Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

olur yada ben sadece pazar günü fdm arkadaşıma özel msj atarım ,çeşminaz canımmm izinde çok dikkat etmem lazım neler yapabilirim varmı fikriniz .şimdi akrabalar arkadaşlar aslı gelmiş diye davet edecekler pastalar tatlılar offfffffff offffffff

Kızlar bir şey sormak istiyorum, kaç beden giyiyorsunuz? Bir beden küçülmek için sizce kaç kilo vermek lazım?

o da olur tabi tatlım sen nasıl istersen

izinde işin zor gerçekten. vermekten daha çok almamak için kendini zorlaman lazım. herkes bişeyler yapacak yemesen gönül koyacaklar falan bence az yemeye çalış. böylece en az zararla atlatırsın bu tatili

canım 44 giyiyorum yani lcw den aldığım pantolonlar öyle ,5kilo ile bir beden düşersin tahminim

Ve 100 mesajı geçtim, artık pazartesi günü rahat rahat özel mj'la bildirebilirim kilomu? Sorduğum soruyu önce kendim cevaplayayım, ben 40 Beden giyiyorum, nadiren kalıba göre 42 veya 38 bedenin olduğu da oluyor. Benim 38 bedene dönmem için en az 7-8 kg vermem lazım.

Kızlar bir şey sormak istiyorum, kaç beden giyiyorsunuz? Bir beden küçülmek için sizce kaç kilo vermek lazım?

ben 40 yada 42 giyiyorum. o değişir heralde kişiden kişiye, kilonun nerede biriktiğine göre falan mesela deil mi ?

kızlar bir şey sormak istiyorum, kaç beden giyiyorsunuz? Bir beden küçülmek için sizce kaç kilo vermek lazım?

benim üst beden 40 alt beden 38-40 70 kg olduğumda 42 oluyor ama varya kişinin vucud yapısına göre değişiyor basen genişliği bacak kanallığı üst bedende omuz genişliği göğüs vs bunlar değiştiriyor ,benim kg da olup 42 beden olan var mesela

evet ya gezmelerde azar azar yesem bile akşam kısmalıyım birde babam her akşam yürüyüşe çıkar onunla yürürsem belkien az zararla çıkarımbelki de şaşırtırımmm sizi

kahvaltıdaki elmayı ara öğün olarak yeseydin keşke canımm onun yerine 1 domates daha iyi olurdu
elmayı çayı şekersiz içemedigimden yedim belki şekeri unuturum
hımmmm ozaman ben daha hızlı verırım degıl mı ? yanı senın su ankı kılona, daha erken ulasırım degılmı ?

sen spor merkezıne mı gıttın marttan berı ?
evet sen daha çabuk verirsin ben zaten ilaç yüzünden hep gerideyim spor hocam neden kilo veremiyorsun bu kadar spora ragmen dedi ilaç kullandıgımı söyledim ondan olabilir dedi

evet ya gezmelerde azar azar yesem bile akşam kısmalıyım birde babam her akşam yürüyüşe çıkar onunla yürürsem belkien az zararla çıkarımbelki de şaşırtırımmm sizi

evet spor yaparak kilo bile verebilirsin ama yine de ben hükmen galibim

Doğru diyorsun. Benim kilom dengeli, her tarafım kalın maşallah ama omuzlarım geniş olduğu için, ne kadar zayıf olsam üst bedende 38'in altına pek düşmüyordu. Takım alacağım zaman sıkıntı oluyordu, alt 36, üst 38. Aaahhh aahhhh dönsem o günlere hafifçecik olsam yine...

eminim sıkılaşıyorsun fadime

şuan benim öyle üstüm fazla altım birbeden az

ayyyyyy 38 bedeni görmeyeli seneler oldu şimdilik 40 beden olsam süper olur hayali bile güzel ,bana biri kilo çizelgesi hazırlayabilirmi?

menümü yazayım ama halen açım..........
sabah tost elma yedigimi hatırlıyorum ama daha ne yedigimi hatırlamıyorum
spordan gelince 1 şeftali 4 k yogurt 1 kaşık yulaf kepegiyle karışım yaptım üzerine toz tarçın serptim yedim
ftnesse gitmeden 1 b yeşil çay
öglenle akşamı 1 yaptım eve geldigimde saat 4 olmuştu
1 kepçe şehriye çorbası
4 k etli sebze yemegi 3 k yogurt
sögüş
1 saat sonra 2 s bardayı mısır patlagı yagsız 1 b yeşil çay
sonra meyve yada yogurt yerim
3 lt su bitti yatana kadar 1 lt daha bitter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…