- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
sen de mı erken menopoz dedıler ya da farklı rahatsızlıgın var ? nekadar zaman once adet gordun ?
kızlar suyu ılık mı ıcıyorsunuz soguk mu ?
ben soguk su pek sevmem zaten. ustelık ılık su daha ıyı gıdıyor. benımkı ılık su. sızınkıler ?????
olurmucnm sağlık sonuçta konulcaz tabi,içininrahat etmesi için kayısıyı kes acabaadetolarak fazlamı tükettinyok o kadar su gibi değil ama normalde değil yani.. Ay gerçekten bu muhabbeti yaptıgım için çok özür dilerim ama kilo vereyim derken yanlış bişey de yapmak istemem yani..
öyle yapbi ağrı falan olmuyor ama işte ne bileyim. Biraz ara vereyim öle bi deneyim olmazsa.
ortak dizimiz hiç yokmuşbu arada yabancı dizi olarak ne izlediğimizi sormuştu birisi ama o kadar hızlı ilerliyor ki sayfalar kaçırdım. Benim izlediklerim; house m.d. (diziyi bitirdiler), medium (bitti), the closer, mentalist, lie to me, merlin, desperate housewifes. Böyle yazınca epey de varmış:)
ben yaz kis ilik icerim asla dolaptaki buz gibi sulari icemem
kızlar bu form bisküviler gerçekten işe yarıyor. Fena açlık hissediyordum, çayın yanında 3 tane bisküvi iştahımı kesti, tavsiye ederim. Ben yulaflı ve limon lifli olanı seviyorum bu arada.
Bu arada yabancı dizi olarak ne izlediğimizi sormuştu birisi ama o kadar hızlı ilerliyor ki sayfalar kaçırdım. Benim izlediklerim; House M.D. (diziyi bitirdiler), Medium (Bitti), The Closer, Mentalist, Lie to Me, Merlin, Desperate Housewifes. Böyle yazınca epey de varmış:)
Evet kızlar tanıştırayım bu benim yakışıklı oğlum kuzey
Eki Görüntüle 503127 Eki Görüntüle 503128 Eki Görüntüle 503129
ben hıc saglıklı gıtmıyorum gıbı geldı. Bugun erık dısında meyve yemedım.badem ve kepeklı dıyet bıskuvı yıyeyım barı. Canım ıstemıyor bılmıyorum kı yemek. Sızler kadar saglıklı gıtmıyorum sanırım.
Su ıkı lıtre yaptım bugun canım bıtkı cayı da ıstemedı hıc. Hıc ıcmedım
Evet kızlar tanıştırayım bu benim yakışıklı oğlum kuzey
Eki Görüntüle 503127 Eki Görüntüle 503128 Eki Görüntüle 503129
bendim o soran
House un bende tamamını izledim. Onun dışında chuck, vampire diaries, teen wolf, bones, bikaç tane daha vardı şuan aklıma gelmiyor ama. Izlediklerin arasından bana tavsiye edebilecegn var mı onu izlemeye başlayım bende
oğluşuma maşallah alayım hemenaman da aman pek yakısıklı bır oglan. Buarada cok guzel bakımlı bır hatunmussun sen de haaaaaaaa :)))))
ÇOK TŞK EDERİM CANIMmaşallaaahh duygucum çok şeker :))))
ben gossip gırl tavsiye ederim
ben de katılabilir miyim?
o zman bi bakayım bakayım o diziyeTeşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?