- Konu Sahibi haha de gec
-
- #5.041
tamam anlastık mımar hanım :)))))))) gunaydın nasılsın
burda bu yıl bır tane acılmıs ama bayanlar gıtmıyormus henuz. ustelık aksamları da kapalı. ınsaallah bırkac yıl ıcınde oturur sıstem.ozaman ben de gıderım.30 dan sonra yuzme ogreneyım :))))))
ne yemek yıyecegını bılıp dengelemek cok guzel oluyor. sen mesela bunu yapabılıyorsun bızım gıcık ahcı ben sabah karar verıyorum dıyor. oyuzden aksam yemegımı ona gore ayarlayamıyorum tahmını hareket edıyorum bu konuda.
kolay gelsın mımar hanım.
selam kızlar hepinize... yazdıklarınızı hep okuyorum ama inanın cevap vermek için vakit bulamıyorum...oğlumun hastalığı düzelmedi tam olarak çok üşütmüş bi de şimdi ishalden dolayı pişik de oldu.. otutamıyo bile yavrum
kızlar bence en iyisi yeni bi topik açmak..ama ben bu işi üstlenebileceğimi sanmıyorum artık okuldaki inretnet bağlantım da hep sorun var..eşim öğleden sonraalrı hep okulda olacak ve oğlumun bakımı tamamen benim üzerimde..sizlerden uygun olan biri varsa gönüllü olarak yeni topiği açıp liderliği alsın bence..mesela pomo..ne dersin canım????
yeni topik pazartesi açılsın ve ilk bildirimlerimizle ordan devam edelim bence..siz ne diyorsunuz...
tşk ederim pomo
Merhaba kızlar, ben de öğle yemeğimi yedim, geldim. Tavuk ızgara ve 2 kaşık bulgur pilavı yedim, küçük bir parça da lavaş yedim, bir de bolca salata. Yanında da ayran içtim. Bu ara benim de biraz et ağırlıklı oldu ama iyi geldi bana.
tşk ederim pomo
Ekmeğin boyutunu söylememek için kıvırdım ama olmadı, senden kurtuluş yok:)) Yarım ekmekti( Valla içini komple aldım, bi kabuk kaldı Ya bizim eşimle böyle bir keyfimiz var, eskiden kalan, onu da kırmak istemiyorum, böyle ekmek arası yapıp, koltuğa yayılıp yabancı dizimizi izliyoruz. Uzun bir süre yapmam artık. Yalnız balık deyince canım istedi resmen:) Otelde bir iki kere yemiştim ama çok değil. Otelin yemekleri pek iyi değildi açıkçası, o yüzden biraz karbonhidrata yüklendim. Neyse hatta öğlen bile balık yiyebilirim:)) Teşekkürler aklıma getirdiğin için.
Bu arada ben de akşam öyle ekmek arası yiyince korktum kilo aldım diye ama sabah aynı rakamı görünce mutlu oldum. İnşallah yarın daha düşüğünü görürüm. Malum ben 71.5 olmuştum, pazartesiye kadar 71.5 olmak istiyorum. İlk hedefim bu.
Eki Görüntüle 542489 Eki Görüntüle 542490
kızlar saçımı boyadığımı söylemiştim bakın o resimler bu arada elise bayramlığım kocam almışş
dünkü fazla kilomdan bu sabah 800 gram gittiğini gördüm dün çok yürüdüm bide fena su içtim durmadanwc ye çıktım ondan heralde insanda 800 gram da şişlik olurmu canım eski kiloma gelmeme 700 gram kaldı oda yarın gitse süper olur valla:))
selam kızlar hepinize... yazdıklarınızı hep okuyorum ama inanın cevap vermek için vakit bulamıyorum...oğlumun hastalığı düzelmedi tam olarak çok üşütmüş bi de şimdi ishalden dolayı pişik de oldu.. otutamıyo bile yavrum
kızlar bence en iyisi yeni bi topik açmak..ama ben bu işi üstlenebileceğimi sanmıyorum artık okuldaki inretnet bağlantım da hep sorun var..eşim öğleden sonraalrı hep okulda olacak ve oğlumun bakımı tamamen benim üzerimde..sizlerden uygun olan biri varsa gönüllü olarak yeni topiği açıp liderliği alsın bence..mesela pomo..ne dersin canım????
yeni topik pazartesi açılsın ve ilk bildirimlerimizle ordan devam edelim bence..siz ne diyorsunuz...
ayy nasıl sevdim bu mimar hanım lafınıııhazirandan sonra inşalaahhh hep mimar hanım olacam oohhhhhh
akşamları sebze yemegi varsa yurtta gündüzleri mutlaka protein almaya çalışıyorum ama akşamları et yada tavuk olunca her zaman sebze yiyemiyorumşimdi de mesela köfte yiyim diye düşündüm ama dün akşam yemekte köfte yemiştim zaten, bide malum bayramdan çıktık köfteye doydum, tavuk desen yurtta ancak şinitzel gibi çıkıyor. onu da istemedim, bende beyaz peynirli yumurta yedim. protein ihtiyacımı oyle alayım die bi de ayran içtim yanına. şimdi akşamı beklerim artık, zaten yemeye 4 saat kalmış. biraz daha çalışayım da sonra uyurum belki biraz ayran çok uykumu getiriyo benm yaaa
he bide unutmadan söyleyimadapazarında da açılan ilk havuz sadece erkeklereydi, şimdi karışık havuzlar da var, gününe göre sadece kadınlara olan havuzlar da var, inşalah sizin orada da en yakın zamanda öyle bir havuz açılırr
evet guzel oldu. mımar hanım :)))))))))
sen yemeklerı secebılıyorsun bu buyuk bır avantaj. ben oglen ne cıkacagını %10 ıhtımalle bılıyorum oyuzden yanıma getırdıgım yemek herzaman uyumlu olmuyor oglene gore. ama yıne de ıyı gıdıyor cok da kotu uyumsuzluk olmuyor.
aaaaa ınsaallah burası da adapazarı gıbı olur bır yıl ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?