Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Senin yüzünden bu haldeyim pomogranate okadar kaçmaya çaılştım tatlı dilinle kandırdın beni

AÇIM AÇ Bayılcam açlıktan Getirdin beni gaza açım şimdi ağlıycam sabah bir dilim ekmek 1 yumurta şekersiz çay öğlen 2 köfte karpuz 1 kepçe çorba şuanda birtane kendimden bile gizli galeta yiyorum

Son düzenleme:

20 aylık daha canımmm

oyyy tam kazandibi yaaa

kızlar ben cıkıyorum otobus saatım geldı. hepınıze basarılar kendınıze dıkkat edın cuma gunu gorusuruz ınsaallah persembe oglen mı aksam mı cuma sabah mı nezaman evdeyım bellı degıl henuz.

opuyorum hepınızı

fdm arkadaşım haberin olsun bitanem haftaya pazartesiden itibaren yokum ,ama memlekettende takip etmeye çalışırım

çeşminazzzz rakibim nasılsın?bu hafta pazartesi kilo bildirimi yapacaz kızlar ama ben 12 gün yokum yıllık izin aldım memlekete gidecem çoküzgünüm,pazar gidecem büyük ihtimalll canlarım
cnm pazar günü fdm özel msj. Kg bildir ha 1 önce ha soraa sana şimdiden iyi yolculuklar iyi eğlenceler
allah iyiliğini versinn güldürdün beniii
iyi yolculuklar unutma kaçamak yok hedefini düşünn

İyi yolculuklar, kolay gelsin, kilo almadan git gel, böyle bir durumda vermeyi hedefleme.

maşallahımı alayımoğluşumaa

eneee bende ilk defa duydum kız duygu sen nelerde biliyorsunn dur bende bakayımm nasıl bişiymişşş
herkez evde bulundursun ozaman

çeşminazzzz rakibim nasılsın?bu hafta pazartesi kilo bildirimi yapacaz kızlar ama ben 12 gün yokum yıllık izin aldım memlekete gidecem çoküzgünüm,pazar gidecem büyük ihtimalll canlarım

o zaman ben hükmen galip sayılacagım yaşasınnn

hayırlı yolculuklar güle güle gidip güle güle gelin inşalah

bugün neler yedimm sabah :hastanede yaptım kahvaltı evde yetişemedim 1 bardak yeşil çay ,yarım susamlı simit ,peynir,bol domates biber
ara:1 erik 1tane burçak bisküvi
öğlen et haşlama pilav salata çıktı yemekte ,pilavı almadımekmekte yemedim aferin bana
ara1 ince dilim kavun 1 ince dilim karpuz arkaş memleketten getirmiş organikmiş dayanamadımmm valla pekte güzeldi:)
şimdi eve gelir gelmez 1 soda içtm
akşam patlıcan salatası cacık
bugün 45 dk yürüdümiş çıkış 2 fincan yeşil çay içtim gün boyu, 2 lt suiçmişimdir

bende az yemişsin akşam 3 saat spor yapıp dengelemem lazımm

çeşminazzz aaaaaaaa bozma motivasyonumu

tamam tamam çok gelmeyim üstüne. centilmence yarışıyoruz şurda

eğer konu sahibi arkadaşlar içinde uygunsa bildirimi bu haftaya özel pazar günü yapabiliriz. sen gitmeden yani

ben kendmce diyet yapmaya çalışıyorum 1haftadr..herşeyi yiyorum ama çok az sebze meyve çogunlukta ekmek yemyorm kepk ekmk yıyorm .şuan akşm yemği olarakyogurt ve 2 dolma yedm çok mu.?*kafama takıldıyardmcı olurmsnz

hımm gayet başarılı bir gün olmuşş cnm tebriklerr
kızlar siz nasıl babydol duymadınız, iç çamaşırı mağazalarında hemen göze çarpar aslında
ivit yaaaaaa
adının o olduğunuu bilmiyordumm baktım şimdi

hııı ee almaya karar verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…