Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

suyu normalde okadar içmiyordum çok aşırı terliyorum sabah spor yaparken 1 lt bittiyor ama hepsi terle dışarı atılıyor tşortümü sıkınca su çıkıyor
bu sabah ölçtüm ölçülerimi yazdım
göbek 123
basen 115
gögüs 115
bel 100

kırılma emi bazen laylay bazende gerçeklerikonuşalım kendi fikrimdir bu ben menünü beğenmedim ve butip beslenmeyle yavaş hatta ilerleyemezsin ,bak eliptik yapmışsın keşke dikkat etsen birazdaha

sabah yediklerimi hemen yazayım sonra unutuyorum
1 h yumurta 2 d k ekmek
1 kk peynir 2domates1 salatalık 1 sivri biber,1 havuç 1 tutam maydonoz
şimdi şekersiz neskafe
1.5 lt su bitti
2 saat spor

anladım internetten bak bi normali ne su içmenin
neyse ölçünlerni iyiken ladın bunu not al buzdloamının üstüne yapıştır 1 ay sonragör bak ben öyle yapıyordum ilk başlarda,yani yağlarınkasa çeviriyordur mutlaka bu şekildekg vermezsin AMAÇOKGÜZEL SAKILAŞIRSIN BELLİ BİR SÜRE SONRA KG DA VERMEYE BAŞLARSIN ELBET ÖZELLİKLETEDAVİN BİTİNCE VARYA ZAYIFLADIĞINDADADA ÇOK FİT BİR HATUN OLCANN KOCAMAN BİR ISLIK BENDENNNNNNNNNNNN

sabah yediklerimi hemen yazayım sonra unutuyorum
1 h yumurta 2 d k ekmek
1 kk peynir 2domates1 salatalık 1 sivri biber,1 havuç 1 tutam maydonoz
şimdi şekersiz neskafe
1.5 lt su bitti
2 saat spor

Hayranım sanaa aman dur maşallah diyeyim,menünde sporunda harikaaaaa

Arkadaşlar 2 saat spor fazla değil mi ya? Doktorlar gün aşırı ve 1 saat spor öneriyorlar bildiğim kadarıyla. Sonra vücut alışıp hep bu kadar spor ister, hayat boyu bunu yapmak zor. Ben hergün bile yapmak istemiyorum, gün aşırı yeterli gibi geliyor. Sizin yorumlarınız nedir bu konuda?

spora giderken sevinerek isteyerek gidiyorum orda arkadaşlar var hem gülüp hem spor yapıyoruz
iltifatlar için teşekkürler canım
ne güzel...ayrıcailtifat değil gerçekkkk
teşekkürler iltifatlar için inşallah dedigin gibi olur .eylülün 13 rendevum var bakalım dr ilacımı azaltcakmı
bu moralle benceyakında tedavin bile biter maşallah
siz 17 kiloyu kaç ayda verdiniz
ben ocaktan mayıakadar disiplinli sonra sallaya sallaya verdimşimdiyineözengösteriyorum

hoca kontrolünde olursa olabilir birde neyaptığınabağlı ağırkardio mesela 2saat koşmak,bisiklet binmek fazla

Son düzenleme:
ben sporu diyetisyene sormuştum kilo verene kadar çok yapabilirsin ne zaman istedigin kiloya gelince günlük 45 dakikaya yada haftada 3 gün 1 er saat yürü demişti

Uzman Diyetisyen Banu Topalakçı: KİLOYA GÖRE SU İÇİLMELİ
Kişinin vücut kitlesine bağlı olarak su ihtiyacı değişir. Kilo yani hacim arttıkça vücudun suya olan ihtiyacı artar. Mesela 60 kiloluk biri günde 2 litreye kadar, 100 kilo olan 3-4 litreye kadar su içebilir ve içmeli de. Bundan fazlası zarardır. Böbrekleri yormaktan başka işe yaramaz. İçilen sıvı su olmalı. Nitekim su yerine içilen çay ve kahve vücuttan su kaybolmasına neden olur.

canim masallah herseyden yemissin a olsun.. sabah menunde sut olmasaydi pekmez yiyebilirsin ama tahinle karisinca bommm kaloriii demektir..ogleleyin ekmek olmasaydi gene olurdu cunku protein ve karbonhodrati karistirma, 55 kalorilik cikolatada ne oluyor bide ustune aksam 1 cay kasigi nutella yemisin bide arada cevizli sucuk nasil yedigini bende bilmiyorum ama bu kacamaklar toplanirsa durum vahim olur bence azicik daha dikkat ederek daha guzel sonuclar elde edebilirsin en azindan bosa kurek cekmemis olursun.. kendi fikrim

Kızlar, ara öğün olarak 3 tane form bisküvi ve şekersiz kahve. Bu arada yarın akşam şehir dışından misafirim geliyor, haftasonu da bizde kalacak. Sürekli dışarlarda olacağız, şimdiden düşünmeye başladım nasıl dengeleyeceğim diye En azından gezme işini bolca yürüyerek yapalım diyorum.

gunaydin kizlar.. sabah yediklerim gene ayni bugun farkettim ayni kahvaltiyi yapmaktan sikilmisim ben, bunun icin birseyler yapmaliyim valla istemeye istemeye kahvalti yapiyorum

bir dilim ekmek
3 zeytin
cok az hashas dunkuyle ayni cay kasigi bile degil
4 biber

canim haklisin diyette en zor olanidir misafir ve arkadas toplantilari, ben resmen arkadalarimdan kaciyorum ne yapayim cok sey yiyorlar bide israrlari gorsen sanki yemesem ne olacak, sende dedigin gibi bol bol yuruyus yaparsin birde sende kalacaklari icin avantajlisin en azindan kimse sana ye diye diretmez..disarda yiyecekseniz sen mesala et turu salata turu yersin, evde oluncada kendi pisirdiklerinden azar azar yersin..benimde esimin ve yakin arkadasin esinin dogum gunu ctesi yani buyuk ihtimal disarda olacaz yani cok korkuyorum bende ctesinden ama bu son ctesi ondan sonra bir daha zor gorusuruz cunku tatil bitti isler basladi

ÇANTAda form bisküvin olsun biryere oturursanızdaızgara tarzı ye yoksada minumum yemeye çalış e bol bol da yürücen zaten sorunolmaz herhalde

ee benim geçengünkü yaptığımdan ap lor içinedomates salatalık maydanoz dereotuyeşil biber yaşıkla ye,bir gün tost,birgün müsli sen çalışıyormuydun

offffffffffff hava çok sıcakmaf oldum belim ağrıdı biraz uzanayımkızlar müsade bana

Çoğunlukla dışarda olucaz canım ya. Arkadaşım İstanbul'dan geliyor, o yüzden İzmir'in güzel yerlerini gezdirmek te istiyorum. Epeydir ben de çıkmamıştım, gezme açısından iyi de, beslenme açısından kötü Muhtemelen kahvaltıdan kısmam ama öğle ve akşam yemeklerini hafif yemeye çalışırım, yine fırsat buldukça sizlere de rapor vereceğim zaten. Fikirlerinizi de alırım böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…