- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #5.081
benım anlayamadıgım bırsey var kızlar. sımdı ben cumartesı tartıldım 104,70 cıktım. bayrama gıderken 105,50 ıle gıtmıstım. zaten ıkı hafta boyunca kılom sureklı degısmıstı 104,70 oluyordum kendı kıloma ınıyordum ama bır gun sonra +500 oluyordum bır gun sonra +500 gıdıyordu. ardından +800 oluyordum tekrar gıdıyordu. ıkı haftayı boyle gecırmıstım ve nıtekım bayrama gıderken 105,50 ıle gıttım. donuste eskı kıloma ındım. pazartesı tartıldıgımda daha da verdıgımı gordum 103,80 cıktım. ama salı gununden berı tartıldıgımda fazla cıkıyorum 104.10, 104.20, 104.50 gosterıyor salıdan berı. sımdı yedıklerım ortada. hareketım de ıyı. regl haftasındayım oyuzden + olmak normal ama ben regl haftasında zaten kılo verebılıyordum. anlamadım yanı. sımdı haftaya pazartesı tartıldıgımda, 103.80 den fazla mı gelecek acaba ? gorunen oyle. ama anlamıyorum.
bugun hapa da baslayacagım. ılk 10 gun odem yapıyor hapım. bır de o gelırse offfffffffffffffff
merhabaaa kizlarrr bende geldim gerci gecen gelip bakip ciktim firsat bulamadim yazmaya, yeni topikte bende varim demibenim diyet aynen devam ediyor bayramda cok yer gezdik sadece bayramin iki gunu kacamaklar oldu ama ben bayrama kadar dedigim hedefe ulasmak uzereyim yaklasik 1,5 kilom kaldi 50 olmama sonra iki kilo daha verip korumaya gececem korumayla ilgili hic bir fikrim yok o yuzden sizinle olmam gerekiyor yoksa geri almaktan korkuyorum cunku artik zor veriyorum bu kadar ugrastan sonra geri almak kotu olur..pomo bencede sen olabilirsin bizde yardim ederiz sana, istersenizde beni listeye eklemezsiniz ben arada yazarim size gene yani birakmam sizi benim yerime baska birini alin farketmez yani cunku benim verecek bir kac kilom kaldi sonra dedigim gibi korumaya gececem
canim benim bu kadar sikma kendini bu kadar dusunursen hasta olursun.. belli ki senin vucut cabuk odem tutuyor yapacak birsey yok sabir edecen sen aynen devam edeceksin ama bu kadar da dusunme baska hastaligin yok sukur de, kilonu vereceksin yeter ki biraz moralini yuksek tut ve iyi dusun
pomo cugum şöyle birşey var, mesela fdm nin tablo yamadıgı, uygun olmadıgı zamanlarda duygu ona yardım etmişti, o hazırlamıştı, sonuçta senin musait olmadıgın zamanlarda bizlerde sana yardım ederiz tabi ki, ama bak hepimiz senin lider olmanı istiyoruz kırma bizi :26: gerçekten aramızda bunu hak eden sensin
sen o dipsiz gördüğün kuyudan öyle bir çıkacaksın ki herkes vay be diyecek ben inanıyorum bunahiç bişeyin moralini bozmasına da izin verme. hem bu ara ikizler burcunun çok pozitif bir dönemiymiş. olumlu düşündüğü şeylerin olumlu çıkacagı, dualarının kabul olacagı bir dönemmiş. ben burçlara ve yıldızlara inanan bir insan olarak hepimiz için bu dömemin çok verimli geçecegine inanıyorum
ben dün gece giremedim kızlar, oda arkadaşımın doğum günüydü, ona supriz bişeyler hazırlamak için koşturdum falan. ancak gece 2 de yatabildim. tabi bu arada bikaç çatal pastada gittineyse bugun birazdan okula çıkacagım staj raporumu teslim etmek için, sonra uzun uzun yürümeyi düşünüyorum. bayadır yapamadım. dünün cezasını da çekerim hem
kahvaltımı yazayım hemen
kahvaltı (9.15)
domates, salatalık, peynir
2 tane soslu biber
1 top kepek ekmegi
1 açık çay
şimdi de üşenmezsem yeşil çayımı yapıp içecegim vampir günlükleri dizisinin eşliğindesonra da çıkacam işte. öğle yemegi olarak da bi çorba içerim diye düşünüyorum bakalım.
herkese mutlu günleerrr
hayırdır neden tadın yoktu canım ?
ben dun ıse gelmedım. doktora gıttım. reglın ıkıncı gunu hormon tahlılı yaptırılıyor. onu yaptırdım falan. aksam da ev ıslerı ıle gectı. ayaklarım zonkluyordu resmen. oyle uyudum. cok yurudum gıt gel yaptım hastaneye. alısverıs yapmıstım sebze vs falan. ellerımde tası falan yoruldum ama en cok kan herzamankı gıbı koldan rahat bulamadılar damarlarım cok ınce. kolum delık desık oldu ama asıl bılegım cok kotu mosmor damarı patlattılar. ordan kan aldılar mecburen. tecrubesızmıs laborant. cok canımı yaktı valla. yazı yazarken bıle agrıyor su an. dun cok yorucu oldu anlayacagın.
