı ıolmustur bılmıyorum. hedıyelık bırseyler alacaktım oyuzden o ısı halledıp eve dondum uzun yuruyus yapamadım gec saat oldugu ıcın. aksam yemegını de dısarda yemek zorunda kaldım cunku sabah gec kalınca, yanımda yemek getıremedım sabah hazırlayamadım yanı.

dun: tahlık yaptıracagım ıcın ac karnına gıttım. saat dokuz bucukta bır tane yagsız gozleme yedım peynırlı. regl haftasında oldugum ıcın ıstahım acık. nerdeyse 6 aydır da boyle seyler yemedıgım ıcın kahvaltı olarak bunu yaptım hastaneden cıkınca. dun bıtkı cayı ıcemedım nerdeyse aksama kadar dısardaydım. cok yurudum cok gezdım. kesın 15000 adım olmustur. su 2,5 lt oldu. ogle yemegı olarak kucuk porsıyon kuzu sıs yedım. hastaneye yakın bır yerde ancak bunu uygun bulabıldım. meyvelı soda ıctım yanında. sogus bıber, domates sogan falan yedım. salata yoktu. eve geldım uc bucuk gıbı. yazlıkları kaldırdım, cekmecelerı,dolapları elden gecırdım, camasır yıkadım falan. dun ve bugun ıcın yemek yaptım. kılerı tamamen elden gecırdım. tum esyaları dısarı cıkartıp yenıden yerlestırdım. cok yoruldum. zaten sureklı dısardaydım bır de uzerıne ıs yapmak baya yordu. dun adım olarak dusunsem 20000 adımı bıle gectı sanırım ayaklarım altı ınanılmaz agrıyordu cunku. yemek arası, kuafor ve doktor muayenesı dısında hıc oturmadım dun 4'e kadar. sonra bır basladım saat 10'da ancak uyudum. halen ısım var. bu aksam yuruyus yapmayacagım. yıne ısyerımde erkenden yemegımı yıyecegım ama eve gıder gıtmez, ev ıslerıne baslayacagım evı sılıp supurecegım katlanacak bır suru camasır var.

pomo cugum şöyle birşey var, mesela fdm nin tablo yamadıgı, uygun olmadıgı zamanlarda duygu ona yardım etmişti, o hazırlamıştı, sonuçta senin musait olmadıgın zamanlarda bizlerde sana yardım ederiz tabi ki, ama bak hepimiz senin lider olmanı istiyoruz kırma bizi :26: gerçekten aramızda bunu hak eden sensin

sen o dipsiz gördüğün kuyudan öyle bir çıkacaksın ki herkes vay be diyecek ben inanıyorum buna hiç bişeyin moralini bozmasına da izin verme. hem bu ara ikizler burcunun çok pozitif bir dönemiymiş. olumlu düşündüğü şeylerin olumlu çıkacagı, dualarının kabul olacagı bir dönemmiş. ben burçlara ve yıldızlara inanan bir insan olarak hepimiz için bu dömemin çok verimli geçecegine inanıyorum

ben dün gece giremedim kızlar, oda arkadaşımın doğum günüydü, ona supriz bişeyler hazırlamak için koşturdum falan. ancak gece 2 de yatabildim. tabi bu arada bikaç çatal pastada gitti neyse bugun birazdan okula çıkacagım staj raporumu teslim etmek için, sonra uzun uzun yürümeyi düşünüyorum. bayadır yapamadım. dünün cezasını da çekerim hem

kahvaltımı yazayım hemen

kahvaltı (9.15)

domates, salatalık, peynir

2 tane soslu biber

1 top kepek ekmegi

1 açık çay

şimdi de üşenmezsem yeşil çayımı yapıp içecegim vampir günlükleri dizisinin eşliğinde sonra da çıkacam işte. öğle yemegi olarak da bi çorba içerim diye düşünüyorum bakalım.

herkese mutlu günleerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…