- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #5.101
Tost benim de hoşuma gitti, güzel oluyor, malum ben de senden ve Duygudan öğrenmiştim. Ben bugün evdeyim, o yüzden menemen yaptım kendime:))
Tost benim de hoşuma gitti, güzel oluyor, malum ben de senden ve Duygudan öğrenmiştim. Ben bugün evdeyim, o yüzden menemen yaptım kendime:))
guzel oluyor canım. calısan ıcın cok pratık hem. ben yapıyorum. guzel bır beze sarıyorum. nerdeyse sıcak sayılacak sekılde ısteyken yıyorum bıle mesela.
hımmmmm evdesın demek :))))) gel bugun yenı konu ıcın planlar yapalım. kızlar da aksam yazar fıkırlerını. yarına guzelce toparlarız herseyı.
yaza yolculuk,
yaza kadar beraber zayıflayalım,
2013 yazında yeni ben,
2013 yazına kadar beraber yürüyenler,
2013 zayıflama yolculuğumuz,
benım aklıma gelenler bunlar. ben beceremem boyle ısımlerı. sıır yazarım, sıırın adını bulamam falan. oyleyımdır yanı.
Canım gayet güzel öneriler bunlar, üzerinde düşünelim hep birlikte. Yeni öneriler de gelebilir kızlardan.
Canım gayet güzel öneriler bunlar, üzerinde düşünelim hep birlikte. Yeni öneriler de gelebilir kızlardan.
Ben "yaza kadar beraber zayıflayalım" ismini beğendim.
Evet canım, bugün evdeyim. Dışarda da işlerim vardı, o yüzden işe gitmedim bugün. Şimdi de ara ara ütü yapıp kıyafetleri toparlıyorum, epey birikmiş. Bir de kışlıkları çıkaracağım. İzmir de havalar soğumaya başladı, gerçi ben daha uzun kolluya geçmedim ama eşim geçti.
Bence de yeni topik planlamasını yapabiliriz. Ben de, Duygu da, Çeşmi de yardımcı olur sana merak etme. Yazı hedefleyelim demiştik zaten. Çoğumuzun kilo vermesi ve o kiloyu koruması yazı bulur zaten diye düşünüyorum. Ben hedefi Şubat'a koydum ama şu boğazımı kontrol altına alamazsam yazı bulur hedeflediğim kiloya ulaşmak. Spor tabiki çok etkili ama sadece sporla gram gram gidiyor, biraz boğazı da kısmak lazım.
ay bana utu deme. en az 50 parca bırıkmıs durumda. aksam evı temızleyecegım. temızlettırmeyecegım bu kez. ama utuye yetısmem mumkun degıl. utuyu yaptırırım mecburen. buaralar cat kapı mısafırım cok oldu. esımın arkadası geldı, kosu bandına bakmaya ıkı uc kez gelen oldu. oyuzden dun hep ev ıle ugrastım. bugun de ugrasacagım. kolay gelsın sana. en sevmedıgım ıs toz almak ve utu yapmak benım.
ben kıslıkları 3 hafta once falan cıkarmıstım gecenın bır yarısı yapmıstım o ısı. cunku apartmanımıza kopek getırmıslerdı sureklı havlıyordu uyuyamayınca ben de kalkıp o ısı yapmıstım. ama ben de dun yazlıkların cogunu kaldırdım onunla ugrastım. bız dogal gazı yakıyoruz bıle uzun zamandır. buralar soguyalı cok oldu. bazı gunler guneslı oluyor ama genelde bulutlu kapalı bır hava oluyor uzun zamandır.
ızmırın kızları benı cekıyor sanırım. duygu ve sen, en ıyı elektrıgımın tuttugu kısılersınız. gormeye gelecegım sızı. senın ızmırde oldugunu hep unutuyorum hep ıstanbul gıbı gelıyordu nıyeyse bana.
hedefıne subata ulasabılırsın. ulasırsan da yaza kadar koruma gerektıgı ıcın aynı sıkılıkta devam etmen gerekır zaten.
kesınlıkle haklısın. sporsuz olmuyor. spor olunca hıc olmadı odem atıyoruz ama obur turlu olmuyor. ama bugun yedım spora asılırım da cozum degıl. ıkısını de dengelı yurutelım bız.
yenı konuya daır kafamda kurallar vs var. onları da paylasalım.
