Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ben eşitim her yerim aynı kalınlıkta kalınım yani
ALLAH iyiliğini versinn

kızım mızmızlanmaya başladı ben kaçarım yemek yiyecem,kuzumla oynayacam evcilik falan:)
yaş kaçkızının
inşallah bari sıkılaşayım zaten tartının bana garezi var
döverim bentartıyıüzmesin fadimemihııııııııııııııııııııı elbet sıkılaşıyorsunistersendene ölç mezureyle her yerini bacakkalınlıığnıkal çevreni,omuz,kalçagöbek ölç 1 ay sonrayine ölç

cnm leblebi ye yadameyva ye süt iç yalınz şu 1 ltdahaiçme toplam 4lt olcak fazla su içmekde iyi değildir

Kızlar az önce akşam yemeğimi yedim. Çok az yağla et sote, 2 kaşık pirinç pilavı, 1 dilim çok tahıllı ekmek, yağsız salata. Yalnız işten geldikten sonra çok açlık hissettim ve bir ara öğün daha yaptım, 2 tane kuru incir ve 1 avuç kadar badem yedim. Artık bir şey yemeyeceğim, açlık hissedersem meyve yerim sadece o kadar. Biraz çok oldu bugün yaa. Ama kendimi bırakmayacağım. Çay içtikten sonra ütü yapayım en iyisi ben, bugün leslie yapmayacağım, en azından ütüyle biraz enerji harcarım.

doğal sahuna iştebol bol terler yağ yakarsınnn,kolay gelsinn

benimakşam yemeğim dünkü akşam yemeğiyle aynı 2kşık türlü 2 kaşık makarnayoğurtlu soslu 1 dilim karışık tahıl ekmeği
şimdii iftar sonrası çayımı içiyorum

su 2lt içtim toplamda ama
3 baba bardakta bitki çayı içtim (yani toplamda 5 subardağı bitki çayı içmiş oldum)

akşam yemegimi de yedim..

bir kase çorba

2 kaşık pırasa

bir de annem değişik bi yemek yapmış patatesli pirinçli yoğurtlu falan, 3 kaşık da ondan yedim içine bolca acı biber koyarak

şimdi de leslie yapacam ama babam çok acı bir gerçeği hatırlattı bana benim ayağımda bir sıkıntı var. önümüzdeki yaz ameliyat olacağım o zamana kadar ayagımı korumam lazım. babam da o yaptığın jimnastik ayagını çok yoracak, sıkıntı çekeceksin diyor haklı da ya ne yapabilirim ki başka spor olarak :44::44:

Böyle durumlarda uygun olan tek spor var, o da yüzmek. İmkanın varsa yüz, yoksa zorlama Leslie'yle falan.

duygu ogluşunada sanada kocaman bi maşallah canım ikinizde çok güzelsiniz

kızlar sizlerin menülerinizi sporlarınızı görünce utanmaya başladım yediklerimden hemen kendime çeki düzen vermem gerekkk midem okadar genişlemişki azla doymuyor yaaa

bi arkadaş sormuştu kaç kilo bi beden diye 5 kg 1 beden diye biliyorum

kızlar sayenizde bende heveslendim ara ara izlerdim yabancı dizileri karar verdim bende dedikoducu kızı baştan izlemeye başlayacagım

Böyle durumlarda uygun olan tek spor var, o da yüzmek. İmkanın varsa yüz, yoksa zorlama Leslie'yle falan.

yüzmeye ancak okullar açılınca ankaraya gidince başlayabileceğim. ona da daha 3 hafta var. o arada kendimi spora alıştırayım diye leslie yapıyordum aslında 3 gündür yapıyorum ayagımda da bi ağrı hissetmedim ama, bi ağrımaya başladımmı üstüne basamıyorum ağlatıyor beni

bende azalttım biraz. 15 dk lık programdan 2 kere yaptım zorlanmaya başlarsam 15 dk ya indirirm. şu 3 haftayı atlataım da sonra yüzmeye dönecem zaten

aminnn canımmm ben izmir doğumluyum ama aslen antalyalıyım
ANACIM YANMAK SENİN KADERİNDE VARMIŞ BAKSANA.. ANTALYA VE İZMİR..gerçi alışmısındır artık sıcağa...

est.. canım kesinlikle dini bilgin az diye bişey ima etmedim sadece türban söyleminden hoşlanmadığımı belirttim.. sakın kötü düşünme..

kızlar ben ıc anadoludayım buralar daha serın. onun da etkısı var
senle biz yakınız.. ben de konyanın bi ilçesindeyim.. ayrıca üniyi ankara da okudum.. cebeci de .. çok özledim oraları...

ay o şortlarden bende istiyorumm birtane beğendimm baksırlıı ciciilibicilii birşey yaa
L alıp koyacam kenara olunca giyerimm
ona girmekk içinn hayel edip duracammm
ya bu yıl daha bi modaydı şortlar galiba..herkes de gözüme çarptı..

