Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

yabancı dızılerı eskıden cok ızlerdım ama esım ıngılızce bılmesıne ragmen ıngılızce bırsey ızlemeyı sevmeyen bırıdır hatta alt yazılı ıse o fılme gıtmez bıle. benım de ıngılızcem var ama olmasa da turkce seslendırme yapılanlarını da ızleyemıyorum. dızılere dusman bır ınsan resmen. bır suru olumsuz yorum yapıyor keyfım kacıyor zevk alamıyorum. pc den de ızlemek keyıf vermıyor onun yerıne ya ınternetden ya da vcden fılm ızlıyorum.

Metabolizma ile ilgili yazı için teşekkürler duygu. Yalnız ben her insanın yapısının farklı olduğunu düşünüyorum ve herkese faydası olacak bilgi olduğuna pek inanmıyorum. Ben sirke hiç sevmem mesela, dolayısıyla suya katıp içmem söz konusu bile değil. Zencefili sadece kurabiyede severim:26:
Bu tür yazıların çoğu yabancı dilden tercüme yazılar oluyor ve bizim beslenme düzenimize ait olmayan baharatlar, bitkiler içerebiliyor. Ama kahvaltının metabolizmayı hızlandırdığı bir gerçek. Tabi kendi adıma söylemek gerekirse, kahvaltı alışkanlığını çok geç edindim. 6-7 yıl öncesine kadar 59 kg'ı hiç geçmemiştim bile. Yani kahvaltı yapmasam da metabolizma tıkır tıkır çalışıyordu. Sonra, geceleri evde bilgisayar başında çalışırken yediğim çikolataların, fındık ve fıstık ezmelerinin faydasını görüp 65kg'lara çıktım. Eskiden düzenli spor yapardım, kolumu kırdıktan sonra bırakınca biraz daha kilo aldım. Sonra birkaç yıl içinde 75 kg'ları görmüş oldum.
Ben fazla abartmadan spor yaptığım zaman kilo veriyorum. Ama çok hızlı değil. Yediklerimden fazla kısmayı da sevmiyorum. İşim çok zor yani. Burada sizlerle birlikte motive oldum da, yediklerime dikkat ediyorum.

Benim eşim de seviyor yabancı dizileri o yüzden güzel oluyor, birlikte izliyoruz. Biz de seslendirme sevmiyoruz, aynı duyguyu veremiyorlar.

CNMPEYNİR POĞAÇA YAPTI BUNU SANA ÇÜNKÜ O TARZ POĞAÇALARIN İÇİNE ŞEKER EKLİYORLAR ŞEKERLİ ŞEYLERDE AÇIKTIRIRCNM
SEN YANINAFORM BİSKÜVİ YAda leblebi alsana yanınab açıktıkçayersin[/QUOTE]

Haklısın, olabilir valla. Yanımda form bisküvi var, şimdi çayın yanında yiyeyim de kessin biraz. Yoksa sonra çok fena saldırıcam yiyeceklere

çorbada orta boy kepçe 1 porsyon
nohut fasulye gibi şeyler 4 kaşık 1porsyon eder

bu ölçüler çok az değil mi????yani ben şimdi 4 kaşık nohut yesem 400 kalori alıcam öyle mi???1 porsiyon nohut yemeği 400 kaloriymiş.. bence netteki kalori tablolarının porsiyonları lokanta servislerindeki pors. benziyo gibi geldi bana..inşallah benim düşündüğüm gibidir..yoksa biz yemeyelim öllelim

Bence de valla, çok az bu porsiyonlar. Aslında bileşenleri girerek kendimiz hesaplayabiliriz. 4 kişilik bir nohut yemeği için ne kadar çiğ nohut kullanılır kızlar? Yalnız, normal bir 4 kişilik. Yani yemek takımlarındaki hafif çukur yemek tabağını dolduracak kadar yemek koyacağımızı düşünelim. 250 gram nohut desem çok mu olur?

uzun süreli beyin aktiviteleri de kalori yakılmasına ve acıkmaya sebep oluyor diye biliyorum. tabi ayrıca arkadaşların dediği gibi poğaça da acıktırmış olabilirç diyet biskuvileri ye de açlığı bastır aman saldırma canım işin ucunda ceza var biliyorsunn

fırsatın olsa tabi ki yemekten yana kullanmalydın tercihini ama ben tostu en masum fast-food ürünü olarak görüyorum.. eminim fazla kalorisi de yoktur.. zaten yağ da yokmuş..

yemek yeme imkanım yok ofisten çıkamıyorum çünkü. kepekli sandviç yada tost yiyorum. iş çıkışında yarım saat yürüyerek ve akşamları 45 dk leslie yaparak da dengelemeye çalışıyorumm

yabancı dizilerden hangilerini izliyorsunn ? bu ara hepsi sezon finalinde, kendime izleyecek dizi arıyorum da

