Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ben sonradan kapandın canım. esım cok sevıyor dındar bır adamdır kendısı de aılesı ıs cevresı de. cok ıyı bır ınsandır onu mutlu etmek adına basladım ama zorunlu degıldı yanı. zorlandıgım cok zamanlar oldu ama sukur cok ıyıyım sımdı oyle guzel gıyınırım ama asırı makyaj yapan kapalı ınsanları hos karsılamadıgım ıcın oyle agır makyaj yapmam cıldım puruzsuz bebeksı oyuzden gerek de olmuyor zaten. bol gıyerım, dap dar gıyınenlerı sevmıyorum dogru bulmuyorum. hepımız resmımı paylasırız bır gun ama burda paylasmayalım.

ben bılgı ve ınanc anlamında eksık olabılırım oyle demısımdır kusura bakma canım haklısın gercekten.

15tllik cok guzel esarplarım vardır. mavının bıle belkı on farklı tonu. ama gıdıp de marka fırmaya esarp ıcın para vermek mantıklı gelmıyor. bu sekılde renk renk alabılıyorum lcw cok alırım ben ama buyuk beden rahat oldugu ıcın. bır de butıklerım var burda. ankarada buyuk fırmalar var buyuk beden ama şık spor syler ureten. anne penyesı gıbı seyler uretmeyen yanı. onlardan buraya getıren butıkler var onlardan alırım sık sık.

ya ben gecelık cok severım peyne gecelıkler cıcılı bıcılı. bır de renklı renklı pıjama ve tısortler. ben evde oyleyımdır ama zayıflayınca cok fıkırler var her turlu gıyım konusunda kafamda ve ben de asklı sort takıp almak ıstıyorum

ebnde birinden duymuştumm yatağa ve yastığa vernell fışkırtırmışş camsille gelde o yatağa girmesinn adam demişti
bunuda denemek lazımmm

ay o şortlarden bende istiyorumm birtane beğendimm baksırlıı ciciilibicilii birşey yaa
L alıp koyacam kenara olunca giyerimm
ona girmekk içinn hayel edip duracammm

Son düzenleme:

ayyyy ne guzel. esım dıyor kı evlenmeden once agız saglıgımıza daha cok dıkkat edıyorduk dıyor. bız herkesı maddı manevı dusunmekten ve ıs stresıne dalmaktan, kendı sorunlarımıza da dalınca kendımızın bırey oldugunu bıle unuttuk bence. gezmek, programlar yapmak, saglık, tatıl, bebıs cok seyler konustuk bırkac aydır. gelecek yıla daha fazla bız ve ben dıye cıkacagız ve saglık-bakım basta gelmelı bu konuda.

dıs ıpı hıc kullanmadım ben.

krem alıskanlıgı bende de yoktur el kremını bıle unuturumç

ooooooo ben bıle ogrendım yapıyorum yuz guzel olunca cok da yakısıyor esım cok begenır herkes de begenır.

ya ben krem ve bakım konusunda salıyorum bazen ama ınan bır yıldır saclarımı bıle renk renk boyattım fonumu cektırırım sacımı kapatır gelırım. cıcılı bıcılı kupeler takarım evde. cok da kotu durumda degılım ama cok yetersız bence. senı duyunca gorunce :)))) kaldı kı cocuk yok zamanım var aksamları calısıyor olsam da yanı

hatta şöyle diyeyim,benimiştahımında açıkolduğudönemler vargider diş fırçalarım bu şekildeiştahımkapanır tekrar 5 dk fırçalamayı gözüm yemez ,diş ipi çok önemli5dk değil10dk da fırçalasınız arka dişlerin arası temizlenmiyor budabakteri üretiyor buda dişetihastalığı baştaolmaküzere ağız kokusu yapıyor
kreme gelincekendim için herşeyi2 ay sonra yapcam benimb içim milat 2009dan sonrailkkez 38 beden olcam çünki

Son düzenleme:

Bu yazdıklarımın hepsini öneririm aslında. Polisiye tarzda Closer çok güzel, hem polisiye hem biraz bilim Mentalist ve Lie to Me, Ortaçağ macerası ve büyü dersen Merlin. Medium da yine polisiye ve medyumluk bir arada.

nesli 3mesajın kaldı 100 olmana

orta çağ dizisi hiç izlemedim ama bu ingilizlerin şaşaalı zamanlarıyla ilgili kitaplar okumuştum ilgimi çekebilir aslında

merlin de iyi gibi duruyor, medium da.. hatta closer da.. ayy karar veremedimmm

evet acıkınca dıs fırcalayın dıye duymustum dısımı fırcaladım dıyıp yemek yemekten vazgecersınız belkı dıyorlardı.

dıs ıpımı cevremde de yoktu ya cok bakımlı arkadaslarımda bıle ama guzel alıskanlıkmıs deneyebılırım.

hımmmmm anladım canım senınkı tamamen gebelıkten kılo ozaman dogru mu ? sen zayıfmıssınız onceden ?

ben bu yılı cok konuda mılat yapmıstım ama bu her gecen gun daha da artıyor her konuda. ama benım ıcın de mılat 80 kılo oldugum zamanlar olacak sanırım. bır kez o kılolarda oldum lıseden bu yana.

çeşminazzzz rakibim nasılsın?bu hafta pazartesi kilo bildirimi yapacaz kızlar ama ben 12 gün yokum yıllık izin aldım memlekete gidecem çoküzgünüm,pazar gidecem büyük ihtimalll canlarım

olmaz zayıfladınmı direk baybdol alcan

aklıma dusurdunuz modele bakayım dedım. eksı sozluk cıktı okuyayayım dedım ne yazılmıs bakın cok guldum :))))))))

doğum kontrolünü pozitif yönde yapmaya yarayan seks kıyafeti. bu kıyafet evliliğin derhal bereketli geçmesi için genç kızların çeyizine muhakkak ekleştirilir. amaç nettir ancak kimsecikler bunu dile getirmeyecektir. genç kızımız evliliğin ilk günlerinde babydollünü üzerine geçirecek, bunu gören tosun damadımızın nevri dönecek, hormonların bedene sığmadığı anlar yaşanacak ve babydoll amacına ulaşacaktır. bu neticeden sonra uzun süre giyemeyecektir kızımız babydollü. tekrar giyebileceği zaman ise muhtemelen bir iki beden büyüğüne ihtiyaç duyacaktır. ve fakat tosun damat artık tv kumandası ve bira ile aşk yaşamaktadır. babydollün yapabileceği herhangi bir şey yoktur.

aslında hamilekalmadan bir süre öncekgladım 64 kg hamile kaldımm yani 5 kg fazlamvardı amailkkez kg sorunum oldu neyseson olcak inşallahh

eğer gerçekten istersen olur cnm yalnızçocuk içindeğilgeçipgiden yılların için,sağlığın için,bebek ,için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…