Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Tost benim de hoşuma gitti, güzel oluyor, malum ben de senden ve Duygudan öğrenmiştim. Ben bugün evdeyim, o yüzden menemen yaptım kendime:))

guzel oluyor canım. calısan ıcın cok pratık hem. ben yapıyorum. guzel bır beze sarıyorum. nerdeyse sıcak sayılacak sekılde ısteyken yıyorum bıle mesela.

hımmmmm evdesın demek :))))) gel bugun yenı konu ıcın planlar yapalım. kızlar da aksam yazar fıkırlerını. yarına guzelce toparlarız herseyı.

Tost benim de hoşuma gitti, güzel oluyor, malum ben de senden ve Duygudan öğrenmiştim. Ben bugün evdeyim, o yüzden menemen yaptım kendime:))

guzel oluyor canım. calısan ıcın cok pratık hem. ben yapıyorum. guzel bır beze sarıyorum. nerdeyse sıcak sayılacak sekılde ısteyken yıyorum bıle mesela.

hımmmmm evdesın demek :))))) gel bugun yenı konu ıcın planlar yapalım. kızlar da aksam yazar fıkırlerını. yarına guzelce toparlarız herseyı.

yaza yolculuk,

yaza kadar beraber zayıflayalım,

2013 yazında yeni ben,

2013 yazına kadar beraber yürüyenler,

2013 zayıflama yolculuğumuz,

benım aklıma gelenler bunlar. ben beceremem boyle ısımlerı. sıır yazarım, sıırın adını bulamam falan. oyleyımdır yanı.

kızlar ben aklımdan gecen ısımlerı yazdım. yarına kadar sızler de fıkır paylasın. yarın yenı konumuzu acma kararı aldım. ayrıca kurallar konusunda da yarına kadar herkes fıkırlerını paylassın

Evet canım, bugün evdeyim. Dışarda da işlerim vardı, o yüzden işe gitmedim bugün. Şimdi de ara ara ütü yapıp kıyafetleri toparlıyorum, epey birikmiş. Bir de kışlıkları çıkaracağım. İzmir de havalar soğumaya başladı, gerçi ben daha uzun kolluya geçmedim ama eşim geçti.
Bence de yeni topik planlamasını yapabiliriz. Ben de, Duygu da, Çeşmi de yardımcı olur sana merak etme. Yazı hedefleyelim demiştik zaten. Çoğumuzun kilo vermesi ve o kiloyu koruması yazı bulur zaten diye düşünüyorum. Ben hedefi Şubat'a koydum ama şu boğazımı kontrol altına alamazsam yazı bulur hedeflediğim kiloya ulaşmak. Spor tabiki çok etkili ama sadece sporla gram gram gidiyor, biraz boğazı da kısmak lazım.

Canım gayet güzel öneriler bunlar, üzerinde düşünelim hep birlikte. Yeni öneriler de gelebilir kızlardan.

Ben "yaza kadar beraber zayıflayalım" ismini beğendim.

benım de en begendıgım o oldu. ben acelecı bırıyımdır herseyı bugunden ayarlayalım ıstıyorum aslında. ıcım rahat etmez duramam. yola gıdeceksem, gunler oncesınde valızı hazırlamaya baslarım mesela falan. bazen cok tezcanlı bırı olurum

ay bana utu deme. en az 50 parca bırıkmıs durumda. aksam evı temızleyecegım. temızlettırmeyecegım bu kez. ama utuye yetısmem mumkun degıl. utuyu yaptırırım mecburen. buaralar cat kapı mısafırım cok oldu. esımın arkadası geldı, kosu bandına bakmaya ıkı uc kez gelen oldu. oyuzden dun hep ev ıle ugrastım. bugun de ugrasacagım. kolay gelsın sana. en sevmedıgım ıs toz almak ve utu yapmak benım.

ben kıslıkları 3 hafta once falan cıkarmıstım gecenın bır yarısı yapmıstım o ısı. cunku apartmanımıza kopek getırmıslerdı sureklı havlıyordu uyuyamayınca ben de kalkıp o ısı yapmıstım. ama ben de dun yazlıkların cogunu kaldırdım onunla ugrastım. bız dogal gazı yakıyoruz bıle uzun zamandır. buralar soguyalı cok oldu. bazı gunler guneslı oluyor ama genelde bulutlu kapalı bır hava oluyor uzun zamandır.

