Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Kızlar ben yanmaya başladım yanların karnım,bacak üst tarafım yanıyor spor etkisini göstermeye başladı

Bu arada yabancı dizi olarak ne izlediğimizi sormuştu birisi ama o kadar hızlı ilerliyor ki sayfalar kaçırdım. Benim izlediklerim; House M.D. (diziyi bitirdiler), Medium (Bitti), The Closer, Mentalist, Lie to Me, Merlin, Desperate Housewifes. Böyle yazınca epey de varmış:)

Kızlar bu form bisküviler gerçekten işe yarıyor. Fena açlık hissediyordum, çayın yanında 3 tane bisküvi iştahımı kesti, tavsiye ederim. Ben yulaflı ve limon lifli olanı seviyorum bu arada.

yok o kadar su gibi değil ama normalde değil yani.. Ay gerçekten bu muhabbeti yaptıgım için çok özür dilerim ama kilo vereyim derken yanlış bişey de yapmak istemem yani..
olurmucnm sağlık sonuçta konulcaz tabi,içininrahat etmesi için kayısıyı kes acabaadetolarak fazlamı tükettin

bi ağrı falan olmuyor ama işte ne bileyim. Biraz ara vereyim öle bi deneyim olmazsa.
öyle yap
ortak dizimiz hiç yokmuş

kızlar bu form bisküviler gerçekten işe yarıyor. Fena açlık hissediyordum, çayın yanında 3 tane bisküvi iştahımı kesti, tavsiye ederim. Ben yulaflı ve limon lifli olanı seviyorum bu arada.

evet cnm kesiyor hatta bazen 3-4 biskiviye inceikpeynir kesiyorum yiyorum güzel tok tutuyor bu arada ben peynir hastasıyım

ben hıc saglıklı gıtmıyorum gıbı geldı. bugun erık dısında meyve yemedım.badem ve kepeklı dıyet bıskuvı yıyeyım barı. canım ıstemıyor bılmıyorum kı yemek. sızler kadar saglıklı gıtmıyorum sanırım.

su ıkı lıtre yaptım bugun canım bıtkı cayı da ıstemedı hıc. hıc ıcmedım

Evet kızlar tanıştırayım bu benim yakışıklı oğlum kuzey (MAŞALLAH DİYİN EMİ OĞLUMA)

Son düzenleme:

bendim o soran

house un bende tamamını izledim. onun dışında chuck, vampire diaries, teen wolf, bones, bikaç tane daha vardı şuan aklıma gelmiyor ama. izlediklerin arasından bana tavsiye edebilecegn var mı onu izlemeye başlayım bende

ama bak hem diyorsun metabolizmam yavaş hemde yemiyorsun canınistemesede 1 üskivi at ağzına

ben gossip gırl tavsiye ederim

aman da aman pek yakısıklı bır oglan. Buarada cok guzel bakımlı bır hatunmussun sen de haaaaaaaa :)))))
oğluşuma maşallah alayım hemen
oo orda ev halim birde normali görsen kokum kendimden önce gelir gözkalemsizi rimelsi,parfümsüzz bakkalagitmem
en nefretettimşey kötü kokudur hatta yatarkenrol-on ve bir küçük fıs parfümsüz girmem
maşallaaahh duygucum çok şeker :))))
ÇOK TŞK EDERİM CANIM

Son düzenleme:
o zman bi bakayım bakayım o diziye Teşekkür ederim..

çakmasını türkler yapmaya çalıştı ama ellerine yüzlerine bulaştırdı bizimçakmamız küçük sırlardı starda su-ayşegül filan hatırladınmı ama alaksı yok orjinali başka baştanizle derim entrika aşk tarifği,müzikler harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…