- Konu Sahibi haha de gec
-
yaptım canım bak bakalım güzel olmuşmu cetvelinn
ALLAH iyiliğini versinnben eşitim her yerim aynı kalınlıkta kalınım yani
yaş kaçkızınınkızım mızmızlanmaya başladı ben kaçarım yemek yiyecem,kuzumla oynayacam evcilik falan:)
döverim bentartıyıüzmesin fadimemihıııııııııııııııııııııinşallah bari sıkılaşayım zaten tartının bana garezi var
menümü yazayım ama halen açım..........
sabah tost elma yedigimi hatırlıyorum ama daha ne yedigimi hatırlamıyorum
spordan gelince 1 şeftali 4 k yogurt 1 kaşık yulaf kepegiyle karışım yaptım üzerine toz tarçın serptim yedim
ftnesse gitmeden 1 b yeşil çay
öglenle akşamı 1 yaptım eve geldigimde saat 4 olmuştu
1 kepçe şehriye çorbası
4 k etli sebze yemegi 3 k yogurt
sögüş
1 saat sonra 2 s bardayı mısır patlagı yagsız 1 b yeşil çay
sonra meyve yada yogurt yerim
3 lt su bitti yatana kadar 1 lt daha bitter
Kızlar az önce akşam yemeğimi yedim. Çok az yağla et sote, 2 kaşık pirinç pilavı, 1 dilim çok tahıllı ekmek, yağsız salata. Yalnız işten geldikten sonra çok açlık hissettim ve bir ara öğün daha yaptım, 2 tane kuru incir ve 1 avuç kadar badem yedim. Artık bir şey yemeyeceğim, açlık hissedersem meyve yerim sadece o kadar. Biraz çok oldu bugün yaa. Ama kendimi bırakmayacağım. Çay içtikten sonra ütü yapayım en iyisi ben, bugün leslie yapmayacağım, en azından ütüyle biraz enerji harcarım.
akşam yemegimi de yedim..
bir kase çorba
2 kaşık pırasa
bir de annem değişik bi yemek yapmış patatesli pirinçli yoğurtlu falan, 3 kaşık da ondan yedim içine bolca acı biber koyarak
şimdi de leslie yapacam ama babam çok acı bir gerçeği hatırlattı banabenim ayağımda bir sıkıntı var. önümüzdeki yaz ameliyat olacağım o zamana kadar ayagımı korumam lazım. babam da o yaptığın jimnastik ayagını çok yoracak, sıkıntı çekeceksin diyor haklı da ya ne yapabilirim ki başka spor olarak :44::44:
Böyle durumlarda uygun olan tek spor var, o da yüzmek. İmkanın varsa yüz, yoksa zorlama Leslie'yle falan.
ANACIM YANMAK SENİN KADERİNDE VARMIŞ BAKSANA.. ANTALYA VE İZMİR..gerçi alışmısındır artık sıcağa...aminnn canımmm ben izmir doğumluyum ama aslen antalyalıyım
ben sonradan kapandın canım. esım cok sevıyor dındar bır adamdır kendısı de aılesı ıs cevresı de. cok ıyı bır ınsandır onu mutlu etmek adına basladım ama zorunlu degıldı yanı. zorlandıgım cok zamanlar oldu ama sukur cok ıyıyım sımdı oyle guzel gıyınırım ama asırı makyaj yapan kapalı ınsanları hos karsılamadıgım ıcın oyle agır makyaj yapmam cıldım puruzsuz bebeksı oyuzden gerek de olmuyor zaten. bol gıyerım, dap dar gıyınenlerı sevmıyorum dogru bulmuyorum. hepımız resmımı paylasırız bır gun ama burda paylasmayalım.
ben bılgı ve ınanc anlamında eksık olabılırım oyle demısımdır kusura bakma canım haklısın gercekten.
15tllik cok guzel esarplarım vardır. mavının bıle belkı on farklı tonu. ama gıdıp de marka fırmaya esarp ıcın para vermek mantıklı gelmıyor. bu sekılde renk renk alabılıyorum lcw cok alırım ben ama buyuk beden rahat oldugu ıcın. bır de butıklerım var burda. ankarada buyuk fırmalar var buyuk beden ama şık spor syler ureten. anne penyesı gıbı seyler uretmeyen yanı. onlardan buraya getıren butıkler var onlardan alırım sık sık.
ya ben gecelık cok severım peyne gecelıkler cıcılı bıcılı. bır de renklı renklı pıjama ve tısortler. ben evde oyleyımdır ama zayıflayınca cok fıkırler var her turlu gıyım konusunda kafamda ve ben de asklı sort takıp almak ıstıyorum
senle biz yakınız.. ben de konyanın bi ilçesindeyim.. ayrıca üniyi ankara da okudum.. cebeci de .. çok özledim oraları...kızlar ben ıc anadoludayım buralar daha serın. onun da etkısı var
ya bu yıl daha bi modaydı şortlar galiba..herkes de gözüme çarptı..ay o şortlarden bende istiyorumm birtane beğendimm baksırlıı ciciilibicilii birşey yaa
L alıp koyacam kenara olunca giyerimm
ona girmekk içinn hayel edip duracammm
tmm cnım o zaman pazar günü bildirimini özelden yap.. iyi tatiller sana.. muhtemelendiğer pzt aramızda değilsin.. ama girebilip bildirim yaparsan çok sevinirim...çeşminazzzz rakibim nasılsın?bu hafta pazartesi kilo bildirimi yapacaz kızlar ama ben 12 gün yokum yıllık izin aldım memlekete gidecem çoküzgünüm,pazar gidecem büyük ihtimalll canlarım
kızlar ben cıkıyorum otobus saatım geldı. hepınıze basarılar kendınıze dıkkat edın cuma gunu gorusuruz ınsaallah persembe oglen mı aksam mı cuma sabah mı nezaman evdeyım bellı degıl henuz.
opuyorum hepınızı
bizi bırakma, bizsiz kalmafdm arkadaşım haberin olsun bitanem haftaya pazartesiden itibaren yokum ,ama memlekettende takip etmeye çalışırım
bence çok değil gayet iyiben kendmce diyet yapmaya çalışıyorum 1haftadr..herşeyi yiyorum ama çok az sebze meyve çogunlukta ekmek yemyorm kepk ekmk yıyorm .şuan akşm yemği olarakyogurt ve 2 dolma yedm çok mu.?*kafama takıldıyardmcı olurmsnz
canım kişiden kişiye değişir.. benim etim sıkı olduğundan 7 kiloda farkediyo..valla beden açısından bişey diyemicem.. kışlık kabanım 40 beden, bi elbisem var 46 beden..artık bu bedenle ölçüleri de sapıttı.. ama galiba ben 42 -43 giyiyorum..çok şükür üst ve alt anı..Kızlar bir şey sormak istiyorum, kaç beden giyiyorsunuz? Bir beden küçülmek için sizce kaç kilo vermek lazım?
duygu ogluşunada sanada kocaman bi maşallah canım ikinizde çok güzelsiniz
kızlar sizlerin menülerinizi sporlarınızı görünce utanmaya başladım yediklerimden hemen kendime çeki düzen vermem gerekkk midem okadar genişlemişki azla doymuyor yaaa
çok sağ ol canım ....
işte ilk başlarda zorlanırsın sonra küçüklür miden hiç üzülme ay ben napayım hangidolapu açsam abur cuburkarşıtezgahtakocaman nutella,çekmeceler çikolata dolabıaçıyorum çikolata kek,cips benim işimde zor ama inan alışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?