Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kızlar saçımı boyadığımı söylemiştim bakın o resimler bu arada elise bayramlığım kocam almışş
dünkü fazla kilomdan bu sabah 800 gram gittiğini gördüm dün çok yürüdüm bide fena su içtim durmadanwc ye çıktım ondan heralde insanda 800 gram da şişlik olurmu canım eski kiloma gelmeme 700 gram kaldı oda yarın gitse süper olur valla:))

ayy nasıl sevdim bu mimar hanım lafınııı hazirandan sonra inşalaahhh hep mimar hanım olacam oohhhhhh

akşamları sebze yemegi varsa yurtta gündüzleri mutlaka protein almaya çalışıyorum ama akşamları et yada tavuk olunca her zaman sebze yiyemiyorum şimdi de mesela köfte yiyim diye düşündüm ama dün akşam yemekte köfte yemiştim zaten, bide malum bayramdan çıktık köfteye doydum, tavuk desen yurtta ancak şinitzel gibi çıkıyor. onu da istemedim, bende beyaz peynirli yumurta yedim. protein ihtiyacımı oyle alayım die bi de ayran içtim yanına. şimdi akşamı beklerim artık, zaten yemeye 4 saat kalmış. biraz daha çalışayım da sonra uyurum belki biraz ayran çok uykumu getiriyo benm yaaa

he bide unutmadan söyleyim adapazarında da açılan ilk havuz sadece erkeklereydi, şimdi karışık havuzlar da var, gününe göre sadece kadınlara olan havuzlar da var, inşalah sizin orada da en yakın zamanda öyle bir havuz açılırr

Merhaba kızlar, ben de öğle yemeğimi yedim, geldim. Tavuk ızgara ve 2 kaşık bulgur pilavı yedim, küçük bir parça da lavaş yedim, bir de bolca salata. Yanında da ayran içtim. Bu ara benim de biraz et ağırlıklı oldu ama iyi geldi bana.

selam kızlar hepinize... yazdıklarınızı hep okuyorum ama inanın cevap vermek için vakit bulamıyorum...oğlumun hastalığı düzelmedi tam olarak çok üşütmüş bi de şimdi ishalden dolayı pişik de oldu.. otutamıyo bile yavrum

kızlar bence en iyisi yeni bi topik açmak..ama ben bu işi üstlenebileceğimi sanmıyorum artık okuldaki inretnet bağlantım da hep sorun var..eşim öğleden sonraalrı hep okulda olacak ve oğlumun bakımı tamamen benim üzerimde..sizlerden uygun olan biri varsa gönüllü olarak yeni topiği açıp liderliği alsın bence..mesela pomo..ne dersin canım????

yeni topik pazartesi açılsın ve ilk bildirimlerimizle ordan devam edelim bence..siz ne diyorsunuz...

çok geçmiş olsun cnm, çocuk hasta olunca çok zor oluyor anlıyorum seni.
benim kızım da üşütmüş, balgamı var, iştahı kesildi...

güzel fikir pomo....

evet buaralar et agırlıklı beslenıyorsun aksamları salata ya da sebze yemegı ye bence

evet yakaladım :)))))) duygu yok dıye sana karısan olmayacak mı sandın :)))) ogrencısıyım yanı azıcık :)))))

ıcımden bır hıs zaten yarım ekmek dıye dusundurdu. cunku benım de canım aynen oyle cekıyor bazen.

neyse kızmayacagım esınle keyıf yapmıssın cok sevındım hatta. esımle ortak zevklerımız ve paylasımlarınız okadar az ve hatta azalıyor kı oyıuzden sana kızmıyorum. ımrendım de valla. esın ıcın ye, yap. benden sana ızın :))))

evet sen balık sevıyorsun en cok balık yıyen sen olursun hep. oyuzden demıstım zaten.

kılo almanın da sebebı cıktı ıste. yemekler kotu olunca ekmege patatese yuklendın kesın sen.

yarın da dusecektır. leslı yapmaya da baslamıssın zaten.

guzel olmus. gule gule kullan taze gelın.

odem olmus demekkı sende. kılo degıl. ben de bır gunde 700 verdım gıbı oldum dun. bugun tekrar + olmus regl oldugum ıcın.

