Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Kızlar yukarda metabolizmayla ilgili yazı var malum zayıflamakiçim metabolizmaönemli

kahvaltıdaki elmayı ara öğün olarak yeseydin keşke canımm onun yerine 1 domates daha iyi olurdu

uçurumu bende çok seviyorumm

canım herşeyi geç kendi sağlığımız ve özgüvenimişz için bile şart kilo vermemiz...bak görceksin kurban bayramında hepimiz en az 5 kilo vermiş olarak başkalarını şaşırtıcaz... en az 5 diyorum umarım çoğumuz hedefine ulaşmış oluruz...ki olacağız Allahın izniyle...

yazılarını okudum gerçekten metabolizma çok öenmli yoksa istediğin kadar az ye...

duygu elbette arasıra kaçamaklar ya da pors,yonlarımızı abartma olacak..yoksa eski yeme düzenimize döndüğümüzde verdiğimizden fazla kilo alırız...eminim sen hemen bunu telafi edersin zaten

haklısın canım umarım hepimiz hedefimize ulaşmış oluruz..
ama çok kırdı beni öyle demesi, her ne kadar beni gaza getirmiş olsa da kırgınlığım geçmiyor malesef

neyse şimdi de öğlen yemegimi söleyim. iş yerinde oldugumdan dolayı tost yedim. yağ sürdürmedim ama içinde kaşar ve azıcık sucuk vardı

Arkadaşlar, öğle yemeğinde bir tabak kuru fasulye yemeği yedim, 1 dilim incecik beyaz ekmek yedim ve biraz da salata (yağsız ve limonlu), amaaa üstüne sevgili arkadaşlarımın ısrarlarına dayanamayarak küçük bir peynirli poğaçanın yarısını yedim. Üstelik te şimdiden acıktım gibi hissediyorum, ben de sakız çiğneyerek kendimi oyalamaya çalışıyorum. Bu aralar yoğun çalışıyorum ondan mı anlamadım, arada böyle açlık hissediyorum.

fırsatın olsa tabi ki yemekten yana kullanmalydın tercihini ama ben tostu en masum fast-food ürünü olarak görüyorum.. eminim fazla kalorisi de yoktur.. zaten yağ da yokmuş..

Bu arada forumda bir dizi muhabbeti gidiyor, katılmak isterdim ama dizilerle aram hiç yok. Yani Türk dizileriyle. Benim yabancı dizilerden var izlediklerim, bir de ben de film izlemeyi çok seviyorum. Tabi dizi veya film izlerken birşeyler atıştırmak ta güzel oluyor

CNM ZATEN İÇİM RAHAT 3 MİNİK DİLİM Bİ SALATA KADAR HAFİF OLMASADA BİSEBZE YEMEĞİM YANINDA EKMEĞİM İGİB OLDU AMA TABİ KAMAMAK LAIZM FAZLA

Duygu kilo cizelgeme bakarmısınn
VAYYYYYYYYY HARİKASIN TATLIM YA 7 Lİ RAKAMLARA AZKALMIŞŞŞŞ BU GAYRETLE BUNUDA YAPARSIN PES ETME LÜTFEN
CNMPEYNİR POĞAÇA YAPTI BUNU SANA ÇÜNKÜ O TARZ POĞAÇALARIN İÇİNE ŞEKER EKLİYORLAR ŞEKERLİ ŞEYLERDE AÇIKTIRIRCNM
SEN YANINAFORM BİSKÜVİ YAda leblebi alsana yanınab açıktıkçayersin

ben sudan bahsettım ama sen bana farklı bır yorum yapmıssın :))))))

ya canım uzun zamandır sıkı dıyet yapıyorsun yemeseydın daha ıyı tabıkı ama sıkılmıssındır ıster ıstemez. ve şu da var sen ıcımızde en cok hareket eden kısısın onu yemıs olsan da super yakarsın sen

canım biz ne desek yalan olur..ve işin uzmanı değiliz bu konular bizi aşar.. sürekli gittiğin doktorun yok mu onu arayıp sorsan sana bi yol gösterecektir...

tabıkı canım ya. konu acacam sımdı. uzun zamandır aynı doktora gıtmıyorum ben.

bendensın sen de. ben de kuru fasulye yedım. salata ya da yogurt yoktu yemekhane bugun.

kızlar sizce nohut, fasülye, çorba gibi sulu yemeklerde porsiyon ayarı nasıldır... yani 1 porsiyon kaç kepçedir???

bende nm bir ara çok izlerdim lost-supernuturel(artık izliyemiyorum -gossıpgırl (bayılıyorum)-aha ben bide thesımpsonsçok seviyorum -dexter da çok güzel eskiden türk hiç izlemezdim şimdi hepsini ara ara takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…