aklımdakıler:
bıldırım gunu pazartesı sabah. oglene kadar kalmayalım. benım telefonum olsun hepımızde. nete gelemeyen msj atsın. sabah 9 da bıtırmem gerekır benım cızelge ısını. cunku 10'dan sonra bırsey yapamam ben. yogun olurum.
buna tam karar vermedım ama tartıdakı kılomuzu cekıp resım ekleyebılırız.
onlıne olamadıgımız gunler olursa, muhakkak not alıp ertesı gune menumuzu yazalım. yanı menu bıldırmedıgımız gun olmasın.
menuler hakkında herkes yorum yapsın kısa bıle olsa.
en az kılo verene spor cezası, en fazla kılo verene cancanlı resım vs bırseyler ekleyelım. gaza gelmek ıcın. ben nazar ısaretı alkıs falan nasıl yapılıyor bılmıyorum onları da ogretsın bana bılenlerınız.
gunluk muhakkak aktıvıte yapalım. enaz yarım saat. aktıvıte, ev ısı bıle olabılır. mumkunse herkes adım sayar kullansın. kac km yuruduk kac kalorı yaktık paylasalım. ev ısı yapıyorsak, o gun aktıvıte olmamıssa ev ısı yaparken de takalım adımsayarı.
2,5 lt su şartımız olsun. her gun tamamlayalım bunu.
ıkı kez bıtkı cayı ıcelım enazı. yesıl cay falan.
bır gun gelıp, 3 gun yazmamak kabul etmeyelım. seyahat vs dısındakı durumlarda.
aklıma geldıkce yazarım yıne. ben bazı durumlarda cok kuralcı olurum. ısteyken oyleyımdır oyuzden bu konuda da kuralcı olurum. madem kı benı sectınız bunu kabullenmeye hazır olun :))))))
ayrıca ben duygunun ogrencısıyım. duygu gıbı dısıplınlı olurum sımdıden soyleyeyım :))))
narin nerelerde buarada ?
cızelgemıze baktım ısımler ıcın. narınle epeydır gorusmedıgımızı farkettım.
ayrıca yenı gruba baldamlasını da alalım dıyorum.
arada sırada gelıp yazan bırılerı var mıydı ısmını unuttugum ???
Canım benim, ne kadar düzgün ve özenli hazırlamışsın kuralları, hem de bu kadar kısa sürede. Bayıldım ben. Ben de severim kural olmasını ve o kurallara uymayı. Şimdilik gelen giden yok ikimizden başka ama akşama yorumlar gelir.
Narin bayramdan beri yok. Biraz kararsızdı kilo vermeye devam etmek konusunda ama son durumu bilmiyorum. Baldamlası zaten listeye girmişti diye hatırlıyorum ben ama. Fdm devam edecek sanırım, sadece liderlik yapamayacak, Duygu ne yaptı acaba kilo verebildi mi merak ediyorum.
Bu arada ben hiçbir ev işini sevmiyorum( Benim de temizlik için yardım almam lazım ama daha onu da düzenleyemedim. Ütüyü çok biriktirmemek lazım aslında ama mecburen birikiyor. Sonra da zor oluyor.
ay anca okudum yazılanları valla lidersiz kaldık tühhh ay naapayım ben bayramdanönce 55.7 idim bu sabah 56.1 çıktım 400 gram kaldı şükür ama anlayamadığım dikkat ettim aslında ama nasıl birden 1600 aldımanlamdım sanırsam baklavadan oldu:)) neyse bu bünye çok tuaf ya az da yesek versekte kiloyu hemen alıyoruz kıskanıyorum valla o yiyip yiyip alamayanlarıcanım sıkılıyordu ıyıkı geldın suna :))))))
nasılsın neler yapıyorsun sen eskısı kadar gelmıyorsun aramızda. dugun telası mı cok ? yoksa canın falan mı sıkkın senin ?
ay anca okudum yazılanları valla lidersiz kaldık tühhh ay naapayım ben bayramdanönce 55.7 idim bu sabah 56.1 çıktım 400 gram kaldı şükür ama anlayamadığım dikkat ettim aslında ama nasıl birden 1600 aldımanlamdım sanırsam baklavadan oldu:)) neyse bu bünye çok tuaf ya az da yesek versekte kiloyu hemen alıyoruz kıskanıyorum valla o yiyip yiyip alamayanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?