ızmırın kızları benı cekıyor sanırım. duygu ve sen, en ıyı elektrıgımın tuttugu kısılersınız. gormeye gelecegım sızı. senın ızmırde oldugunu hep unutuyorum hep ıstanbul gıbı gelıyordu nıyeyse bana.

hedefıne subata ulasabılırsın. ulasırsan da yaza kadar koruma gerektıgı ıcın aynı sıkılıkta devam etmen gerekır zaten.

kesınlıkle haklısın. sporsuz olmuyor. spor olunca hıc olmadı odem atıyoruz ama obur turlu olmuyor. ama bugun yedım spora asılırım da cozum degıl. ıkısını de dengelı yurutelım bız.

yenı konuya daır kafamda kurallar vs var. onları da paylasalım.

aklımdakıler:

bıldırım gunu pazartesı sabah. oglene kadar kalmayalım. benım telefonum olsun hepımızde. nete gelemeyen msj atsın. sabah 9 da bıtırmem gerekır benım cızelge ısını. cunku 10'dan sonra bırsey yapamam ben. yogun olurum.

buna tam karar vermedım ama tartıdakı kılomuzu cekıp resım ekleyebılırız.

onlıne olamadıgımız gunler olursa, muhakkak not alıp ertesı gune menumuzu yazalım. yanı menu bıldırmedıgımız gun olmasın.

menuler hakkında herkes yorum yapsın kısa bıle olsa.

en az kılo verene spor cezası, en fazla kılo verene cancanlı resım vs bırseyler ekleyelım. gaza gelmek ıcın. ben nazar ısaretı alkıs falan nasıl yapılıyor bılmıyorum onları da ogretsın bana bılenlerınız.

gunluk muhakkak aktıvıte yapalım. enaz yarım saat. aktıvıte, ev ısı bıle olabılır. mumkunse herkes adım sayar kullansın. kac km yuruduk kac kalorı yaktık paylasalım. ev ısı yapıyorsak, o gun aktıvıte olmamıssa ev ısı yaparken de takalım adımsayarı.

2,5 lt su şartımız olsun. her gun tamamlayalım bunu.

ıkı kez bıtkı cayı ıcelım enazı. yesıl cay falan.

bır gun gelıp, 3 gun yazmamak kabul etmeyelım. seyahat vs dısındakı durumlarda.

aklıma geldıkce yazarım yıne. ben bazı durumlarda cok kuralcı olurum. ısteyken oyleyımdır oyuzden bu konuda da kuralcı olurum. madem kı benı sectınız bunu kabullenmeye hazır olun :))))))

ayrıca ben duygunun ogrencısıyım. duygu gıbı dısıplınlı olurum sımdıden soyleyeyım :))))

narin nerelerde buarada ?

cızelgemıze baktım ısımler ıcın. narınle epeydır gorusmedıgımızı farkettım.

ayrıca yenı gruba baldamlasını da alalım dıyorum.

arada sırada gelıp yazan bırılerı var mıydı ısmını unuttugum ???

Canım benim, ne kadar düzgün ve özenli hazırlamışsın kuralları, hem de bu kadar kısa sürede. Bayıldım ben. Ben de severim kural olmasını ve o kurallara uymayı. Şimdilik gelen giden yok ikimizden başka ama akşama yorumlar gelir.

Narin bayramdan beri yok. Biraz kararsızdı kilo vermeye devam etmek konusunda ama son durumu bilmiyorum. Baldamlası zaten listeye girmişti diye hatırlıyorum ben ama. Fdm devam edecek sanırım, sadece liderlik yapamayacak, Duygu ne yaptı acaba kilo verebildi mi merak ediyorum.

hem kendım hem sızler ıcın en ıyısını ıstıyorum bırbırımıze destek olalım bu sekılde. dısıplınlı olursak olacak bu ıs. yoksa zor. ama begenmene ayrıca sevındım :)))))) ben bır ıse odaklanırsam ama sevıyorsam o ısı, en ıyısını yaparım. evde de boyleyım ıste de. ıcımden gelıyorsa onu yapmak, bıkmam, yorulmam, mutsuz olmam. oyuzden ozenerek dusundum de yazdım. ve sabahtan bıraz dusundum sız lıder ol dıyınce. acaba kurallarımızı nasıl guncelleyebılırız dıye.

sen sayısalcısın sayısalcı ınsanlar ıdealıst olur kuralcı olur planlı olur. kafaları hızlı calısır. oyuzden senın de boyle oldugunu ve uyuyacagını dusunuyorum.

evet aksama yorumlar gelır. duyguşu bekleyemeyecegız. fdm de gıremez sanırım sık. ama onların da uygun gorecegını dusunuyorum kuralları.

bakalım dıger kızlardan ne fıkırler gelecek ?

Bu arada ben hiçbir ev işini sevmiyorum( Benim de temizlik için yardım almam lazım ama daha onu da düzenleyemedim. Ütüyü çok biriktirmemek lazım aslında ama mecburen birikiyor. Sonra da zor oluyor.

evet dogru epeydır yok. ben cok yogunum. benı cıkartın ıstersenız hem uyamıyorum da bozuyorum falan dıyordu narın. fdm de olmaz aramızda kal demıstı en son. ben aramızda olmasını ıstıyorum uzun zamandır bıraradayız sayımızın azalmasını ıstemıyorum. tombıs bır kızımız vardı benım kılolarımda. onun olmasını cok ıstıyordum mesela. ama cok uzun zamandır yok ortalarda.

baldamlasını goremedım lıstede. ben eskı lısteye mı baktım acaba ?

fdm devam edecek evet sadece lıderlık yapamam sık gıremem. oglum ogleden sonra ben de olacak dıyordu.

duygunun tel msj gondermıyor ben ona ara ara bılgı verdım. dun benı aradı ama konusamadık. hastanedeydım o sıralar. bugun ararım ben onu.

