- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
oğluşuma maşallah alayım hemen
oo orda ev halim birde normali görsen kokum kendimden önce gelir gözkalemsizi rimelsi,parfümsüzz bakkalagitmem
en nefretettimşey kötü kokudur hatta yatarkenrol-on ve bir küçük fıs parfümsüz girmem
ÇOK TŞK EDERİM CANIM
Kızlar ben yanmaya başladım yanların karnım,bacak üst tarafım yanıyor spor etkisini göstermeye başladı
Bu arada yabancı dizi olarak ne izlediğimizi sormuştu birisi ama o kadar hızlı ilerliyor ki sayfalar kaçırdım. Benim izlediklerim; House M.D. (diziyi bitirdiler), Medium (Bitti), The Closer, Mentalist, Lie to Me, Merlin, Desperate Housewifes. Böyle yazınca epey de varmış:)
Kızlar bu form bisküviler gerçekten işe yarıyor. Fena açlık hissediyordum, çayın yanında 3 tane bisküvi iştahımı kesti, tavsiye ederim. Ben yulaflı ve limon lifli olanı seviyorum bu arada.
canım bak ben sana hep diyorum yediklerini bizler kadar azaltma diye valla sonra kendine zarar verecen..komşum yıllar önce çok sağlıksız bi diyet yaparak 10 kilo vermiş ama gebeliğinde bel ağrısından yataktan kalkamamış.. doktorlar vücudundaki kasların baya eksildiğini söyleyince bu anlamış hatasını..ben hıc saglıklı gıtmıyorum gıbı geldı. bugun erık dısında meyve yemedım.badem ve kepeklı dıyet bıskuvı yıyeyım barı. canım ıstemıyor bılmıyorum kı yemek. sızler kadar saglıklı gıtmıyorum sanırım.
su ıkı lıtre yaptım bugun canım bıtkı cayı da ıstemedı hıc. hıc ıcmedım
Evet kızlar tanıştırayım bu benim yakışıklı oğlum kuzey (MAŞALLAH DİYİN EMİ OĞLUMA)
Eki Görüntüle 503127 Eki Görüntüle 503128 Eki Görüntüle 503129
maalesef canım..tablodaki kişi yeter sayısına ulaştık tabloya giremezsin ama bizleri elbette takip edebilirisn..Ben de katılabilir miyim?
evet maaşallah ALLAH nazardan korusun ben beyaz tenlı ve sıyah saclı sayılırım oyuzden beyaz tenlı ve sıyah saclı cocuk hastasıyımdır. cok sevdım kanım kaynadı oguluna.
bakkkkk sen hadi ya. kılo alınca kendımız gıbı paspalsın sandık senı de. kotu koku ben de sevmem. goz kalemı makyaj aynı sayılabılırım ama evlılıgımde sorunlar benı cok degıstırdı kendıme daha cok bakardım eskıden ama turbanlı bırı olmama ragmen bıle kokos sayılabılırım renk renk ayakkbılar cantalar takılar olur kıyafetımın. turbanlarımın renk uyumu ve cesıtlılıgı olaydır ( hatta abartıyorum ). ama evde cok bakımlı oldugumu soylemem cıcılı bıcılı oıjama takımları cok sever alırım, kupeler takarım evde acıgımdır zaten. ama yatarken bıle parfum ve rol on. vay beeeeeeee ogrenecek cok seyım var. donup geleyım, dıyet yanında boyle seylere de dıkkat etmeye baslayayım.
o zman bi bakayım bakayım o diziyeTeşekkür ederim..
abartmıyorum ağız ve vucutkokusu beni deli eder dişlermi fırçalam 5 dk alır öncefırçalar sonra diş ipi kullanırımbi krem alışkanlığım yok doğrudüzgün kremim yok bi göz makyajı için birde cilt temizlemek için var,amabakımşart,ayrıca türban hastasıyım çok severim keşke cesaretim olsadakapansam hele bazıları pek bakımlı uyumu giyinişi ,ama evde bakımşart cnm yani kişi eşortmanlada bakımlı olmalı kitürbanlılar genelde evde kokoş olur dışarda saçlarını açmadıkları için küpe saç modeli makyaj bence evdede yap derimevet maaşallah allah nazardan korusun ben beyaz tenlı ve sıyah saclı sayılırım oyuzden beyaz tenlı ve sıyah saclı cocuk hastasıyımdır. Cok sevdım kanım kaynadı oguluna.