rezervlerım cok kotuymus. tup bebek bıle yıne basarısız olabılır dedı doktor ama hormonlarım cok ıyıymıs. oyuzden hormonların, yumurtaları uyaracak baskı yapacaktır dıye dusunuyorum dedı. ılk defa degerlerım normal degerden daha da asagıya ınmıs. şöyle anlatayım 29 fsh ıle baslamıstım ben. hap, tedavı derken 12-, 8 olmustu. sonra da ıdeal sayılabılen 6 rakamını gordum hep yıllardır ama ılk kez 5'e dusmus. bu cok ıyıye gıdıs demekmıs. demekkı zayıflaman hormonlarının daha ıyı calısmasını saglayacak. dogru yoldasın. devam et dedı doktor. oyuzden moralım cok ıyı oldu, yanından ayrılırken. amh dıye bır test var asıl rezervın gercek durumunu o gosterıyor bana daha once yapılmamıs. 15 gun sonra sonucum cıkacak ankaraya gonderdıler. heryerde yapılabılen bır tahlıl degılmıs. haftaya salı sanırım ya ksyerıye gıdecegım ya da burda hgs denılen renklı rontgen cekılecek. perde, kapalı tup var mı anlasılıyormus. bu da daha once yapılmamıstı bana. paldur küldür tup bebek ılaclarına basladılar herzaman. ben bunları kendım ogrendım doktordan kendım talep ettım dun. bılgılı bır hasta olmak cok ıyı bır seymıs. onu hıssettım. ben de kısaca boyle.
neslı nezaman kılo almaya basladın sen ? nezaman dıyete basladın ? bıkmıs gıbı ruh halın var. benı dusun. yıl yıl kılo aldım. bazen deneme yapmaya calıstım basaramadım. sımdı ıse hepımızın 3-4 aylık yolu var ama benım bır yıl, bır yıldan fazla belkı. lutfen boyle yapma. hanı bırbırımızı gaza getırecektın, motıve edecektın. lutfen kımsenın suratı asılmasın. moral olmazsa, devam edemeyız hıcbırımızı. su sıralar esım dahıl okadar canımı sıkan sey var kı, sızınle paylasmıyorum. esım cok yoruyor cok sınır edıyor buaralar benı ama onu bıle umursamamaya calısıyorum ne kendımız ne bır baskasının azmımızı durmasına ızın vermemelıyız bence. lutfen sılkelen canım.
dünkü menüm
sabah 11:00
yufka ekmeğin 1/4 ü
5 adet siyah zeytin
azıcık roka
kk yarım yağlı peynir
domates, salatalık
ara
20 tane kadar siyah üzüm
3 kaşık patatesli, domatesli pilav (kızıma yedirmek için ben de yedim)
akşam 17:00
6 k pilav
4 k sebze yemeği
salata
4 k yoğurt
ara
1 tane portakal
30 dk tempolu yürüyüş koşu bandında
1 saat eşimle ve kızımla yürüyüş
kalori sepetinden baktım toplamda giren çıkan 1060 kalori
bizleri motive etmene bayılıyorum cnm.çok tşk ederim kendi adıma. gerçekten sen olmasan bu grup çoktan dağılmıştı. bence bu grubu ayakta tutan sensin. senin bu görevi üstlenmen lazım. sadece tablo hazırlayacaksın
fsh ın düzelmesine gerçekten çok sevindim cnm. benim sorunum da lh idi. fsh da biraz yüksekti ama lh 2-3 olması gerekirken 15-20 çıkıyordu.
evet gerçekten doğru yoldasın
umarım hayırlısıyla amacına ulaşırsın ve ulaşacaksın ben öyle hissediyorum. allah (cc) yardımcın olsun inş.
oooooooo kımler gelmıs :))))))))
neslı hosgeldın canım. ozledım senı valla :)))))
sımdı yemege gıdıyorum. 15 dk ya burdayım
Kızlar bugün sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına salça sürdüm, üzerine peynir ve 1 avuç maydanoz koydum ve yağsız tost yaptım. Yanında da şekersiz, sütlü neskafe. Ara yapmadım. Öğlen bir tabak menemen ve 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim. Üstüne de 1 avuç badem (13 tane) yedim.
tostun guzel olmus. ben epeydır yemedım. yarın yapayım kendıme. benım klasık kahvaltı tosttu ama bayram ve ıse gecıkmeler derken epeydır yemedım tost.
oglen fazla yerdın sen. ne bılıyım daha yemek turu yerdın. nıye boyle yedın bugun ?
Hoşbulduk canım, önce geçmişi okudum, yazdıkların beni çok mutlu etti, teşekkür ederim. Bak işte bu yüzden yeni liderimiz olmalısın kesinlikle:)) Çok haklısın, koyvermek yok, daha 2 ay oldu başlayalı, arada gel-gitler olsa da vereceğiz bu kiloları birlikte. Leslie yapmaya devam:)) Hatta dün ilk defa 5 mil olanı yaptım 68 dakika, çok iyi hissettirdi.
Canım o lab. değerlerinden bir şey anlamıyorum ama, yazdıkların bana da umut verdi. Demek ki kilo senin hormonlarını çok etkiliyor, kilo verdikçe belki kendiliğinden düzelecek ve tedavisiz hamile kalacaksın:) Benim de kandaki trigliserit seviyesi yüksek çıkmıştı, doktor kilo ver demişti. Ben de annem benden daha kilolu ama onun değerleri normal demiştim, o zaman her insanda farklı etkisi olabileceğini söylemişti. Senin de 6 kg verince değerlerin epey değiştiğine göre, seni de çok etkiliyor. İşte kamçılayıcı bir sebep daha:)
Pomocum, bence sen yeni topiği bugün aç, yavaş yavaş anca geçilir. Pazartesi de bildirim yapılır. Kafanda da hiç soru işareti olmasın, biz de sana destek oluruz. Burada hiç kimse ne beslenme konusunda, ne spor konusunda uzman değil. O yüzden hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz. Sen şu an beslenme şeklinle, bu kilona rağmen hareketliliğinle hepimize örnek oluyorsun. Beni de kendime getirdin bak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?