- Konu Sahibi haha de gec
-
olur yada ben sadece pazar günü fdm arkadaşıma özel msj atarım ,çeşminaz canımmm izinde çok dikkat etmem lazım neler yapabilirim varmı fikriniz .şimdi akrabalar arkadaşlar aslı gelmiş diye davet edecekler pastalar tatlılar offfffffff offffffff
Kızlar bir şey sormak istiyorum, kaç beden giyiyorsunuz? Bir beden küçülmek için sizce kaç kilo vermek lazım?
kızlar bir şey sormak istiyorum, kaç beden giyiyorsunuz? Bir beden küçülmek için sizce kaç kilo vermek lazım?
o da olur tabi tatlım sen nasıl istersen
izinde işin zor gerçekten. vermekten daha çok almamak için kendini zorlaman lazım. herkes bişeyler yapacak yemesen gönül koyacaklar falanbence az yemeye çalış. böylece en az zararla atlatırsın bu tatili
elmayı çayı şekersiz içemedigimden yedim belki şekeri unuturumkahvaltıdaki elmayı ara öğün olarak yeseydin keşke canımm onun yerine 1 domates daha iyi olurdu
evet sen daha çabuk verirsin ben zaten ilaç yüzünden hep gerideyim spor hocam neden kilo veremiyorsun bu kadar spora ragmen dedi ilaç kullandıgımı söyledim ondan olabilir dedihımmmm ozaman ben daha hızlı verırım degıl mı ? yanı senın su ankı kılona, daha erken ulasırım degılmı ?
sen spor merkezıne mı gıttın marttan berı ?
evet ya gezmelerde azar azar yesem bile akşam kısmalıyım birde babam her akşam yürüyüşe çıkar onunla yürürsem belkien az zararla çıkarımbelki de şaşırtırımmm sizi
benim üst beden 40 alt beden 38-40 70 kg olduğumda 42 oluyor ama varya kişinin vucud yapısına göre değişiyor basen genişliği bacak kanallığı üst bedende omuz genişliği göğüs vs bunlar değiştiriyor ,benim kg da olup 42 beden olan var mesela
elmayı çayı şekersiz içemedigimden yedim belki şekeri unuturum
evet sen daha çabuk verirsin ben zaten ilaç yüzünden hep gerideyim spor hocam neden kilo veremiyorsun bu kadar spora ragmen dedi ilaç kullandıgımı söyledim ondan olabilir dedi
Kızlar siz nasıl babydol duymadınız, iç çamaşırı mağazalarında hemen göze çarpar aslında
doğru diyorsun. Benim kilom dengeli, her tarafım kalın maşallahAma omuzlarım geniş olduğu için, ne kadar zayıf olsam üst bedende 38'in altına pek düşmüyordu. Takım alacağım zaman sıkıntı oluyordu, alt 36, üst 38. Aaahhh aahhhh dönsem o günlere hafifçecik olsam yine...
ben eşitim her yerim aynı kalınlıkta kalınım yanişuan benim öyle üstüm fazla altım birbeden az
eminim sıkılaşıyorsun fadime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?