Duyguu bende çok mutluyumm
79ları artık göreceğimden eminim
az ve sık beslenerek haftada 1 kilo vermeye başladımmm
ama kaçamak hiç yokkk

dün gezmeye gittik akşamm
akşam yemeğimde ben 4 kaşık bezelye ve yarım kase yoğurt yeyip gittim
bayan önce meyve verdi tabakta ,üzüm ,yarım şeftali ve armut doğramış
ben şeftali ve armutu yedimmm meyve öğünümü orda yapmış oldumm

sonra çayla kocamann bir dilim yaşpasta ve kurabiye geldiii

dedimm bunuu almimm yok ye bugünn boz yarın başlarsınn dedii
yok olmaz canımm o yüzden tekrarr başa dönememm dedimm ve kızlarımınn yanına gittimm kızlarr sizeee pastamı vereyimm gelinn alınn tabağımıı dedimm ordann benim tabağıda yeyinn dedimm ve hemen aldılarrr
onu yeseydim fazla çıkacaktımm çünküüü

bende bayağı değişiklikler oldu duyguu yaa afferinn bana kocaman

Son düzenleme:
tabi cnm herkeze göre değişir ama ben maydanoozu ender saraçoğlu taylan kümelidende duydum,keza zencefili de duydumfaydasını sirkeyti tAM BİLMEM AMA SABAH ILIK SU LİMON BAL KARIŞIMI BİLİRİM,BİRDA KAHVALTININ YARARINI

AZ TABİ AMA SANA GÖRE AZ HERKEZ KG SANA GÖRE YİCEM Bİ55 KGİ ÇİN DOYURUCU AMA 85 KG İÇİN DEĞİL TABİ BEN HEP ŞUNU DUYDUMHERKEZKENDİ AVUCUNUN İÇİKADAR YEMELİYMİŞ YERKEN ÇOK ÇĞNİYEREK YENMELİ VE YANINA BOL SALATA ALMALIYMIŞYOKSA TEK BAŞINA KİMSE DOYMAZ BÖYLEE CNM

canım 250 gr 4 kişi için ideal olabilir ama yemekler pişerken besin değerleri herşey değişiyo bu yüzden biz zor hesaplarız.. şimdi bi diyetisyenin bloğunda gördüm..1 porsiyon çorba 2 kepçe yani 200 ml diye yazdım.. rahatladım valla..hani benim düşüncem senin dediğin gibi 1 porsiyon nohut yemeği o çukur porseleni ağzına kadar değil de ortaya kadar dolduracak miktardır diye düşünürüm hep..

evet cm farkındayım değişikliği ve kocaman maşallah diyorum sende de emi iradeli olmak lazım en kötü şey kendimizi içinırarlı bir ikişinin birşey olmaz ye demesi ,çoğu kez kırmıyoruz ama sonukötü oluyor böyleolunca iradeliysen bir çatal değilsen kibarca iyiliğimidüşünüyorsan ısrar etme demekmiştebrikler ee böyle giderse yılsonu 75 hatta70 olursun sen

Son düzenleme:

Bence de çukur tabağı ağzına kadar değil ama yarısına kadar en az doldurması lazım:) Pişince kalorilerinde çok fazla değişme olmaz diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim. Ben bir hesaplayayım bakayım, ne çıkacak?

kepçeden kepçeye fark var cnm kimisi büyükkimisi orta ben orta boy kepçenin 1 porsyon olduğunu okudum 2-3yerde

sırke, zencefıl ben de sevmem evet dedıgın gıbı herkese uymayabılır guzel onerıler var tabıkı elbette ozellıkle kavhaltı yapmanın gereklılıgı cok dogru. cok kısıden duydum cok okudum kahvaltı sart denılıyor. kahvaltı ben de sevmeyen bırıyımdır ozellıkle calısırken. erken kalk hazırla hazırladıklarını bıle rahat yıyemezsın falan. esım olmasa hıc hazırlamazdım hatta, sımıt yerdım yanı bır 30 yıl daha kavhaltı olarak. calısırken yenılen cıkolata bıskuvı kekler cok tehlıkelı. ısteyken ben de yapıyordum ama son 6 aydır yapmıyordumç

ben yazdımbirkaç sayfaöncr

benım de ayak kırıldı ya spor eskısı gıbı yapılamıyor maalesef ıyılesılse bıle. ustelık benımkı ayak bılegınde. oynak ıkı kemıkte ve platınlıyım platın kasıyor ayagı rahat spor yapamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…