- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
günaydınlar 1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim spordan 1 saat önce 1 tost 1 çay 1 elma yedim sporda 1 lt su bitti
şimdi ara ögün 1 şefteliyi rendeledim 3 k yogurt döktüm üzerine 1 yemek kaşıgı yulaf kepegini döktüm 1 çay k toz tarçın serptim karıştırdım yiyorum tatlı istegim yok olur inşallah
Bugün kendime tam bugday ekmeği alarak hayatımda degişim projesi yapmış oldum.
Şimdi domates ve beyaz peynirli tost yapacağım. Çünkü erimiş kaşar yiyemiyorum ve zaten çok yağlı.
anam dizilerimbaşlıyorkızlarrr unutma beni ,deniz yıldızı,beniaffetgündüz dizilerim akşamdizimkuzeygünay(reklamlarda muhteşem yuzyılsırf hürreimyüzündensevmiyorum bu diziyi-kayıp şehir dikkatimiçekti-uçurumu seviyorum-suskunlarr-yergök aşk-lale devri-ferihayı severdim amaemirin yolunuizlermiyim bilmiyorum ,ferihanın yeni düzisi merak ediyorum-kutsinindizisinimerak ediyorum-anam çok dizi var ama ilk hafta belli ederler kendilerini elerim
uçurumu bende çok seviyorumm
canım herşeyi geç kendi sağlığımız ve özgüvenimişz için bile şart kilo vermemiz...bak görceksin kurban bayramında hepimiz en az 5 kilo vermiş olarak başkalarını şaşırtıcaz... en az 5 diyorum umarım çoğumuz hedefine ulaşmış oluruz...ki olacağız Allahın izniyle...evett çok kızdırdı daha doğrusu üzdü diyelim.. şişkoymuşum da o yuzden beni başkalarına göstermeye utanıyormuş
bende inat ettim işte bu laflarını yutacak diye sabrediyorum bakalım umarım faydalı olur
ben öğle yemeği yiyeli yaklaşım 1saat 20 dk oldu hiçplanlamadığım bir şey oğlANA KIYMALI PİDE SİPARİŞ ETTİM ÇOK SEVİYOR ONUNN PİDESİNDEN 2-3 DİLİM ALDIM HANİ MİNİK MİNİK KESİYORLARYA PORSYONA KOYARKEN ÖYLE BİRAZDA AYRANINDAN İÇTİM
AZÖNCE 35 DK LESLİE 10DK TEMPOLUBKOŞTUM TOPLAM 210 KALORİ YAKMIŞIM AZ SONRA YAZI YAYINLICAM BELKİ YARARLI OLUR
su cizelgeyi belki 10 defa denedim ama yapamadim ne gicik birsey sonra pes ettim
canım herşeyi geç kendi sağlığımız ve özgüvenimişz için bile şart kilo vermemiz...bak görceksin kurban bayramında hepimiz en az 5 kilo vermiş olarak başkalarını şaşırtıcaz... en az 5 diyorum umarım çoğumuz hedefine ulaşmış oluruz...ki olacağız Allahın izniyle...
haklısın canım umarım hepimiz hedefimize ulaşmış oluruz..
ama çok kırdı beni öyle demesi, her ne kadar beni gaza getirmiş olsa da kırgınlığım geçmiyor malesef
neyse şimdi de öğlen yemegimi söleyim. iş yerinde oldugumdan dolayı tost yedim. yağ sürdürmedim ama içinde kaşar ve azıcık sucuk vardı
CNM ZATEN İÇİM RAHAT 3 MİNİK DİLİM Bİ SALATA KADAR HAFİF OLMASADA BİSEBZE YEMEĞİM YANINDA EKMEĞİM İGİB OLDU AMA TABİ KAMAMAK LAIZM FAZLAcanım herşeyi geç kendi sağlığımız ve özgüvenimişz için bile şart kilo vermemiz...bak görceksin kurban bayramında hepimiz en az 5 kilo vermiş olarak başkalarını şaşırtıcaz... en az 5 diyorum umarım çoğumuz hedefine ulaşmış oluruz...ki olacağız Allahın izniyle...