çeşminazzzz rakibim nasılsın?bu hafta pazartesi kilo bildirimi yapacaz kızlar ama ben 12 gün yokum yıllık izin aldım memlekete gidecem çoküzgünüm,pazar gidecem büyük ihtimalll canlarım
tmm cnım o zaman pazar günü bildirimini özelden yap.. iyi tatiller sana.. muhtemelendiğer pzt aramızda değilsin.. ama girebilip bildirim yaparsan çok sevinirim...

iyi yolculuklar canım....

fdm arkadaşım haberin olsun bitanem haftaya pazartesiden itibaren yokum ,ama memlekettende takip etmeye çalışırım
bizi bırakma, bizsiz kalma

bence çok değil gayet iyi

Kızlar bir şey sormak istiyorum, kaç beden giyiyorsunuz? Bir beden küçülmek için sizce kaç kilo vermek lazım?
canım kişiden kişiye değişir.. benim etim sıkı olduğundan 7 kiloda farkediyo..valla beden açısından bişey diyemicem.. kışlık kabanım 40 beden, bi elbisem var 46 beden..artık bu bedenle ölçüleri de sapıttı.. ama galiba ben 42 -43 giyiyorum..çok şükür üst ve alt anı..

günaydın kızceler...dün akşam öyle yorgundum ki hiç giremedim.. dün bol spor yatım..önce bisiklet ve basit mekik hareketleri yaptım.. sonra da eşimle yürüyüşe çıktık.. oğlum olduğu için hızlı tempo olmasa da orta hızda 1 saat yürüdük..

akşam vizdanım sızlamasın diye nohut yemeğinden sadece 1 kepçe yedim..yanında salata ayran ve 1 kepçeye yakın çorba vardı..

şimdi kahvaltımı yapıcam.. bildiğiniz klasik diyet menü..peynir yerine lor var yalnız...

Günaydın kızlar, ben akşam yemeğinden sonra bir şey yememeyi başardım:) Kahvaltıda da dolapta kalmış fırında yaptığım bir peynirli börek vardı, 1 dilim ondan yedim, 1 bardak ta portakal suyu içtim. Hepimize güzel bir gün diliyorum.

kahvaltımı tam tahıllı ekmekten yapılmış, beyaz peynirli tostla yaptım. yarım da domates yedim yanında.

ara öğünlerim hep aynı zaten 11.30 gibi 4 adet kuru kayısı

çok sağ ol canım ....

işte ilk başlarda zorlanırsın sonra küçüklür miden hiç üzülme ay ben napayım hangidolapu açsam abur cuburkarşıtezgahtakocaman nutella,çekmeceler çikolata dolabıaçıyorum çikolata kek,cips benim işimde zor ama inan alışıyorsun

günaydın güzelhatunlar

sabahki menüm:
k flkes içinde ceviz parçaları ile

herkese merhabalarrrr hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah

hemen dünkü menümü yazıyorum

kahvaltı : 2dilim tambugday ekmeği
3 zeytin -peynir
1 bardak süt
1 yemek kaşığı tahin pekmez karışımı

ara : 1 avuç fındık

öğle : 1 avuç sucuk ızgara
yarım avuç ızgara et
1 dilim ekmek
salata

ara:1 şekersiz kahve -55 kalorilik çikolata

akşam : 1 tabak yoğurtlu bulgurlu kabak yemeği
salata
1 çay kaşığı nutella (nasıl ve ne için agzıma atmışım anlamadım okadar alışmışımki abur cubura )

ara : 1 parmak cevizli üzüm sucuğu

2 lt.su 1 tane sade soda

30 dk. eliptik bisiklet 30 tane mekik

Son düzenleme:

aynı durum bizdede var canım heryerden bişiy çıkıyor aylardır okadar alışmışım ki abur cubura vazgeçmek biraz zor oluyor ama sizlerin sayesinde olacak inşallah.ben daha önce hiç menü yazmazdım topicte.menü yazmak gerçekten insanı disiplin ediyor sırf buraya yazacagım diye daha bi dikkatli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…