Bakkkkk sen hadi ya. Kılo alınca kendımız gıbı paspalsın sandık senı de. Kotu koku ben de sevmem. Goz kalemı makyaj aynı sayılabılırım ama evlılıgımde sorunlar benı cok degıstırdı kendıme daha cok bakardım eskıden ama turbanlı bırı olmama ragmen bıle kokos sayılabılırım renk renk ayakkbılar cantalar takılar olur kıyafetımın. Turbanlarımın renk uyumu ve cesıtlılıgı olaydır ( hatta abartıyorum ). Ama evde cok bakımlı oldugumu soylemem cıcılı bıcılı oıjama takımları cok sever alırım, kupeler takarım evde acıgımdır zaten. Ama yatarken bıle parfum ve rol on. Vay beeeeeeee ogrenecek cok seyım var. Donup geleyım, dıyet yanında boyle seylere de dıkkat etmeye baslayayım.
canım kilon az olduğu için bunlar sana yeter de artar bile.. akşam mutlaka iç sütünü hatta 1 sb içselam kizlar bende yarim saat oldu eve geleli bir saat yuruyup geldim. duygucum Masallah oglun cok seker Allah size bagislasin..
yuruyuse cikmadan yarim bardak sut,bir kivi ve bir kuru incir yedim
ogle
yogurtlu kereviz salatasi icine bir cevizde koymustum
ara turk kahvesi
bir elma
bir seftali
aksamda
domates corbasi
2 kofte
ara meyve
aksam cok acikirsam bir cay bardagi sut icerim
nasil sizce kizlar :26: simdiye kadar 1,5 lt su aksam lesliede yaparim yarim saat iki fincanda yesil cayimi icecem daha
canım kilon az olduğu için bunlar sana yeter de artar bile.. akşam mutlaka iç sütünü hatta 1 sb içselam kizlar bende yarim saat oldu eve geleli bir saat yuruyup geldim. duygucum Masallah oglun cok seker Allah size bagislasin..
yuruyuse cikmadan yarim bardak sut,bir kivi ve bir kuru incir yedim
ogle
ara turk kahvesi
bir elma
bir seftali
aksamda
domates corbasi
2 kofte
ara meyve
nasil sizce kizlar :26: simdiye kadar 1,5 lt su aksam lesliede yaparim yarim saat iki fincanda yesil cayimi icecem daha
çakmasını türkler yapmaya çalıştı ama ellerine yüzlerine bulaştırdı bizimçakmamız küçük sırlardı starda su-ayşegül filan hatırladınmı ama alaksı yok orjinali başka baştanizle derim entrika aşk tarifği,müzikler harika
süper...biraz az gibi görünse de senin kilon ile gayet orantılı..akşam iç sütünü hatta 1sb iç canım
sağ ol cnm,iyi iyi ne güzel....dilerim bişz de en yakın zamanda yanmaya başlarız da şu pis yağcıklardan kurtuluruz...
Benim de ara sıra merlin ama en sevdiklerim kanıt peşinde(eskiden trt1deydi) bu aralar da criminal minds...onları izledikçe kriminalist olasım geliyo.. Ağzım açık izlerim bu tarz dizileri..
Ben de limon ve elmalı favorımdir..
Canım bak ben sana hep diyorum yediklerini bizler kadar azaltma diye valla sonra kendine zarar verecen..komşum yıllar önce çok sağlıksız bi diyet yaparak 10 kilo vermiş ama gebeliğinde bel ağrısından yataktan kalkamamış.. Doktorlar vücudundaki kasların baya eksildiğini söyleyince bu anlamış hatasını..