yazılarını okudum gerçekten metabolizma çok öenmli yoksa istediğin kadar az ye...
duygu elbette arasıra kaçamaklar ya da pors,yonlarımızı abartma olacak..yoksa eski yeme düzenimize döndüğümüzde verdiğimizden fazla kilo alırız...eminim sen hemen bunu telafi edersin zaten
VAYYYYYYYYY HARİKASIN TATLIM YA 7 Lİ RAKAMLARA AZKALMIŞŞŞŞ BU GAYRETLE BUNUDA YAPARSIN PES ETME LÜTFENDuygu kilo cizelgeme bakarmısınn
CNMPEYNİR POĞAÇA YAPTI BUNU SANA ÇÜNKÜ O TARZ POĞAÇALARIN İÇİNE ŞEKER EKLİYORLAR ŞEKERLİ ŞEYLERDE AÇIKTIRIRCNMArkadaşlar, öğle yemeğinde bir tabak kuru fasulye yemeği yedim, 1 dilim incecik beyaz ekmek yedim ve biraz da salata (yağsız ve limonlu), amaaa üstüne sevgili arkadaşlarımın ısrarlarına dayanamayarak küçük bir peynirli poğaçanın yarısını yedim. Üstelik te şimdiden acıktım gibi hissediyorum, ben de sakız çiğneyerek kendimi oyalamaya çalışıyorum. Bu aralar yoğun çalışıyorum ondan mı anlamadım, arada böyle açlık hissediyorum.
geçmiş olsun tatlım. şeker hastalarının diyeti bizimkiler kadar sıkı olamaz zaten. en iyisini biliyorsundur kendin için mutlaka sen
ayrıca sen zaten çok büyük derecede kilonu vermişsin, bundan sonra almamaya gayret etsen bile yeter bence
ben öğle yemeği yiyeli yaklaşım 1saat 20 dk oldu hiçplanlamadığım bir şey oğlANA KIYMALI PİDE SİPARİŞ ETTİM ÇOK SEVİYOR ONUNN PİDESİNDEN 2-3 DİLİM ALDIM HANİ MİNİK MİNİK KESİYORLARYA PORSYONA KOYARKEN ÖYLE BİRAZDA AYRANINDAN İÇTİM
AZÖNCE 35 DK LESLİE 10DK TEMPOLUBKOŞTUM TOPLAM 210 KALORİ YAKMIŞIM AZ SONRA YAZI YAYINLICAM BELKİ YARARLI OLUR
canım biz ne desek yalan olur..ve işin uzmanı değiliz bu konular bizi aşar.. sürekli gittiğin doktorun yok mu onu arayıp sorsan sana bi yol gösterecektir...
Kızlar yukarda metabolizmayla ilgili yazı var malum zayıflamakiçim metabolizmaönemli
Arkadaşlar, öğle yemeğinde bir tabak kuru fasulye yemeği yedim, 1 dilim incecik beyaz ekmek yedim ve biraz da salata (yağsız ve limonlu), amaaa üstüne sevgili arkadaşlarımın ısrarlarına dayanamayarak küçük bir peynirli poğaçanın yarısını yedim. Üstelik te şimdiden acıktım gibi hissediyorum, ben de sakız çiğneyerek kendimi oyalamaya çalışıyorum. Bu aralar yoğun çalışıyorum ondan mı anlamadım, arada böyle açlık hissediyorum.
Bu arada forumda bir dizi muhabbeti gidiyor, katılmak isterdim ama dizilerle aram hiç yok. Yani Türk dizileriyle. Benim yabancı dizilerden var izlediklerim, bir de ben de film izlemeyi çok seviyorum. Tabi dizi veya film izlerken birşeyler atıştırmak ta güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?