- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
sen de kapalısın demek canım aynen ben de.. ama gözünü seveyim türban deme taktığımız şeye.. dini inanç için taktığımız bu şeyi türban diye öyle iğrençleştirdilerdi sinir oluyoruym..bazıları için türban=gericilik ve siyasi anlam..ne olur sen de türban deme.. eşarp, başörtüsü, yazma, çekibunları de...ben kendime bakmayı severim..özellikle giyim olarak çok özenirim..ama tercihlerim genelde pahalı markalardan yanadır.. evde ben nerdeyse çıplak gezerim desem ayıp olmaz herhalde
çok rahatımdır... hatta zayıfladım mı ilk hedefim mini şort alıp evde giymek..
sağ ol cnm,
aminsağ ol anım,ya menüne bayıldım özellikle öğlen yemeğineee
ya bayıldım yorumlarına,bende resmen çıplak gezerim :))))izmirin sıcağında ana serinlerim
ebnde birinden duymuştumm yatağa ve yastığa vernell fışkırtırmışş camsille gelde o yatağa girmesinn adam demiştievet maaşallah ALLAH nazardan korusun ben beyaz tenlı ve sıyah saclı sayılırım oyuzden beyaz tenlı ve sıyah saclı cocuk hastasıyımdır. cok sevdım kanım kaynadı oguluna.
bakkkkk sen hadi ya. kılo alınca kendımız gıbı paspalsın sandık senı de. kotu koku ben de sevmem. goz kalemı makyaj aynı sayılabılırım ama evlılıgımde sorunlar benı cok degıstırdı kendıme daha cok bakardım eskıden ama turbanlı bırı olmama ragmen bıle kokos sayılabılırım renk renk ayakkbılar cantalar takılar olur kıyafetımın. turbanlarımın renk uyumu ve cesıtlılıgı olaydır ( hatta abartıyorum ). ama evde cok bakımlı oldugumu soylemem cıcılı bıcılı oıjama takımları cok sever alırım, kupeler takarım evde acıgımdır zaten. ama yatarken bıle parfum ve rol on. vay beeeeeeee ogrenecek cok seyım var. donup geleyım, dıyet yanında boyle seylere de dıkkat etmeye baslayayım.
sen de kapalısın demek canım aynen ben de.. ama gözünü seveyim türban deme taktığımız şeye.. dini inanç için taktığımız bu şeyi türban diye öyle iğrençleştirdilerdi sinir oluyoruym..bazıları için türban=gericilik ve siyasi anlam..ne olur sen de türban deme.. eşarp, başörtüsü, yazma, çekibunları de...ben kendime bakmayı severim..özellikle giyim olarak çok özenirim..ama tercihlerim genelde pahalı markalardan yanadır.. evde ben nerdeyse çıplak gezerim desem ayıp olmaz herhalde
çok rahatımdır... hatta zayıfladım mı ilk hedefim mini şort alıp evde giymek..
abartmıyorum ağız ve vucutkokusu beni deli eder dişlermi fırçalam 5 dk alır öncefırçalar sonra diş ipi kullanırımbi krem alışkanlığım yok doğrudüzgün kremim yok bi göz makyajı için birde cilt temizlemek için var,amabakımşart,ayrıca türban hastasıyım çok severim keşke cesaretim olsadakapansam hele bazıları pek bakımlı uyumu giyinişi ,ama evde bakımşart cnm yani kişi eşortmanlada bakımlı olmalı kitürbanlılar genelde evde kokoş olur dışarda saçlarını açmadıkları için küpe saç modeli makyaj bence evdede yap derim
ebnde birinden duymuştumm yatağa ve yastığa vernell fışkırtırmışş camsille gelde o yatağa girmesinn adam demişti
bunuda denemek lazımmm
ayyyy ne guzel. Esım dıyor kı evlenmeden once agız saglıgımıza daha cok dıkkat edıyorduk dıyor. Bız herkesı maddı manevı dusunmekten ve ıs stresıne dalmaktan, kendı sorunlarımıza da dalınca kendımızın bırey oldugunu bıle unuttuk bence. Gezmek, programlar yapmak, saglık, tatıl, bebıs cok seyler konustuk bırkac aydır. Gelecek yıla daha fazla bız ve ben dıye cıkacagız ve saglık-bakım basta gelmelı bu konuda.