canım cok gecmıs olsun. cok uzuldum ya. yazık kucucuk o. hastalık nasıl sarsmıstır onu. sen de uzuntuden fena dagılmıssındır ya. anne olmak zor valla. ınsaallah en kısa zamanda ıyılesır

yenı topık acalım. duygu da donsun bakalım. ama ben lıder olamam. okadar bılgı degılım saglıklı beslenme ve spor konusunda. kaldı kı en kılolunuz ve en tecrubesız olan kısıyım. lıder olabılecek ozellıkle degılım. dusunmus olmana cok sevındım tsk ederım yıne de.

evet guzel oldu. mımar hanım :)))))))))

sen yemeklerı secebılıyorsun bu buyuk bır avantaj. ben oglen ne cıkacagını %10 ıhtımalle bılıyorum oyuzden yanıma getırdıgım yemek herzaman uyumlu olmuyor oglene gore. ama yıne de ıyı gıdıyor cok da kotu uyumsuzluk olmuyor.

aaaaa ınsaallah burası da adapazarı gıbı olur bır yıl ıcınde

fdm ciğim çok geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda iyileşir oğlun, kıyamıyorum ben hiç çocuklara

bence de yeni topik fikri mantıklı ama yılbaşı için olsa 2 ay sonra yeni başlık falan sıkıntı olabilir. yaza kadar sürecek bir başlık açabiliriz mesela. en uzun yolcumuz inşalah hedefine yazın ulaşacak

pomo cugum bence de yeni lider sen olmalısın, hem en uzun yol senin oldugu için, hem de aramızdaki en azimli sen oldugun için bunu hak ediyorsun bence bitek tablo hazırlayacaksın onun dışında hepimiz bildigimizi paylaşıyoruz zaten. çok da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. kırma biziii lütfeennnn

bence sen elinden gelecekten daha iyisini yapıyorsun zaten, ben senin şartların içerisinde olsam bin kere kaçamak yapmıştım sen yapmıyorsun bile tebriklerin en büyügü sana

eliptik bisikletin de geldimi tamamdır senin için inşalah, bide pilates ohhhh havuz açılana kadar sen zaten tığ gibi olmuş olursun

akşam yemeğimi yazmayı unutmuşum

akşam yemegi (19.00)

1 tabak yoğurtlu ıspanak

yarım milföy böreği

1 tabak marul, turp, mor lahanadan oluşan salata

şimdi de 2 mandalin yiyerek günü kapatacagım gece yine işim uzun maket yapıyorum umarım acıkmam

akşam yemeğimi yazmayı unutmuşum

akşam yemegi (19.00)

1 tabak yoğurtlu ıspanak

yarım milföy böreği

1 tabak marul, turp, mor lahanadan oluşan salata

şimdi de 2 mandalin yiyerek günü kapatacagım gece yine işim uzun maket yapıyorum umarım acıkmam

Merhaba kızlar, fdm'cim çok geçmiş olsun, çocukların hastalığı da daha bir zor oluyor, kolay gelsin. Yeni topic bence de mantıklı ama yeni yıl bence de kısa, yazı hedeflemek daha mantıklı görünüyor.
Çeşmi, anneciğin sana da aldırdı mı kiloları:)) Hepimiz aynı durumdayız. Sen yine sıkı bir şekilde başlamışsın. Yediklerin gayet güzel görünüyor mimar hanım:) Benim de çok hoşuma giderdi son sene mühendis hanım denmesi:))
Grup lideri olarak bence de kesinlikle ama kesinlikle pomo uygun. Pomocum sen kesinlikle kotarırsın bu işi. Bak benim dünkü yarım ekmeği bile yakaladın:)) Yeme içme düzenini oturttun, spor da yapıyorsun, en önemlisi azimlisin. Ben de bu işi yapabileceğini düşünüyorum. Hadi bi cesaret

Ben bugünde yoğun et yemiş oldum ama yarından itibaren dengeleyeceğim. Bugün iş çıkışı dışarda işlerimiz vardı, evde de dünden kalan hazır köfte olunca, onu yaptık. Bu sefer ekmek arası yapmadım, 1 dilim ekmekle yedim ama doymadım. Bugün öğlen de tabağımı bitirmemiştim, ara öğün de yapmadım, o yüzden sanırım yetmedi. Yemeğin üstüne 1 yumurta kırdım ve iki dilim ekmekle yedim Bir de 7 tane kırmızı erik, 1 mandalina ve yarım armut yedim, 3 tane de ceviz yedim. Aslında kalorisepetine girdiğimde bütün gün yediklerim kadarını, belki fazlasını akşam yemişim. Hiç sağlıklı değil. Biraz daha durayım kalkıp Leslie yapacağım, Nesli'yi Leslie paklar ancak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…