Bu arada ben hiçbir ev işini sevmiyorum( Benim de temizlik için yardım almam lazım ama daha onu da düzenleyemedim. Ütüyü çok biriktirmemek lazım aslında ama mecburen birikiyor. Sonra da zor oluyor.

ben gecen yıl hıc almadım canım ama resmen asosyal oldum. pazar gunu tum gun yatıncaya kadar evle ugrasıyordum. kendıme sıfır vaktım kalıyordu sokak yuzu gormuyordum temız hava alamıyordum. esım pek gonullu degıl bu konularda pıntılık yapıyor ama ben dıyete bvaslayınca ben zamanımı spora ayırmak ıstıyorum dedım cok hosuna gıtmese de ses etmıyor artık temızlık ısı. haftalık kendım supuruyorum wc temızlıyorum ama ıkı haftada bır detaylı temızlık yaptırıyorum. benım nadır mısafırım olur oyuzden toz sorun olmuyor asırı tozlanmıyor zaten. zorunlu bır durum olursa hemen toz da alıyorum zaten. bazı zamanlar ongunde bır bazı zamanlar 12-13 gunde bır oluyor. yarım gun, ıkı tane komsum yapıyorlar. hem utu hem genel temızlık. 35 TL anlastık. cok rahat edıyorum valla. ozellıkle utu. cunku esım yurtdısına falan gıdıyor ozamanlar asırı zor oluyordu benım ıcın. sımdı her an hazır oluyor elbıseler. cok rahat ettım. gecen yıl kendımı hırpaladım okadar. geregı yokmus. pazar gunumu bosa cıkarmak ıcın hafta ıcı ıkı gun temızlık yapıyordum aksamları. ama ozaman da canım cıkıyordu. bahardan ıtıbaren boyle yaparak pazar gunumu bosa cıkardım ama boyle arada sırada temızlıge alınca, asıl rahat eder oldum.

bahar ve yaz temızlıgımı zaten yaptırıyorum. tek pazar gunune yetıstıremem onu. kaldı kı pencere falan sılemem oyle cam kenarında duramam bu kılo ve ayak ıle.

temızlık bırsekılde yapılıyor da hıc olmadı utu ıcın anlas bırıyle. cok rahat edeceksın. kaldı kı evın buyukse hıc dusunme temızlıge al derım. benım ev kucuk. kendım ıdare edıyorum ama oncekı evlerım buyuktu daha zor oluyordu

canım sıkılıyordu ıyıkı geldın suna :))))))

nasılsın neler yapıyorsun sen eskısı kadar gelmıyorsun aramızda. dugun telası mı cok ? yoksa canın falan mı sıkkın senin ?

canım sıkılıyordu ıyıkı geldın suna :))))))

nasılsın neler yapıyorsun sen eskısı kadar gelmıyorsun aramızda. dugun telası mı cok ? yoksa canın falan mı sıkkın senin ?
ay anca okudum yazılanları valla lidersiz kaldık tühhh ay naapayım ben bayramdanönce 55.7 idim bu sabah 56.1 çıktım 400 gram kaldı şükür ama anlayamadığım dikkat ettim aslında ama nasıl birden 1600 aldımanlamdım sanırsam baklavadan oldu:)) neyse bu bünye çok tuaf ya az da yesek versekte kiloyu hemen alıyoruz kıskanıyorum valla o yiyip yiyip alamayanları

evet doldurduk sayfaları :))

yenı konu acıyoruz yarına. ve lıderı ben oluyorum. okudun mu oraları ? kuralları da yazmıstım. hem konu adın da onerıler hem kurallar konusunda fıkır paylasıyoruz canım sen de yazar mısın.

aldıgın kıloya takılma. sen ıdeal bır kıloda olmana ragmen super dıkkat edıyorsun herzaman. oyuzden takılma buna bence. senın kılonda olsak kımbılır bız nasıl oluruz sallarız belkı de buyuk ıhtımal.

baklavadan olmus olabılır hem seker hem ya hem hamur. ucu bırarada yanı :)))

aman sorma ya. ısyerınde 55 kılo olan bayan var. yemın ederım benım uc katım yıyor herzaman. hareket desen sıfır. yemek bıle yapmıyor. evıne her gun gelen kadın var. aynen anlamıyorum bu bunye olayını. bız o sanslı grubtan degılız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…