Dıs ıpı hıc kullanmadım ben.
Krem alıskanlıgı bende de yoktur el kremını bıle unuturumç
ooooooo ben bıle ogrendım yapıyorum yuz guzel olunca cok da yakısıyor esım cok begenır herkes de begenır.
Ya ben krem ve bakım konusunda salıyorum bazen ama ınan bır yıldır saclarımı bıle renk renk boyattım fonumu cektırırım sacımı kapatır gelırım. Cıcılı bıcılı kupeler takarım evde. Cok da kotu durumda degılım ama cok yetersız bence. Senı duyunca gorunce :)))) kaldı kı cocuk yok zamanım var aksamları calısıyor olsam da yanı
ay o şortlarden bende istiyorumm birtane beğendimm baksırlıı ciciilibicilii birşey yaa
l alıp koyacam kenara olunca giyerimm
ona girmekk içinn hayel edip duracammm
Evet kızlar tanıştırayım bu benim yakışıklı oğlum kuzey (MAŞALLAH DİYİN EMİ OĞLUMA)
Eki Görüntüle 503127 Eki Görüntüle 503128 Eki Görüntüle 503129
Duygu maşallah oğlun çok tatlı bir çocuk.
bendim o soran
house un bende tamamını izledim. onun dışında chuck, vampire diaries, teen wolf, bones, bikaç tane daha vardı şuan aklıma gelmiyor ama. izlediklerin arasından bana tavsiye edebilecegn var mı onu izlemeye başlayım bende
bu yazdıklarımın hepsini öneririm aslında. Polisiye tarzda closer çok güzel, hem polisiye hem biraz bilim mentalist ve lie to me, ortaçağ macerası ve büyü dersen merlin. Medium da yine polisiye ve medyumluk bir arada.
Bu yazdıklarımın hepsini öneririm aslında. Polisiye tarzda Closer çok güzel, hem polisiye hem biraz bilim Mentalist ve Lie to Me, Ortaçağ macerası ve büyü dersen Merlin. Medium da yine polisiye ve medyumluk bir arada.
tamam canim tesekkur ederim aksam bir su bardagi icecem
hatta şöyle diyeyim,benimiştahımında açıkolduğudönemler vargider diş fırçalarım bu şekildeiştahımkapanır tekrar 5 dk fırçalamayı gözüm yemez ,diş ipi çok önemli5dk değil10dk da fırçalasınız arka dişlerin arası temizlenmiyor budabakteri üretiyor buda dişetihastalığı baştaolmaküzere ağız kokusu yapıyor
kreme gelincekendim için herşeyi2 ay sonra yapcam benimb içim milat 2009dan sonrailkkez 38 beden olcam çünki
olmaz zayıfladınmı direk baybdol alcan
bende senin kızlarına ve kazan dibine bayılıyorum ufaklık kaç yaşındagörüyorum fac.resimleri
evet acıkınca dıs fırcalayın dıye duymustum dısımı fırcaladım dıyıp yemek yemekten vazgecersınız belkı dıyorlardı.
Dıs ıpımı cevremde de yoktu ya cok bakımlı arkadaslarımda bıle ama guzel alıskanlıkmıs deneyebılırım.
Hımmmmm anladım canım senınkı tamamen gebelıkten kılo ozaman dogru mu ? Sen zayıfmıssınız onceden ?
Ben bu yılı cok konuda mılat yapmıstım ama bu her gecen gun daha da artıyor her konuda. Ama benım ıcın de mılat 80 kılo oldugum zamanlar olacak sanırım. Bır kez o kılolarda oldum lıseden bu yana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?