Anammmm... Maşallah sıpaya bak ya...allah bağışlasın canım çok karizmatik ..seni de gördük bu arada
Maalesef canım..tablodaki kişi yeter sayısına ulaştık tabloya giremezsin ama bizleri elbette takip edebilirisn..
aminsağ ol anım,ya menüne bayıldım özellikle öğlen yemeğineeeselam kizlar bende yarim saat oldu eve geleli bir saat yuruyup geldim. Duygucum masallah oglun cok seker allah size bagislasin..
Yuruyuse cikmadan yarim bardak sut,bir kivi ve bir kuru incir yedim
ogle
ara turk kahvesi
bir elma
bir seftali
aksamda
domates corbasi
2 kofte
ara meyve
nasil sizce kizlar :26: Simdiye kadar 1,5 lt su aksam lesliede yaparim yarim saat iki fincanda yesil cayimi icecem daha
sen de kapalısın demek canım aynen ben de.. Ama gözünü seveyim türban deme taktığımız şeye.. Dini inanç için taktığımız bu şeyi türban diye öyle iğrençleştirdilerdi sinir oluyoruym..bazıları için türban=gericilik ve siyasi anlam..ne olur sen de türban deme.. Eşarp, başörtüsü, yazma, çekiBunları de...ben kendime bakmayı severim..özellikle giyim olarak çok özenirim..ama tercihlerim genelde pahalı markalardan yanadır.. Evde ben nerdeyse çıplak gezerim desem ayıp olmaz herhalde
çok rahatımdır... Hatta zayıfladım mı ilk hedefim mini şort alıp evde giymek..
öyleki her kafadan ses çıkıyor tüm diyet siteleri farklı konuşuyor ben 3-4 yere baktım böyle yazıyor amadediğim buki bi 85kg ile bi 55KG porsyon anlayışıda değişir sen 6-7 kaşık ben 4 kaşıkla doyabilirim birde kimse tek çeşit yemek yemediğini düşünürsekbunun salatası bulguru yoğurtu derken ee hepsinden 7-8 kaşık alsakolmaz
sağ ol cnm,
aminsağ ol anım,ya menüne bayıldım özellikle öğlen yemeğineee
ya bayıldım yorumlarına,bende resmen çıplak gezerim :))))izmirin sıcağında ana serinlerim
mucizem77 maalesf ki liste için geç kaldın canım... senden önce de 4-5 kişi geldi ama almadım.. üzgünüm şimdi seni alırsak diğerlerine haksızlık olur.. çünkü hem benim hem kızların fikri listenin 10 kişi kalması..mutlaka sen de elinde olmayan sebeplerden dolayı gelememişsindir ama inan senden 3 gün haber bekledik ve artık son noktada başka biribi aldık.. ancak listede eksilme olursa alabilirim seni...
iyi iyi ne güzel....dilerim bişz de en yakın zamanda yanmaya başlarız da şu pis yağcıklardan kurtuluruz...
benim de ara sıra merlin ama en sevdiklerim kanıt peşinde(eskiden trt1deydi) bu aralar da criminal minds...onları izledikçe kriminalist olasım geliyo.. ağzım açık izlerim bu tarz dizileri..
ben de limon ve elmalı favorımdir..
canım bak ben sana hep diyorum yediklerini bizler kadar azaltma diye valla sonra kendine zarar verecen..komşum yıllar önce çok sağlıksız bi diyet yaparak 10 kilo vermiş ama gebeliğinde bel ağrısından yataktan kalkamamış.. doktorlar vücudundaki kasların baya eksildiğini söyleyince bu anlamış hatasını..
anammmm... maşallah sıpaya bak ya...Allah bağışlasın canım çok karizmatik ..seni de gördük bu arada
maalesef canım..tablodaki kişi yeter sayısına ulaştık tabloya giremezsin ama bizleri elbette takip edebilirisn..
oyy oyy küççük yakışıklı gelmişşş bu nasıll tatlı birşey böylee
duyguu oğluna bayılıyorummm
valla temmuzda antalya ya tatile gitmiştik yapış yapış sürekli one öyle ya...allah size bol bol serinlik versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?