- Konu Sahibi haha de gec
-
suyu normalde okadar içmiyordum çok aşırı terliyorum sabah spor yaparken 1 lt bittiyor ama hepsi terle dışarı atılıyor tşortümü sıkınca su çıkıyorALLAH iyiliğini versinn
yaş kaçkızının
döverim bentartıyıüzmesin fadimemihıııııııııııııııııııııelbet sıkılaşıyorsunistersendene ölç mezureyle her yerini bacakkalınlıığnıkal çevreni,omuz,kalçagöbek ölç 1 ay sonrayine ölç
cnm leblebi ye yadameyva ye süt iç yalınz şu 1 ltdahaiçme toplam 4lt olcak fazla su içmekde iyi değildir
herkese merhabalarrrrhepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah
hemen dünkü menümü yazıyorum
kahvaltı : 2dilim tambugday ekmeği
3 zeytin -peynir
1 bardak süt
1 yemek kaşığı tahin pekmez karışımı
ara : 1 avuç fındık
öğle : 1 avuç sucuk ızgara
yarım avuç ızgara et
1 dilim ekmek
salata
ara:1 şekersiz kahve -55 kalorilik çikolata
akşam : 1 tabak yoğurtlu bulgurlu kabak yemeği
salata
1 çay kaşığı nutella (nasıl ve ne için agzıma atmışım anlamadım okadar alışmışımki abur cubura )
ara : 1 parmak cevizli üzüm sucuğu
2 lt.su 1 tane sade soda
30 dk. eliptik bisiklet 30 tane mekik
suyu normalde okadar içmiyordum çok aşırı terliyorum sabah spor yaparken 1 lt bittiyor ama hepsi terle dışarı atılıyor tşortümü sıkınca su çıkıyor
bu sabah ölçtüm ölçülerimi yazdım
göbek 123
basen 115
gögüs 115
bel 100
sabah yediklerimi hemen yazayım sonra unutuyorum
1 h yumurta 2 d k ekmek
1 kk peynir 2domates1 salatalık 1 sivri biber,1 havuç 1 tutam maydonoz
şimdi şekersiz neskafe
1.5 lt su bitti
2 saat spor
Hayranım sanaa aman dur maşallah diyeyim,menünde sporunda harikaaaaa
ne güzel...ayrıcailtifat değil gerçekkkkspora giderken sevinerek isteyerek gidiyorum orda arkadaşlar var hem gülüp hem spor yapıyoruz
iltifatlar için teşekkürler canım
bu moralle benceyakında tedavin bile biter maşallahteşekkürler iltifatlar için inşallah dedigin gibi olur .eylülün 13 rendevum var bakalım dr ilacımı azaltcakmı
ben ocaktan mayıakadar disiplinli sonra sallaya sallaya verdimşimdiyineözengösteriyorumsiz 17 kiloyu kaç ayda verdiniz
Arkadaşlar 2 saat spor fazla değil mi ya? Doktorlar gün aşırı ve 1 saat spor öneriyorlar bildiğim kadarıyla. Sonra vücut alışıp hep bu kadar spor ister, hayat boyu bunu yapmak zor. Ben hergün bile yapmak istemiyorum, gün aşırı yeterli gibi geliyor. Sizin yorumlarınız nedir bu konuda?
herkese merhabalarrrrhepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah
hemen dünkü menümü yazıyorum
kahvaltı : 2dilim tambugday ekmeği
3 zeytin -peynir
1 bardak süt
1 yemek kaşığı tahin pekmez karışımı
ara : 1 avuç fındık
öğle : 1 avuç sucuk ızgara
yarım avuç ızgara et
1 dilim ekmek
salata
ara:1 şekersiz kahve -55 kalorilik çikolata
akşam : 1 tabak yoğurtlu bulgurlu kabak yemeği
salata
1 çay kaşığı nutella (nasıl ve ne için agzıma atmışım anlamadım okadar alışmışımki abur cubura )
ara : 1 parmak cevizli üzüm sucuğu
2 lt.su 1 tane sade soda
30 dk. eliptik bisiklet 30 tane mekik
Kızlar, ara öğün olarak 3 tane form bisküvi ve şekersiz kahve. Bu arada yarın akşam şehir dışından misafirim geliyor, haftasonu da bizde kalacak. Sürekli dışarlarda olacağız, şimdiden düşünmeye başladım nasıl dengeleyeceğim diyeEn azından gezme işini bolca yürüyerek yapalım diyorum.
Kızlar, ara öğün olarak 3 tane form bisküvi ve şekersiz kahve. Bu arada yarın akşam şehir dışından misafirim geliyor, haftasonu da bizde kalacak. Sürekli dışarlarda olacağız, şimdiden düşünmeye başladım nasıl dengeleyeceğim diyeEn azından gezme işini bolca yürüyerek yapalım diyorum.
ee benim geçengünkü yaptığımdan ap lor içinedomates salatalık maydanoz dereotuyeşil biber yaşıkla ye,bir gün tost,birgün müsli sen çalışıyormuydungunaydin kizlar.. sabah yediklerim gene ayni bugun farkettim ayni kahvaltiyi yapmaktan sikilmisim ben, bunun icin birseyler yapmaliyim valla istemeye istemeye kahvalti yapiyorum
bir dilim ekmek
3 zeytin
cok az hashas dunkuyle ayni cay kasigi bile degil
4 biber
canim haklisin diyette en zor olanidir misafir ve arkadas toplantilari, ben resmen arkadalarimdan kaciyorumne yapayim cok sey yiyorlar bide israrlari gorsen sanki yemesem ne olacak, sende dedigin gibi bol bol yuruyus yaparsin birde sende kalacaklari icin avantajlisin en azindan kimse sana ye diye diretmez..disarda yiyecekseniz sen mesala et turu salata turu yersin, evde oluncada kendi pisirdiklerinden azar azar yersin..benimde esimin ve yakin arkadasin esinin dogum gunu ctesi yani buyuk ihtimal disarda olacaz yani cok korkuyorum bende ctesinden ama bu son ctesi ondan sonra bir daha zor gorusuruz cunku tatil bitti isler basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?