- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
çorbada orta boy kepçe 1 porsyon
nohut fasulye gibi şeyler 4 kaşık 1porsyon eder
evet cm farkındayım değişikliği ve kocaman maşallah diyorum sende de emi iradeli olmak lazım en kötü şey kendimizi içinırarlı bir ikişinin birşey olmaz ye demesi ,çoğu kez kırmıyoruz ama sonukötü oluyor böyleolunca iradeliysen bir çatal değilsen kibarca iyiliğimidüşünüyorsan ısrar etme demekmiştebrikler ee böyle giderse yılsonu 75 hatta70 olursun sen
ben de 7*8 kaşık yenebilir diye okumuştumm ama ben ekmeksiz pilav bile almadan 6 kaşık aldım okadar
yanlışş bilgi vermimm ozaman
evet cm farkındayım değişikliği ve kocaman maşallah diyorum sende de emi iradeli olmak lazım en kötü şey kendimizi içinırarlı bir ikişinin birşey olmaz ye demesi ,çoğu kez kırmıyoruz ama sonukötü oluyor böyleolunca iradeliysen bir çatal değilsen kibarca iyiliğimidüşünüyorsan ısrar etme demekmiştebrikler ee böyle giderse yılsonu 75 hatta70 olursun sen
öyleki her kafadan ses çıkıyor tüm diyet siteleri farklı konuşuyor ben 3-4 yere baktım böyle yazıyor amadediğim buki bi 85kg ile bi 55kg porsyon anlayışıda değişir sen 6-7 kaşık ben 4 kaşıkla doyabilirim birde kimse tek çeşit yemek yemediğini düşünürsekbunun salatası bulguru yoğurtu derken ee hepsinden 7-8 kaşık alsakolmaz
umarım öyledir..benim şimdi pişirdiğim nohut da aynı dediğin gibi 3 yk yağ ve salçadan ibaret.. neyse ben 1 kepçeyi yarım porsiyon olarak değerlendirmeye devam edicem.. bi hata varsa kilo veremediğim zaman bunu anlarım gariii250 gram nohuttan yaptığımı düşünerek hesaplam yaptım. 1 porsiyonu 222 Kalori çıktı. Yalnız 3 yemek kaşığı zeytinyağı ile. İçinde soğan, domates, yeşil biber ve salça var, 3 bardak ta su var. Bence makul:) 400 kalori çok yağlı olmasına göre yazılmış bir değerdir bence.
yani en güzeli herkezkendi avucunun içi kadar yese o kadarnohurokadar bulgur pilavı tabi tepeleme değil yanında salatasıylabence çok doyurucu olur
hıımm bu yöntem de güzel..herksein kalbinin yumruğu kadar olduğu düşünülürse avuç içi kadar yemek herkesin kendi kalbini zorlamıyacaktır..
kızlar biraz iğrenç bir muhabbet olacak ama sormak istedim..
Benm normalde büyük tuvalet konusunda sıkıntım yoktur, diyetten önce de yoktu yani. şimdi kuru kayısı yedigimden sanırım ben günde 3 kere falan tuvalete gitmeye başladım. Hatta bazen ( çok afedersiniz ) ishal gibi oluyor. Bunun bana bir zararı olur mu
işten güçten bi fırsat bakayım dedim.gerçi bugün garip bigün işler ilerlemiyor sanki.işe gelirken hazırlıklı geldim kızlar burada yiyebileceğim içebileceğim ara öğünlerimin alışverişinide yaptım elimin altında bulunsun diye aldıklarım şöyle
süt .ayran
fındık -kuru kayısı
diyet çubuk -diyet bisküvi
ara öğün benim için önemli bu sayede ana öğünlere saldırmıyorum aklınıza başka ara öğünler geliyormu kızlar :26:
afiyet olsun şimdiden akşam sendeyimm yemekte fazladan tabak koyarmısın
benm normalde büyük tuvalet konusunda sıkıntım yoktur, diyetten önce de yoktu yani. şimdi kuru kayısı yedigimden sanırım ben günde 3 kere falan tuvalete gitmeye başladım. hatta bazen ( çok afedersiniz ) ishal gibi oluyor. bunun bana bir zararı olur mu
kayısıya yenimi başladın?bu etkili olabilir
sürekli yiyorsan kes bi denemek için yani sebebi kayısımı başka birşemi diye
benimde oluyor tabi sürekli değil günde 2-3 herhalde normal ama sürekli iğrenç olcak ama sugibiyse doktora git derim tabi sen yine gözlemle
benm normalde büyük tuvalet konusunda sıkıntım yoktur, diyetten önce de yoktu yani. şimdi kuru kayısı yedigimden sanırım ben günde 3 kere falan tuvalete gitmeye başladım. hatta bazen ( çok afedersiniz ) ishal gibi oluyor. bunun bana bir zararı olur mu
yeşil elma ceviz badem bunlarda iyi hurma ama 1-2 tane ,yoğurt,
ara öğünlergerçekten kamakların önüne geçiyorr
kayısıya yenimi başladın?bu etkili olabilir
sürekli yiyorsan kes bi denemek için yani sebebi kayısımı başka birşemi diye
benimde oluyor tabi sürekli değil günde 2-3 herhalde normal ama sürekli iğrenç olcak ama sugibiyse doktora git derim tabi sen yine gözlemle
kayısıyı kes bakalım sonuç ne olacak canım bende böyle bir durum olmuyor
yeşil elma maalesefki yiyemiyorum ama digerleride süper bunlar bitincede digerlerinden alıp devam ederim artık sagol canım paylaşımın için
kayısıyı kes bakalım sonuç ne olacak canım bende böyle bir durum olmuyor
yeşil elma maalesefki yiyemiyorum ama digerleride süper bunlar bitincede digerlerinden alıp devam ederim artık sagol canım paylaşımın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?