Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

250 gram nohuttan yaptığımı düşünerek hesaplam yaptım. 1 porsiyonu 222 Kalori çıktı. Yalnız 3 yemek kaşığı zeytinyağı ile. İçinde soğan, domates, yeşil biber ve salça var, 3 bardak ta su var. Bence makul:) 400 kalori çok yağlı olmasına göre yazılmış bir değerdir bence.

inşallah duygucumm ama 75 kabulümm değill 70 olabilirr

ben de 7*8 kaşık yenebilir diye okumuştumm ama ben ekmeksiz pilav bile almadan 6 kaşık aldım okadar
yanlışş bilgi vermimm ozaman

öyleki her kafadan ses çıkıyor tüm diyet siteleri farklı konuşuyor ben 3-4 yere baktım böyle yazıyor amadediğim buki bi 85kg ile bi 55KG porsyon anlayışıda değişir sen 6-7 kaşık ben 4 kaşıkla doyabilirim birde kimse tek çeşit yemek yemediğini düşünürsekbunun salatası bulguru yoğurtu derken ee hepsinden 7-8 kaşık alsakolmaz

Son düzenleme:

inşallah duygucumm ama 75 kabulümm değill 70 olabilirr

yani en güzeli herkezkendi avucunun içi kadar yese o kadar nohuT okadar bulgur pilavı tabi tepeleme değil yanında salatasıylabence çok doyurucu olur

Son düzenleme:
umarım öyledir..benim şimdi pişirdiğim nohut da aynı dediğin gibi 3 yk yağ ve salçadan ibaret.. neyse ben 1 kepçeyi yarım porsiyon olarak değerlendirmeye devam edicem.. bi hata varsa kilo veremediğim zaman bunu anlarım gariii

yani en güzeli herkezkendi avucunun içi kadar yese o kadarnohurokadar bulgur pilavı tabi tepeleme değil yanında salatasıylabence çok doyurucu olur

hıımm bu yöntem de güzel..herksein kalbinin yumruğu kadar olduğu düşünülürse avuç içi kadar yemek herkesin kendi kalbini zorlamıyacaktır..

hıımm bu yöntem de güzel..herksein kalbinin yumruğu kadar olduğu düşünülürse avuç içi kadar yemek herkesin kendi kalbini zorlamıyacaktır..

afiyet olsun şimdiden akşam sendeyimm yemekte fazladan tabak koyarmısın

kızlar biraz iğrenç bir muhabbet olacak ama sormak istedim..

benm normalde büyük tuvalet konusunda sıkıntım yoktur, diyetten önce de yoktu yani. şimdi kuru kayısı yedigimden sanırım ben günde 3 kere falan tuvalete gitmeye başladım. hatta bazen ( çok afedersiniz ) ishal gibi oluyor. bunun bana bir zararı olur mu

işten güçten bi fırsat bakayım dedim.gerçi bugün garip bigün işler ilerlemiyor sanki.işe gelirken hazırlıklı geldim kızlar burada yiyebileceğim içebileceğim ara öğünlerimin alışverişinide yaptım elimin altında bulunsun diye aldıklarım şöyle

süt .ayran

fındık -kuru kayısı

diyet çubuk -diyet bisküvi

ara öğün benim için önemli bu sayede ana öğünlere saldırmıyorum aklınıza başka ara öğünler geliyormu kızlar :26:

kayısıya yenimi başladın?bu etkili olabilir
sürekli yiyorsan kes bi denemek için yani sebebi kayısımı başka birşemi diye
benimde oluyor tabi sürekli değil günde 2-3 herhalde normal ama sürekli iğrenç olcak ama sugibiyse doktora git derim tabi sen yine gözlemle

yeşil elma ceviz badem bunlarda iyi hurma ama 1-2 tane ,yoğurt,
ara öğünlergerçekten kamakların önüne geçiyorr

kızlar avuç içi ölçüsünün et yemeklerinde geçerli oldugunu duymuştum baklagillerde 6 yemek kaşıgı diye biliyorum ama o ögün başka karbonhidrat alınmayacak çorbada 1 orta boy kepçe şeklinde sebze yemeklerininde 6-7 kaşık verildiğini duymuştum

afiyet olsun şimdiden akşam sendeyimm yemekte fazladan tabak koyarmısın

gel datlumm, zaten senin yiceğin ne kadardır paylaşırız benimkini.

duygu sana baya açıklayıcı bi cevap vermiş ama normalde iyi çalışıyorsa muhtemelen kayısı yapmoştır sana bunu..

kayısıyı kes bakalım sonuç ne olacak canım bende böyle bir durum olmuyor

yeşil elma ceviz badem bunlarda iyi hurma ama 1-2 tane ,yoğurt,
ara öğünlergerçekten kamakların önüne geçiyorr

yeşil elma maalesefki yiyemiyorum ama digerleride süper bunlar bitincede digerlerinden alıp devam ederim artık sagol canım paylaşımın için

yok o kadar su gibi değil ama normalde değil yani.. ay gerçekten bu muhabbeti yaptıgım için çok özür dilerim ama kilo vereyim derken yanlış bişey de yapmak istemem yani..

bi ağrı falan olmuyor ama işte ne bileyim. biraz ara vereyim öle bi deneyim olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…